- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Van valaki aki végtörlesztést csinált? Érdekelne, hogy meddig tart ez a törlés dolog a bank részéről? December 19.-én be lett fizetve az összeg az Erste Bank részére, de azóta még nem sikerült nekik a törlésről szóló papírt küldeni. Azt mondták annó, hogy két ünnep közt megcsinálják, de még mindig semmi.
Más: Angliában 5 év bejelentett munkaviszony után, adnak állampolgárságot? Köszönöm.
-
Szerencsér a Délibáb IC-n wifi kapcsolat létesíthető, így utazás közben sem unatkozom.
-
köszi!
én azt vallom, hogy idegen nyelvet csak idegen párnákon lehet igazán megtanulni. nem annyira a tanfolyam a lényeg, hanem a beszéd és a kommunikáció, hogy rá legyek kényszerülve, hogy angolul beszéljek. természetesen csak akkor megyek ki, ha meglesz rá a teljes keret, ha úgy van, akkor meg kint is tudok pénzt keresni.
szerk: illetve egy jóbarátommal mennék ki, szóval ezek a költségek úgyis feleződnek, szóval ahogy számolom lakás+net+villany+közlekedés kijön kb 500-550 fontból havonta, fejenként.
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #19193 üzenetére
25-30 font vagy afelett. Nekunk csak net es telefon 27 font, cserebe 35 megabites a net. (plusnet)
Skynal vannak jo csomagok (de ide pl nem lehetett)
Vizdij nekunk nincs.
Villany: havonta £30
Gaz: nincs.Meg ha dolgozik az ember , akkor sem egyszeru kijonni ... Ha meg mas allja, akkor meg szerintem erdemes inkabb otthon intenziv tanfolyamot....
-
uk-beli különítménytől kérdezném, hogy az albérleti díjon felül mennyibe kerül egy stabil, gyors netkapcsolat, illetve valami minimál tv csomag? esetleg egyéb díjak: víz? villany? (kWh-ként) illetve mennyire fogadják jó szívvel a tulajok, albi-közvetítők, ha csak 3 hónapra vennénk ki lakást?
-
NoLF
veterán
-
ToBeY
nagyúr
House 6évad done.Nem volt valami nagy szám az évadzáró.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #19186 üzenetére
így is világtörténelmi minimumon áll a testsúlyom, nem lett volna szükségem tisztításra... de ahogy mondod, most már ideje megreggeliznem
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #19184 üzenetére
egészségedre váljék. én sajnos kamillatea-kúrán vagyok, valami a tegnapi menüből nem tetszett a bélrendszeremnek... hajnal 4 óta rohangálok a wcre.
-
zolynet
veterán
go to Tájfun...biliárd...pizza...sör...
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #19172 üzenetére
Akkor meselek nektek Anglia es Brit Kiralysag szeleirol
Mielott felreertes lenne, nem emesztesi problemakrol lesz szo.Mindig meglepodom, mikor odahaza mar hatalmas vihar, es orkan van kialtva , akar 80 km per oras szelnel is.
Nos nalunk az elmult ket hetben ketszer volt olyan ido, hogy szelsebesseg 100 km vagy afelett (a skotoknal 160-170 km/h is volt).Rogton a honap elejen erkezett Ulli , sajnos ket ember meg is halt .
Leven , hogy a kozhiedelemmel ellentetben esos helyett szeles orszag vagyunk , eleg szepen termeltek a szeleromuvek is.
A mai nap amugy csendes es nyugodt volt
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #19171 üzenetére
A közeli családtagjaim most vették ki a bankokból a hosszútávra lekötött pénzüket.
Az állam garanciájára nincs szükségük.Ezt a videót meg érdemes megnézni. A végén a mosoly/vigyor felbecsülhetetlen.
Ha nem lenne tragédia, legalább olyan jót nevettem volna rajta, mint a Tarlósról készült állatkerti képen, amin a főpolgármester épp wombatokat áld. -
-
Mawyx
őstag
Jövő héten költözés, új góré, a tulaj pereputtya.
Fent nem lesz külön helyem szerintem, nem tudom elképzelni, hogy lenne akkora hely ott. Gond lesz a netezéssel, nem a ph miatt, hanem bárminek is utána kell néznem, megkérdezem levélben stb, úgy végképp nem tudok netet nyitni, ha sokan lesznek mellettem meg mindig ott lesz a főnök. -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #19172 üzenetére
pina?
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #19171 üzenetére
Én próbáltam az időjárásról, meg a tavaszról....
-
venember83
nagyúr
1. Ne politizáljunk.
2. Most mi ez a nagy meglepődés? Várható volt, hogy vagy felveszi a kormány a hitelt a nagybecsű IMF-től, és akkor segget csinál a szájából (és lehet majd fizetni a komoly törlesztőrészleteket, persze adóból, mert mi másból), vagy nem veszi fel, de akkor az IMF és az összes gazdasági szervezet megtesz mindent, hogy ellehetetlenítse Magyarország helyzetét. Igazából mindegy, melyiket választja az aktuális vezetés, a rövidebbet a dolgozó lakosság húzza. Nem elég, hogy minden magánszférában dolgozó tíz másik magyar állampolgárt tart el, most majd lehet gyűjteni a pénzt az IMF hitel visszafizetésére, yuppie.Már az ember az ON topikban is ezt a folyamatos politizálást kell lássa...
-
Apika
addikt
válasz
kételkedem #19168 üzenetére
És mi lesz a ráadás?
-
Apika
addikt
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #19157 üzenetére
Én bent vagyok, de jó érzés napot látni, világos van
-
BlacKSouL
addikt
pácsaszing gróbarü manedzsimento cúr
várjuk a fordítást, nem nehéz
-
csekkoltam a kecókat mencseszterben, egész elfogadható áron vannak, még a city centerben is, reméljük összejön a nyári kiruccanás
-
Szajo
őstag
válasz
Winner_hun #19156 üzenetére
Köszi!
-
neduddki
nagyúr
HI!
kukuc merre jarsz???
vmi juropbeli szenylap szerint: "VIKTOR ORBAN, Hungary’s conservative prime minister, seems an unlikely villain." fromudv
neduddki
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #19157 üzenetére
Én örülnék még egy kis hónak
-
lorcsi
veterán
válasz
neduddki #19154 üzenetére
ez sem gyenge:
A legszerencsétlenebb elkövető: 2011. augusztus 2-án a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság illetékességi területén két férfi ablak, illetve ajtóbefeszítés módszerével jutott be egy családi házba. Az ingatlanban tartózkodó, alvó tulajdonos felébredt a szokatlan zajokra és megzavarta a két elkövetőt, akik a szomszédos ingatlan felé menekültek a kerítésen keresztülmászva. Egyikük a kerítésen fennakadt, azonban onnan végül le tudott mászni. A későbbiekben történt gyanúsítottkénti vallomásából lehetett megtudni, hogy ezt követően kb. két perc után erős fájdalmat kezdett érezni nemi szerve felől, ugyanis annak egy része fennakadt a kerítésen, amit a sértett meg is talált. A két férfi végül mentőt hívott, a mentősöknek azt állították, hogy kutyaharapás okozta a sérülését. Végül a szerencsétlen betörő esetének híre ment a városban és így jutott a helyi lakosú körzeti megbízott kolléganő fülébe, aki aztán a nyomozók munkáját segítve elmondta a szerzett információt nevesítve a "kutyaharapás áldozatát".
-
kételkedem
addikt
Nyíregyházán tavasz van! Kimentem ebédelni és melegem volt kabátban. Jóleső érzés ebben a halvány napsütésben sétálni!
-
neduddki
nagyúr
HI!
police legek
"A legbátrabb sértett: Budakalászon egy 10 éves kislány volt, akit az elkövető molesztálni akart. A kislány azonban egy éve már karatézni járt, így szakszerű, többek között „érzékeny pontot” érintő rúgásokkal futamította meg támadóját." remelm vki utann agyonverte, a kislany pedig remlm gyorsan elfejti
udv
neduddki
-
bobsys
veterán
válasz
Tothgera30 #19139 üzenetére
Es nem szamit bele a kezipoggyasz sulyhataraba. Ha lemerik a kezipoggyaszt es tulsulyod van nyugodtan vedd ki a laptopot
-
Tim82
félisten
-
Szajo
őstag
Mi lett az új felületes hardverapróval???
Már nem is lesz visszatéve?
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #19148 üzenetére
Valoszinuleg nyelverzeke , az van.
3 honap alatt nekem kb norvegbol csak annyi ragadt, hogy lo:k, hvitlo:k, meg Jeg er fra Ungarn.
Mondjuk aki norvegul tud, az saccperkabe svedul is es danul is. Apro dolgokban ter el a nyelv, megertik egymast. -
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #19148 üzenetére
nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Csak utasterben "ajanljak". Egyebkent sem javasolnam csomagterben.
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #19144 üzenetére
Való igaz, egy jövőbeli államilag, esetleg rendeletileg irányított gazdaságú országba nem kellenek közgazdászok.
Egyébként erősen kétlem, hogy ne lenne jelenleg évente 250 olyan közgazdász, aki a szakmájában helyezkedik el.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #19142 üzenetére
Megnézve a jelenleg munkanélküli vagy szakmán kívül dolgozó közgazdászokat, az is sok.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #19142 üzenetére
Unortodoxiában még ez is sok...
-
FehérHolló
veterán
A szeptemberben induló közgazdász képzéseken az országban összesen 250 államilag támogatott hely lesz!
-
-
válasz
Ott viszed magaddal ahol akarod..
en a kezipoggyaszt javaslom, annak fenyeben, hogy dobaljak a csomagokat a repteren. Annyi h csekkolas utan a laptopot kulon ki kell venni a taskabol, esetleg szet is nyitjak, de amugy ennyi.
-
Lenne egy igen fontos kérdésem, és ennek sajnos nem találtam a topikját, tehát itt pofátlanul, de megkérdezem. Tehát ha a közeljövőben repülőgépen utaznék, laptopot hogyan vihetek magammal, esetleg a gépen (utastérben) vagy csak raktérben, és ez jár-e valamiféle plusz költséggel, esetleg kalkulálni kell a jegyárakba?
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #19134 üzenetére
Az euro elszallas a vegtorlesztes + a kormany kommunikacioja miatt van. Annyira sokat nem csokkent a gbp arfolyam pl. tegnap reggel 383 volt, most 389...
-
kételkedem
addikt
válasz
bandus #19135 üzenetére
Kétszer néztem végig! Mindenképpen érdekes egy ilyen majdnem önfenntartó ökoszisztémát létrehozni! Teljesen szembe megy egy hagyományos kiskert szemléletével. Teljesen más gondolkodás módot igényel. Nekem például eszembe nem jutna, hogy retket lehet termelni vízben álló kavicsokon!
Szerintem az egyszeri nagy beruházás és a rendszeres havi rezsi miatt nem térül meg a befektetés, vagy csak nagyon sok év alatt. Olyan, mint a hőszivattyús fűtés. Klassz, meg környezettudatos, meg független, de ez sem fog tömegesen elterjedni.
-
FehérHolló
veterán
Olvastam én is másik hírportálon.
Mivel egy páli fordulat nem 1 nap alatt játszódik le, ez valószínűleg csak a piac megnyugtatására szolgál, hogy ne szálljon el a francba az euró. Amolyan ellensúlya az EU-s sérelmeknek.
Majd februárban meglátjuk, hogy mi lesz ebből az IMF-es megállapodásból, a jegybank törvényből és hasonlókból, ami miatt most "eljárást" folytat ellenünk az EB.
Sőt, jelen pillanatban azt is számba kell venni, hogy a nép nagyon begurulhat és elkezdhet kukákat gyújtogatni, aminek teljesen beláthatatlan következményei lehetnek.Fellegi mai sajtótájékoztatója pedig több ponton ellentmond az origós cikknek és a kormány esetleges álláspontjának. Legalább lehetnének konzekvensek. De úgy látszik, a törvénygyár mellé felépítettek egy nyilatkozatgyárat is. Másik lehetőség természetesen, hogy az origó von le torzított következtetéseket.
Nem kívánok méréselméleti módszereket alkalmazni az ellenzéki és a kormánypárti nyilatkozatok igazságtartalmának elemzésére. Szegény parasztbácsi a tanyán ezek után pedig azt hihet, amit nem szégyell.
-
Apika
addikt
-
FehérHolló
veterán
Azt is látjuk, hogy az ország finanszírozását nem belső, hanem külső forrásokból kell biztosítani. - Fellegi Tamás miniszter úr
-
Apika
addikt
válasz
kételkedem #19129 üzenetére
Nálam a belépés és a hozzászólás közben is volt némi gubanc...
-
kételkedem
addikt
Hegesztik a PH! motort?
Eddig csak 503-as lapokat kaptam! -
neduddki
nagyúr
HI!
ma felhivott egy joember es 10 percen kereszul gyozkodott, hogy vett tolem egy xbox-ot meg regebben es es meg kene neznem mert vmi nem stimmel, hat nem allta kotelnek es megsertodve letette, 10 perc mulva hiv, hogy ja bocs 2.5 120as wd-t adam neki meg vmikor evszazadokkal ezelott, mostanra kinotte, ken eg nagyibb, meggyeztunk hogy var meg egy kicsit mert ne annyira surgos, osszekevert vkivel akinek szinten teflonalni akart es nem ertette mert allok enyire ellent /en sem/:- )))
udv
neduddki
mod: akit erint: fizetes ugybe figalmazzatok meg pontosan akerdest es megkerdem otthon a lanyokat
-
válasz
kételkedem #19122 üzenetére
Hát ha ennyivel fogok többet kapni (bruttóban, nem nettóban), akkor kezet csókolok a Viktornak, egyébként meg menjen a
francbamesszire -
bnss
veterán
válasz
kételkedem #19122 üzenetére
Állítólag még a könyvelők sem tudják, pontosan mi alapján kellene kiszámolni a kifizethető fizetések mértékét...
Ez elég szomorú. A netes kalkulátoroknak szeretnék hinni, de tartok tőle, hogy nincs/nem lesz igazuk.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #19118 üzenetére
Én még csak 4 évnél tartok, ami ugyan pesti vagy rendes normális nagyvárosi viszonylatban sok, de itt, ahol örül az ember ha fűtött helyen van és fizetgetnek, itt egész elmegy. Persze már cégen belül is csodálkoznak páran miért vagyunk még ott, kollégám megkapta idén az 5 éves törzsgárdát, én egy év múlva ha kihúzom.
Igazándiból ad egyfajta jó tapasztalatot a meló sok téren. Aki tőlünk elmegy, azért érzi furán magát, mert az itt megszokott 'munkarendhez' képest bárhol másik tisztességes hasonló munkahelyen kellemesebb, lazább a légkör, hangulat. Bele lehet fásulni, megkeseredni, ráadásul csak nők/lányok mentek el, és faszik jötte az irodánkba az utóbbi 1 év alatt, tehát a munkán kívüli része ami igazából kellemessé teszi számunkra, most hiányzik. -
-
Dylen
senior tag
válasz
fokukac #19106 üzenetére
Azon csodálkoznék, mert a mienkbe se fér bele, pedig az finoman szólva is nem kicsi
Belül már elférne, csak az ajtón nem megy be, a csomagtartón keresztül se.
Amúgy pedig használt, de még garistbs: ez nagyon jófejség Tőled, köszönöm szépen, de azóta már sikerült beszervezni egy ismerőst, aki megfelelő autóval is rendelkezik
-
ToBeY
nagyúr
Visszaállít a régi apró yeah
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #19118 üzenetére
HI!
me Te egy elamradott vejeny laiksz:- )))
udv
neduddki
mod: tbs: ma a bigmek sem a regi,,,
setit: csak a szoaksosot:- )))
-
FehérHolló
veterán
válasz
neduddki #19115 üzenetére
Nálunk falun nem szokás domboldalakat fejni, de boltos néniket sem.
BlacKSouL: Attól még elérhetőek a részvények mindenki számára, hogy nem osztogatják. Legfeljebb a szokásos úton kell megvenni őket.
5 év munkaviszony számomra elég sok egy multinál. Te nem csömörödtél bele? -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #19114 üzenetére
jó, de az ajrót se nagyon
Nálunk 5 évi munkaviszony után egy karórát, meg valami huf alapú bónuszátutalást szoktak adni. részvény az max japánban a japán munkavállalóknak van lehetőségük. de nem hiszem egyébként hogy az igazgatósági tagokon kívül bárki is hozzájuthat.macsekúr: mit fejek meg?
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #19114 üzenetére
HI!
Falun lakik kimegy a domodalba es mekfeji:- )
udv
neduddki
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #19111 üzenetére
japán cégnek dolgozom, legfeljebb veszek céges részvényt
-
BlacKSouL
addikt
óhogy tegyem a fejemre a glóriát amikor félretettem a fölösleges eurót a kiküldetésekből. 4 év alatt bőven 1000 € felett járnék, de azért költeni is kellett néha, úgyhogy kevesebb, de legalább egy olyan pénznemben van az érték, amelyik később éri el a 0 szintet, mint a huf...már kisbetűvel kell írni. És asszem lezsírozom a főnökkel hogy ajróban kapjam a fizetésem. Úgyis a ajró az alappénzneme a cégnek. Aztat szeressük. Vagy legyen japán jen?
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #19083 üzenetére
A jövő havi fizetés lesz a "vízválasztó", ha nem tévedek
---
Szép estét!
-
xxman
senior tag
nekem csak Karbantartás-t ír de talán jobb is mert csak felhúzom magam ezen a "design"-on.
-
ToBeY
nagyúr
Végre sikerült belépnem az új hardverapróra /thx Winner
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Tőzsde és gazdaság
- Villanyszerelés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest