Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Cicero #15536 üzenetére
Nem igazán vágom az összefüggést aközött, hogy emberekként kezelik a diákokat és hogy meggátolják, hogy a naplóba a diákok belepiszkáljanak...
kételkedem: valószínűleg én nem követtem elég figyelmesen szakmai pályafutását, de ő milyen témában tett le valamit az asztalra? Mert az általam említett három emberkénél pontosan tudom, hogy miben pengék.
-
kételkedem
addikt
válasz
Cicero #15521 üzenetére
Egy neked szimpatikus modit kérdezz meg, hogy mi van az alaplapodon, biztosan megnézi neked! Az, hogy te sem láthatod a saját adatlapodat az meg azért van mert csak. A PH! javítós topikba dobd be ötletként, hogy a publikus adatlap mellett vagy helyett ha a saját adatlapodat nézed, akkor azt lásd, amit a modik.
-
Kassadin
addikt
válasz
Cicero #15521 üzenetére
Kapsz róla értesítést többféleképpen is:
a.) Nem tudsz belépni.
b.) Emailben küldenek értesítőt.
c.) Megnézed a Miért moderáltuk című topikot.De ha nem vétesz a szabályok ellen, jó esetben tiszta marad az adatlapod. Mondjuk én sose értettem, hogy mit számít, milyen az adatlapod. CV-be nem kell beleírni.
#15527 Tim82: Tisztában vagyok vele, nem úgy értettem. Volt már rá példa, hogy valaki körömszakadtáig harcolt azért a modikkal, hogy neki semmiféle bejegyzés ne legyen az adatlapján.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Cicero #15521 üzenetére
Mármint azt a részét, ahová a "rosszalkodásokat" jegyzik be? Végül is nem, mert ha jól tudom, a szankcióról értesítenek, így végül is tudhatod, hogy bejegyzés került rá. (Az értesítés formájáról nincs információm - én még nem kaptam olyat.)
Tim: Ott a pont, a tiéd sokkal frappánsabb megfogalmazás!
Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
-
Tim82
félisten
-
tildy
nagyúr
válasz
Cicero #15192 üzenetére
Hajra hajra, tegy ugy... Hoznad a szinvonalat , meg azt a mentalitast, ami miatt eljottem.
En spec orulok a multikultisagnak itt. (persze csak azoknal akik hasonlokeppen gondoljak: Romaban mint a romaiak) .
En azt ajanlom , aki tudja neten toltse ki a lapot. Van ra eleg ido, masreszt mivel a kerdezok kozul sokan ceruzaval toltottek anno (otthon letisztazzak, aha) ,biztosabb is.
-
válasz
Cicero #15128 üzenetére
Persze, értem én, voltak olyan napjaim mikor 8-kor feküdtem le mert munka + suli után olyan állapotban voltam. Grat. hozzá, én azt a posztot szerettem legjobban, a mostanihoz még hozzá sem szoktam.
#15129 venember83: Jó pár évvel ezelőtt volt olyan hogy 3 óra alvás is elég volt, most már nem menne ugyanez.
-
-
jos3ph
tag
válasz
Cicero #15084 üzenetére
Pöpec alatt annyit értek, hogy ha felújítást, átalakítást tervezek, akkor az előrébb való, minthogy elmenjek a Bahamákra. Tehát az otthon nekem az első mindenek felett, mert nekem a tudat maga, hogy a lakásom, házam tökéles, az megnyugtat, és tudom, hogy egy olyan helyre megyek be, amikor hazaérek amit én csináltam, én terveztem, és jól érzem benne magam. De félre ne érts, imádok nyaralni, sokat járok tenger közelben a munkám miatt, de igazán pihenő nyaraláson már régen voltam.
-
jos3ph
tag
válasz
Cicero #15075 üzenetére
Én is magam csinálnám, miért fizessek olyanért, amit én is megtudok csinálni. Ez már nem az az ország ahol gondolkodás nélkül szakemberre bízzuk a dolgainkat. De valóban úgy lenne a normális, ahogy te is írtad. Csak sokunknak nincs arra pénzünk, hogy szakit fizessünk. Persze vannak akik bele is buknak, elrontják, utána hívják a szakit, és így már is többet költöttek annál mint ha már elsőre szakit hívtak volna, de ez egy másik sztori. A lényeg, hogy én sem fizetek azért amit megtudok csinálni, nem élek abban a luxusban sajnos
-
válasz
Cicero #15028 üzenetére
Csak hülyülök, okés, értem.
ui.: Az előbbi kálváriám új fejezethez ért. Emberünk a két porvédőt újjal visszarakta a rendes origi állapotába, amit már régóta írtam neki, de szerinte így is csak sérültként adható el (jó mert én nem úgy vettem és már újonnan be volt nyomódva). Tehát emberünk ma elment a rendőrségre ahol feljelentést nem tudott tenni, de polgári peres eljárási úton akarja ezt velem lerendezni, vagy vegyem vissza a terméket. De az írásaiból arra következtettem hogy szegén kis hangfalpárost jól meghajthatta mert nem úgy szólhat mint nálam szólt, így nem szeretném visszavenni, mert lehet egy lelakott terméket kapok vissza, nem olyat amit eladtam neki. Felajánlottam neki hogy veszek rá két porvédőt, de ő új dómokat kar bele, 3k-ért, vagy vegyem vissza az egészet. Hmmm, próbagaranciát nem adtam, nálam tökéletesen működött, ő hazugsággal indít, elhord minden gazembernek és még vegyem vissza amit már ő tönkre vágott!? Mondjuk érdekes most azt írja hogy már nem recseg, a horpadást is kiszedte, de azért beperel. Valaki segíthetne aki ilyen ügyekben jártas, mert még nem fordult velem ilyen elő.
-
válasz
Cicero #15023 üzenetére
Érdekes ez nekem, a melegeket már nagyjából elfogadom ha nem Bp. parádén vannak és félmeztelenül vagy még úgy sem vonaglanak a techno-ra. Egyáltalán utálom azt a gépi zenét, a kifestett férfiakat meg még jobban, kivétel Johnny Depp - Jack Sparrow. Szerintem te még fiatal vagy hogy eldöntsd hogy mi is érdekel igazán, kipróbálsz ezt is-azt is, és majd 10 év múlva döntesz. A csókozás nagy közegben nekem sem igazán szimpatikus, az nem a népnek szól, hanem két embernek, és ők lehetőleg a közös intimitás terén tegyék ezt, ne az utca közepén.
ui.: Hetero aggyal nehéz is lesz megérteni. - Most lenézel emiatt? Sohasem érzem vágyat a férfiak felé, tehát nem igazán vonzódom hozzájuk, el tudom képzelni, de nem lenne az igazi.
-
válasz
Cicero #15017 üzenetére
Nem tudom ezt a biszex dolgot, szóval ezt sohasem fogom megérten, neked akkor jó mindkét nemmel is? Ami jön az lesz, vagy hogy van ez? Ha egyszer az ember a fiúkhoz vonzódik akkor az van, ha a lányokhoz akkor meg az.
#15018 kételkedem: Jó, jó nem tudtam...
Kaptam segítséget. Most már értem, akkor egy korábbi hsz.-ében biztos csak hülyült vagy rosszul emlékszem
.
-
-
-
-
kételkedem
addikt
válasz
Cicero #14645 üzenetére
A képekkel szemben támasztott technikai követelmények:
- illeszkedniük kell a PH! arculatába;
- nem lehet fénykép vagy logó-jellegű nonfiguratív ábra, céges ill. védjeggyel ellátott logó tilos!, legyen ''arcuk'' az arcképeknek;
- rajzos-mesés képek kellenek átlátszó háttérrel, stílusban leginkább az ICQ-s avatarokhoz közelítsünk (adatoknál az alsó harmad);
- preferált méret: 40x50 pixel ill. 16x20 pixel (a topic-listában megjelenő kicsi verzió), ezektől kis mértékben el lehet térni, nincsenek szigorúan meghúzott határok, szemre jó legyen és figyeljünk oda az arányokra.
- fontos, hogy a képek transzparens (átlátszó hátterű) gif-ek legyenek, melyeket #CDC5AF -re kell optimizálni
[link] -
Mawyx
őstag
-
-
Tim82
félisten
válasz
Cicero #14025 üzenetére
Nem jut eszembe a cég neve, de Pesterzsébeten, a Jókai Mór utca-Kossuth Lajos utca sarkán van egy jó, pont ilyen profilú kereskedés. Nem voltak a legolcsóbbak, de számomra is megfizethetőek voltak, amikor tavaly a fürdőszobafelújítást csináltattam. Ha a kezembe kerül a számla, akkor "eszembe fog jutni" a cégnév, mi zuhanytálcát, zuhanyt, zuhanytartót vettünk ott.
-
Mawyx
őstag
válasz
Cicero #13293 üzenetére
Úgy bizony, én máskor odaraktam a tésztával együtt, hogy mire megfő a tészta, addigra a marha is, direkt gyönyörű vörös marhahúst vettem, hogy az gyorsan fő. Hát ahan, meg ahogy én azt elképzeltem, 3óra főzés után még nem volt kész, én meg már a küszöböt rágtam
Daráltnál mindegy, az könnyebben kész van, mert apró darabok.(#13292) ToBeY: hová lesz a séta?
-
Mawyx
őstag
válasz
Cicero #13157 üzenetére
Fővárosi bérház vagy hogy híjják ezeket. A fölső szomszéd végzett a felújítással (egyelőre), de mellettem nem nyugszanak, hétköznap esténként is hallgatom meg hétvégén is. Ha holnap is zörögnek, rájuk hívom a zsarukat, legalább fél óráig csönd lesz, amíg írják az adatokat.
Nem birom felfogni hogy lehet ezt engedni, hogy egész nap légkalapáccsal bontsák a betont hétvégén isKollégium van mellettem, mindig bevállalnak olyan határidőt, amit értelemszerűen nem tudnak tartani, ezért nyomják hétköznap későig meg hétvégén is, csak mi lakók meg nem tudunk pihenni meg halálra idegeskedjük magunkat az örökös zaj miatt.
(#13159) tildy: tényleg feltalálhatnák, nem hiszem el, hogy ne lehetne megoldani valahogy, hogy halkabbak legyenek. A porszívó tud még kiborítani minden áldott nap fél6-6kor, zúg mint egy vadászgép
-
tildy
nagyúr
-
-
-
Mawyx
őstag
válasz
Cicero #13129 üzenetére
Tegnap vettem osan kajasoron, minden más kaja drágább volt (kínai kivételével). Egységesen 900ft volt minden kaja, valami tartalmas húsra vágytam vagy főzelékes ételre, de átlag 850ft+350köret a kaják
A bolognai tetejére raktak egy teljes tányért belepő rántott szeletet, carbonarat meg régen ettem és nagy kedvencem, ezért lett így, 2tésztafélét vettem mégis.
(#13128) kételkedem: szerintem is jó ötlet volt
-
kételkedem
addikt
válasz
Cicero #13047 üzenetére
Egy telefonos értékesítővel sem bunkóztam még, udvariasan meg szoktam hallgatni őket. Az már egy másik kérdés, hogy kb 90% annak az esélye, hogy nem kötök velük üzletet!
Nagyobbik fiamat születésekor a kórházból még alig hoztuk haza, mikor beállított egy biztosítási ügynök. Valamelyik egészségügyi alkalmazottól vehette meg a címünket. Legalább két órán keresztül ült a nappaliban és különböző módozatokról, havi díjakról és konstrukciókról tartott egy egész jó színvonalú előadást. Mikor megsajnáltam közöltem vele, hogy köszönöm a tartalmas előadást, de már van biztosításunk és nem áll szándékunkban másikat kötni. A szó szoros értelmében sokkot kapott! Percekig tartott, míg eljutott a tudatáig, hogy feleslegesen dolgozott egy fél délelőtt!
Egy üdülési jogokat értékesítő managert szintén hagytam kibontakozni, még a Patek Philippe óráját is megdicsértem, mikor közöltem vele, hogy egészen biztosan nem fogok vásárolni egyhetes hajdúszoboszlói üdülési jogot!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- ThinkPad Yoga Áthajtható Érintős FullHd,Core i7,TOLL,világító billentyűzet,8GB RAM,240GB SSD,Jó akku
- Lenovo 15,6",A4 6210,R3+R5 m330 VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akku,jó állapot
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,128-512GB SSD,Jó akku
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával.
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest