- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló #16298 üzenetére
jahh, hogy olyan mailcím, mint azén t-onlájnosom, vágom
-
FehérHolló
veterán
Arról nem én tehetek, hogy az OFF-ba rakott hozzászólás nem annyira olvasható. Tessék a kedves informatikus kollégát (aka lezso) zaklatni a szomszédos tanszékről ebben az ügyben!
bandus: Internethez általában jár e-mail cím is. Azért bizony keményen fizetsz, mert benne van a szolgáltatásban.
-
válasz
FehérHolló #16296 üzenetére
milyen ilyen fizetős megoldást tudsz ajánlani? nem hallottma még ilyenről.. úgy kell elképzelni mint egy gmailt, csak fizetni kell és megbízhatóbb? vagy domainhez tartozó mailcímre gondolsz?
mawyx: senki nem tudja neked megmondani, hogy mi lesz... ha nem nagy összegről van szó, akkor kb mindegy, hogy mikor váltod szvsz.
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #16289 üzenetére
Pár éve (~6) pont azért szakítottam a freemail-lel, mert egy nagyon fontos levelemet nem "kézbesítették". Azóta az ismerőseim szerint romlott a helyzet. (Citromail az utóbbi 1 évben pont ugyanezt csinálta nálam egyébként, attól is elbúcsúztam.)
Már a fizetős e-mail fiók híve vagyok, hivatalos e-mailnek csak ilyet adok meg. A "szemét" meg mehet gmailre és hotmailre.
-
válasz
Megjött mind, ma csak 11 levél
.
-
Mawyx
őstag
válasz
Időre nem tudom, de érkeztek ma rá leveleim. Szokott késni, alapvetően annyira nem szeretem, de pl hirdetéseimhez az van megadva és nem raktam át máshová még, de a rendes fiókom nem náluk van.
-
nike_
addikt
válasz
kételkedem #16274 üzenetére
így van, sajnos ez itt így megy.. (Tiszaújvárosban lakom)
-
Winner_hun
félisten
válasz
Ezért (is) lett nekem saját domain e-mail címmel. Már csak az oldalt kéne megcsinálni...
Igaz különösebb bajom nincs a freemail-lel, max. késve jönnek meg a levelek de sose nézem a dátumot. -
pohár
félisten
válasz
nekem is küldtek ma levelet, még nem jött meg, kb másfél órája küldték el... de szerencsére van gmail-em is, oda azonnal megérkezett
-
kételkedem
addikt
Akinek van freemail fiókja, az nézze már meg legyen szíves, hogy rendesen működik-e?!
Ma elvileg több mailt is kellett volna kapnom, de nem kaptam meg őket! A leveleket biztosan elküldték, többet megkaptam faxon is, a címzettek között pedig egyértelműen ott van a címem. Sőt küldtem magamnak indamail, citromail és hotmail címről leveleket, mindegyiknél rendben ment minden, de a freemailos fiókomban nincsenek! Az nem opció, hogy használjak mást a freemail helyett, több hivatalos helyen is ez van megadva, nem szívesen cserélgetném le!
-
Mawyx
őstag
Várható, hogy az euró fog lentebb menni 1hét alatt? Halogattam a pénzváltást, most meg nézem és egész héten az egekben van. Kérdés fentebb megy még valószínű vagy lemegy nemsoká és a nemsoká alatt max másfél hetet értek.
-
szomorú, hogy milyen állapotok uralkodnak...
más téma, bőrönd:
tudtok esetleg valami olyan jó bőröndgyártót, aminek a termékei a 20-30k-tól induló samsonite és american tourister, valamint a 3-4-5k-s kategória között helyezkednek el? mert nekem még nem sikerült megtalálnom, és ha nem muszáj, akkor nem venném a legdrágábbat. -
Mawyx
őstag
Már reggel írni akartam, de mondom ne morogjak mindig... Azóta megint felment a pumpa, így inkább leírom a reggeli dolgot, biztos jobb lesz.
A bunkó tulaj megint megtalálta a mellettem lévő kolléganőt, 4ig tart a munkaideje, 4től 6ig ma bent kell neki maradnia takarítani. Nem a takarítás a lényeg, mert szerencsétlen suvickol állandóan, ragyog minden, hanem a lényeg, hogy mindig jön és kötekszik. Mellesleg ő minden nap túlórázik plussz lóvé nélkül évek óta ezt természetesnek tekintik. -
kételkedem
addikt
Állítólag mikor én születtem, még csak 3,801,675,982 ember élt a Földön. Mostanra pedig 7,000,000,000! Szapora az emberiség mint a nyúl! Az meg egyenesen riasztó, hogy akár még az én életemben elérhetjük a 10 milliárdot!
-
Kassadin
addikt
válasz
FehérHolló #16279 üzenetére
Ombudsman létezik, kár hogy lóf@szt se csinál.
Szerk: Jah de, időnként felszólal, hogy a bkv-n azért mégse kellene kamera a rongálások megelőzése érdekében, hiszen személyi jogokat sértene a bkv.
-
basszus, minden reggel amikro először felnézek valami hírportálra biztosan találok olyan hírt, amely egy újabb adó bevezetését helyezi kilátásba...
még jó, hogy tőlem egy forintot sem fognak látni, mert amint végzek a sulival megyek is elfele innen, nagyonnagy sebességgel.
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #16279 üzenetére
Valahonnan úgy rémlik, hogy az ombucmanók számát 1 főre akarják/akarták csökkenteni, tehát lehet, hogy már nincs ilyen. Van viszont EBH! Hozzájuk fordulhatsz bizalommal!
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #16277 üzenetére
túlképzettség = hátrányos megkülönböztetés
Létezik még az esélyegyenlőségi ombudsmanoda?Mawyx: Mosogatják majd veled is a pénzt, ha hagyod.
-
Mawyx
őstag
Én belefutottam egy kamu mellékmunkába, szerintem kamu, de megkaptam a magamét, hogy ellököm a lehetőséget magamtól, egy önéletrajzot lehet küldök, de ezek nekem mindig gyanúsak és nem hiszek benne, ha semmi nem kell hozzá, pár órás munka, amerikai weboldalakat kell szerkesztgetni meg feltölteni...
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #16275 üzenetére
Lehet, hogy akkor meg azzal vágnak ki, hogy túlképzett vagy!
Tehát nem tudom, előnyt jelent-e adott helyzetben a diploma! -
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #16274 üzenetére
Szerinted előnyt jelent a diploma?
-
kételkedem
addikt
Takarítás Tiszaújvárosban takarítót keresünk esti napi 1-2 órás munkavégzésre, hosszú távra.önéletrajzot az ra599@hotmail.com email ...
Nem hiszem el!
Napi 1 órás takarításra önéletrajzot benyújtani? Nyelvvizsga, diploma, amerikai stílusú CV, kísérő levél, motivációs és ajánlólevél nem kéne?#16273) Mawyx nekem van egy külső érzékelős, a hőmérsékletet és a páratartalmat korrektül jelzi. A légnyomás változásából próbálja kikövetkeztetni, hogy milyen idő várható. A nyári nagy záporokat elég jól jelzi, a kisebb változásokat viszont nem nagyon tudja lekövetni. A legnagyobb hátránya azonban a külső, rádiós hőmérséklet és páratartalom szenzor. Nyáron néhány nap alatt lemerítette a két ceruza elemet, télen szerintem egy napot nem bírt volna ki. Kénytelen voltam adaptert barkácsolni hozzá!
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #16271 üzenetére
Hú, tetszetősek ezek a kütyük. Mondjuk ha úgyse érnek semmit, akkor a béka olcsóbb
(#16272) tope: egy pilótát birnék
-
kételkedem
addikt
Menj meteorológusnak, keress egy fess vadászpilóta társat, tegyél befőttes üvegbe békát, tanulmányozd a népi megfigyeléseket és vegyél magadnak egy időjárásjelző állomást! Az időjárás meg még akkor is olyan lesz amilyen!
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #16269 üzenetére
Akkor menjek katonának vagy pilótának, ha tudni akarom milyen idő lesz?
-
kételkedem
addikt
Az időjárás jelentés csak egy becsült valami. Persze műhold, számítógép, radar meg mindenféle technikai csoda, de a lakosságnak szánt időjárás jelentés alig jobb, mint amikor a békát figyelték, vagy a sajgó ízületeket. Pontos időjárás jelentést csak a katonai és a polgári repülés kap.
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #16267 üzenetére
Köszi, remélem mindig eleve a legrosszabbat írják ki, de jobbra lehet számítani.
-
Mawyx
őstag
2.8-3.8mm csapadék az kb mennyi? Ez az esik egész nap kategória vagy ez a pár csepp eső vagy zápor, azaz leesik fél óra alatt ami akar, aztán napsütés?
-
Ezek a problémák... hogy mindig nekik legyen igazuk
-
Lortech
addikt
válasz
Ramius #16241 üzenetére
Helyedben a pesti rakpartot a Margit-híddal és a "Moszkva Kálmán" térrel inkább elkerülném, A budai felső rakpart nem szokott vészes lenni, ma is ott mentem mert az alsó rakpart már fél 9-kor beállt. A Döbrentei tértől az Attila úton mennék, majd Krisztina és Maros út, a Széll Kálmán teret elkerülve.
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #16256 üzenetére
Próbáld a papírt kézzel belekönyörögni amíg kinyomod azt a pár oldal, nem kéne sokat kibirnia.
-
Winner_hun
félisten
Wáááá
Ki kéne nyomtatni 4 oldalt. Ok, hajrá. Tintasugaras alsó része nem igazán úgy működik ahogy működnie kéne. Jól van, van itthon másik, egy lézer nyomtató, jó lesz az. Első oldal done. Második oldal félúton megáll. Kinyitom, látom a papír benne van. Toner ki, papír kiszed. Egy jó rész fullosan fekete, nincs ráégve a papírraNa mondom jöhet a következő oldal. Ugyanezt csinálja
Fogalmam sincs mi baja van. Mindjárt elmegyek aztán veszek egy új nyomtatót
Bár nem kéne most semmire költeni...
Na mostmár addig eljut a nyomtató hogy nem teszi tönkre a papírt, még a henger elérése előtt megáll és annyi. -
gergo0328
senior tag
válasz
venember83 #16253 üzenetére
imdb-n is az 1. helyen van nem véletlenül.
-
válasz
venember83 #16251 üzenetére
A remény rabjai ? jó kis film
-
venember83
nagyúr
Shawshank Redemption @ Duna TV. Ha valaki még nem látta, ne mulassza el.
-
Kassadin
addikt
Van valakinek tapasztalata víztisztító készülékkel?
-
bnss
veterán
válasz
FehérHolló #16236 üzenetére
A benzin ára nem emelkedik, ha jók az információim, csak a gázolaj...
venember: jó az öreg a háznál! ÉKE!
-
fokukac
nagyúr
na, ma harmadszor ragadtam be a liftbe július óta.
-
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun #16242 üzenetére
köszi...
-
Ramius
őstag
Pestiek, segítsetek. Csütörtök reggel 8-ra Budán, a Kútvölgyi úton kell lennem. Kecskemétről megyek, a régi 5-ös úton. Hogy járok jobban: pesti rakpart + Margit híd, vagy Lágymányosi híd + budai rakpart, Attila út?
-
vikvuk
senior tag
válasz
kételkedem #16230 üzenetére
Sebestyén Péter:
"Nagyon megrázott a hír, egyszerűen még fel sem fogtam az egészet. Ő volt a kedvenc versenyzőm, az egyik példaképem. Sajnos személyesen nem ismertem, de ahogy mesélték, a pályán kívül nagyon közvetlen és szerény ember volt, amit pedig a pályán csinált, az fantasztikus volt." -
zoltanz
nagyúr
válasz
venember83 #16237 üzenetére
Tudom, sajnálatos eset, de a veszélyek miatt is szeretik annyian.
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Komoly kérdéssel fordulnék felétek
Adott egy kávé (márkát így fejből nem tudok), és az vele a gond, hogy nagyon finomra lett darálva gyárilag...és ez azzal a következménnyel jár, hogy nem tud lefőni a szerencsétlen. Átjön vagy 4-5 csepp a kávéfőzőn, és ennyi...Magyarán gyakorlatilag eltömíti az egész rendszert, annyira összeáll...
Volt arra is kísérlet, hogy meleg vízben feloldás, hátha leülepszik, de nem, csak lebeg össze-vissza...Van erre valami tippetek? A mellett, hogy össze lehet keverni valami durvábbra őrölttel...
Köszönöm a tippeket, ha lesznek
-
venember83
nagyúr
válasz
zoltanz #16233 üzenetére
Igen. De a versenyíven volt Rossi meg Edwards is, onnan pedig határon motorozva (ahogy ők teszik), nem lehet csak úgy irányt változtatni. Motor bedöntve, a kanyar végéig nem lehet hirtelen manővereket végezni.
Chuck Norris rúgásai lelassultak, a vetítőgépek már nem bírják a tempót?
WhiteRaven: Csak a gázolaj.
-
FehérHolló
veterán
Nyertem egy 10k forintos vásárlási utalványt, de nem nagyon tudok vele mit kezdeni. Ha esetleg valaki el tud magának képzelni valamit innét (bal alul van valami terméklista szerű), légyszi vegye fel velem a kapcsolatot privátban.
Bon3ss: Megint drágul a benzin, vagy miafene?
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #16230 üzenetére
Szörnyű lehet azzal a gondolattal élni, hogy nem tehettél semmit sem, hogy kikerüld...
zoltanz: nem tehetett abban a szituációban semmi sem. bármennyire is szeretnénk ilyen esetekben meghazudtolni a fizika törvényeit...
---
Nagyon más: azt hiszem jövő héten jön el az az idő, hogy leteszem az autót. Szerdától hét forinttal többet, jövő héten pedig majd húsz forinttal fizessek többet?! Ami sok, az sok.
-
Winner_hun
félisten
Így jár az aki nem tud / lusta számolni bizonyos adatok alapján. Ha jó neki akkor fizessen ugyanazért dupla annyit. Engem ugyan nem zavar. Akkor meg pláne nem zavarna ha hozzám jönne az a dupla összeg
-
lorcsi
veterán
jó szar ez a hajnalban kelés
-
bobsys
veterán
Megtudna nekem adni a linket valaki egy websitehoz ahol van valamilye kis magyar ingyenes kiadas-bevetel program otthonra.Itt a phn lattam de lovesem sincs, hogy hol.
-
dudika10
veterán
Idióta netbankár letiltott és most be kell másznom a bankfiókba, hogy kapjak új jelszót.
Amikor megadtam a jelszót nem szólt, hogy max 15 karakter lehet, simán elfogadta a 16-ot.
többször be is jelentkeztem vele. Most hétvégén nem elérhető a szolgáltatás, ma este végre örülök, hogy működik, erre nem fogadja el a jelszót.
Az egészben az az idegesítő, hogy hülyének érzem magam, mintha nem tudnám a jelszót, pedig tudom, eddig sikerült is bejelentkezni vele. Bosszantó. Ráadásul a bankfiókba is be kell mennem.
Hát nem vagyok boldog. -
bnss
veterán
válasz
kételkedem #16199 üzenetére
"[...] Egy pilóta volt igazán a barátja, épp Valentino Rossi."
Nyugodjék békében! Az utóbbi egy hét sajnos a motorsport ezen oldaláról szól (Dan Wheldon)...
-
Nekem is volt hasonló ügyem, szintén hangfalakkal, ott az illető be akart perelni (lekezelő stílust, obszcén szavakat használt rám és jellemzésemre). Mondjuk érdekes volt, mert akkor kérte a garanciapírjait (de sürgősen, már azonnal jellegűen), hogy küldjem el, mondtam neki hogy várjon pár napot míg átfénymásolom neki és feladom levélben, azóta se keresett.
-
Mawyx
őstag
na ja, én meg most jöttem a falvédőről...
relax, relax, pezsgőtabi, aztán inkább csucsuka
nem győzök sétálgatni a kecóban, gyönyörködök bennea fürdő annyira szép színű meg az előszoba is, hogy szerintem kiviszem a hálózsákot és ott alszok
-
Mawyx
őstag
válasz
gergo0328 #16217 üzenetére
te hogy csinálod?
Amúgy meg az anyja pics némelyik embernek. Megvesz egy hangfalat, személyes átvétel, 1óráig dekkolok vele egy parkolóban, próbálgatja, nézegeti, szétszedi, kiselőadást tart ez milyen jó hangfal, igazi ritkaság, csak nemtom hányat gyártottak...örül neki hogy ilyen olcsó és halgassam csak milyen szépen szól...megveszi, majd 3hónap után ad egy semleges értékelést, hogy átvágtam, mert fel kellett újítani a hangfalakat, újra kellett tekercselni és én nem informáltam erről. Megmondtam, hogy semmit nem tudok az előéletéről, én is kaptam, de nekem nem kell, túl öreg, rondának találom, eszmben sincs ilyen régi kacatot berakni a szobámba...
-
Mawyx
őstag
Nem tudok kukoricát pattogtatni.
Berakom 5percre a mikróba, a fele kipattog.
Ha több időre rakom, akkor kipattog több, de megég.
Ha berakom 5 percre és kiöntöm vagy megeszem ami kipattogot és csak a nem kipattogott magokat teszem vissza még pattogatni, akkor is megég.
Tehát csak a zacsi fel tud kipattogni, a másik fele mindenképp csak égés árán képes erre.
Így meg nem olyan olcsó nasi, ha az amúgy is kicsis zacsi fele ehető csak. -
Ne irigyelj, sok helyen ez hátrány nekem, pl. mikor dolgozom. Most voltam kint, melegítőt vettem fel és arra egy kabátot, de így is fáztam, pedig csak a kocsin fújtam fel a kerekeket.
#16213 vikvuk: Néha próbálj ellazulni, csak kapcsolj ki, egy-két napot csinálj olyat amit szeretsz és megnyugszol tőle.
-
Mawyx
őstag
válasz
bandus #16198 üzenetére
Odahaza nálunk is annyi volt, nem győztem ablakot nyitni amikor anyuék nem látták, de a huzatot egyből "kiszagolták"... Fázósak voltunk, de én már annyira nem vagyok, vagyisidén most előjött megint, szerintem mert melóhelyen is hidegben ülök egész nap a gép előtt és nem tudok "kiengedni", felmelegedni rendesen...szóval már anyuék is visszavettek, de ők a pénz miatt, nem fűtenek már annyira... Hogy 28fokban nem birsz aludni egy szál kisgatyában sem, az tuti.
Kész a festés már rég, hazavittem őket, ne bkv-zzanak már meló után. Kikötötték, hogy nem kérnek kaját, nehogy főzzek, már úgy néztem összeveszünk, így mondtam, oké, nem lesz kaja, erre korgott a hasunk, nekem is... 3órája már takarítok meg pakolászok visszafele, mosogatni kéne, hogy oda tudjam rakni a kaját és megint az van, hogy össze van fagyva egy tálca 1.8kg csirkecomb, ki kell olvasztanom és kiveszek belőle 2combot, majd visszafagyasztom, tök hüyeség. 3 főre pont ideális mennyiség lett volna és éhesek is voltunk. Dehát én mindig hiába beszélek.
(#16202) bandus: én nyertem egy jegyet rá, de kijött elém párom amikor malévval repültem, azóta nem nincs malévos jegyem és sajna csak ahhoz jó
-
vikvuk
senior tag
válasz
Tothgera30 #16211 üzenetére
s. magamat orvosként már rokkantnak nyilvánítanám
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #16208 üzenetére
Én meg amikor állásinterjúkra mentem, de még munkahelyen is, az irodában totál kivoltam, mikor 20 fok fölötti hőmérséklet volt beállítva, izzadt a hátam, a mellkasom. Brrr. Most is 15 fok volt odakinn, egy melegítőfelsőben, meg melegítőalsóban ugrottam el feltölteni a telót, de mire hazaértem, leizzadtam simán. Iszonyat meleg volt így is.
Kicsit irigyellek, hogy ennyire fázós vagy.
-
-
FehérHolló
veterán
A time comes when silence is betrayal. That time has come to us.
-
vikvuk
senior tag
válasz
Tothgera30 #16208 üzenetére
passz, nem vagyok egy fázós, amúgy meg fűt a stressz
-
Úgy látom akkor csak én vagyok fázós.
tope: Nem, nekem ez még hosszú gatyás időjárás itt bent.
tildy: Emlékszem anno sulikban 22-23C-ot mondtak, hogy tanuláshoz az az ideális és bemértük, tényleg annyi volt az iskolákban, nah, akkor és ott én bizony fáztam, nekem oda már bőven hideg volt egy vékonyabb pulcsi, előkerültek a vastagabb felsők.
vikvuk: Megint úgy érzem hogy valami fordítva van bennem bekötve.
-
vikvuk
senior tag
válasz
Tothgera30 #16204 üzenetére
meg is bolondulnék, 23 bőven elég, mondjuk most is 25 van, szelőztetgetés
-
tildy
nagyúr
válasz
26-27 messze van az ideálistól. Max 22-23, de alváshoz akkor is 20 fok.
Mi még nem fűtünk, egy ideig nem is akarok , villanyfütés van csak. Úgy vagyo vele, a konyabemelegíti a nappalit. -
válasz
A 25-26 fok meg rövidgatyás, az kicsit meleg télre, mikor meg kimész tundrabugyit is kell felvenni, hogy meg ne fázzon az ember
-
Itthon pedig 26-27C, szerintem ez az ideális. Alatta már fázom, és a lábamról könnyen meg tudok fázni, így szerintem távfűtésnél is érdemes lenne minimum 25C-ot biztosítani mindenhol. Utólagos átszerelést meg inkább megoldj az ember ha hosszú távra tervez, mert akkor vagyonokat fog költeni fűtésre, így meg még spórolhat egy keveset.
ui.: Simoncelli-t nagyon sajnálom, ígéretes tehetség volt, néha csak miatta néztem a versenyeket. Itt olvastam, sajnos a kommentelők egy része pedig egyenesen csúfot úz belőle, nekik gratulálok hogy ilyen értelmesnek születtek.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #16199 üzenetére
Ha három élete van, akkor talán túléli ennyi súlyos sérüléssel, fej, mellkas, gerinc. Borzasztó, reggel élőben néztem a futamot, és azóta a hatása alatt vagyok, nem tud kimenni a fejemből.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest