Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pisztillus
üzenetére
...én se nézem eme kulturális (show) műsorokat, valahogy nem is támogatom őket, mert ebből tanulnak sokan és azt látják hogy káromkodnak/isznak/dohányoznak/b@sznak egész nap és így jó minden. Persze néha engedek a bűnnek és a Comedy-n megnézem valamelyik régebbi Így jártam részt, és persze Louie, amit nem szívesen hagyok ki.
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus
üzenetére
Így már értem, mert az x-ről csak ez ugrott be

-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Na igen, de az már egy másik kérdés, hogy (...) most éppen hogyan hívjuk...

És Pohárral is egyetértek, de igazodom ahhoz a szabályhoz, hogy akinek nem tetszik, ne nézze. Nem nézem.
És ez mind igaz a teljes VV és BB sorozatra is.Mawyx: Hát ha értelmes műsor nincs, akkor úgy jár a TV, mintha azt az X-et nyomtam volna meg.

-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus
üzenetére
még ez is több a kelleténél...

-
válasz
Pisztillus
üzenetére
Attól még ugyan az csak mások az akcióhősök és a statiszták/operatőrök.
-
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus
üzenetére
Miért?
-
-
Mawyx
őstag
Jó ez a film, sokat gondoltam rá mostanában, Jég veled

-
degu
senior tag
Ha valaki mar unja a skadinav rejtvenyt,meg a sudokut,az probaljon meg a VOLAN uj menetrendje szerint eljutni valahova!
/Vagy probaljon meg beszerezni egy uj menetrendet.
A nepligeti buszpalyaudvaron 5-azaz ot db. volt,amig el nem fogyott!/
Hogy ebbe az orszagba egy csomo kuli galyazik,mint a barom,es muszak vege elott tiz perccel megkapja a felmondolevelet,nehany genya csokos meg az iroasztal mellett poffeszkedik,nem vegzi el a munkajat,de ha esetleg elkuldik...teherautot kell berelnie,hogy haza tudja vinni a vegkielegitest!
Ezt meg hogy csinaltuk?
-
Mawyx
őstag
válasz
venember83
üzenetére
De jó köszönöm

Hogy fent van már reklám is youtubeon, tök jó ez a reklám meg ez a szám!
-
Mawyx
őstag
Tudja valaki milyen szám megy abban a volkswagen reklámban, ahol az egész reklám abból áll, hogy ceruzával rajzolnak közben ?
A szám szövegében van benne olyan, hogy you know its gonna made it that much better,
when we can say goodnight and stay togehther -
lorcsi
veterán
a nagy órás topikot keresem ? de sehol nem találom:::ha valaki adna egy linket::
-
válasz
Pisztillus
üzenetére
Igen, most örülök, tuningot is bírja, szóval jó lesz. Ha meg majd lesz kidobni való pénzem akkor lecserélem egy szép feketére, amilyen az ASRock 890GM Pro3 volt.
-
vikvuk
senior tag
csak a jobb kezem hideg

vannak ilyen fél oldalas történetek, nem első alkalom -
PH-User
addikt
Itt viharos erejű szél, havas esővel megspékelve egész tegnap este óta.
Kihordtunk a Kedvesemmel kb. 800db hirdető újságot délután, de elég is volt.
Aki teheti pihenjen benn a meleg lakásban. -
válasz
Tothgera30
üzenetére
Akkor ezek szerint mégis az előző lap szállt el... Ne törődj vele, hogy milyen ronda a giga lap, azt beraktad a házba, és nem fogod nézegetni.
Használd egészséggel! 
-
Kész a gép, juhé
! Bár ronda Gigabyte AM3+-os lapot kapott
. -
Ramius
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Főleg élőben

-
venember83
nagyúr
Hmm, a női röplabda se csúnya sport.

-
Cicero
őstag
2599 új üzi. na mi a helyzet?

-
tbs
addikt
Nomivan..? Mindenki tüntetni ment..?
-
fokukac
nagyúr
zseniális éji chili-muzsika...
1:06:29-től borzongok...
pedig ott voltam élőben 4 éve -
NoLF
veterán
kiborítóak tudnak lenni az emberek.
-
fokukac
nagyúr
olyat aludtam este 6-tól mostanáig, hogy csuhajja.
csak kérdés, hogy éjjel mit fogok csinálni? -
ToBeY
nagyúr
Samsung Led tv-nél vajon hogyan lehet előhozni a program rendezést?

-
BlacKSouL
addikt
Köszi mindenkinek...most elindulok és vasárnap délig

-
ToBeY
nagyúr
Vettem ma itt ph-n egy 140mm coolert, majd valamikor beleapplikálom a gépem tetejébe.

-
ti szoktatok pénzt adni a villamoson, megállókban kéregető hajléktalanoknak?
pl: igen, szinte mindig,
egyáltalán nem
hangulat/szimpátia függőszámít-e hogy van nála újság vagy sem?
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Nem tudtok olyan helyet Pesten, ahol árulnak még ilyen kék Lypsyl ajakápolót?
-
kételkedem
addikt
Meglepetésemre perc pontossággal közlekedett a szokásos vonatom!

-
3.Aragorn
addikt
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tegnapra is jelezték, szakadt is napközben meg miután hazaértem, de amíg jöttem hazafele, addig nem esett, hanem csodás idő volt.
Esernyő volt nálam, de fújt a szél, el is raktam pár méter után.
Mindent sikerült elintéznem
-
Winner_hun
félisten
-
Mawyx
őstag
Szakad az eső, pedig muszáj postára menni meg ennivalót venni. Reggel hezitáltam a vízálló dzsekin, de nem azt választottam.
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem
üzenetére
Inkább várd meg a vonatot, nehogy elüssön valami.
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
stop?
-
kételkedem
addikt
Kiürítették péntek délután bombariadó miatt a debreceni bíróságokat, a repülőteret és a Nagyállomást is, ezért szünetel a vasúti forgalom. A pályaudvar területére nem engednek be vonatokat sem az átvizsgálás idejére, így akár kétórás késések várhatók a Budapest-Záhony vonalon, a menetrend szerinti forgalom szombat hajnalra állhat helyre - közölte a Mávinform az MTI-vel.
Király! Én meg menjek haza gyalog? Sínek mellett csak 45 km

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Na ja, körbenéztek, ki a fenyő fog egyáltalán tárgyalni velük...
-
FehérHolló
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
Szijjártó meg olyat nyilatkozék, hogy mivel ezek még nem hivatalos tárgyalások voltak, ezért meg sem szakadhattak.

Biztos csak nyaralni jött ide egy viszonylag komoly delegáció időt és pénzt sem kímélve. -
-
tbs
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
Hát hogy spekuláljak én - a kisember - ha tegnap erről nem volt bújtatott infó sem?!?
-
Újabb pofon a forintnak: Link
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
azért tizenötöt-huszat letagadhatna...

-
-
kraftxld
félisten
Basszus, ezek a 19 üléses Beech 1900D gépek nagyon durvák, igazán családias a hangulat a gépen. Elöttem szállt fel egy hogy is mondjam kulturáltan "enyhén molett" hölgy, kb cipőkanállal nyomták be az utolsó sorba és csak úgy tudott leülni, hogy a karfát felhajtotta, de még így is átlógott a másik sorba

-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
szerintem elrontottad a képet.
Nem ezt akartad felrakni?

-
Tim82
félisten
Osztok-szorzok és arra jutok, hogy kb. havi 25-30k-val fogok kevesebbet keresni 2012-ben, mint idén. Ami kemény, tekintve, hogy műszakpótlékkal együtt szokott 140k fölött lenni a havi nettóm. Persze, erre egész jó cafeteria jön, amiből viszont az egyetlen kézzelfogható dolgot, a kajajegyet hazaadom anyámnak.
Mert ugye, valószínűleg eltörlik a műszakpótlékot, kivezetik az adójóváírást, csökkentik a cafeteriát, no meg szemlátomást permanensen einstandolják a magánnyugdíjpénztárakat. Ja és a legjobb, 2010-ben ugyanannyi volt a fizetésem, mint idén, de azért 150%-kal lesz több a diákhitelem törlesztője, szóval már a DHK-nál is matekzseniket alkalmaznak, vagy *elfelejtettek* tájékoztatni arról, hogy változtatnak a kamatszámításon.
Ebben amúgy az a szép, hogy még csak nem is a mostani kormányra szavaztam. Képzelem, mi lenne, ha igen!

Ugye ezzel csak az a gond, hogy az embernek vannak olyan céljai, hogy megéljen, felújítsa a lakását, esetleg családot alapítson és el is tartsa őket valamilyen szinten. Van kivel, nem lesz miből.
A lehetőségeim a következők: pénzügyi fegyelem
és taposom tovább a tejet, hátha egyszer vaj lesz; vagy végkiárusítok mindent diszkontáron és megpattanok és más országban nulláról kezdek; eladom az eladható szerveim és taposom tovább a tejet stb.; vagy veszek egy távcsöves puskát és megtanulom használni, mert mint tudjuk, ez a politikai tiltakozás leghatékonyabb módja látszatdemokráciákban. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Idei rinyaposztunkat olvashatták, lehet törölni.

-
kételkedem
addikt
Az mekkora beégés, blama, ciki, ostobaság, tudatlanság ha a Magyarország felirat alá rosszul rajzolt magyar címer szerepel az országhatárnál levő táblán?

-
BlacKSouL
addikt
Mibajod az esővel? Néha esik. Hozzá kell szokni. Hideg meg nincs. Legfeljebb hűvös. Legalább nem izzad az ember egy helyben ülve.

Mondhatnám hogy egy hete ma látok először napot, mert 6 napig áthatolhatatlan sűrű éjszakát idéző ködben éltem, az elmúlt 4 napban meg folyamatosan esik, és az utak 2 hete folyamatosan vizesek, de nem mondom, mert mindenki azt hinné panaszkodom, pedig csak a valóságot írom le.De a lényeg hogy ma, pont ma kisütött a nap.

-
Winner_hun
félisten
ndavid-ot Kov1024 váltja.
-
kraftxld
félisten
Azert nem igy van. Ki lehet fogni eleg jo munkahelyeket. En epp most repulok haza, ket napig folyamatosan gyartottam Aucklandben, az elso nap reggel hettol ejfelig egy ket ora kihagyassal. Ma is tiz orat de mar a dolgok 96%a kesz van. Most epp itt possadok a repteren, de holnaptol legalabb kint leszunk a termeszetben vasarnap estig.
Ugyhogy nem panaszkodom, mindent fizetnek erdekes volt a melo is meg a fizu se rossz. Csak kitartas es meg kell talalni a megfelelo ceget. -
tildy
nagyúr
Esikez a kib eso.... Es faj a fogam, es ismet itthon....
-
ez már annyira felháborító, hogy nyugodtan a véleményemet sem tudom leírni... eddig úgy gondoltam, hogy az "államosítás" szó egy teljesen máselvek alapján működő rendszerre igaz, de ez... ha szarban a haza, elvesszük az emberektől...
mondjuk azt a 30k huf-omat vihetik ami ott van, cserébe elesnek több millió befizetett adótól, mert, hogyén itthon egy fillért sem fogok adózni, abban már teljesen biztos vagyok. -
Mawyx
őstag
Egyre klasszabb a munkahelyem

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

És ez mind igaz a teljes VV és BB sorozatra is.

/Vagy probaljon meg beszerezni egy uj menetrendet.

.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)