- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsöti90
tag
Hali
Pc konzol stb használat mellett, milyen élesítés az optimális? vagy az tökéletes, amit a tv ad meg alaphelyzetben?
Valamint vannak itt mindenféle szuperfelbontások meg a többi azokat ki kell kapcsolni?
-
blakey
titán
válasz
tamasgolf1 #86587 üzenetére
80%-ban feliratos filmeket nézek, évek óta OLED-et használok, nyoma sincs a beégésnek, mindegyik készülékem beégés mentes. Többféle védelem létezik, vannak TV-k ahol az ún- logóvédelem aktiválódik felirat esetében is, azaz halványit a feliratokon. Egyes lejátszók esetében ez megoldott azzal, hogy a felirat fényerejét automatikusan lecsökkent. A legtöbb lejátszó esetében választható egyéb feliratszín is. A fehér egyébként kevésbé veszélyes és a mai TV-knek nem okoz gondot. Olyan megoldást is választhatsz, hogy a feliratok átlátszóságát 75%-ra állítod és akkor még nem beszéltem a keret és egyéb megoldásokról. A lényeg, hogy SDR esetében ne legyen magas az oled-fény és akkor a beégés veszélye 0,0001%.
-
junkpod
veterán
válasz
tocijozsi00 #86580 üzenetére
Szerintem csak piaci alverziok. Nekem 83J van, fenyereje este még BFI beállítással is bántóan sok tud lenni.
-
máyköl
veterán
Érdekes, hogy a Telekom nagy kampánya, amelyet Jún.30 -ai határidővel hirdettek, továbbra is koppra ugyanazokkal a feltételekkel és árakkal elérhető...
-
KRoy19
őstag
válasz
tamasgolf1 #86587 üzenetére
Én ahol csak tudom sötét szürkére állítom a feliratot, egyrészt, hogy védekezzek a beégés ellen, másrészt meg HDR esetén rohadt idegesítő a fehér felirat, mert kiégeti az ember szemét.
-
tamasgolf1
csendes tag
Lehet hülye kérdésnek hangzik, de oled-ben még kezdő vagyok. Ha sok feliratos filmet nézek az hosszú távon meg fog látszani a panelen? Egy régebbi plazma tv-n sok évnyi használat után beghostosodott örökre a felirat helye.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR #86585 üzenetére
Pixel frissitessel kezd, ha az nem oldja meg akkor hagyjad.
-
Oké akkor hasznalom 4-5 órát aztán kiderül mi lesz segít e rajta.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
tocijozsi00 #86582 üzenetére
Azért látványos, főleg a végtelen kontraszt arány miatt. De a mai tvk között, még az oledek között is már csak picivel több mint a belépő szint kb.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
tocijozsi00 #86580 üzenetére
Lényegében teljesen ugyanaz a 2 tv. Ha jól emlékszem kalibráltan 550 nit körül tudnak, ha sokáig kint van a vilagos tartalom akkor felmehet valamivel 600 nit felé. De ha szabványos mérésről beszélünk akkor 550-600 nit között számolj vele.
Az A80L-ről pár nap és felkerül a tesztem.
-
tocijozsi00
csendes tag
Űdv mindenkinek.Valaki hozzáértőtől kérdezném:Mi a kűlőmbség a Sony XR55a80J és a XR55a83J kőzőtt?Meg kb mennyi a 2 TV fényereje?Most kb 1 árban vannak.Esetleg valaki személyes ,vagy használat általi tapasztalat is érdekelne.Előre is Kőszőnőm.
-
powerup2
addikt
válasz
ImpersonatoR #86573 üzenetére
Ez csere sajnos.
-
dropi
senior tag
Na végül az 55-os C2 mellett döntöttem. Én is a Telekomtól rendeltem meg csütörtökön, futár már írt is, hogy náluk van, hétfőn hozzák. Semmi előleget nem kértek.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Oled sajátosság. 100 Örs használat során szinte teljesen megszunik. Érdemes pixel frissítést csinálni, ha nem oldja meg akkor elallni a vásárlástól.
-
KRoy19
őstag
válasz
Várd meg az első 4 órás pixel frissítést, valószínűleg el fog tűnni. A kis tinting miatt, meg nem érdemes cserélni, csak ha durva, mert minden EVO panelnél megfigyelhető tinting kisebb-nagyobb mértékben.
apszi
Egyáltalán nem érdemes a "nagy" pixelfrissítést lefuttatni első körben, csak ha az automatikus 4 órás frissítés nem oldja meg a problémát. -
apszi
őstag
válasz
tamasgolf1 #86558 üzenetére
Gondolom a monitor max felbontását engedi csak, ahhoz igazodik a rendszer. Ahogy Borisz írta, csak az egyik legyen próbaképpen bedugva.
ImpersonatoR
Fórumos tapasztalataim alapján, lefuttatott pixelfrissítés a csíkot megszokta oldani. -
Vettem Telekomtól egy LG OLED55G23LA -t de van benne egy ilyen menő csík.
Amit fehér vagy szürke háttérnél látni.
Felét kifizettem egyébként. (vagyis előleg címen fut nem tudom mibe számolják bele)
Hogy lenne jobb elállni a vásárlástól vagy kérni LG től cserét ?
A TV egyébként jó főleg fali konzol tetszik.
Bár szerintem van egy kis tinting is fehér képnél szóval cserés mindenképpen.
-
Danex
addikt
válasz
Zsöti90 #86565 üzenetére
Hétköznapi sdr-re szerintem valahol 50 körül van a fényem, mert asszony sokat használja háttérben youtubera, hdr -nel viszont mindenhol 100. Igazából az a jó hogy youtubeon senki se hdrben vlogol stb netflixen pedig szinte minden dolby visionben van fent így nem is kell manuálisan váltogatni a profilok között, de mivel első hosszabbtavu oled így a beégés para miatt G2 lett az 5ev gari végett.
-
törölt tag
-
halinorbi
csendes tag
válasz
alaves #86431 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Megvan mi volt a baj a HANGKÉSÉSSEL kapcsolatban: a mobilomra föltelepítettem az LG Soundbar applikációját (wifivel beszélget a telóval), és sajnos be volt állítva egy 31 ms-os késleltetés. Mondom magamban, hogy ezek nem normálisak, hogy így adnak el valamit.. Aztán beugrott, hogy ez egy "újracsomagolt" termék volt az EMAG-tól, szóval valószínűleg az előző tulaj szórakozott. Én meg már lealáztam mindenkinek ezt a technológiát, ahol a hátsó hangszorók bluetooth-szal kapják a jelet a Soundbar-tól. (az S80 ilyen) merthogy biztos emiatt teszi magát késleltetésre. Most visszakullogok minden fórumra, és visszaszívom a sirást.
-
ricsip
addikt
Egy tv-nek, aminek árgép szerint 100ezertől 300ezerig 30 féle kiírt ára van egy adott napon, annak akkor végülis mennyi az "egy-igaz" ára, amennyiért a telekomnak oda kellett volna félrebeszéd nélkül adnia? Ha meg éppen 10ezer pénzért kirakták a webshopra, miért kellene a vásárlónak azt hinnie hogy elbaszták az árazást? Ha ott szerepel hogy ákciós, futtasson az ember gondolatolvasós üveggömbösdit, hogy vajon mire gondolt az akciót meghírdető telekomos jóember aki kiengedte ezt az árat? Az nem aránytalan kereskedővédés, hogy azok büntetlenül kiírhatnák az egymillió tételes webshopjukban mindenre az 1Ft-os árat? Aztán minden tranzakciót rollbackelnének automatikusan, és csak utána jelenne meg a reális (azaz nem-1Ftos ár)? Ennyit az áldozat (vásárló) hibáztatásáról.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
tamasgolf1 #86558 üzenetére
Kösd a PC-t direkt a TV-re és úgy próbáld ki.
Ha így megy, akkor lehet a házimozi erősítőben kell szétnézni beállítás ügyben.Kicsit utánanézve a VGA tudja a 4K-s felbontást DP-n és HDMI-n is.
Az erősítő szintén.....
Lehet valami szoftveres hiba van ?! -
tamasgolf1
csendes tag
Van egy win 11-es pc-m amire egy display port kabellel egy monitor van csatlakoztatva, hdmi-n egy yamaha rxv-679 aminek a kimenetere pedig egy lg 65cs oled tv. A tv a masodlagos kijelzo, hdr-t felismeri es mukodik de valami miatt nem engedi a felbontast allitani. amd rx460 video kartya van a gepben.
-
elbandi2
tag
válasz
máyköl #86541 üzenetére
Én hétfőn rendeltem ugyanezt a tv-t, elvileg e hónap végéig volt rajt extra online kedvezmény. Végülis én se vettem meg, mert az előfizum megújításával, online megrendelést végig vezetve előleg nélkül adták. Másnap hívtak, hogy fizessek be 360k előleget.. Mondtam hogy köszi, ezt így most nem kérem. Aznap este újbóli tesztnél már kosárba rakásnál kiírta hogy előleg szükséges, előtte nap még nem kért. Az az érdekes, hogy most már drágább a tv, és ismét kapnám előleg nélkül...
Mindegy, inkább vettem egy 65S95B-t a Vodafone-tól az otthoni tv-net előfizum mellé, 80-al olcsóbban, mint a T-nél lenne. És adták vacakolás nélkül. Meg is lepődtem, mert a T-nél ez lett volna a sokadik ilyen konstrukciós vásárlásom, mindig flottul ment, ellenben a Vodánál még nem vettem semmit eddig, és az online felületük sem megy jól, de telefonon 5-perc alatt lebonyolítottam. -
máyköl
veterán
Nincs kétségem afelől, hogy benne volt az ÁSZF -ben. Tegye fel a kezét, aki átolvas minden ÁSZF -et.
Ugyanakkor nem volt akkora jelentőségű árkülönbség (néhány tízezer ft. a 700.000 Forintos készülék esetén) a készülék piaci árához képest, hogy:
1., egy ekkora cég ne nyeljen be egy tévedést
2., ne gondoljam jogosan azt, hogy az egyébként nagyban hirdetett okok miatt (a sok éves telekom ügyfélségért, valamint az általuk kért újabb 2 év hűségért és azért cserébe, hogy a telefon előfizetésem is hozzájuk vigyem) kapjam azt a néhány százaléknyi kedvezményt a tv árábólVagy legalább felhívjanak telefonon, hogy ne számítsak a rendelésre, mert hiba csúszott a gépezetbe, ne pedig én telefonáljak, hogy miért lett az előleg visszatéve a számlámra.
Nyilván fogyasztóvédelmet meg békéltető testületet nem ér az ügy, csak mertem reménykedni, hogy nem így bánnak egy ügyféllel 2023 -ban, aki leadott egy nagy értékű rendelést, friss 2 év net+tv+telefon hűséggel.
-
Danex
addikt
válasz
máyköl #86545 üzenetére
Legtöbb webshop ászf-jében benne van, hogy elárazott terméket stb esetén egyoldalúan visszamondhatják a rendelést. Addig amig ez nem mindennapos szerintem el kell fogadni, hogy hibázhatnak ők is és, hogy erre van egy védelmük, illetve te oldalad se "szent" mivel egyértelműen elárazásról volt szó és ezt kihasználva okoztál volna nekik "anyagi kárt".
BestBuy topicban 2 naponta van ilyen, 1-1 néha átcsúszik és kimegy. -
Celtis
veterán
-
-
máyköl
veterán
-
repro
tag
Sziasztok!
Van egy Philips 55oled706 12 TV. 1TB külső meghatóról szeretnék filmeket nézni. NTFS-re formázott megahjtót nem látja. Milyenre kellene formánom?
Előre is köszönöm!
-
máyköl
veterán
A Telekom szépen visszatáncolt a Tv rendelésemtől.
Tegnap megrendeltem tőlük az LG 65G23LA -t, 240.000Ft. előleget befizettem, majd törölték a rendelést, előleget visszautalták, és egy magasabb áron lehet már csak leadni a rendelést.
Korrekt.
-
Zsöti90
tag
Sziasztok!
Telekomtól rendeltem 65-ös LG C21-es tv-t
Szeretnék 1-2 dolgot kérdezni:1. Nem volt a kijelzőn fólia, csak a jobb bal alsó sakrában celluxos ragasztó, amit ha leszedtem felbubisodott a kijelző mintha fólia lenne alatta, de utána el is tűnt, de azért csatolok képet. Jól sejtem, hogy ez nem egy érintetlen készülék? Amúgy a helyén nem látok semmi pixel akármilyen hibát, tökéletes a kép. Távirányító minden bevolt csomagolva.
2. Kicsit sikerült összefogdosni, mivel érdemes letörölgetni az ujjlenyomatokat?
3. Valahol meglehet nézni a kijelző időt?Tudtam, hogy tükröződik, de ebben az asszony szinte sminkelhetne
Előre is köszi a válaszokat!
-
törölt tag
válasz
Zsömica #86531 üzenetére
Rendben, ha neked az megfelel (mindenféle gúny nélkül). Nekem viszont nem ideális úgy sajnos; kettővel ezelőtt leírtam, hogy miért nem.
Időközben kipróbáltam és késés nincs, viszont Atmosnál sűrű kihagyások jelentkeznek, DTS-HD-nál pedig ritkábbak és csak egy fél pillanatig tartóak, de nyilván ez használhatatlan így. Az lesz, hogy a PS marad eARC-on (azzal jó és a tévés appok mellett azt használom a legtöbbet), az XBOX és Shield pedig megy az erősítőre.
(LG 77G3, Denon X4800H, Avinity Ultra High Speed kétméteres kábelek) -
blakey
titán
válasz
HELLAFLUSH #86527 üzenetére
Mindig volt és lesz panasz az ARC/eARC, CEC triókra, márkától függetlenül, ha működik, akkor örülni kell, ha nem, akkor másik megoldást kell választani, feltéve, hogy kompatibilitási hiba és nem valamilyen szoftver hiba. A CEC-t néhány hónapja használom, Philips OLED-del, majd LG-vel, előbbivel pl. a Sony UHD Blu-ray lejátszó nem akart működni, LG-vel működik. A többi lejátszóm jól kezeli, LG-vel még jobb is, de ha nem működne, akkor meglennék nélküle. Minden lejátszóm a TV-hez csatlakozik, erősítő nem csatlakozik a TV-hez. Nálam az ARC, CEC nem lényeges és nem probléma, ha valamiért nem működnek, sajnos ahány gyártó, annyi értelmezése van ezeknek a funkcióknak.
-
morfondőr
addikt
válasz
#72042496 #86526 üzenetére
Ha a TV-re kábelezem, akkor bukom a DTS-t, meg úgy általában a lossless hangokat is (DTS-HD, Dolby TrueHD), amik nem kicsit szólnak jobban, mint a DD+ (hátszázvalamennyi kbps. vs 4-5ezer kbps.) Esetleg elő jöhet a már sokak által említett hang késés is. Az AVR azért van, hogy össze fogjon mindent, csak úgy látom ezt a mai TV-k nem igazán akarják.
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
blakey #86519 üzenetére
Az lesz, maradok optikain.
Csak aggaszt a dolog mert 1-2hónapon belül szeretnék venni egy újabb erősítőt a VSX-424K helyére és ha az új erősítővel is ezt csinálná akkor kidobott pénz lenne.
Redditet olvasva azért van panasz az LG C2 eARC-ra bőven..
Lehet az lesz a vége, hogy inkább biztosra megyek és egy régebbi HDMI mentes magasabb kategóriájú AVR kerül majd a jelenlegi helyére.
Előtte volt egy Sony STR-DB840 QS aminek imádtam a hangját, viszont hozzá képest ez a VSX-424K egy mellé lépés volt (hangzásban legalább is).#86520 morfondőr: Köszönöm, de feleslegesen ne fáradj vele mert már kezdem elengedni a dolgot.
#86522 Balika911: Tv-n a legfrissebb van, de az erősítőt azt passzolom.
Egyébként köszönöm a felajánlást, de sajnos nem budapesti vagyok. -
törölt tag
válasz
morfondőr #86525 üzenetére
Erősítőn keresztül nekem is voltak gondok. Nekem a Shielddel az, hogy a képet láttam, a tévé távirányítója viszont nem a Shieldet, hanem a webOS-t akarta vezérelni. Ill. az erősítő is random átállt valamelyik korábbi bemenetre. A PS5 emiatt rendszeresen be is kapcsolt, amikor tudom is én csak Netflixet néztem volna. Most kilőttem benne a CEC-et, így viszont az erősítő távján kell váltani hozzá a bemenetet. Meg hát a képmódokat is kézzel kellett kapcsolni (az ALLM ezen már segít). Nem a legkényelmesebb.
Ma talán átkábelezem a dolgokat, hogy a tévére kössek mindent, ez már egy régi terv volt. Aztán meglátjuk.
-
morfondőr
addikt
válasz
#72042496 #86522 üzenetére
Ha jól tudom a DD+ visszafelé kompatibilis, vagyis sima DD megy át ha nem tudja az erősítő a DD+-t. De már egy 10 éves AVR is tudja. Lehet valami kompatibilitási baja van vagy egyszerűen bug.
Sajnos én is küzdök a CEC-el, mivel nekem több külső forrásom is van, minden az avr-re van kötve, és néha a Shild-re azt írja, hogy "nincs jel". Ilyenkor bármit nyomok vagy váltok bemenetet, cserélek kábelt stb. mindig az a vége, hogy ha a Shild-re váltok, akkor nincs jel. Egyetlen megoldást találtam: TV áramtalanít és egyből újra helyre áll a rend. TV firmware bug-nak tartom mert más ötletem nincs, az előző sokéves Samsunggal tökéletesen működött eddig a rendszer hosszú ideje. -
törölt tag
válasz
blakey #86523 üzenetére
Igen, azért írtam, hogy sokmindent sajna nem tud tenni. Én is optikát használnék, amíg nem derül ki, mi a gond. A legjobb lenne kipróbálni egy más típusú erősítővel is, csak ilyenek meg nincsenek minden bokorban.
Budapesten egy Denon X1500H-t fel tudok ajánlani egy próba erejéig, ha odáig jut a dolog.
-
blakey
titán
válasz
#72042496 #86522 üzenetére
Most nem azért, de ugye, egyelőre csak 2.0-ája van, optikaival lenne legalább 5.1, tehát előrébb lenne. Amennyiben inkompatibilitási gond van, akkor az optikai a jobb megoldás. ARC nélkül is működhet a CEC. Utána kell járni, lehet, hogy nem 1 nap alatt lesz meg a hiba.
-
törölt tag
válasz
blakey #86521 üzenetére
Ha streamet néz és házimozi van, akkor a DD+ kódolású Atmos azért hiányozhat. Nem tudom, hogy ha ezt nem támogatja a rendszer, akkor milyen sáv megy.
Vezérlőjel sincs, engem ez is nagyon zavarna. Persze, ha esetleg inkompatibilitás miatt nem megy normálisan (Yamahákkal semmi tapasztalatom nincs), akkor sok lehetőség nem marad.
#86518 HELLAFLUSH
Szoftver gondolom a tévén és erősítőn is friss? -
morfondőr
addikt
válasz
HELLAFLUSH #86518 üzenetére
Haza megyek megnézem, nálam mi a helyzet, bár nekem CX van, amin még régebbi rendszer fut. De ettől függetlenül működnie kellene, mert hát azért van.
blakey: az optikai a HDMI-hez képest korlátozottabb.
-
blakey
titán
válasz
HELLAFLUSH #86518 üzenetére
Vagy csak egyszerűen kompatibilitási probléma.
Sajnos a CEC is ilyen, vannak eszközök, amik nem szeretik egymást. Használd az optikai kimenetet. -
morfondőr
addikt
válasz
HELLAFLUSH #86515 üzenetére
Látszólag jól van beállítva, kérdés, hogy az erősítő mit lát, milyen forrást kap? Meg az is kérdés, hogy amit hallgatsz az milyen formátum? Ha pl. DTS és a TV nem támogatja a DTS-t, akkor sztereo pcm-et kap az erősítő. AAC formátumnál is nálam PCM megy csak ki, de ott van több csatorna. Volt olyan adroidTV boxom, ahol pl. a Disney+ is csak sztereo pcm-et adott ki magából valami licenszes korlátozás miatt. A legegyszerűbb talán egy Netflix film elindítása, vagy egy DD 5.1-es (AC3) hangsávval rendelkező film elindítása.
-
törölt tag
Ez nektek valószínű nem segít, de Denon erősítőkkel (X4300H és X4800H) nekem szépen ment az ARC. CEC be van kapcsolva, amúgy is a tévé távjával távirányítok. (Az eARC-ot még nem próbáltam, át kéne kábelezni, hogy a tévébe kössem az eszközöket.)
-
Celtis
veterán
válasz
HELLAFLUSH #86507 üzenetére
Pedig mintha valahol azt olvastam volna, hogy CEC is bezavarhat ha be van kapcsolva.
Ez olyannyira nem igaz, hogy a CEC nélkül nem is működhet az ARC.
-
blakey
titán
válasz
HELLAFLUSH #86511 üzenetére
Akkor a párosítással van gond, valószínűleg emiatt van csak 2.0.
-
morfondőr
addikt
válasz
HELLAFLUSH #86511 üzenetére
Akkor az eszköz párosítást is próbáld megcsinálni! Őszintén 2 hete vettem én is egy CX OLED-et, előtte egy 7 éves Samsung volt, ahol csak ki és be lehetett kapcsolni az ARC-ot és a CEC-t, semmi gond nem volt, itt meg millió dolgot állíthatsz és nekem sem sikerült még fullosan össze lőni.
-
blakey
titán
válasz
-
morfondőr
addikt
válasz
Állítsd a TV-n a jeltovábbítást bitstream-re valahol az ARC beállítás körül, hogy az erősítő dekódolja a hangot. Gondolom most azt látod az erősítőn, hogy PCM.
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
#72042496 #86506 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy működnie kellene.
Az eARC nincs bekapcsolva, de ha bekapcsolom akkor is csak sztereóban szól, az erősítő pedig Auto Surroundon van, de Direct vagy Pure Direct sem változtat semmit.HDMI kábelt még nem cseréltem de majd kipróbálom egy másikkal is.
A TV beállításaiban viszont a HDMI CEC autómatikusan bekapcsol ha a kimenetet ARC-ra állítom, de ha kikapcsolom a HDMI CEC-et akkor pedig visszakapcsol a TV hangszóróira.
Pedig mintha valahol azt olvastam volna, hogy CEC is bezavarhat ha be van kapcsolva. -
törölt tag
válasz
HELLAFLUSH #86505 üzenetére
Ennek működnie kéne minden további nélkül. Csak olyan valószínűtlen dolgok jutnak eszembe, hogy nézd meg, nincs-e bekapcsolva az eARC a tévén (de szerintem ez inaktív ha az erősítő nem támogatja), vagy hogy Auto Surround módban van-e az erősítő.
Vagy talán a kábel, de hát ezer éves dolog az ARC és sztereón megy is.
-
HELLAFLUSH
őstag
Sziasztok!
Ide is beírom hátha hamarabb kapok valami tippet a probléma megoldására.Szóval van egy LG C2-m (HDMI 2.1 , eARC) amit idáig csak optikaival kötöttem össze egy Pioneer VSX-424K erősítővel.
Tegnap viszont összekötöttem HDMI-vel(TV-n eARC-ba dugva) ami működik is viszont csak STEREO-ban szól.
Optikaival idáig a PrimeVideo-n és a külső HDD-n lévő filmek gond nélkül szóltak 5.1-ben.
A TV-n és az erősítőn az ARC be van kapcsolva, továbbá a TV-n a Digitális hang Autómatikusra van állítva és a hangkimenet sincs PCM-en hanem Áthaladásra van állítva.
Amit viszont észrevettem, hogy az erősítőn a HDMI-t lehet THRU-ra vagy AMP-ra állítani, de amikor a TV-n a hangkimenetet ARC-ra állítom akkor az erősítőn ez a beállítás átugrik AMP-ra.
Egyébként nincs más eszköz az erősítőre dugva a TV-n kívül.(Gondolom ezért kapcsol AMP-ra).Valami tipp, hogy hogyan tudnám HDMI-n előcsalni a térhangzást?
-
máyköl
veterán
Köszönöm.
Egy 3-4 évvel ezelőtti B9 -hez képest jelentős lehet a G2 előnye?
Olvastam feljebb, hogy sok LG tulaj lecseréli a távirányítót azonnal. Milyenre szoktátok? A Magic funkciót imádja az egész család, a kialakítást és az anyaghasználattól a falra mászok például, de a gyakran használt gombok is teljesen elkoptak ennyi idő alatt, kicsit igénytelen látszatot kelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest