Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Jhonny06
üzenetére
Ha betartod a szabalyokat, nem baszakodnak. Nolfnak igaza van. Max 10 db max 100ml-es tubust fel lehet vinni onzaro , atlatszo nejlonban. A nejlon merete max 20x20 centi lehet. Ha nagyobb, akkor kidobathatjak.
"Tehát ha belerakom mindegyiket egy műanyag zacskóba, az oké?"
Nem feltetlen. Ha nem onzaro, akkor nem biztos ,hogy elfogadjak. Ezt nem legitarsasaga, hanem a bizontsagi szolgalata valogatja. Nekem volt, hogy nem fogadtak el olyan nejlont, aminek csomozva volt a szaja. -
Viszlát
addikt
-
tildy
nagyúr
-
Jhonny06
veterán
válasz
Jhonny06
üzenetére
Na most felhívtam a CC-t és 850 font lenne körülbelül, ez már nem hangzik rosszul. A gugli pár nappal ezelőtt 860-at dobott ki rá, de ugye az explicit módon vált árfolyamok között, a tökéletes végeredményt kidobva, annyit viszont senki nem fizet a kezelési költség miatt. Nem tudom, hogy ez kint mennyivel lenne több, de ha nincs nagy különbség, akkor ezt meglépem.
-
válasz
Jhonny06
üzenetére
bp-n a correct change a legjobb.
1k eur-->295 550 HUF --> 858 GBP. mivel 1k eurót 297k-ért vennél, akkor gyakorlatilag 1500 pénz a különbség, amibe az összegek alapján nem rokkansz bele

guglizva odaát 1 fontért 1,15 eurót kérnek, tehát ott ~870 fontod lenn ugyanezért az összegért.
-
zolynet
veterán
válasz
Jhonny06
üzenetére
Nemrég csináltattam, XIV. kerületi okmányirodába ... soron kívül mentem oda, nem foglaltam időpontot, kb 40-50percet vártam, és még zárás előtt bejutottam. ~1hét múlva jött az sms hogy elkészült a jogsi.
Előtte dokihoz menj el, ott 6800huf-ot kell fizetni, az okmányirodában további 4k-t ... járhatna ugye alanyi jogon is, de miért pont ez legyen ingyen
-
kételkedem
addikt
válasz
Jhonny06
üzenetére
Bármelyik okmányirodában intézheted, nem csak a lakcím szerint illetékesben.
Nézz szét hozzád közel eső kisebb települések okmányirodáinál.
Elvileg létezik gyorsított eljárás, amit pl halaszthatatlan külföldi út, vagy munkavállalás miatt kérhetsz.
Érdemes lenne felhívni egy okmányirodát és elmondani a problémádat, biztosan több segítséget tud adni, aki ezzel foglalkozik!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Jhonny06
üzenetére
USA, Illinois, Chicago, Millennium Park
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Jhonny06
üzenetére
Nekünk is ikeás asztalunk van, szintén fekete. Abszolút igaz amit írsz , minden por meglátszik rajta, ráadásul én még ilyen rosszul kezelt asztalt nem láttam, egyszerűen kikopik az egérnél kegyetlenül, és ott "vöröslik". (Ez a típus, volt a mikael, azon szimplán csak kifehéredett ott) .Nem tudom mivel lehetne kezelni, mert nagyon szeretem ezt az asztalt, lefújni festékkel? Vagy fóliát tenni rá?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Jhonny06
üzenetére
Ez a pár jellemző egy kicsit sok egy felület számára. Az egész asztal egységes (akkor biztos hogy sántít a jellemzők sora) vagy az asztallap másmilyen a többi részénél? Ha furnérozott akkor le lehet csiszolni (de nagyon kell vigyázni mert a furnér 0,6-0,8 mm vastagság között szokott lenni. Bár van vastagabb is.)
Ha furnérozott és pácolt akkor gond van mivel a pác beivódik a fába, ha nem tudod kicsiszolni akkor a régi ottmarad foltosan, ha nem csiszolod ki és újrapácolod akkor meg foltos lesz. Gondolom most sötét és világosabb kéne mert azon nem látszik úgy a por.
A festést én nem preferálom, eltakarja a fát.
Ha tömör anyagról van szó akkor az átcsiszolható / pácolható / lakkozható.Ha fóliázott akkor csak a fólia után lehet ráhúzni új fóliát mert a fólia ragasztójának be kell szívódnia a fába, a régi fóliára nem lehet jól új fóliát rárakni - legalábbis ha vákuumfóliázásról van szó.
-
-
válasz
Jhonny06
üzenetére
A futároknak nem szokásuk visszaadni, általában bevágják hogy nincs náluk apró vagy visszajáró, más esetben fél óráig keresik a visszajárót, én így mindig úgy adok hogy egy kis "fröccsre/felesre való" is maradjon és kész, persze vezetés közbe ne igyanak.
#5488 zoltanz: Attól még drágább és lehet hogy a márkát fizeted meg, vagy a minőséget.
-
Dylen
senior tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
Hamár az északiak között gondolkozol, akkor a hollandot ajánlanám. Könnyű, és igaz, hogy nem sokan beszélik, de engem pl már egy csomószor kerestek meg állásajánlatokkal, csak azért mert feltüntettem, hogy beszélem (pedig nem is
). Ráadásul, amikor legutóbb nézegettem a professiont, ez volt a legkeresettebb a tipikus tömegnyelvek után.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Formula-1
- Battlefield 6
- Vírusirtó topic
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- További aktív témák...
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mert itt 888-ert kapok ennyit.

Úgy kell csinálnim ahogy Gera mondta. Én is mélyen zsebbe szoktam nyúlni, pl. 19990 brutto ár + 990 futárdíj + 20 borravaló. Ennyi!