Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tegnap itt varsóban meghallgathattam egy előadást Aaron Ciechanover-től..
előtte sosem hallottam még róla, de komolyan mondom, hogy egy meghatározó élmény volt a tanulmányaim során
-
Mawyx
őstag
Nem kíván ez semmit, jó lesz így
Viszont eszem megáll, most hívott keresztanyám, aki nálunk lakott egy ideig amikor elvált, de anyu kirakta a szűrét, nem beszéltek azóta, de most felhívta anyu, hogy ő tudott-e arról, hogy én külföldre mentem nyaralni, mert szerintük ő tudott róla és milyen gyerek vagyok, hogy csak nekik nem szóltam. Agyam eldobom anyámon, én meg most vettem nekik egy laptopot, normális vagyok-e?
-
Mawyx
őstag
Megvettem a laptopot, most arról írok
Jó hogy pár hónapja adtam el barátom web&walk stickjét, most meg vadászhatok apróból -
válasz
Winner_hun #16990 üzenetére
A bah-csomopontnal van,
Budapest Congress & World Trade Center – Novotel Budapest Congress
Cím: H-1123 Budapest, Jagelló út 1-3. -
Hello budapestiek!
Tudnatok javasolni nekem valami ingyenes parkolohelyet a kongresszusi kozpontnal?
-
neduddki
nagyúr
HI!
irni akartam ide vmit, az indexet latva. de karomkodason es ocsmany beszedenkivul kivul nem volt mas benne, eszmbe jut egy 80as evebeli slager / cpg is eekolte, de nem az ovek/ kicsit atkoltve:- ((((
udv
neduddki
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #16981 üzenetére
Igen, de információid hiányossága miatt elbeszélünk egymás mellett, sztem dobjuk a témát.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #16979 üzenetére
Látod, akkor ezért beszélsz furcsa dolgokról.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #16975 üzenetére
Hmmm... Már próbáltuk, szocializmus volt. De sejtem mire gondolsz. Én is Thürmer Gyula rajongó vagyok.
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #16975 üzenetére
Lehet, hogy nagyon utópisztikus a gondolkodásom
Olyannyira, hogy ha a gyerekeim esetleg nem értik majd az utópia szó jelentését, akkor megmutatom nekik a hozzászólásod!
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #16973 üzenetére
Ha a szakértői csapat megfelelően sok emberből áll, akkor az egyéni érdekek elmosódnak.
Lehet, hogy nagyon utópisztikus a gondolkodásom, de szerintem sokkal jobb lenne egy olyan államberendezkedés, ahol egy/sok független szakértői gárda felelne a mostani minisztériumi/államtitkári feladatokért, az emberek pedig rövidtávú (4 éves) gazdasági/közéleti/társadalmi célokat tartalmazó csomagokra szavazhatnának (a törvényhozói hatalom megválasztása mellett természetesen).
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #16972 üzenetére
Azért a szakértőket se kell annyira isteníteni, mivel korántsem mindegyik az elvárható érdekek szerint cselekszik.
-
tbs
addikt
Tegnap nem vettem észre -> [link]. De szívesen nevetnék én is...
-
Tim82
félisten
-
tbs
addikt
válasz
kételkedem #16966 üzenetére
Piros utánfutód van?!?
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #16966 üzenetére
Persze csak addig, amíg százalék alapon próbálják mindezt rárakni.
-
kételkedem
addikt
Évi 729 Ft-ért sikerült az utánfutóra kgfb-t kötnöm. 2011-ben 4500 volt az éves díj. Az új a réginek mindössze 16.2%-a! Erre nyugodtan rápakolhatják a baleseti adót, a fényszennyezési díjat, a rádió hallgatási jogdíjat, a sampon termékdíjat, a piros szín adót, a vonóhorog illetéket, a sűrített levegő normát vagy ami csak tetszik!
-
degu
senior tag
válasz
Tothgera30 #16894 üzenetére
Nekem egyebkent a muholdassal az a tapasztalatom,hogy egy erosebb szelben,viharban,zaporban-meghal!
Nem tudom,hogy az antennat *nyomja -e* ki a kapcsolatbol,vagy valami mas,muszaki oka van,de eddig akarhany olyan Szolgaltatoval szerzodtem,amelyiknek a vegpontokon RH-u csatlakozas volt a Fogyasztohoz,szinte minden idojarasi anomaliara bedoglott.
/Es nalunk ilyenkor nem szaguld vijjogva a hibaelharito kocsi javitani,hanem a szerelo,plane hetvegen! Otthon szambazik nyugodtan,hiszen ugyeletet tartani egy vilagcegnek is felesleges profitveszteseg./
Eleg sok hetveget szenvedtem at kabel TV,es net nelkul! -
NoLF
veterán
oxford bizony egy nagyon kellemes, jó hangulatú, kedves kis város benyomását keltette, kénytelen leszek visszamenni egyszer, mikor esetleg látok is belőle valamit
-
lorcsi
veterán
szerintem csak nálunk nyalják a seggét ennyire a multinak
elképesztő, hogy nem áll ki a hatóság az állampolgárai mellett -
Dylen
senior tag
válasz
FehérHolló #16955 üzenetére
A kertet is látták már eleget
-
Dylen
senior tag
válasz
FehérHolló #16953 üzenetére
Kétlem, hogy a bejárati ajtóra kíváncsiak.
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #16946 üzenetére
a valódi világra kíváncsiak, de nem elég bátrak, hogy ezt élőben tegyék meg
-
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #16947 üzenetére
Az is a virtuális világ része.
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #16946 üzenetére
Szerintem inkább apuci megunta a videokazettáit.
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #16939 üzenetére
Mert ennyibe egy komplett asztali is belekerülne és az hangos meg nagy meg nem hiszem, hogy nem fogyaszt többet, mint egy helyes kis laptop.
Nálunk se szokás nagy karácsonyi ajándék, de mondogatjék, hogy jó lenne nekik internet... Szerintem már írtam, hogy megkaphatnák az én laptopomat, magamnak meg vennék jobbatde ez sajnos nem megy, a hirdetett cucc meg olcsónak tűnik és sok hirdetéses, sok pozitívos ph-s tag.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #16941 üzenetére
Egy desktop géphez képest viszont nagyon is jelentősen kevesebbet eszik (természetesen egy Pentium M ULV CPU-s subnotebook azért bőven kevesebbet fogyaszt, de többet is kérnének érte valószínűleg), az eladó egészen pontosan azt írja, hogy jó pár éves meg mai casual játékok (nyilván böngészős-flashes, meg Angry Birds-szerű mókák) jól futnak rajta. Konkrétan a Sims-et emlegeti még, mint játékot, amelynek gépigényét még ez a noti is bőven meghaladja. Ja igen, akár egy 5 perces akku is elegendő szünetmentesnek, hiszen csak annak kell megfelelnie, hogy áramszünet esetén ne szálljon el a gép, hanem legyen idő menteni/kényelmesen kikapcsolni a gépet.
Az, hogy hány gépe van, azt nem az én dolgom megítélni, de tapasztalatom szerint legtöbbször egyszerűen céges dolgozó (vagy dolgozón keresztül ismerőse) tényleg baziolcsón megveszi a cég kiárusításán leselejtezett gépeket. Ilyen nálunk is van, pechemre nem volt szükségem még 5k-ért sem P4-alapú HP-Compaq desktop workstation-ökre.
A vastagított részben amúgy egyetértünk.
-
FehérHolló
veterán
A saját évjáratában és kategóriájában nem kis fogyasztású, mai játékra egyáltalán nem alkalmas, bár a Heroes3 még talán fut rajta. (Solitaire ftw!) A szünetmentessel az akku feltételezett állapota miatt viszont vitatkoznék.
A másik pedig, hogy erősen valószínűsíthető, hogy több ilyen gép is rendelkezésére áll, hogy eladja (több = 5+). Mivel 20+ mennyiséget más fórumokon lehetne értékesíteni, ezért valószínű, hogy egy bontóból szerezte előzőleg leselejtezett gépekként, így a tartósságuk is erősen megkérdőjelezhető.A fentiek nem befolyásolják azt a tényt, hogy napi 1-3 óra netezős használatra tök jó választás, főleg a beépített monitor miatt.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #16939 üzenetére
Pl. mert csendes, kisfogyasztású, beépített "szünetmentes" és "monitor" is van benne? (Egyébként is rossztól kérdezed, talán Mawyx-ot kellene, nem?
)
És ugyan már melyik fele kamu a hirdetésnek, részleteznéd? Merthogy én kb. a smart card readert mondanám annak, ami amúgy teljesen felesleges fícsör egy átlagfelhasználónak. Egyébként a specifikációi nagyjából hitelesen vannak megadva az nc8000-nek...
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #16937 üzenetére
Viszont nekik van Wolfgang Priklopil-juk is.
Mawyx: jó gép, csak nem árt bele még +512 MB so-dimm DDR RAM. Úgy már tényleg jó lesz netezős cuccosnak.
-
fokukac
nagyúr
Lehet, egyszer erőszakkal átvinnéd Ausztriába, és meglátná azt a gazdagságot, rendezettséget, tüchtigséget, azt a tájat, vissza se akarna jönni.
Gyerekkorom egyik sokkja az volt, amikor Grazban megláttam a becsületkasszás újságost az utcán...
A második, amikor 10 évvel később láttam, hogy úgy sielnek, hogy mindenki csak úgy lerakja a cuccát a hütte előtt, és senki nem lopja el...
Arról nem is beszélve, hogy sok helyen nincs kerítés... -
Mawyx
őstag
Egy ilyen anyuéknak netezős gépnek karácsonyra nagy hülyeség?
-
FehérHolló
veterán
A fenti hatáshoz képest igen, persze nem árt, ha genetikailag erősen kezdesz.
Így legalább tudsz alkalmazkodni ahhoz, ha esetleg elhízol.Terminator17: Iskolai vizsgálaton ezt legfeljebb ránézésre állapítja meg a megfelelő humán entitás.
Késelésről meg annyit, hogy rugdossátok már meg kollektíven egyik szünetben. A bíróság úgysem tud ellene fellépni, mert kiskorú.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #16928 üzenetére
Genetika meg smafu, mi..?
-
-
Terminator17
senior tag
válasz
FehérHolló #16928 üzenetére
de akkor pl egy ilyen teszem azt iskolai vizsgálaton mért mondják azt hogy xy neked erős csontozatod van ezért xy kg. tehát ez részben akkor örökletes nem?
-
FehérHolló
veterán
válasz
Terminator17 #16927 üzenetére
Erős fizikai terhelésre (pl. futás, súlyemelés, stb.) az adott mozgásban szerepet játszó csontok összesűrűsödnek, így jobban bírják az igénybevételt. Ez egy elég hosszú folyamat eredménye.
-
Terminator17
senior tag
az erős csontozatot mire szokták mondani? amibe sokkal több a kálcium és azért nehezebb?
-
Olaszban 2x1 hét, Görög 1x1 hét, Ausztria gyerekoromban többször pár óra, Szlovákia 2x2 nap és azt hiszem ennyi. Most meg pénzem sincs rá, hogy menjek, na meg nincs kivel se
-
syler
aktív tag
válasz
kételkedem #16916 üzenetére
Ez megtörtént. Negatív vélemény is, de közölte a vélemény visszajelzésben, hogy mivel "durván fenyegetőzöm" nem fizeti vissza. A durva fenyegetőzés annyiból állt, hogy közöltem vele, hogy feljelentem, ha nem utalja vissza. Mindegy köszönöm, most bemegyek a rendőrségre, kinyomtatom az emaileket, még egy másik gumishoz is bemegyek, és majd meglátjuk mi lesz. Köszi
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL #16909 üzenetére
Ne beszeljetek itt utazasrol, mert rossz kedvem lesz
En is mennek, (ha esm nem lenne itt velem,szerintem mar bejartam volna vilagot) , de egyedul nem akarok menni, kettonknek meg draga (egy fizubol legalabbis) , foleg most, hogy majd 1.5 ev alatt majd dupla annyi lett az alberlet (sajat lakas, csak mi vagyunk) ...
MAwyx: bammeg, ez de kemeny (hogy nem hivnak) .... Hat erdekes szuleid vannak. En mindenesetre odaszolnek nekik, hogy ha annyira latni akarnak, nem csak te tudod felemelni a popod.
-
kételkedem
addikt
Megkárosítottak? Igen!
Pénzbe kerül a bejelentés? Nem!
Írd meg az eladónak, hogy a negatív értékelés mellett a gumistól kapott szakvéleménnyel a rendőrségre is elsétálsz, amennyiben nem utalja vissza a vételárat! Nehogy már a veszélyes hulladékért még fizess is!BS nagyon fontos a nyitottság, a széleskörű világlátás! Fontos lenne minden fiatalnak (de akár idősebbnek is), hogy lássa azt, hogy nem csak olyan élet létezik, ami őt a mindennapokban körülveszi! Én mindenhova elrángattam a gyerekeimet. Sajnos anyagiak miatt a töredékét utaztam annak, mint amit szeretnék, de országon belül és Európában is láttunk érdekes dolgokat. Láttuk, hogy van aki jobban él tőlünk, de vannak akik sokkal rosszabbul! Lehetnék örök elégedetlen, mert sok mindenem nincs, ami esetleg másnak van. Ehelyett én is és a gyerekeim is nagyjából reálisan el tudjuk magunkat helyezni a világban.
Száz szónak is egy a vége: tanulni, utazni, tapasztalni!
-
Mawyx
őstag
Én csak 8 országban jártam
Majd lesz több is
-
syler
aktív tag
Srácok. Érdemes 17180 Ft-ért feljelentést tenni, vagy a rendőrségen elhajtanak a picsbe?
Vettem a vaterán 4 használt gumit, 4.5 mm-es profil mélység volt megadva, ezzel szemben kopásjelzőig kopottak a gumik! Biztos ami biztos alapon egy gumissal írattam egy szakvéleményt. Az eladóval közöltem emailben, de a válasza annyi, hogy használt termékre nem tud garanciát vállalni! Nem az a 17k forint aggaszt annyira, de azért már szemetet csak ne vegyek! Komolyan mondom, a gumisoknál a szemétben jobb gumik vannak. Kérdés, hogy megéri e rendőrségre mennem ezzel? Köszi. -
BlacKSouL
addikt
Eszembe jut az az Erzsike néni, aki mikor a tévében valami vetélkedőben szerepelt, akkor volt talán 70 éves, és mikor találkoztunk vele Krétán '97-ben, akkor talán 72. És egyedül, 72 évesen elutazott repülővel Krétára nyáron nyaralni a tengerpartra, és jól érezte magát.
Mindig is lesz kontraszt a nyitott és a konzervatív gondolkodás, neveltetés, világszemlélet között. Ha valaki úgy szokja meg, ahhoz szokik hozzá, akkor később egyre kevésbé lesz rugalmas, egyre kevésbé lesz nyitott az új dolgok iránt. Ha meg még az addig megszokott életéhez elméleteket, is gyárt, és ahhoz görcsösen képes ragaszkodni, akkor sajnos ezt kénytelen az ember tudomásulvenni.
Aki fiatal korától kezdve utazhat, világot láthat, sokkal kevésbé lesz ilyen.Vannak bizonyos áthidalhatatlan szakadékok, amiket jobb meg sem próbálni áthidalni. Én sem próbálom anyáméknak ecsetelni hogy milyen buliban voltam szombaton, mert úgysem tudnák úgy értékelni mint mondjuk a haverjaim.
Ha az ember megtehet valamit, valami újat, és jól érzi magát, akkor örüljön neki, próbálja meg csak annak elmesélni aki értékeli is, nem pedig lehúzza érte. Ne hagyja magát befolyásolni még akkor sem ha családtag. A családtag élete úgyis olyan amilyenné ő alakítja magának, az ember miattuk ne fossza meg magát az események maradéktalan élvezetétől. Mert akkor egy boldogtalan és egy boldog ember helyett két boldogtalan ember lesz.
30 évesen már az ember csinálja azt ami neki jó, ne azt amit bárki elvár tőle. -
Mawyx
őstag
válasz
BlacKSouL #16909 üzenetére
Nagyon vissza voltam fogva, de az elmúlt évben rátaláltam az utazásra és elég sok helyre eljutottam, de nagyon rossz, hogy nem oszthatom meg velük az élményeimet. Fater is egy életre lemond az utazásról, úgy kell meghalnia, hogy soha nem repült, holott kaphatnának tőlem egy repjegyet, de anyu miatt nem lehet
Mindig van valami idegeskedés, vagy a párkapcsolatomban vagy anyuék hisztiznek még most is, hogy majdnem 30éves vagyok, vagy a melóhelyem akaszt ki.
Olyan boldog voltam, hogy pár napot külföldön lehettem, lehettünk, melóhely kiadta a szabit, de erre nem is gondoltam, hogy pont anyuék rontják el és fogalmam sincs hogyan hozzam helyre.
Ha van 2 napom is, nincs kedvem az összes pénzem arra költeni, hogy hazamenjek vidékre a puszta közepére és üljek anyám mellett az ágy szélén és nézzük egymást. Szeretek hazamenni, nem erről van szó, de más is van a világon. Ők Pesten soha meg nem látogatnak, holott rokkantnyugdíjasok, idejük lenne rá. -
BlacKSouL
addikt
Nem engedik VISSZA? Na ez még egy érdekes vélemény. Két kézzel kapna utánuk valamelyik ország?...Szlovákia az külföld? Hát Ausztria? Arról tudnak hogy ott nincs határ? Ki ne engedné őket vissza a nem létező határon? És főleg miért?
Azért mert nekik ilyen a szemléletük, miért büntetnék a gyereküket hasonlóval? Mert ők a gondolkodásmódjuk miatt nem jutottak el oda ahova te igen?Kicsit olyan a dolog, mint nagyanyámmal, meg a balatonszárszói takarítónővel. Nagyanyám szerint fölösleges külföldre menni, semmi nincs ott olyan, ami itthon ne lenne, ott se jobb mint itthon, nincs szebb mint a magyar vidék. Noha Magyarországot sosem hagyta el.
A takarítónő szerint meg a világon a legeslegjobb kenyér a szárszói. Ő még annál jobbat életében nem evett. Kérdésre elmondta hogy sosem hagyta el a faluját.Van erre egy jó szó. Sőt. Több is..
Mondom én mindezt úgy, hogy bár még csak Európában, de azon belül 17 országban jártam már, 111 várost vagy helyszínt látogattam meg, volt ahol többször is voltam, illetve mivel a szlovák határnál lakom, ott számolatlanul sokszor. De egy alkalmat nem tudnék megemlíteni, amikorról rossz emlékem lenne amiatt hogy külföldön voltam.
Mondjuk én még csak 31 vagyok.. Aki teheti menjen külföldre, lásson minél többet amennyi az anyagi helyzetéből megtehető. -
Mawyx
őstag
Azt már említettem anyuék kicsit milyenek, hogy nem megy külföldre, mert nem engedik vissza a határon... El is titkoltam minden utamat, de most megenyhültem, mondom csak örülnek neki, hoy a lányuk eljutott egy ilyen szép szigetre, így küldtem nekik képeslapot. Erre most hívott exem, hogy felhívták anyuék, hogy én dolgozok-e egyáltalán, mert kirándulgatni van időm, hazamenni meg nincs, mert mindig azt mondom dolgozok... Engem nem hívnak, velem nem beszélnek most
-
zoltanz
nagyúr
Arra rájöttél már tildy az angolok miért vasárnappal kezdik a hetet a naptárban. Jobb ha nem hétfővel kezdődik a hét vagy mi?
-
Babetta-X
senior tag
Nem igazán tudtam hova fér be, gondoltam ide írom. Csinálom most a C-s jogsit, de hiába keresgélem egyszerűen nem találok olyan oktatóprogramot KRESZ-re, ami 2011-es lenne. Az a baj 2010-ben csomó szabály változás történt szóval fontos, hogy azon gyakoroljak, amin vizsgázni is fogok. Anno B-re egy csomó helyről meg lehetett szerezni, de most meg sehonnan... Nincs valakinek tapasztalata erről véletlen?
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #16902 üzenetére
Nem hiszem, hogy van/lesz a Nokiánál E53.
Amúgy E51-em van, szerintem remek cucc, de hozzászoktam már a viszonylag nagy kijelzőhöz az SGS-emen (és mivel a telefont a rendeltetésszerű használaton felül netezésre is használom BKV-n, ez fontos szempont nekem).
-
Az nem rossz. 3110-es anno nézegettük hogy a családba jó helye lenne, végül nem az lett, az is strapabíró kis készülék. 6500 is szép telefon, inkább női, viszont nem bővíthető és és ha sokat utazik az ember akkor nem fér rá sok zeneszám (pl.: most is 8Gb-nyi adat kóvályog a telefonomon). Nekem egy E52-esem van, szeretem, talán majd egy E53-ra cserélem le, mára nem.
-
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #16899 üzenetére
Nokia C3-01 a kiszemelt. Most van kettő telefonom, egy Nokia 3110 classic másodtelefon és a fő telefonom Nokia 6500, a fő telefon lenne a másodtelefonom és jönne a helyére a c3-01, a 3110-et meg árulom már. A 6500 akksija elég gyenge már, de szép formás, tetszik, másodtelefonnak megteszi még. A 3110 tökéletes, de ennyi telefon nem kell és megtetszett a c3-01, gondoltam beújtok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Riasztó topik
- Futás, futópályák
- Ózongenerátor a háztartásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest