- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #17599 üzenetére
Egy kismocival szerencsére jobban kell vigyázni, hogy ki kinek és mikor adja meg az elsőbbséget.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #17598 üzenetére
-
venember83
nagyúr
Robogóra/motorra fel: [link].
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #17588 üzenetére
Átalányt fizetek, csak a fogyasztóim száma nem nőtt, hanem csökkent. 3éve én lakok ott. Legegyszerűbb az lesz, ha egyrészt bediktálom, tegnap keresgéltem neten, van a számlán valami javasolt időpont, akkor kell leolvasni és bediktálni. Szóval ha nem 7-8ezret rakok félre számlára, hanem 12-t és attól hogy kevesebbről jön számla, egy villany feliratú borítékba belerakom a többit... De egyszerűen túl sok ez egy ekkora helyiségre.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #17593 üzenetére
Remélem komoly, mert viccnek durva!
Szerencse, hogy a telekom cégek nem hárítják át a telekom adót az ügyfelekre! A 2990 Ft-os előfizetés így csak 3250 Ft-ra drágul.
-
venember83
nagyúr
Justin Bieber ft. Mariah Carey - All I want for Christmas is you. Ez most valami vicc?
-
syler
aktív tag
válasz
kételkedem #17581 üzenetére
Felhívtam az embert, hogy mégis pontosan hova kellene menni. Azt mondta, hogy időben megtudjuk majd
Hát ez nem olyan biztató így. Amúgy is hatalmas hátrányban vagyok, mert sajnos a fejem az átlagosnál sokkal nagyobb! Szóval mellé sem lehet lőni
-
válasz
FehérHolló #17588 üzenetére
az átalányt az előző évi átlagfogyasztás alapján számolják... ergo ha mondjuk most kevesebbet fogyasztana mint az előző évben (nem tudom, hogy akkor is ő lakott-e ott, vagy másik lakó), akkor az elszámoló számlán nem kellene tartozásnak megjelennie.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Pisztillus #17587 üzenetére
Nem kell oda villanyszerelő. Elég lenyomni a főbiztosítót, aztán várni, hogy melyik szomszédból anyáznak, hogy nem megy a TV.
Valószínűbb, hogy azért ilyen magas a számla, mert átalányt fizet, csak ezzel nincs teljesen tisztában.
-
-
syler
aktív tag
válasz
venember83 #17584 üzenetére
Ha már 3x megkapnám az jó lenne
3 hónap kint, 1 hónap itthon
Egyébként holnap megyünk megbeszélésre ezzel kapcsolatban. Beszámolok majd pontosan miről szól ez, és hova is kellene menni!
-
Lortech
addikt
válasz
kételkedem #17581 üzenetére
Ahogy írtad, minden relatív, én is azért írtam, hogy én keveslem, nem pedig azt, hogy úgy általában kevés, a különböző munkaerőpiaci megfontolások alapján.
Afrikában testőrként a bőrömet vásárra vinni, az nem ez a pénz.
-
kételkedem
addikt
válasz
Lortech #17580 üzenetére
Minden relatív! A havi 1-1.5 millió Ft egy itthoni biztonsági őrnek az egy évi fizetése, de egy profi testőr fizetésének is kb a duplája. Azt se felejtsük el, hogy az ilyen melókra is elég szép számmal jelentkeznek emberek. Azok, akik zsoldosként vagy békefenntartóként bejárták Afganisztánt, Koszovót, vagy a polgárháborúzó afrikai országokat, azok nem fognak elmenni a minimálbér 2/3-áért egy szalag mellé biorobotnak. Ők csak az ilyen jellegű melókhoz értenek. Bármilyen furcsán hangzik, itthon elég sok olyan ember van, aki hivatalosan NATO vagy valamilyen FOR kontingensben több helyen megfordultak már! A nem hivatalosan, zsoldosként melózókról pedig gyakorlatilag fogalmunk sincs, hogy hányan lehetnek. És ezek még csak a hazai potenciális jelöltek. A világ más tájairól jelentkezőket is vegyük bele a pakliba!
-
Lortech
addikt
válasz
kételkedem #17579 üzenetére
Én keveslem a fizetést.
-
kételkedem
addikt
Baromi messze van. Az apartheid rendszer bukása óta egyre több fehér szegényedik el. Gyakran a feketék a korábbi sérelmek megtorlásaként üldözik a fehéreket. A testőröket ott nem dísznek tartják, kicsit több veszélyes szitu adódik, mint itthon Schmitt Pál őrzése közben. Komoly felkészültséggel, több éves katonai vagy rendőri múlttal egy intenzív kiképzést követően jó eséllyel túl lehet élni egy ilyen munkát, de a folyamatos stressz akkor is eléggé megvisel. Ennek megfelelő a fizetés is.
-
Mawyx
őstag
Azt nem vágom hogy kerülhet 10-12Ft-ba a villany nálam. Alig vagyok otthon, csomószor éjjel 2-3-re érek haza, akkor csak gyors tusolás vagy az se, dőlök bele az ágyba. 3égő van nálam, értelemszerűen felváltva égnek, vagy a fürdőben vagyok vagy a konyhában vagy a szobában, a szobában a legtöbbet, de az energiatakarékos. Megy egy laptop meg egy 7colos kis tv, nehogy már ez ennyibe kerüljön. A hűtőt kell kivágni a francba, úgy kukázta még exem, nem csukódik az ajtaja, biztos sokat zabál vagy nem tudom, de más nincs. Bojlerre gyanakodtam még, de most amikor eláztatott a fölső szomszéd és nem volt áram a fürdőben, láttam a hőtartásával nincs gond, napokig bekapcsolás nélkül melegen tartotta a vizet, tehát nem kapcsolgat sokat bedugva se úgy gondolom.
Ki kéne deríteni hogy állok, az összes elmaradást rendezni, hogy csak a havikat kelljen fizetni ezentúl és azt időben.
Öreg ház hátránya, hogy csomó rendkívüli befizetés van, vagy a tető esik szét vagy a kéményt kell felújítani, a közös költség nem elég, de nem értem miért nem, akkor azt minek kell fizetni. Talán nem az udvar térkövezésére kellett volna elcseszni a pénzt például, csak mindig az ökör többség megszavazza a baromságokat, aztán a muszáj dolgokra meg nem futja. -
degu
senior tag
A Szolgaltatokkal ne kezdj!
Egyszerubb a harakiri!
De a viccet felreteve,hihetetlen szemetseg,felelotlenseg,pofatlansag,hogy a Szolgaltatok fiokjainak,reszegysegeinek NINCS kozositve az adatbazisuk!
En legalabb is ezt tapasztaltam masfel eves *vesszofutasom* alatt,amkor is tobbfele szolgaltatoval kerultem patthelyzetbe koltozes,cimvaltozas miatt!
Sajos Pinokkio vagy a Szolgaltatoknal,es droton rangathatnak.
Barmilyen duhito,es megalazo, szazszor is be kel menni,telefonalni,levelezni,emilezni,amig elvegzed Te-azt a munkat,amit nekik kellene!
/Es ezert meg fizetned is kell!/A testor munkat fontolgato hozzaszolonak pedig azt mondanam/ha megkerdezne
/
hogy a testor munkara szuletni kell! Tehat nem eleg a tanfolyam,meg a veszely vallalasa,bizonyos kepessegek,es beallitottsag is szukseges hozza,hogy sikeres lehess,es ne puffantsak le a *vedencedet* vagy Teged az elso eles helyzetben. -
Mawyx
őstag
Nem hiszem el et a rohadt villanyt, megint itt egy 20ezer ft-os elszámoló számla. A múltkorit már biztos lekönyvelték, tehát ez valós, ki kell fizetnem. Azt hittem kivégeztem múltkor a tartozásokat a novemberrel együtt
Át kéne kérni az én címemre a csekkeket, mert ez így nem jó, hogy mindig csak hátralékot fizetek. Én barom meg azt hittem befizettte, de nem, de a csekkeket se adta ide
(#17574) syler: Ezek a biztonsági őr melók Magyarországon se igazán jönnek össze, meghirdetik a tanfolyamokat, a papírt megkapja mindenki, de munka az nincs. A remény miatt sok embertől ki tudnak pénzt csikarni.
-
syler
aktív tag
válasz
fokukac #17573 üzenetére
Most kezdtem el ezen gondolkodni, mert 1 hónap alatt annyi dolog összejött, hogy be vagyok fordulva. Kezdődött a vaterás átveréssel, azután a meló megszünése, most a Nav-os dolog is. Ez mellett mire számítson az ember ha még a közeli rokona is átveri az embert több millióval?Most úgy vagyok ezzel, hogy ha meg kell halni, akkor úgy is meghal az ember
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Ki mit tud a Dél-Afrikai helyzetről? Felütötte a fejét egy munka lehetőség, miszerint diplomata testőrnek kellene menni. Van egy 3 hónapos kiképzés és ott dől el, hogy alkalmas e a jelentkező. Erősen elgondolkodom rajta, mert 4500-5000 euro a fizetés. Itt pedig elég kilátástalannak érzem a helyzetem, szóval igen erősen gondolkodom a dolgon.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Ramius #17568 üzenetére
Mert rossz a marketinged...
Itt egy kis marketing-tanfolyam:What is marketing?
1) You see a gorgeous girl at a party. You approach her directly and then say, "I'm fantastic in bed."
That's Direct Marketing.2) You're at a party with a bunch of friends and see a gorgeous girl. One of your friends approaches her, points at you and says to her, "He's fantastic in bed."
That's Advertising.3) You see a gorgeous girl at a party. You
approach her and get her cellphone number. The next day you call and say, "Hi, I'm fantastic in bed."
That's Telemarketing.4) You're at a party and see a gorgeous
girl. You get up and straighten your tie, you walk up to her and pour her a drink. You open the door for her, pick up her bag after she drops it, offer her a ride
and then politely say,
"By the way, I'm fantastic in bed"
That's Public Relations.5) You're at a party and see a gorgeous
girl. She walks up to you and then says,
"I hear you're fantastic in bed."
Now that's Brand Recognition.6, You're at a party and see a gorgeous
girl. She fancies you, but you talk her into going home with your friend.
That's a Sales Rep.7, Your friend can't satisfy her so he calls you. That's Tech Support.
8, You're on your way to a party when you realize that there could be gorgeous girls in all these houses you're passing. So you climb onto the roof of one situated towards the center and shout at the top of your lungs, "I'm fantastic in bed!"
That's Junk Mail. -
Winner_hun
félisten
Na így se vittem még bútort. De apukám se
1. szekrény, 2. lépcsőforduló.. hát nem igazán férünk el, ez így nem lesz jó. Ok, mondom akkor bújjunk bele a szekrénybe
Kellemesen leizzadtam mire felvittük az első darabot a 3. emeletre. Aztán jöhetett a második. -
Mawyx
őstag
Más ebédjének mindig jobb illata van
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #17558 üzenetére
Az mar oreg, van vadiuj , 2011es modell is
Sokkal energiatakarekosabb
-
kételkedem
addikt
Percekig nem volt elérhető a PH!
-
degu
senior tag
En a menyorszagot szeretnerm meglatogatni,mert jo lenne tuidni,hogy mit inteznek nekunk a parlamenti utazasi irodaba...
-
Mawyx
őstag
Hogy viszonyulsz Bp-hez vagy külföldhöz?
(#17547) BlacKSouL: eljutni a Bernabeuba egy Real meccsre
meg úgy általában utazgatni
Tegnap kihívott egy segédmunkás, hogy változott-e valami, mert ő még úgy tanulta, hogy a tulajdonneveket nagy kezdőbetűvel kell írni, úgyhogy a honlap címet elszúrtam, újra kéne csinálnom, ne a rossz legyen kiragasztva. Mondtam ez nem változott, de a kiírás is jól van úgy. Nem nagyon tudta hova tenni a dolgot
És megtudtam, hogy a led tv a legolcsóbb és legjobb, utána az lcd és a plazma a legdrágább meg az szar.
-
NoLF
veterán
egy szabadnapot a közeljövőben, de sajna kizárt
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #17548 üzenetére
egy gnr-koncertet slash-sel, duff-fal és axl-lel, még egy red hot chili-koncertet john fruscianté-vel...
-
BlacKSouL
addikt
3 dolgot látnom kell élőben mielőtt elpatkolok.
Mindenképpen meg kell néznem Riot lehetőleg a Corcovadoról.Látni akarom a Grand Canyont, és ha már arra járok a Monument Valleyt
Sok mást is még, de ezek kiemelkednek.
-
degu
senior tag
Ha nincs kartya a kezedben,akkor bizony nem tudod utni a partit...max.kibicelhetsz.
/Eldontod,hogy meddig eri meg elturni,es er -e Neked annyit,hogy leugasd,de elveszisd a melot./
En ilyenkor arra gondoltam,hogy ha talalok egy jobb melot,akkor nem olvasok be a baromarcunak /egy kis tulkompenzalt torpe volt!/hanem bemegyek az irodajaba,szo nelkul megfordulok,letolom a gatyamat,majd megyek...a munkaugyre...leszamolni!
-
Mawyx
őstag
Kolléganő megint csak sírdogál, én meg fortyogok a dühtől, hogy el kell tűrni, hogy úgy beszél a főnök velünk mintha a segge lyukából húzott volna elő
de ő adja a fizut és ezzel tisztában van rendesen.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #17531 üzenetére
De, számít. Ebadó.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun #17529 üzenetére
HI!
en max a fejed tepemle nam a ...:- )))
udv
neduddki
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #17492 üzenetére
Sürgősen csinálnom kell 3 gyereket. Hol az asszony?!
(A kutya ugye nem számít?
)
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun #17524 üzenetére
Na igen ez sem utolsó szempont,főleg mostanában....
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #17521 üzenetére
aki az ilyen sorozatokat a tv-ben nézi, szar magyar szinkronnal, az sikeres ember nem lehet...
isohunt.com, beírod, hogy house x. évad, torrent lejön, hozzá felirat a feliratok.info-n, azt csókolom.
nem vágják le a kép két szélét, nincs szar szinkron, tisztább, lágyabb, szárazabb érzés. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Ramius #17520 üzenetére
Hát ha megmondod nekem melyik rész jön, és honnan tudom leszedni, akkor ok. De nálunk azért van előfizetve a tv, hogy ne kelljen azzal időt töltenem, hogy keresgélek, töltögetek, meg várok.
Ellenkező esetben jó lenne ha nem kéne a szolgáltatás kimaradó részét kifizetni.Namost ma mondjuk ncis is ismétlés, de attól még a nemkielégítő szolgáltatás nemkielégítő szolgáltatás
-
BlacKSouL
addikt
Mért nincs tv2, SkyNews, meg még vagy 3-4 adó?
Semmi tájékoztatás, semmi bocsi, csak "No audio and video"
És mikor lesz jó?
És amiről lemaradok mikor ismétlik meg? -
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun #17514 üzenetére
Biztos a nicket sem tervezi hosszabb életűnek.
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun #17510 üzenetére
HI!
"...Troppauer már messziről látta a foglyok gúnyos és fenyegető csoportját a sátorház körül álldogálni. Valami megszorította a mellkasát...
Egy hatalmas alak a csoport szélen fenyegetően rázta az öklét messziről. Tarzanszerű, félmeztelen ember volt, csontos, lóidomú fejjel és övig érő Mikulás-szakállal. A kezében dorongot lóbált.
- Fiúk! Egy katonával megint kevesebb... - kiáltotta a Tarzan. - De ezt messzebb ássátok el, mert a múltkori idecsődítette a hiénákat."
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
na az egyik szomszed kikipiplav:- )))
udv
neduddki
-
BlacKSouL
addikt
Ki volt az a BBC-s (vagy CNN-es?) bemondó, akinek nagyon jellegzetes angol kiejtése volt, szemüveges. És Tom vagy Tim a keresztneve. Inkább Tom. Kb 6-7 évvel ezelőtt még tuti aktív volt. De most sehol sem találom. Kb 40-45 körüli lehet(-ett)
Kicsit rekedtes hangja van.
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #17500 üzenetére
Jó hogy írod, így nekem most már eszemben sincs kipróbálni vagy ha akarok egy nap betegszabit, akkor ezt előadom itt és miután feltakarítanak utánam, másnapra otthon marasztalnak pihenni
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest