- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #19699 üzenetére
Kismalac, kismalac, engedj be..!
-
zoltanz
nagyúr
Lehetne olyan topik amit csak bejelentkezés után lehet látni. Oda mehetnének erotikusabb képek is pl.
.
-
m.index.hu/gazdasag/magyar/2012/01/19/a_kormany_kicsereltetne_a_rendszamtablakat/
Kiszurhatnak ha egy auto a lakohelyetol tavol van... azt bmeg.. rendorallam.. mi a fene kozuk van hozza, hogy hova megyek a kocsimmal, amire a kifizetett adok nyomtalanul tunnek el... meg szerencse hogy a sok hulye rendor ugyis keptelen megjegyezni par betukodot is.. ha meg elmegyek rokonlatogatni oroshazara, meg fogjak kerdezni, hogy mi jaratban vagyok?
Mar csak egy ev, egy ev.. es viszlat Mo. -
degu
senior tag
válasz
fokukac #19677 üzenetére
Nem akarnak ok semmit,csak egyre fogy az ellophato penz...
Ki kene meg cserelni a szuletesi anyakonyvi kivonatokat,hiszen mindenki oregedett azota,miota megszuletett...ja...es meg a nagymama fenykepet is ki kell cserelni a stelazsin! /de a fenykepkeszites dijjat elobb felemelik 5000.-Ft-ra!/ -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
kraftxld
félisten
válasz
Mr.Csizmás #19683 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
videómegosztó oldal
-
NoLF
veterán
válasz
Mr.Csizmás #19680 üzenetére
meg kell kérdeznem: mi az?
-
Mr.Csizmás
titán
nálatok megy a megavideo?
-
kraftxld
félisten
válasz
fokukac #19677 üzenetére
Nálunk érdekes módon nem igazán problémáznak ezzel, úgy képzeld el, hogy az összes eddig kiadott rendszám érvényben van.
Kocsisné (a szomszéd 90 éves öregasszony a nevét arról kapta, hogy minden vasárnap reggel benzinfüsttel árasztja el a környéket az ezer éves Rover-jéből amikor a két utcára lévő templomba megy) autóján is még a régi fekete rendszám van, és nincs vele semmi gond [link] Ezt 1964 és 1986 között adták ki, ugyanúgy érvényes, a kutya se akarja ilyen bürokratikus marhaság meg pár fillér miatt (a költségvetés szempontjából) lecserélni.
Néha lehet látni még korábbi rendszámokat egyik másik veterán gépen amit szinte minden hétvégén használnak.
-
Ramius
őstag
válasz
Pisztillus #19673 üzenetére
Én még nem találkoztam ezzel a problémával. Mindig ki tudtam másolni mindent. Mondjuk nagy részük egyszerű szöveg volt.
-
Ramius
őstag
válasz
Pisztillus #19670 üzenetére
XChange PDF viewer, netán Foxit. Adobe nélkül boldogabb az ember
-
Mawyx
őstag
Undorító hangja van ennek a pasasnak, minek vezet ez műsort? Kikapcsolom a fenébe, felidegelt, nyomja már mióta a rekedt hangján.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
fokukac #19666 üzenetére
Na igen, a Jupiter meg a másik esete... Én ugyan doktorit nem írtam (mert gyógyszerészként ún. foglalkozásdoktori címem van), de szakdolgozatot igen. Bizony ott voltak komoly formai és tartalmi követelmények, melyeket a konzulens és a tanszékvezető kőkeményen betartatott (és a bírálók csak utánuk jöttek). Egy ilyen módon összeállított munkával úgy rúgtak volna hátsón, hogy azóta már megelőztem volna a Voyager-1 űrszondát a Naprendszerből történő kifelé haladtában...
De hogy morogjak én is egy kicsit: 2012-ben, windows7 oprendszer mellett mi a méteres kékeres miatt kell az Adobe Reader frissítésnek újraindítania a gépet? Már a win98 korában is morogtam, hogy minden apró változtatást egy reboot követett, de mára már illett volna ezt rendesen megcsinálni...
-
peugeotmate
őstag
Remélem ez még belefér a fórum keretei közé:
Ezt a hozzászólást a projektmunkánk okán hozom létre (2 társammal együtt veszek részt benne). A projekt lényege, hogy a 2011/2012-es esztendőben a tanév végéig folyamatos cserét bonyolítsunk le. Minél értékesebb/különlegesebb/egyedibb (stb.) tárgy lenne a cél. Ez egy iskola feladat része, ebből kifolyólag nem az anyagi vonzata a motiváló erő. Inkább arra lennénk kíváncsiak, hogy milyen és hányféle tárgy fordul meg a kezünkben a folyamat végéig. Kiindulási alapnak egy Nokia 3330-as mobiltelefonra esett a választás. (Tekintve, hogy a Hardverapró fő profilja a számítástechnikai/műszaki eszközök.) Folyamatosan nyomon követhető lesz a hirdetésben, hogy éppen mink van, mire tudnátok épp cserélni velünk. (Természetesen korábbi dolgaink is dokumentálva lesznek.)
A hirdetés itt található. -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #19666 üzenetére
Akinek nem esett le annakidején, mikor FÜGGETLENként indult a választásokon, és a beszédeit narancssárga ruhában, naranccsal a kezében tartotta a közlekedési lámpák sárga villogóra állítása után, kihangsúlyozva hogy ő FÜGGETLENként indul, és a körülötte állók mind a párt emberei voltak, és hangsúlyozták, hogy ő FÜGGETLENként indult, az így járt, most rácsodálkozik dolgokra. Pedig most is egyértelmű, hogy FÜGGETLEN elnök. De hogy milyen elnök, miután megszüntették a címet adó intézményt...
És akkor mondjon le? Ááá, menj már. Hisz most virágzik az ország, lendületben a naszád, vagy puma, vagy mialóf... Ja. naszád..mint a tegnapi film címe: tűz a víz alá.
De egyébként szarni rá, hisz legalább nem esik ónoseső havasesővel, hódarával és ködszitálással, és nem fagy rá épp a városra..
-
Apika
addikt
"Egyes információk szerint a kormányban ezt bűnmegelőzési kérdésekkel indokolják. Így a rendőrök könnyebben kiszúrhatnák, ha egy autó a tulajdonos lakhelyétől távol van."
Miért baj az, ha a lakhelyemtől távol vagyok az autóval?
A rendszámcsere egyben forgalmi cserét is jelent, illetve az autó vizsgáztatását is...
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #19665 üzenetére
addig lesz téma, ameddig ez a kis nímand, a mi "álamfőnk" le nem mond, és el nem bujdosik, hogy békésen élje a budai kisnyugdíjasok életét.
szánalmas.
Bár igazából teljesen életszerű, az országban, ahol úgy is mindenki csal, egyáltalán nem különös, ha egy vezető pártcsinovnyik is csal.
Csak az a szomorú, hogy egy diákot már akkor is megbuktatnak, ha egy pár mondatot nem lábjegyzetel le rendesen az oxfordi hivatkozás szerint, és az aktuális kormány aktuális törvényjavaslata azt tartalmazza, hogy az ilyen cselekedetért akár börtön is jár.
Nem leszünk előrébb, hogy ez kiderült, csak egy újabb szög az idióta politikusainkba vetett hit koporsójába.
Ui. gondolkozom is, hogy összekontrollcézek egy phd-t.
-
BlacKSouL
addikt
Az elmúlt 10 nap után még hány hosszú hónap, év, évezred témája lesz ez a kurva doktori disszertáció???
Minden hírforrás, híradó, hírportál, rádióhírműsor, újság, aktív, passzív, tények, fókusz, óvodai szóbeszéd ezzel foglalkozik.
Tényleg ez az egyetlen és legeslegfontosabb dolga most egész magyarországnak, hogy a köztársaságnélküli köztársasági elnök évtizedekkel ezelőtti irományait elemzik? Ekkora kurva kutatói meg kódfejtői kapacitást kurvára használhatnának olyasvalamire is, ami mind a 10 millió országhatáron belüli ember életét teszi könnyebbé és boldogabbá.
Ha kiderül, hogy ez vagy az van, akkor hirtelen svájci magasságokba emelkedik a gazdaság, és 1:1-be fogják váltani a forintot az euróval?
Ha már nem tudunk mit kezdeni a kormányfikázással, ha már elvégeznek helyettünk mindent a külföldiek, akkor egy kurva témáról kell szólnia mindennek?
Pont úgy van beállítva a dolog, mintha ez a szent szeplőtelen keresztények fehér bársonyba borított lelkű kis országa lenne, ahol mindenki tökéletes.
Nem azt mondom, hogy nem kell kivizsgálni, megbüntetni valahogy, ha egyszer nem jót csinált. De igazán lehetne mással is foglalkozni néha. Unalmas, és az ismerőseim közül senkit nem érdekel, mondom inkább úgy, kurvára leszarják, mert van épp elég bajuk. Örülök, hogy a sajtónak már nincs témája, hisz magában a paradicsomban élünk.
Kurvaéletbemá... -
tildy
nagyúr
Ezt lattatok mar? : [link]
Az otlet -lakhely szerinti rendszam- jo, de ami miatt kitalaltak , na az abszurd. -
FehérHolló
veterán
Ezen örök érvényű mondás kvantálása nem elégíti ki az előbbi feltételeket. Igazán érdemes lenne feles (=1/2 sör) egységekben meghatározni a sör sör mivoltát, majd velünk grafológiai jelekkel, verbálisan tudatni azt. Amennyiben Ön képtelen erre, nem érti eléggé a sör univerzumunkban elfoglalt materiális és ideológiai szerepét. Einsteint idézve: Amit nem tudsz egyszerűen elmagyarázni, azt nem is érted egészen.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #19656 üzenetére
már nem is emlékszem, otthon is van 0,75ös? az megosztható, a 0,33as semmiképp!
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #19653 üzenetére
Nem fog megártani ennyi leffe..?
-
homeless09
őstag
ma csütörtök van igaz?
a 0 alvástól kezdek tompulni
-
fokukac
nagyúr
basszus, gyerekek, elmúltam 3000 napos, és észre se vettem...
rohan az idő, öregszünk.
már vénülő kezemmel fogom meg a kezedet, hüpp
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #19648 üzenetére
Tope az evést is említette, az is létszükséglet. Sőt, ha a sört az ivás szinonimájának vesszük...
-
Tim82
félisten
A levegővételről mindenki elfeledkezett? A sör és a p*na különben sem létfontosságúak, "csak" az életminőséget és a közérzetet javítják.
-
Enni is kéne, szóval valami finom kaja is
Szép napot mindenkinek
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #19644 üzenetére
P*na?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #19620 üzenetére
Ó hogy rágdossam meg a húsát
Más: Végig lett próbálva minden területi beállítás a Sony TV-n, de egyik sem hozta a várt eredményt(összes csatorna beállítása) csupáncsak a csatornák sorszámozása változott meg.
Abból próbálok kiindulni, hogy korábban ilyen probléma nem volt, sőt, míg nem Digi hanem a sokszor agyonszidott UPC volt, addig sem volt ilyen. Bár akkor meg még csak 3 csatorna volt HD, abból se mind folyamatosan.
Ha ebből indulok ki, akkor nem a készülékben van a probléma, hanem a szolgáltatásban.
Meg milyen elb.szott dolog már az hogy más országot kellene beállítanom. HA működne. De nem.Újabb ötletek?
-
válasz
homeless09 #19635 üzenetére
Teljesen normális időben feküdtem le. Éjszaka közepén felébredtem, aztán kora hajnalban visszacsúsztam a takaró alá, majd reggel kialvatlanul és morgolódva kászálódtam ki az ágyból.
Egyáltalán nem vagyok kipihent. Ilyenkor kimondottan idegbeteg tudok lenni. Lásd videó.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
homeless09 #19637 üzenetére
Szerencsésnek mondhatod magad
-
vikvuk
senior tag
válasz
homeless09 #19635 üzenetére
mi volt az oka? lehet
-
homeless09
őstag
jó reggelt
csak én szenvedtem ma álmatlanságban? -
Amióta rájöttem, hogy mi az életcélom, azóta többször vagyok jókedvű mint rosszkedvű. Érdekes tapasztalat. Hmhm
-
NoLF
veterán
úgy leülnék egyszer beszélgetni egy nyugalmas percemben az olyan emberekkel, akik sportot űznek abból, hogyan szívassák a magamfajtát... vajon milyen előnyük származik nekik ebből?
-
Mawyx
őstag
válasz
venember83 #19629 üzenetére
Valahogy ezek nekem sose működnek, ahogy most sem: server not found.
Remélem leverjük a barcát -
JetiRulez
őstag
válasz
kételkedem #19611 üzenetére
80+? Itt meg az úpécé tányéros tévén a 300+ csatorna közül se tudok választani. Ráadásul a Thor műholdra állás óta még trágyább a kínálat. Eltűntek a német és francia csatornák. Helyettük jött sok balkáni, ill. Kelet-EU-i csatorna. -.-
-
Csabee.
nagyúr
Streamet tudtok a Real Barca meccsre?
-
Lortech
addikt
Azt a mindenségét, grat a férfi kézilabdaválogatottnak!
-
neduddki
nagyúr
-
Mawyx
őstag
válasz
Jó dolgunkba nem tudjuk mit válasszunk
Szinte minden hozzászólásodra be tudnék egy ilyet-->szúrni.
(#19614) neduddki: nekem miért nincs travelem? Állandóan azt nézném
Spekt sincs és nat se
csak discov.
Az unika tök szép biztosítás igazolólapot küldött, szépen a forgalmi mellé lehet tenni
Irány a konyha.
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #19616 üzenetére
csecsemőkorodban inkább szájon- meg nyakonvizelés megy
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Én is a Spektrum-NatGeo-Discovery szentháromságból szoktam válogatni mondjuk vacsorához. A háromból néha akad ami nézhető pont akkor. Csak mikor tömegkatasztrófákat elemeznek 2 órán keresztül szagértők bevonásával, akkor szoktam halkan szidni eztazt.
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #19610 üzenetére
Alvás előtti háttérzúgásnak használom a tévét, de egyszerűen megőrülök attól, hogy a 80+ csatorna közül egyet sem találok, amit nézni lehetne! Legutóbb végső elkeseredésemben a német RTL-en futó tehetségkutató műsort néztem, pedig a német szókincsem kb 15 szóra tehető!
-
BlacKSouL
addikt
Köszi az infókat.
Na ezt mondjuk faterom is mondta, hogy javasolták a Norvég területi beállítást, ám megcsinálta, és mindössze annyi változott, hogy nem 001-től emelkedve kezdődött a számozása a csatornáknak, mint magyar beállítás esetén, hanem 500-tól visszafelé..(!?). De a problémát nem oldotta meg.
Na majd mondom neki, hogy próbálja végig az országokat. Kezdve dajcslanddal.Valahogy ambivalens érzéseim vannak a technika előrehaladtával. Mikor még 4 csatornás volt a tévénk, és hétfőnként nem volt semmi, a kettőből 1 sem, akkor valahogy egyszerűbbnek tűntek a dolgok. Pedig olyan tévénk volt, amin érintésérzékeny volt a csatornaválasztó.
Ma meg választhatok 80 csatornából, ám adott időpillanatban kb. 2-3 olyan adást találok, ami feszíti az érdekemet. Igazából azt se tudom milyen csatornák vannak. Fater is nehezen tudja követni, mert havonta változtatják a kínálatot. De ő legalább nagyjából képben van. -
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #19605 üzenetére
Nekem hasonló problémámat az oldotta meg, hogy Norvégiára állítottam a régiót! Apósom tévéjén is egy napot gyakoroltam, mire megpróbáltam ezt a módszert és szintén bevált. Lehet, hogy nálad nem pont Norvégia lesz jó, de egy próbát megér, hogy kipróbálj más területi beállítást!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #19604 üzenetére
Mostanában volt valami műsor a tv-ben és abban mondta,hogy Kulcsár Szabolcs az igazi neve.Azért lett Winkler Róbert az írói neve,mert mikor először beküldte az írásait, nem akarta hogy az apja miatt rakják be az irományát,vagy éppen beégesse apucit.
-
BlacKSouL
addikt
Miért van az, hogy DigiTV és Sony LCD tv háziasítása esetén gyorskeresést használva a digitális adásoknál megtalálja a közszolgálati csomagokat, köztük a M1 HD, M2 HD csatornákat is, ám kihagy 8-10 más csatornát, tematikától függetlenül, és HD-léttől függetlenül.
Teljes keresés esetén megtalál mindent, kivéve a közszolgálati csomagot, köztük az M1 HD-t, M2 HD-t is.
Magyarul nincs olyan keresési mód, amelyikben mind a hetvenvalahány digitális csatorna elérhető lenne.Digi TV szerelője volt kint, nem tudta a megoldást. Sony technikai ügyfélszolgálat nem tudott megoldást. Mindkettejük által javasolt esetleges megoldások kudarcba fulladtak.
Ötleteket várok, ki mit gondol.Sony ajánlotta, hogy lehet hogy szoftverfrissítés kellene. Ámde azt nem mondták hogy azt mégis hogy. Honlap szerint nincs frissítés...
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #19601 üzenetére
Winkler tulajdonképpen Kulcsár? Kár!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest