- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
Tönkrement 100 liter bikavér.
Valami van a hordóval, ecetes lett a bor. Még ki se forrt rendesen. Bele tudnékrugni valamibe! -
neduddki
nagyúr
HI!
ja nem is modtamlerestek az all,afoi hivatlabol, mukiat ajnalottak a sajtokozlemeyeket ken irniom:- )))
udv
neduddki
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #16394 üzenetére
Én már csak vándorlok évről évre. Amelyik a legolcsóbb azt kérem, jónapot.
-
kételkedem
addikt
válasz
lujó55 #16395 üzenetére
A casco-val pont így jártam! Évforduló alkalmával küldték az új kötvényt, ami sokkal több volt mint a régi. Felbosszantottak, még aznap letiltottam a csoportos beszedést a banknál. Először jött egy levél, hogy biztos nem vettem észre, de nem fizettem. Aztán jött egy levél, hogy új tényezőket vettek figyelembe és csökkent a díjam. Aztán az utolsó levélben írták, hogy milyen jó, hogy Szabolcsi vagyok, mert így most féláron köthetek cascot! Azóta sincs cascom!
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #16394 üzenetére
és ez így megy már nagyon régóta.
Ha viszont bemész személyesen és kivered a balhét, hogy adják ki a kártörténeti igazolást, mert átmész máshová, még jobb árat ajánlanak föl a maradásért, mint amit online elérhetsz.
nóóórmáális? -
kételkedem
addikt
A biztosítók ugyan azt a kedvezményezési rendszert használják, mint eddig. A jól fizető régi ügyfél nem ügyfél, csak az új ügyfél a jó ügyfél! Az Allianz-nál idén 11.880 Ft volt a kötelezőm. Nem okoztunk kárt, B9 lesz a B/M besorolás, így jövőre 12.240 Ft-ot kell fizetnem. De ha ugyan ott újrakötöm, akkor elég lesz 9480 Ft is! Nooormális?
Ja és persze vastag betűvel ott van az a sor is, hogy ebben nincs benne az esetlegesen kivetett adó!
-
ToBeY
nagyúr
Anyu elutazott pár napra és a kutyám teljesen kivan.Mindenhol keresi őt jön-megy a lakásban.Éjszaka is csak ül az ágy előtt és nézi helyét.
Fura,hogy hozzá ragaszkodik ennyire. mert nem ő viszi sétálni,és kaját sem ő adja neki.Úgy látszik még is ő főnök neki. -
lujó55
addikt
Szép estét!
Megvolt temetői gyertyaégetés Debrecenben.
Állati komoly ilyenkor kimenni a sírokhoz, tele vannak az emberek kegyelettelKét dzsipós elővette a kedvesebbik arcát, mert nem fértek el egymás mellett:
"- ráfektetlek anyádra és még a földet is én hozom!", "- én meg már feküdtem a tiéden de az még mocorgott és nyögött!" Az emberek meg csak áltak és néztek. Valóvilág 5 -
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #16387 üzenetére
Szép napot!
---
(Rá kellene vennem magam, hogy dolgozzak egy kicsit, de nagy ellenállást mutat a szervezetem.
)
-
válasz
Tothgera30 #16386 üzenetére
ha van egy bulizós öltönyöd, akkor igen
én pl az enyéimet biztosan nem venném fel buliba, füstszagú lesz, leönthetik, és ahhoz egy kicsit drága mulatság
-
-
-
MmDorian
őstag
sziasztok!
megyek ma egy helovini buleba, jelmezes, de a kreativitással gondok vannak, valakinek valami ötlete jelmezre ?
gondoltam herkásra, de az valszeg lesz, gondoltam belőtt vincent vegára, csak öltönybe bulizni...szóba jött még a machete, de az meg kivitelezhetetlen
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #16382 üzenetére
ez jó
Az ibm-nek tuti elszáradt a bitfája...
Mert 2008 ban leállt fehérváron a gyártással -
Már nagyon várom, télen remélem jól elszórakozok vele, főleg ha nem b@sszák el mint az MW után az összeset, szóval ha a soundtrack (remélem sok BRMC lesz) és játék tűrhető lesz akkor tuti megveszem, mert így nagyon tetszik a dolog (persze ez egy részről beetetés, lehet hogy kiadás után kiderül hogy egy kalap kaki, de így még van remény).
-
Mawyx
őstag
Kettőt sikerült eltalálni
-
-
fokukac
nagyúr
gyerekek, most néztem, tényleg másfélszeresére mentek fel a HDD-árak?
fél éve vettem 21k-ért egy 2 terrás vinyót, most meg a 1,5 terrás 29k?
elképesztő... -
Mawyx
őstag
Most keltem fel, fáj a fejem is mint állat a fáradtságtól, kell valami kaja. Ruhákat éjjel elvittem kimosni, olyat párát csináltak a szobában, hogy egy pálmaházban érzem magam.
Holnap de inkább ma este haza kéne menni anyuékhoz, nem csak kéne, kell, utolsó lehetőségem, hogy diákjeggyel utazzakWazze jobban éltem egyetemistaként, mint most hogy dolgozok
Odahaza nincs net, pedig csomó mindent meg kellene csinálnom, amihez net kell. Szerettem volna meglepni őket pl karácsonyra egy nettel, tudnánk messengerezni, kamerázni sűrűn, de egyszerűen nem fér bele. Egy netes okostelóra azóta vágyom, amióta tildyéknél voltam és amikor kimentünk az utcára egyből nyomkodták a cuccokat, nézték a buszokat meg mindent a neten.
Láttam egy álláshirdetést, amire mindig is vágytam, tudtam van egy ismerősöm olyan munkakörben, a felhívásomra meg jelentkezett még valaki, aki infókkal szolgált. Megdöbbentem, mert misztikus rózsaszín köddel lebegtettem körbe mindig ezt a melót és kiderült kevesebbet keresnek mint én és állandóan 10-12óráznak, hétvégéért nem jár pótlék...
Viszont ott van továbblépés, pár év alatt diplomások szépen araszolnak előre. így meg nem merem feldobni magamtól a jelenlegit, egyszerűen é n képtelen vagyok erre. Mindenesetre tetszeni tetszik, legalább van egy konkrét mi az a munka, vagyis inkább a lényeg hogy hol van, ahol (legalábbis most úgy gondolom) tudnék huzamosabb ideig dolgozni.
A padlizsános kajákat imádom, bezárt a török kajálda, ahol mindig nagyon finomakat ettem.
-
Kassadin
addikt
Hali! Valaki tud valami normálisabb(értsd "jó" árat adnak a cuccodért) pc bontót Budapesten?
Üdv: Kassadin -
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #16356 üzenetére
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #16359 üzenetére
Első olvasatra lecsópürének tűnt, igaz abban nincs padlizsán
-
venember83
nagyúr
Hmm, pedig úgy emlékeztem, hogy erről már volt szó valamelyik OT-ben... Meg is van: [link]. Itt van pár recept is, hogy pontosabb infót is tartalmazzon a válaszom: [link].
Ja, a recepthez képest annyi a különbség, hogy nem egy kiló ez, az, amaz, hanem minimum 15 kg pritaminpaprika, pár kg hagyma, stb. Szóval azért lényegesen többet érdemes egyszerre csinálni akkor, amikor még olcsó és finom a nem supermarketből származó pritaminpaprika, aztán akkor van mit enni télen.
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #16352 üzenetére
Mi az a zakuszka?
-
venember83
nagyúr
Blackie: [link]
-
venember83
nagyúr
Padlizsános zakuszka, sajt, füstölt húsos szalonna, rántotthús meg egy kis kenyér. Nem volt ez rossz vacsi.
-
pohár
félisten
esetleg nem szeretne valaki karórát venni magának/barátnőnek/férjének/feleségének?
Tissot, Mido, Police, Swatch, Casio, Gant, Orient, Atlantic, Tag Heuer akár 2-3 nap alatt, többi márka is megoldható, de picit több idő kell hozzá
10-15-25% kedvezmény a netes árhoz képest, forgalmazó által lepecsételt garancialevél jár mindhez
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #16342 üzenetére
nyilván a család és a barátok hiányoznak, de amúgy jól érzem magam. mostmár kint van az autóm is, szabadabban lehet közlekedni jobbra balra
most volt egy 8 napos menetem abból 4 dupla egymásután, kicsit jót tesz a pihi, aztán holnaptól indul a buli ismét
ráadásul halloween...
-
Mawyx
őstag
Jó volt ez a munkanap, dolgoztam is, de e a nyugalom már nagyon hiányzott meg a pihenés is. Alvás nem sok volt megint és nem sok lesz, pár óra, de hogy egész nap nem kellett idegben lennünk, ez sokat jelent. Mindenki mosolygott, beszélgetett, nem görcsöltünk, nem volt ordítozás
-
válasz
kételkedem #16333 üzenetére
Nekem rokonom most nyert a Toshiba játékával egy C660-as notebookot, mondjuk ő erre van ráállva szabadidejében, szóval kell hozzá egy kanál szerencse.
#16335 kételkedem: hogy is mondjam, én ilyesmit rakatnék össze, szerintem elég lenne és csöndes.
(B)#16341 NoLF: (/B)Szóval alvás. Én is ezt tervezem, reggel 4től talpon voltam az intenzíven.
ui.: ...úgy néz ki még nem aludhatok, talán majd este...
-
NoLF
veterán
végre egy szabadnap, a totális pihenésnek adom át magam, úgy döntöttem.
-
dragonfx
veterán
BSZ Laci.jol bebaxunk ma
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #16335 üzenetére
Nem egyszer ült már mellettem az asztalon és látta milyen lassú, nyitok egy photshopot, na attól összeszakad az egész. Annyit mondott nagyon okos lehet ez a gép, ha ennyit gondolkozik mindenen, biztos sokat tud. Nah mondom én is gyp-snek tettetem magam és akkor azt hiszi q okos vagyok.
(#16338) kételkedem :
11:20?
ilyenkor bezzeg repül az idő
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #16336 üzenetére
Igazad van, ha már Mawyx főnökének a pénzét költjük, legyünk alaposak!
-
válasz
Winner_hun #16332 üzenetére
Ne is mond, nem találom az 1. bűnjelet, pedig eddig majd minden nyereményjátékban résztvettem, de ez kész, vak vagyok.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #16335 üzenetére
1 SSD-vel?
Legalább 4, és akkor RAID 1+0.
-
Mawyx
őstag
Nincs ma főnökség, megnyitottam néhány fórumocskát és össze is szakadt az egész gép fél óra alatt
-
kételkedem
addikt
válasz
Winner_hun #16332 üzenetére
Eddig 1 nyereményjátékban vettem részt, termékjellemzőket kellett helyesen megjelölni. Sikerült hibátlanul kitöltenem, de a sorsoláson nem nyertem semmit. A mostani játéknak csak a topikjába olvastam bele, aztán úgy döntöttem, nem keresgélek mindenféle gyanús jeleket meg képeket!
-
Winner_hun
félisten
Nem kell a PH regisztrációhoz találós kérdés meg captcha (vagy hogy írják) meg minden marhaság. Egy olyan nyereményjáték kell ami most van, ha azon átmegy az ember akkor jöhet fórumozni
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #16327 üzenetére
Meg a leveleimet a gépre aztán ne másolgassa - beállítás kérdése. Ezek csak kifogások
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun #16326 üzenetére
Googlenek van notifierje, es emg csak levelezoprogram sem kell hozza.
-
Kassadin
addikt
válasz
Tothgera30 #16327 üzenetére
Vagy a böngésződ.
-
válasz
Kassadin #16325 üzenetére
Előfordulhat, de szerintem meg nem csak, lehet a netem kezd gyengülni.
#16326 Winner_hun : Köszi, inkább nem, jó az ami van, nem bonyolítom. Meg a leveleimet a gépre aztán ne másolgassa, hagy döntsek én felettük, mégiscsak én vagyok a férfi!
(#16328 Kassadin: Előfordulhat, bár minden más bejön hamar.
#16330 Winner_hun: de milyen jók hogy vannak.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #16324 üzenetére
Levelezőprogram rulz. 5 percenként automatikusan ellenőrzi az e-maileket, ha van valami akkor szól.
-
Kassadin
addikt
válasz
Tothgera30 #16324 üzenetére
A hiba az ön készülékében van, nekem megy.
-
A freemail-ra 15 perce várok hogy bejöjjön, de semmi. Bejelentkezek, erre csak teker és semmi.
-
tildy
nagyúr
-
Mawyx
őstag
2ff ablak, egyiken melós dolgok megnyitva a füleken, másikon fórumok.
Főnök jön, fórumot lecsukom. Hozzám jött, nem tud megnyitni egy emilben lévő linket... Rákattintok és feljön a kettes számú ff ablakom, azaz a fórumos, mert azt használtam utoljára. A füleken meg sorban ilyen fórum, olyan fórum, levelezés, messengerNem szólt semmit...
tildy: te most melóhely váltáskor hogy csináltad? Beszéltetek felvételkor a netről vagy símán mentél melózni és nyitottál netet meg melós felületet is a gépen teljesen természetes módon?
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #16317 üzenetére
Nekem ezt nem sikerült megtalálni. Köszönöm.
Kételkedem : Már áprilisban meg lett kérve a kezem, a gyűrű az akkor lemaradt, mert családi körben szerettük volna. Most meg elkavarodtunk... Sok pénzünk nincs, úgy voltunk , veszünk mindkettőnknek egy-egy titángyűrűt. Ebbe kavart bee, hogy eszembe jutott, alamelyik gyűrű átvándorola bal kézről, stb.... Én meg azt hittem, az esküvőkor lévő gyűrűt előtte nem is horják....Jahm: Apum végre otthon van, majd még nov. 8-tól visszamegy kicsit rehabilitációra.
-
kételkedem
addikt
Szerintem itthon van ebben egy kisebb keveredés! Mi a karika gyűrűvel jegyeztük el egymást, pluszba a feleségem kapott egy köves "kísérő" gyűrűt. A világ más részein az eljegyzési gyűrű egy csinos kis briliáns gyűrű, amit a lány kap a fiútól, aztán a házasságkötéskor húzzák egymás ujjára a karikagyűrűket.
update: itt találtam egy nagyon hasznos és pontos leírást!
update2: ja, és ha nem csak elvi síkon érdekel a téma, akkor persze gratula nektek!
-
Kassadin
addikt
-
pohár
félisten
a 2010/2011-es érvényesítővel ellátott diákigazolvány meddig érvényes, nem tudja valaki?
-
tildy
nagyúr
Tudja valaki mi a különbség az eljegyzési gyűrű meg a karikagyűrű között?
HAllottam már olyat is, hogy az eljegyzési gyűrű van ugye a bal kézen, esküvő után meg átkerül a jobbra.
Itt Angliában totál külön vana Wedding ring/Engagement ring, de az otthoni dolgokban elkeveredtem. Vagy eljegyzéskor csak a lány kap gyűrűt? -
Insidaz
csendes tag
válasz
Pisztillus #16304 üzenetére
thx
-
Insidaz
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, a képen látható hibaüzenetet kapom ha telepítani akarok a "msxml.msi"-t ami egy microsoftos program. Általában játékoknál kéri ezt hogy rakjam fel. Például az age of mythology-nál és most jelenesetben az Age of Empires 3-nál. Képtelen vagyok feltenni.
Oprendszerem: Win7 -
lorcsi
veterán
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #16289 üzenetére
Pedig...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest