- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
-
bobsys
veterán
-
degu
senior tag
Ravasz dolog am ez a gerincbantalom!
Legvaloszinubb az agy,de erosen plusszos a korod is!
De lehet egy rossz mozdulat.Nekem eleg volt csak behajolni a csomagtartoba,oszt akar be is koltozhettem volna,mert kimaszni mar nem tudtam!
Ha szerencsed van,akkor csak egy izomgorcs,es azt egy meleg furdo utan,egy megfeleloen csinos kez odaado masszirozasaval+valami gyogynovenyolajjal /pl. Kaajter oil-nemet csodagyogyolaj/ ki lehet a csomot masszirozni.De nem eleg csak ott,ahol faj,mert a fajdalom miatt a gerinc megprobalja tehermentesiteni a fajdalmas reszt,es igy mashol terhelodik tul.
Mindenesetre probalj masik agyon,vagy ha tudsz,akkor valoban a foldon aludni. 1-2 nap,es kiderul...vagy nem.
De ha semmi sem segit,akkor elmehetsz a reuma-szakrendelesre,es ott adnak beutalot egy lezer-showra,meg gyogytornara.
Ha nem mulik,akkor muszaly vele foglalkozni,mert ha el bagatellizalod,akkor barmikor bekattanhat,es az baromi kinos lehet,ha pl. az agyban nem alszol,hanem... -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #16690 üzenetére
Nálunk is szóbakerült, de valami miatt (ár?/minőség?) nem volt versenyképes. Pedig mi is beszállítunk a Suzukinak, illetve hát mi vagyunk azok a bizonyos.. "A fejlesztéseket a Suzuki is értékeli: négyszer minőségdíjat, ötször "az év beszállítója" díjat kaptak - Pata József szerint egy japán cégen kívül ezzel egy Suzuki-beszállító se büszkélkedhet.."
update: az ár nem volt elég jó
-
BlacKSouL
addikt
Nem hiszem el hogy ezek ennyire sötétek...
Fülöp szigeteki leányvállalat.
Árajánlatkérés tőlünk, feléjük. Nem az első, kb az ezredik:...
We have a new AUDI project.
I got the information that you will be the supplier for the below parts:Part Name:Link A, LINK B, LINK C
Part Number: Drawings enclosed
Annual Qty: 280.000 PCS each
Period: 3 year
Trial Production: 2012.February
SOP: 2012.November
Model name: Audi A4Please send me your quotation for part and tooling.
...Erre válaszlevél:
Dear Sir, good morning!
This is to acknowledge your RFQ.
However, please provide below needed information.
1. Customer Car Model
2. Car Maker
3. Final CustomerThank you
...Szóval nemtom mit isznak...
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #16685 üzenetére
Nem hiszem, hogy idegbecsipodes lenne, mert mar volt ilyen csak ma elegge bedurrant, de regebben fajt par napig aztan elmult par napra. Szar az agy*, ma a foldom alszom hatha az segit (a meleg furdo utan)
*eddig nem is volt ilyen bajom soha, de az elmult par honapban (miota megvan a keret) vagy a nyakam vagy a derekam, lehet tuzifa lesz az agykeretbol
-
kételkedem
addikt
válasz
bobsys #16684 üzenetére
Sajnos a gyári beállítások vissza állítására nincsen mód! Javítócsomagok, új hardverek elérhetőek, de sajnos egyik sem tudja a gyári állapotot visszaállítani!
Meleg vizes fürdő során általában jól el tud lazulni a derék (is). Külsőleg valamilyen bedörzsölő szer, fájdalomcsillapító krém, belsőleg fájdalom csillapító segít.
Torna gyakorlatokkal lassan, finoman át lehet mozgatni az egész gerincet, ez is segíthet.
Ha valami durvább idegbecsípődés, akkor doki tud fájdalomcsillapító, lazító injekciót adni.
-
bobsys
veterán
Iszonyatosan faj a derekam. Alig birok menni, valami szar van az aggyal de ma reggelre nagyon durvan elaludtam vagy mi. Haza is jottem delutan, mert egyszeruen csak gornyedve tudtam mozogni. Hogyan tudnam visszaallitani a derekamat a gyari beallitasokra?
-
pohár
félisten
órát valaki? még mindig senki? itt a karácsony nemsoká, stb stb...
-
vikvuk
senior tag
válasz
venember83 #16677 üzenetére
sokan vannak így vele szvsz
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #16677 üzenetére
Nekem sincs kedvem este mosogatni, de mivel reggel erre nincs idő, muszáj megcsinálni...
---
Szép estét!
-
venember83
nagyúr
Miért van az, hogy este semmi kedvem mosogatni, reggel meg simán rászánom magam, ha van pár percem? Ez valami általános dolog?
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #16673 üzenetére
plusz a mozdony mögött ott van még pár vagon is, szerintem azt is hozzá kéne adni, mert az is abba az irányba megy, van tömege, mozgási energiája...
-
válasz
kételkedem #16630 üzenetére
Az a mozdony magában csak 76 tonna körül van, tehát egy 1,3-1,5 tonnás autót szétlapít, egyáltalán nem fair play. Én korábban jöttem, a 14:48-assal, arra szálltak át a City-ről, akkor még a helyszínen volt az autó és a mozdony is.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #16670 üzenetére
...esetleg a japánt?
-
BlacKSouL
addikt
In consideration of X’s agreement to your request, Y has agreed that it will make prompt payment to X of any amounts which Z, fails to pay in the event of insolvency of Z having occurred, for example without limitation, on the appointment of receivers or administrators in respect of the business of Z, you each agree that X will be entitled to notify Y of this fact and Y will make payment of the relevant amount outstanding within five (5) working days of such notification.
...
(ii) agrees that any amounts payable and owed by Y to Level One under any other agreement between the parties may be withheld in whole or in part by Y by way of set-off or otherwise on account of and equal to any payments made by Y to X under this Agreement.
Na ittbazmeg ledobta az agyam az ékszíjat, és elgondolkodtam rajta hogy mi lenne ha egy ilyet kapnék mondjuk felsőfokún. Asszem csendben összecsomagolnék és kifolynék az ajtó alatt. Beszéltem már pár emberrel a különböző országokból, de az ilyen jogi megfogalmazásoktól kiég az OCR-em
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #16663 üzenetére
...a mi..?
-
kraftxld
félisten
Ma volt a bolt elött egy világoskék Ferrari 360 Spider
Elég jól nézett ki -
NoLF
veterán
tegnapelőtt cardiff, holnap oxford, mindenütt kell inni egy sört
ha már ittvan lancser barátom, szétnézünk kicsit itt-ott, aztán csütörtök meg stonehenge, ha nem lesz ultraszar idő...
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #16418 üzenetére
Na jelentem, tavaly tudtomon kívül jól beszopattam magam. Ugyanis december 23-án kötöttem online biztosítást, holott csak január végére sikerült átiratni a kocsit.
Most e miatt az egy hét különbség miatt rám más feltételek vonatkoznak, mint a mostani kampányban résztvevőkre, beszoptam.
Na mindegy, így az Allianz lett a legolcsóbb évi 25k-val, ami majdnem a duplája a kampányban az uniqua által ajánlott 14k-nak, de még így is kevesebb, mint fele annyi, mint amennyit eddig fizettem. (évi 53k)
Na, ez van, azért örülök, így is spóroltam!
Már alig várom, hogy a különbözet egy részét odaadjam a MAtolcsnyak baleseti adó címén, hátha elkölti valami szépre és jóra, (pl. fizeti az államadósságnak a hülyesége miatt megemelkedett kamataitez amúgy annyire jellemző erre a magyar politikai életre, hogy tökmindegy, hogy okoztál-e balesetet, fizess baleseti adót.
én már várom a "van-e rajtad sapka"-adót.
SZerk: Sziszus, neszójjábe, mert a farkadra lépek..!
Uui. tényleg anyáméknál van három kölyökmacsek elvihető, ha valaki tud valakit, aki macskát szeretne, ne habozzon szólni!
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #16628 üzenetére
ja, már nem is emlékszem, mikor szóltál be utoljára...
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #16645 üzenetére
Ráadásul a kedves szomszédok épp utcabált bonyolítanak le az ablakom alatt.
De azt hiszem, elégedetlenkedésből mára ennyi elég. Legalább a szőrös előemberplüssmackó nem tiltott ki.
-
FehérHolló
veterán
Totál hihetetlen, hogy 10 mikrométerekkel kell szórakozni, hogy ráférjen a művem a 160x100 mm^2-es területre. Az is elképesztő, hogy a gyártó a technológiai korlátait félig milliméterben, félig mil-ben adja meg. A rohadt életnek nem tudnak konzekvensek lenni, így félpercenként állítgathatom át a program mértékegység kijelzését... (Fejben nem fogok ilyen kaliberű számokat szorozgatni, még körülbelülre sem.)
-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló #16642 üzenetére
Én szeretem a kockacukrot, bár ha villog az nem biztos, hogy egészséges...
-
Winner_hun
félisten
-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló #16639 üzenetére
Aztán ez a popup cucc mi a szösz lenne? Szeretjük?
-
csapos2
addikt
Ööö... kedves kis gida és madárka, akkor ha ott van, hogy ma ezt és ezt az oldalt látogatta meg valaki az adott böngészővel, az nagy valószínűséggel úgy is volt. Jól értem?
-
csapos2
addikt
válasz
kételkedem #16632 üzenetére
Oksi, köszönöm. Bár várnék még más hozzászólókat is. Csak, hogy biztosabb legyen :-)
-
csapos2
addikt
Jó estét mindenkinek!
A firefox előzményeinek naplózása mennyire megbízható?
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #16629 üzenetére
Ehhez képest a 16:48-as percre pontosan közlekedett! Gondolom a másik sínpáron, de akkor is pontosan. SZON-on láttam a fotókat, ismét bebizonyosodott, hogy a vonatnak egészen egyszerűen nem ellenfél egy személykocsi!
-
Volt egy kis baleset, késett a vonat, és a baleset helyszíne nem sokat változott.
Így szól a séma:
A helyszíni adatok szerint egy Skoda tartott Nyírszőlősről Nyíregyháza felé hétfőn 11 óra körüli időben. A város határánál a vasúti átkelőbe eddig tisztázatlan okból úgy hajtott be az autó, hogy a Záhony felé haladó InterCity elé került, ami fékezés közben elgázolta.
Az ütközés nyomán az autó a mozdony és egy oszlop közé került, ami összedarálta a kocsit. A motorján megugró mozdony a sín mellé érkezett és fékezés közben a talpfák tőcsavarjait sörétként szétszórva törte le. Az autóból nem maradt semmi épen, a kocsiban utazó nő szörnyethalt. A kocsiban volt egy kis testű kutya, a baleset nyomán elpusztult.
A rendőrség ügyészi felügyelet mellett, vasúti és igazságügyi szakértők bevonásával eljárást indított a körülmények tisztázására. Az anyagi kár több millió forint, megrongálódott a szerelvény is, a mozdonyt majd daru tudja sínre emelni. A vágányt napok múlva lehet megjavítani.
-
Algieba
őstag
Szép jó napot mindenkinek!
Valamikor régen, hogy mennyit lógtam itt... -
Mawyx
őstag
utolsó időjárás jelentés:
despejado 26° 0mm
despejado 26° 0mm
intervalos nubosos 27° 0mm
despejado 27° 0mm
intervalos nubosos 28° 0mm -
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #16604 üzenetére
Jó éjt!
-
Jó éjt...
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #16599 üzenetére
Előbb hajmosi, készülődés, pakolás...
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #16601 üzenetére
Ez inkább esti mese: [link].
-
FehérHolló
veterán
Esti mese: [link]
Na, ott könnyű "uralkodni", ahol én vagyok egyedül. Hol vannak a többiek?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest