Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jilian
addikt
válasz
Piftuka
üzenetére
De amikor bekapcsol az ABL, gondolom nem marad úgy tehát vissza áll a "normál" értékre.
Most ha az új készülékek megnagyobb fehér fényerővel érkeznek....és még az ABL-en is "állítanak", akkor az ilyen film részleteknél olyan lesz mintha kést szúrnának a szemedbe.
Nem?Mert ahogy logikázom neked az kell, hogyha egy fekete szobából kilép a hóba a kamera, akkor ne legyen semmi "átmenet".
-
Partz
senior tag
Erről még nem hallottam, viszont itt van amit az Lg közölt még januárban, az idei és a tavalyi oled tévéik ABL viszonylatban.

Ami még meglepett tegnap a Pana oled tévéket illetően, rengeteg előrendelésük van már most fél-professzionális felhasználásra az EZ1000-es modellből. Tehát nem kifejezetten csak egy fogyasztói termékről van szó. Valószínű az ára is a duplája, mint a belépő Lg oled tévék.
-
Strezi
őstag
válasz
Piftuka
üzenetére
Emagon elég jó árak vannak, a 65-ösök egymilla körül: http://www.emag.hu/search/oled
Tegnapelőtt még több volt, úgy látszik gyorsan fogynak!

-
-
mettek
addikt
válasz
Piftuka
üzenetére
Én ugyanebben a dilemmában voltam tavaly ősszel. Igazából volt egy 50colos Pana plazmám aminek ma is jó képe. De akartam egy nagyobb tv-t igy elkezdtem nézelődni 500ezerig, 60-65 colban gondolkodtam. Sony, Lg fronton. Sajnos az lcd tv-k képe, feketéje még bolti megvilágítás mellett sem ütötte meg a plazmámét de gondoltam a méret kárpótol, aztán az utolsó pillanatban rákérdeztem mi van most oled fronton és az eladó mutatott egy Lg eg920 55col oledet, leesett az állam a képétől, kb egy árban is volt a 60 colos lcd-vel úgyhogy ezt hoztam el. Ugyan ez kisebb lett végül 5 collal de nem bántam meg mert én a képminőségre, a jó feketére nagyon kritikus vagyok.
A függőleges sávosodás valóban látszik néha de szinte csak akkor ha full fekete a kép, vagy stáblista kezdődik..
azt kell eldönteni hogy méret vagy jó kép. -
claire78
senior tag
Hozzáteszem sötétben a ABL sokkal jobban szembetűnő lett volna neki.
Viszont megfelelő képbeállításokkal szerintem az ABL nem feltűnő. Én például még sosem vettem észre.
Sötétben mozizom, de nincs feltolva agyonra sem az OLED fény, sem a fényerő.
Sávosodást már tapasztaltam, de simán tolerálható az egyék képminőségek figyelembevételével.
Volt már pár tv-m, de egy LCD sem veresnytársa az OLED-nek! Külön és megfelelően kell kezelni a tv típusokat. -
Piftuka
veterán
"amiket írtok azzal pedig pont a kérdező is tisztában volt, pont az a dilemmája, h 65 col, v 55 de oled.."
Igen, pontosan erről írtam.

Egyébként közben leteszteltem a LG 55EG910V készüléket is...
Mégsem ez lesz a befutó.
-
Partz
senior tag
Ma mutatja be a Panasonic az idei tévé kínálatát, lesz egy valamivel olcsóbb EZ950-es oled tévé szériájuk 55", 65" méretben. A 65EZ1000 meg kap egy 77"-os nagy tesót.
-
krx21
nagyúr
Állítólag készül egy firmware az ABL csökkentése miatt. Sok "aláírás" érkezett az ABL ellen az LG-hez...
Legyen így! -
envagyok
veterán
Az hogy miket készítenek a gyártók, azt nagyrészt a saját profitéhségük magyarázza.
Pl ív készítése amivel drágán tudták eladni a tv-t, hozott extra profitot, de mondjuk 4-5khuf alatt már nem.
A gyárban a 4k és a fhd panel készítése ugyanannyi, ezért miért is olcsóbban eladható fhd-t csinálnának?
Vagy a különböző "képjavító" technológiák erőltetetése. Ami csak marketingnek jó a 100-as IQ alatti embereknek, akik azt nézik hány Hz-es a tv, hány megapixeles a fényképezőgép.
Múltkor teszteltem egy Nikon 1 j5 több mint 100ezres fényképezőgépet. Rosszabb képeket csinált mint a telefonom
De marketingje az van.
A vevőknek, nekünk az lenne jó, ha tartós, minőségi termékeket vehetnék olcsón. Na ezt felejtsd el. A marketing (dobd ki a régit vegyél újat) és a tervezett anyagi, technológiai avulás pont nem a mi érdekeinket szolgálja.
Igenis lenne értelme még HD Ready tvt is készíteni, de azt még az fhd tvnél is olcsóbban kellene adni.
Kb 20 éve sok tvt hoztam be, a közel 60kg súlyú csúcs sonykat 100k körül adtam. Azokban még volt anyag, most az ugyanilyen új technológiájú tv feleannyi anyaggal 1milla. Bravo.
Erről szól minden, a profitról. -
allein
addikt
Sziasztok. Tudtok segíteni abban, hogy hány hertzes panel van a 55EC930V típusú készülékben? Nem találok leírást a gyártó oldalán.
-
Madwe
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
Egy nagy hátránya van az ívelésnek, oldalról nem jó. Nyilván egy nagy tágas nappaliban, ahol van szembe s oldalt is sok nézőpont, oda nem ideális. De egy olyan nappaliba, ahol csak középen van egy kanapé, s az is közelebb mint 3, lehetőleg mint 2m (ha már 4k) ott bizony nem jön ki a hátránya, cserébe a 4k s ívelés előnye meg igen. Nappalifüggő, de ilyen helyzetben baromira növeli a térérzetet, nem véletlen az ívelés a mozikban sem - ott is nézőpozicióhoz képest nagy a vászon, s ilyenkor bizony a sík kép néz ki rosszabbul

Nem azt mondtam én se h mindenhova ívelt kell, sőt. De van, ahova jobb. Szerencsére lehet válogatni .D
-
daneel_hu
addikt
Nyilván mások az igények még OLED esetén is.

Számomra elfogadhatatlan, hogy egy 600 rugós -1 gurigás tévé ne legyen nézhető 0-20 fokos szögben a nappaliban. Bárhonnan, ha már ilyen baromi jó egyébként a betekintési szöge.
Nem mindenki néz olyan sok sportot mint mi otthon, számomra nem OK ha görbe egy sportpálya vonala, márpedig egy 55c6v esetén görbe volt amennyiben nem pont középről néztem a képernyőt
, de még középről is kicsit fura volt. Elhiszem, hogy létezik egy olyan pont ahonnan fasza, de ennél sokkal lustább vagyok, van amikor a kétszemélyes kanapéról nézem a tévét, és van amikor a hármas közepéről. A kettő között van minimum 25 fok eltérés.
Nehogymár az egyik ponbtból torzítson, a másikból pedig ne.
Nem egy 50 ezres tévéről beszélünk.
Bevallom, amennyiben csak filmeket néznénk otthon, nem érdekelne ha ívelt a képernyő.De ha ennyire belementünk, mi az ívelt képernyőnek az előnye? Legalább 1 érvet szeretnék olvasni.
Nekem nem sikerült megfejtenem, legalábbis 55 vagy 65 col esetén mire is jó ez.2017-ben egyik LG OLED sem lesz ívelt, nyilván ez is véletlen.
A mozgókép felbontás így is elég kompromisszumos egy plazmához képest, ilyen drága cuccnál számomra éppen elég ennyi amihez hozzá kell szokni.
-
envagyok
veterán
55eg910v-t valaki kalibrált már?
Mik az ideális beállítások?
A kontrasztot hiába próbálom állítani, nem módosítja a tesztfilmben a fehér kockák közti különbséget.
Maradt 80
Az oled fény mi?
Alapbeállításon 100, isfen 60, azt most80?ra lőttem be isfen A fényerő az egyik teszt szerint 51-en, a másik szerint 53-on jó.
A régi lg-n azért jó volt a képvarázsló, de itt sajnos nem tökéletes az a funkció.
A tesztábra meg semmire se jó. -
Madwe
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
Azért aki azt mondja, h az ívelt kép szemmagaságból nézve torzít, annak javalsom az általános fizika optikai részét újratanulni
Illetve nyilván moziban is direkt a torz képekre mennek rá évek óta
Az negatívum, h csökken az ideális pont, ahonnan szép a kép, de torz szemből nem lesz annak a 2-3 embernek aki ott ül
amiket írtok azzal pedig pont a kérdező is tisztában volt, pont az a dilemmája, h 65 col, v 55 de oled...
-
daneel_hu
addikt
válasz
Piftuka
üzenetére
Amennyiben 65" vagy nagyobb, akkor:
65E6V vagy 65G6, 77G6 (bár G6 modell szerintem itthon nincs)
Ezek mind mind 1,2 - 1,3 millánál drágábbak.Jah bocs, ez mind flat paneles, 3d-s.
Mivel NEKED fontos a 3d, ezért az 55B6J, 65B6J ugrott, sőt az összes 2017-es is.500k-ba viszont nem fogsz beférni ha OLED-et szeretnél, amennyiben 3d-s és 65 colos.
Az az ár még használtan is alacsonynak tűnik nekem.Olyan ami 65 col és 3d-t is tud az még mindíg 1,1 - 1,2 guriga bruttó.
Van olyan 2015-ös ívelt modell amely újonnan még ennyibe fáj, de semmiképp nem olcsóbb.
Sőt valami 1,2 az ívelt 65 colos, 3d-s 2015-ös és 2016-os modell is. (a 2016-os a 65C6V)
A 65"-nak azért van ára OLED-ben.
Nekem is hasonló dillemmáim voltak, de annyi különbséggel, hogy nem zártam ki az 55 colt.
3d szerintem jó, íveltet viszont nem akartam mert torzítja a képet.
Maradt az 55E6V.
ÁFA vissza - így azért nem volt annyira gáz, de összességében így is volt vagy 7 kiló.Ha fontos a 65 col, akkor már eleve bukó az 500k, amennyiben OLED-ről beszélünk.
Ha 3d-s kell, akkor végképp. -
Piftuka
veterán
Félreértettél. Nem azt mondtam, hogy "mindenképpen OLED", hanem azt, hogy nagyon beleszerettem a 65-ös méretbe, és ha lenne ekkora méretű OLED az említett árkategóriában, akkor biztosan azt venném.

Viszont mivel nincsen, így még nem lefutott a történet. Lehet, hogy végül éppen az LG 55EG910 lesz a befutó, de azt még le kell tesztelnem a boltban.
Illetve nem akarok úgy járni, hogy miután megvettem bármelyiket is, de 55-ös méretben, akkor egy rövid idő után mindig azon fogok tanakodni, hogy "nem lett volna mégis jobb a 65-ös"?

Ne értsétek félre, tudom, hogy az 55-ös is nagyon nagy, mindössze arról van szó, hogy a 65-ös ahhoz képest (pláne a jelenlegihez képest) egyenesen óriási. Élőben tényleg megdöbbentő volt azon nézni a filmeket.
-
Joshi
titán
válasz
Piftuka
üzenetére
Nincs ezen mit osztani szorozni, egy 65"-os OLED bőven milla fölött van. Ha mindenképpen OLED akkor csak és kizárólag az 55EG910 jöhet szóba ami FHD de legalább 3D viszont ívelt. Az 55B6J nem 3D-és az 55E6V viszont már megint drága. Ha aktív 3D kell akkor nagyon rossz helyen jársz, LG-nek nincs aktív 3D-je.
ui.: ha mindenképpen 65" akkor esetleg a Sony 65W857C jöhet számításba, de ott nagyon figyelni kell a homogén kijelzőre mert bele lehet futni sz@r példányba.
-
Piftuka
veterán
"Olvass utána a 3D technológiáknak és megérted. De igazából ez is olyan téma ami kikopófélben van, szóval nincs sok értelme beszélni róla."
Utánaolvastam már sokszor, mert kb. 4-5 éve készülök vásárolni egy felső-közép, vagy felső kategóriás 3D TV-t. Vagy nem találtam nekem minden szempontból tetszőt, vagy amikor gyűjteni kezdtem rá, hogy megvegyem, mielőtt összejött volna a pénz, mindenhonnan elfogyott.
(Ez volt egyébként a SONY Bravia W905, ami szerintem az utóbbi évek egyik legjobb készüléke volt. Csak hát ugye az a fránya üzletpolitika, hogy évente új modellt hoz ki minden cég, és a korábbi modellek max. ~1,5 évig kaphatóak a piacon...)Mozin kívül a legjobb 3D, amit eddig láttam egy SONY Nascar demo volt; messze a legélethűbb, valódi 3D élményt adta. Az ugyebár aktív technológia.
Egyébként is azt tartják jobbnak, élethűbbnek (a passzív 3D térben ugyan egymás elé pakolt, de síknak ható képi elemeivel szemben), viszont elképesztő, hogy minden szemüveg olyan pici. Nagyon zavaró a keret.
Ha tudtok tisztességes méretű 3D szemüveg típust, kérlek szóljatok!
Passzív 3D-ben egyébként egy pár évvel korábbi LG csúcsmodellel néztem az Avatar című filmet... azért az remek 3D élményt adott. A passzív szemüvegek kényelmesebbek, nagyobbak, kevésbé zavaró a viselésük...
Ezért hát a dilemma. És azért, mert mint említettem, nekem most mindenképpen 3D képes készülék szükséges. Szép számú BD 3D film gyűjteményem van ugyanis...
Sajnos/szerencsére a tegnapi próba alatt az említett LG-t (és a csúcs SONY modelleket) 65 colos méretben próbáltam ki! És bár a SONY 55W805 minden szempontból remek volt, és ár/érték arányban verhetetlen, a közel 170 cm-es képátló olyan nagy mértékben növeli a képélményt, hogy azt nehéz szavakkal leírni.
Már-már olyan, mintha egy vetítővászon lenne a szobámban; egy "kis mozi"...

Ha volna 65 colos méretben 3D-s OLED televízió 500.000 forint alatti áron, akkor gondolkodás nélkül azt venném. Még akkor is, ha "csak" Full HD.
Mert bár alaposabban nem tudtam letesztelni, de a LG 55EG910V kontrasztja, képminősége, feketéje (LG demo futott rajta) rendkívül meggyőző volt.Így viszont még mindig "osztok-szorzok", és azon tanakodom, melyik legyen a befutó, amit aztán a terv szerint sok évig használni fogok...
-
törölt tag
a passzív FHD az kerülendő az aktív meg minden téren.
Vagyis magyarul: a passzív FHD tökéletes 3D-t élményt ad, az aktív 3D meg minden téren kerülendő, így akartad írni gondolom. Mondjuk elég érdekes mondat volt, Piftuka se értette. Rengeteg 3D film van, ez nagyon sokára kopik ki. Még újak is jönnek.
-
Piftuka
veterán
"Ha fentről vagy alulról nmézed, vagy fel van cserélve a két oldal, akkor lehet max ilyen, alap esetben tűéles s hibátlan."
Tény, hogy nem ideális szögben tudtam nézni. Ugyanis a készülék a felső polcon volt. Így az állam kb. az alsó káva magasságában lehetett.
Ezek szerint ez okozta a "szellemképes" képhibát?
(#2043) Joshi válasza Piftuka (#2039) üzenetére
"Pontosítsunk. Az FHD passzív 3D és úgy általában az aktív 3D kerülendő."Igen, értettem, amit írtál, illetve én is így értettem.
Viszont nem fejtetted ki bővebben, hogy miért gondolod így!? -
claire78
senior tag
válasz
Piftuka
üzenetére
Amiket előzőleg használtam: Panasonic VT50, VT60, DX750. Ez mind aktív volt. Felbontás ok, de szellemkép, és a képminőség hagyott némi kívánnivalót maga után.
Nálad valami biztosan nem OK. Hidd el, hibátlannak kell lennie. A te 4K tévéd esetén még sorfelbontást sem felez. -
Piftuka
veterán
"Nekem 4K passzív 3D van de hibátlan(Sony), a passzív FHD az kerülendő az aktív meg minden téren."
Miért kerülendő a Full HD 3D és az aktív 3D? A SONY W805-öt tesztelve kifejezetten jó volt a 3D. Sőt, jobb, mint az XD9305 esetében. (Ez is enyhén szellemképes volt.)
Számomra az aktív 3D a szemüveg miatt nagy dilemma. A szemüveg kerete végig belelógott a látómezőmbe. Főleg alul... Nem tudtam nem észrevenni. Nagyon furcsa volt így nézni a filmet.
A passzív szemüveg legalább nagyobb, és jobban követi az arc ívét.
(#2038) envagyok válasza Piftuka (#2036) üzenetére
Lejátszó szoftverében két oldal felcserélése?Ne haragudj, de ezt nem értem.
A demo filmeket egy USB kulcson vittem, amit a TV USB portján keresztül maga a TV játszott le. Nem én kezeltem, hanem az eladó srác.
-
Piftuka
veterán
válasz
claire78
üzenetére
Milyen készülékekkel hasonlítottad össze?
Ma kipróbáltam LG 3D demo filmekkel az LG 65UH950V-t, és sajnos pocsék volt a 3D képe! Olyan, mintha nem tudta volna egymásra "pakolni" a képeket. Szellemképes, "dupla" volt minden, bármilyen távolságból néztem...
Sajnos a LG 55EG910-t nem volt módomban kipróbálni!
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani valamilyen Bluetooth headsetet a LG 55B6J OLED tv-hez? Ez jó volna hozzá? [link]
-
daneel_hu
addikt
válasz
claire78
üzenetére
Dehogynem lesz.
Függőlegesen nem 70 cm magasságú optikát használ a szemed, jó ha 3-4 centis átmérőjű a golyó, bár nem tudom pontosan.
De ha 70 cm lenne, akkor is torzulna az alsó és felső él az ívelt képernyőnél. 
Azt tudom elképzelni, hogy amennyiben az alsó élhez képest pont középen ülsz, akkor az alsó él egyenes lesz, de a felső már nem, sőt nagyon nem.
Viszont nem gondolom, hogy egy 600 000 Ft+ os tévénél nekem ilyen kompromisszumokat kellene kötnöm.Természetesen egy optika is torzíthat, és torzít is, tehát az ilyen rendszerekkel felvett videoanyag már eleve torz. Viszont a mozifilmeket és a sportközvetítéseket olyan optikákkal veszik fel, amelyeknél az egyenes vonalak nem torzulnak, maximum a térérzetedet befolyásolják ilyen vagy olyan irányban de ez tudatos szinte mindig. De a vonalak egyenesek maradnak.
Na... pont ez utóbbit változtatja meg az ívelt képernyő.De erre az LG is rájött, mert az idei modellek közül pont 0 lesz olyan amely ívelt képernyővel lesz szerelve.
Szerintem az ívelt képernyőnek pontosan nulla haszna van, azon kívül, hogy egy szép bútordarabnak is betudható, tehát maga a cucc esztétikus/futurisztikus megjelenést kölcsönöz egy lakásban. Viszont műsornézés közben pontosan zéró haszna van a görbeségnek, de ha valaki valamit tud akkor ne tartsa magában.
-
törölt tag
-
Piftuka
veterán
-
törölt tag
Csakhogy a 4K egy gyűjtőnév, amibe az UHDTV és a DCI 4K is éppúgy beletartozik, mivel mindegyiknél - ahogy feljebb írtam - nagyjából 4000 pixel van egy sorban. Én a biztonság kedvéért direkt kiemeltem, hogy most az előbbiről van szó, erre te idecitálód a totál irrelváns utóbbit, csak tudnám minek.

[link] -
daneel_hu
addikt
válasz
envagyok
üzenetére
Nem értem ezt az FHD/4k vitát.
OLED esetében már a 2016-os modellek is mind 4k-s panellel vannak szerelve.
2017-esek úgyszintén, tehát nem gyártanak már FHD-t.
Innentől kezdve az egész kérdés okafogyott.A 2015-ösöknek pedig vannak gyermekbetegségeik a tavalyiakhoz képest. Sávosodás, kisebb fényerő stb...
Persze aki jó áron tud beszerezni még 2015-ös FHD-s OLED-et és a fentiek nem zavarják, akkor még megteheti. De már nem sokáig, csak 4k-s lesz. -
daneel_hu
addikt
válasz
Partizan182
üzenetére
Belenéztem egy teniszvideóba anno egy üzletben.
C6V volt a kiszemelt áldozat.
Görbe volt a pálya. Ugyanez igaz ha focimeccset nézel.Ha valaki ezzel együtt tud élni, és nagyon kevés sportot néz, főleg olyanokat nem ahol vonalazva van a küzdőtér, akkor jó lehet az ívelt is. Mozifilmek esetén nem fogod észrevenni.
De sajnos a teniszpálya az 1 nap múlva is görbe lesz ívelt tévé esetén. Az agyad tudja, hogy annak a vonalnak egyenesnek kéne lennie, és nem az.Persze ha pont középről nézed, akkor elenyésző a különbség.
Részemről maradtam a flat-nál, nincs fejfájás emiatt. -
Piftuka
veterán
válasz
üzenetére
"Érdekes, hogy a bolti akciók nincsenek szinkronban az online akciókkal.
Az 55EG910 itt pl. 391k."Annyira nem furcsa, mert a bolthálózatokat, és a webáruházat két külön vállalkozásként üzemelteti a Media Markt.
A termékek "nem akciós" árában is gyakran óriási különbség van a kettő között. Természetesen a webáruház olcsóbb. (Pl. egy, a boltban ~70.000 forintos Philips porszívó, a webáruházban ~50.000 forint.)
Egyébként a mostani LG akció, és az LG 55EG910 jelenlegi eladási ára miatt bizony erősen gondolkodom, hogy a listából ezt választom...

-
Ferke66
tag
válasz
Partizan182
üzenetére
Én is éppen azon dilemmázom hogy az éven mindenképpen lecserélem az UB850-em egy C6 vagy "C7"-re.Ellenben most hogy kedvezőbb lett az ára a C6-nak (SOC-miatt jobb választás ahogy írtad) nem sok hiányzik hogy rá is bólintsak a vásárlásra.A kérdésem az lenne hogy érdemes-e várni szerintetek a később megjelenő C7-re? Ahogy informálódtam a fő jellemzői fényességben 800.nit érték,Technicolor Advanced HDR,webOS 3.5,Dolby Atmos hangrendszer.Ez utóbbi annyira nem is fontos mivel úgy is az arra alkalmas házimozin keresztűl fogom használni,a HLG-t az idei modellek is megkapják egy firmware frissítés után.A 3D sem fontos és az idei modellekben már ugye ez sem lesz.Ha azt vesszük a C7 egyrészt később,jóval drágábban fog megjelenni.Ezek a fejlesztések érnek-e annyit hogy várjak még,vagy maradjak az idei modellnél szerintetek?
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
antistati
üzenetére
1 napig "csoda" az "ív", utána már észre sem veszed ....

(viszont az a "gáz", hogy ha megszokod és utána sík panelt nézel, az kissé "domborúnak" fog tünni ....
)A "mennyivel kissebbel" meg az a helyzet, hogy nálam az íves és a sik 55"-os is ugyan akkora (mindegyik káva nélküli LG és sk. mérve), igy mondhatni, hogy az íves még "nagyobb is" ....

-
Dniel
tag
Nem nagy különbség de a kispesti MM-ben 55B6 535992- illetve 55C6 623998- 55E6 759998-
-
Partizan182
senior tag
válasz
antistati
üzenetére
Akinek van (íves oledje) az tudja, hogy való életben gyakorlatilag észrevehetetlen az ív annyira enyhe. Max annyi az impactje hogy könnyebb olyan helyzetet találni ahol nem csillan be lámpa/ablak. Cserébe ha becsillan az nagyobb "foltot" látszat a tükröződésben.
Én mindenképp a C6-ot preferálnám, B6 gagyibb SOC-jával relatíve sok a gond (itt is volt fura mozgásmegjelenítésről szó PC-ről hajtva, AVFORUM tele van B6 tulajokkal akik judder-re panaszkodnak az új Firmware óta).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Akciókamerák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tényleg hagyjuk a témát, vedd úgy hogy nem írtam semmit.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk itt az MM kiemelkedően jó áron adja a portékát.
Vhiktor