- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Megint jóra sikeredett a House 5/9 Igen magyarul....
-
-
pohár
félisten
ha jól emlékszem, a sajtos dupla whopper nagy menü diákigazolvánnyal 1360ft volt nyáron, anélkül tán +100ft
szóval ha drágább is 100-200ft-tal, annál nagyobb és finomabb issőt, én egyszer ettem big macet, sose többet, ha meki akkor dupla sajtos mcroyal, de még ez is kisebb mint a whopper
-
-
Új net, ehhh, ez az igazi
. Végre ne kell félórákat várni mindenre
, szvsz. mégis csak a kábeles az igazi
, a műhódas meg monnyon le
..
Nagy az öröm, Torrent és Skype megy most, plusz PH, Youtube:
-
Mawyx
őstag
válasz
bandus #16889 üzenetére
Hmm, a meki még kuponnal is drága nekem, de jót zabáltam
És 2üdítőt kaptam, mert egy néni nem birta a hideg italt, de a menüjéhez járt és én álltam mellette, szóba elegyedtünk, megkérdezte meg birnék-e két innivalót inni, mondom símán, akkor jó, mert nekemadja az övét, ő hideget nem ihat
-
válasz
fokukac #16865 üzenetére
hoztam magammal elegendő mennyiségű kp-t, meg bankkártyát, de az nem magyar számlához tartozik, hanem egy e-wallethez, szóval amennyire én tudom arra például nem is tudnak utalni nekem, meg amúgyis $ alapú.
amúgy legszívesebben tényleg leszarnám.. hogy lehet valaki ilyen atombéna.. de nincs szívem azt mondani h fuckyou, nem adok egy fillért se.
gondolom amúgyse veti fel a pénz, ha a 14 órás buszutat választotta a a repülő helyett... -
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #16882 üzenetére
jól van már, Tata...!
Más.
Van nekem itt egy 2008-as Mio P560-as GPS-es PDA-m. Itt áll a fiókban évek óta, évente kétszer használom.
59 ezerbe került 2008 nyarán.
Megnéztem, most kb. 10-14 ezerért lehetne eladni. Jó befektetés ez a kütyübiznisz... -
Mi folyik itt, mi folyik itt kérem
UI: Kiváncsi vagyok hányan köszöntötték a sziszát a PH-ról, aki ismeri is Face-n
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #16876 üzenetére
Nem, nem "dedikált ügyfélszolgálati irodaépületben" már...
Nice try, although.
Dylen: mint mondtam, számodra az utóbbi három év "kissé" összefolyik. Semmi baj, elvileg Cavinton megoldja az ilyeneket is!...
-
Tim82
félisten
Eléggé fogalmatlan egy ügyfélszolgálatossal beszélhetett a kollégád...
Tőlem sem loptak még el soha bankkártyát, és szerintem annyi a nagy trükk, hogy okos ember a nadrágja elülső zsebében tartja a tárcáját/kártyáit, mert azt csak észreveszi, ha ott próbálnának kotorászni. Meg általában kabát, pulóver stb. takarja a zseb nyílását is.
-
tbs
addikt
Áááá, a tiltás az nálam leszerepelt mikor egy kollégám Olaszországban éjszakai kiruccanásának áldozatává vált és le szerette volna tiltani a kártyáját - és kérdezték tőle a kártyaszámot...
Tudom, hogy az ördög nem alszik, de eddigi életem során ügyesebb voltam bármelyik zsebesnél, aki engem szemelt ki...
Ja, egyre feledékenyebb vagyok - ez igaz.
-
fokukac
nagyúr
Bécsben nekem sem, csak és kizárólag vidéki, kurvagazdag síterületeken (Zell am See, Schladming/ Villach) ilyen Billa/Spar viszonylatban. Amúgy elképesztő, pláne ha a turisták számát nézzük, és azt, hogy a világ egyik legfejletteb országáról van szó...
2Lkedem: nincs szükségem egy harmadik kártyára is, ezért...
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #16868 üzenetére
Ahányszor megyünk sielni, mindig beszívom...
Egyszer beszívod, rendben, de másodjára, vagy sokadjára? Tessék szépen igényelni Maestrót!A 2007-ben gyártott, piros sorszámos 1000 Forintos pajzsos hollója nagyobb, mint a később gyártottaknak! Gondolom mindenkinek sikerült újat mondanom!
-
tbs
addikt
válasz
kételkedem #16860 üzenetére
Szted miért van 5-10 bankártyája..?
szerk.: értelemjavítás...
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #16859 üzenetére
Akkor Te tudod rosszul.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #16859 üzenetére
És banknak? Vagy részére? Valami köze csak van a bankszektorhoz, ha naponta 5-10 félre nyomott pin kóddal találkozik!
Gondolom én -
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #16858 üzenetére
Nem, tudtommal nem dolgozik bankban.
-
Algieba
őstag
válasz
bandus #16850 üzenetére
Az általad említett srácnak egy fillérje sincs, vagy így akar takarékoskodni, hogy eljátssza az extra lúzert és majd téged nyúl le.
Egy forintot se adj neki! Kizárt, hogy valaki 3x elrontja a PIN kódját. Ez még nekem sem sikerült, pedig nőből vagyok.
Majd a természet megoldja... -
áh,de értitek, eltervezem, hogy milyen királyul fogom magam érezni. előteremtem hozzá a szükséges anyagiakat. erre most egy ilyen seggfej miatt igyak kevesebb sört, meg vodkát, meg ne egyek amit és ahol szeretnék.......
nademind1, nem leszek seggfej vagy ilyesmi, csak felidegesít...
-
rajtam kívül egy magyar srác van még varsóban ezen a héten (mármint biztos több, de aki a bme-ről jött erre a programra
). viszont nem tudom elképzelni, hogy egyetemista korára hogyan lehet valaki ennyire életképtelen...
először is, még pénzt sem hozott magával. mondván, hogy majd itt vesz le a bankkártyájáról. végülis miért ne: többe kerül a pénzfelvétel, szarabb árfolyamon váltja, dehát ha sok van neki...
csak aztán ez a szerencsétlen miért is ne ütné be 3szor rosszul a pinkódját, hogy ne tudjon pénzhez jutni.
szóval itt áll két országnyira a hazájától, 0 pénzzel. és persze tőlem kér kölcsön...
1.: ismerősöknek sem igazán szoktam kölcsönadni, nemhogy egy tök ismeretlennek
2.: én annyi pénzt váltottam amennyire gondoltam, hogy szükségem lesz, és kellemesen fogom magam érezni, nem kell nemet mondanom semmire.namost ha adok neki, akkor végül nekem is spórolni kell, hogy kifussa a pénzem a hét végéig., és most egy ilyen hülyegyerek miatt ne érezzem magam annyira jól, amennyire szeretném.. végülis nem ezért jöttem....
de mégsem hagyhatom éhen halni ezt a szerencsétlent.rettenetesen felidegesített...
mondjuk ha hoztam volna magammal magyar bankkártyát akkor legalább tudtak volna nekem utalni a szülei, és levesszük neki.. dehát azt otthon hagytam.
legszívesebben elküdltem volna a fenébe... 2x évesen hogy lehet valaki ennyire teljesen hülye...
-
fokukac
nagyúr
-
kraftxld
félisten
válasz
Winner_hun #16835 üzenetére
Ráfér már egy chkdsk /f
-
fokukac
nagyúr
és igen, a notebook-omon nézem a nagy számítógépemen lévő filmet. 720p-s film, nem is akad, pedig csak g-s a wifim...
tök büszke vagyok magamra, sose gondoltam volna, hogy tudok otthoni hálózatot csinálni magamtól is -
Dylen
senior tag
Én még csak kezdő vagyok, de ha valami nem olyan, mint amit írtak róla, akkor elvileg nem vagy köteles megvenni. Adsz egy semleges értékelést és senki nem jár rosszul.
Ha már nálad van a cucc és ki is fizetted, akkor nemtudom. Szerintem közöld az eladóval, hogy oldjátok meg okosba, különben adsz neki egy negatív értékelés, amiben lehúzod, és azzal nem jár jól. -
Mawyx
őstag
Anyuék megkértek nézzem meg hogyan alakulnak a gépjármű biztosítások. 3500 Ft-tal lenne olcsóbb egy új, ismeretlen biztosító. A legolcsóbbat érdemes választani szerintem, fizetni úgyse akar egyik se, csak befele szedni a lóvét.
Lényeg: szeretném kifizetni helyettük, hogyan tudom ezt kivitelezni? Legegyszerűbb lenne felmarkolni a csekket és elballagni a postára, csakhogy alig vagyok odahaza vidéken és nem is engednék meg, ezért bonyolítani vagyok kénytelen. Ha új biztosító mellett döntenek, akkor úgy látom megadhatok postacímet. Emékszik rá valaki küldenek-e bármit ajánlva? Csak mert akkor nem tudom átvenni a levelet, mert én nem ők vagyok és nem stimmel se a bejelentett lakcím se a név...
Ha csak síma levél jön, akkor kiírom őket is a postaládámra és símán bedobja itt Bp-en nekem a postás a csekkjüket és kész. -
syler
aktív tag
Sziasztok. Van itt valaki aki sokat vaterázik? Vettem egy terméket, valótlan volt a leírás, és hát használhatatlan
Mi a teendő? Köszi
-
Nálunk volt hogy 12h alatt idő se volt enni, csak egy bögre teát ittam meg ez idő alatt. A reggeli pisimet vittem haza a hólyagomban, mert nem tudtam kimenni WC-re. Sokszor állva eszek, vagy épp azon izgulok hogy mit kellene még csinálni a fennmaradó 5-10 percben hogy minden időben kész legyen, míg "xy"-t el nem viszik onnan. Tehát mindig van még lejjebb és erre nap mint nap ébredek rá.
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #16808 üzenetére
nem kéne annyit rejszolni, még ínhüvelygyulladáést kapsz...
Ui. Vagy lewgalább csináld másik kézzel...
-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun #16835 üzenetére
Aha, így már teljesen érthető.
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83 #16834 üzenetére
160 GB-os HDD-n.
-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun #16831 üzenetére
Veszteségmentes formátumban vagy hogy?
-
pohár
félisten
válasz
Winner_hun #16831 üzenetére
EB? exabyte?
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #16830 üzenetére
Jah, ha átmegyek a konyhába, kilátok a szerelőcsarnokra hátra. Na meg azóta is írom össze az igényeket milyen kocsit szeretnék
Felvételnél nyomták azt is, hogy ez nem futószalag, hanem kényelmes munka, aztán meg ha félrenézünk és észreveszik már jön a lecseszés. Korog a gyomrom, de van feladat, nem merek enni se, mert biztos lebaxnak. Bár mondjuk tök mindegy, mert ígyis-úgyis, akkor meg nincs értelme éhesnek maradni. -
Mawyx
őstag
Eddig engem viszonylag békénhagytak, amíg a mellettem lévőt állandóan csesztették mindenfélével, ami nem is igaz, pl hogy rumli van, múltkori s munkaidő után 2órát még bent kellett maradnia csak úgy heppből. Most engem is megtalált a főnök, hogy kupi van nálam, hogy képzeltem, hogy így mentem el szabira... és mi az a bögre az ablakban meg teásdoboz... Azért van a bögre az ablakban, mert asztalon nem lehet meg hogy legalább annyit takarjon az üveg elválasztónál, de úgy tűnik nem lehet bent se bögre, se tányér, nincs egy polcom se, hátizsákból vagyok egész nap mint egy csöves, abból eszem ki a kaját is. Nem mondhatnám hogy értem mire jó ez.
-
tbs
addikt
Van egy ötletem a görögök megmentésére: jogdíjat kellene kérniük a demokrácia használatáért...
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #16816 üzenetére
-
aphra2
senior tag
válasz
venember83 #16814 üzenetére
Ért hozzá ,.. régebben navigált
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #16819 üzenetére
Mondjuk lehet függ attól melyikre érkezel. Ferihegy 1-en tuti nem, de ferihegy 2-n nem tudom mit mahináltak most az átépítés után. Nem lennék meglepve, ha ott sem.
Ahol eddig jártam repterek (Gatwick,Luton, Lisszabon, Budapest 1, Madrid ) ott mind csak elutazáskor voltak duty freebe bemenősek, érkezéskor már nem.
Mavyx: ferihegy 2-n te voltál kinn, nem emlékszel ott hogy van?
-
újabb repülőteres kérdés merült fel bennem: hazafele is be tudok menni vásárolni a duty free shopba? nem akartam megutaztatni a cuccokat amit kinéztem, de lehet, hogy így megszívtam a dolgot...
-
venember83
nagyúr
-
vikvuk
senior tag
válasz
venember83 #16814 üzenetére
Répa Kata
-
venember83
nagyúr
Nem tudjátok, ki ez a kellemes hangú kommentátornő a magyar Digisport adásban? Rally-versenyt kommentál, és mintha még valamennyire értene is hozzá.
-
vikvuk
senior tag
válasz
hokizz bele a hajamba
ÉKE
-
Algieba
őstag
válasz
Nekem a bal csuklóm fáj. A favágáskor nem bírja a terhelést, ahogy visszacsapódik a kezembe az ütéseim ereje... francba, mennyire pipogya rinyagép lettem...
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #16806 üzenetére
Amikor itthon leszálltunk a géppel még beültünk egy sörre a reptéren a teraszra, de olyan búsan néztünk magunk elé mintha meghalt volna valakiholott éleütnk legszebb nyaralását éltük át
Egész nap a képeket rendezgetem, már fáj a csuklóm. -
Mawyx
őstag
Ezek nem normálisak, ennek mi értelme? Katasztrófális felújítás, szétbaxnak egy házat, aztán kijavítják, az már sose lesz olyan, egy ép falat markolóval szétküldenek, beroggyan a tető, idióták.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
FehérHolló #16802 üzenetére
Hogy ez mennyire unalmas már
Nem azért mert te belinkelted, de már évek óta azt olvasom hogy minmeghalunk.
Azért is van ekkora gáz, mert felfújják a dolgot.
Én nem is olvasok már híreket, csak a pandák születését, az legalább jó. -
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #16797 üzenetére
Sajnos csak ennyi volt, de ennek is örülök, legközelebb majd lehet hogy hosszabb időre sikerül menni
Holnap már meló, pfújj és hideg is van. -
FehérHolló
veterán
2012-ben államcsőd Magyarországon: [link]
Érdemes a forintos megtakarításokat valami materializálható értékpapírba forgatni mihamarabb.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #16799 üzenetére
A chromot próbáltad már?Én egy ideje azt használom,és meg vagyok vele elégedve elég gyors
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest