- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
Tegnap megnéztem még egy 65B8-ast. Talán az eddig legjobb volt, de ezen is volt egy nagy sárga folt középen.
Ha ezt a TV-t kaptam volna eredetileg, lehet hogy most boldogan használnám, de így már nem mertem megvenni. A kolléga megmutatta a 65E7-esét is, amit beégve vett és most próbálja gyógyítani, de tinting és egyéb hiba is volt rajta látható.Úgy tűnik tényleg nincs szemre homogén OLED ebben a méretben legalábbis, mert a MM-ban az 55-ös pl. korántsem volt ilyen.
De nem adom fel, előbb-utóbb OLED-em lesz.
-
daneel_hu
addikt
Gagyi = rossz, kiszámítható történet, gyermeteg sztori, gyenge forgatókönyv, fos karakterek, rossz színészek stb.
Ezen nem javít semmiféle profi kivitelezés, atmos vagy 4K HDR.
(számomra)
Szerencsére elég jól meg lehet tippelni az előzetesek alapján, hogy milyen filmek lesznek ilyenek, ezért ezekbe bele sem kezdek. Ugyanez igaz a sorozatokra is. (pl. egy GoT-be bele sem kezdek mert nem jön be ez a világ nekem, időpocsékolás lenne akár 1 részt is megnézni - de vannak akik imádják)De demokrácia van, büntetlenül lehet hülyének lenni, nekem is.
-
-
Pityu89
senior tag
Utolsó Trónok Harca rész elég komoly Oled tesztelő lett.
-
BenFe
tag
Valahol van róla infó, hogy az új softban mit fejlesztettek vagy esetleg mit vettek ki belőle?
-
Joshi
titán
válasz
dgyuri0123 #26091 üzenetére
"Nekem meg nagyon nem. Alsós elemis gyerekeknek való. Ezen nem javít semmilyen Atmos..."
Most az Aquamenről beszélünk? Mert ez igaz az összes szuperhősös filmre is.
Akkor élvezed a filmet, ha azonosulni tudsz az egész atmoszférával. Ha ez nem megy, akkor nem lesz jó élmény az adott film. A hangzás az nagyon sokat dob az élményen, ha nem így lenne akkor a mozik némák lennének. Amúgy mikor voltál utoljára moziba? -
-
Joshi
titán
válasz
daneel_hu #26087 üzenetére
Itt is látszik, hogy összemostad a Gyűrűk ura ás Hobbit filmeket a kommersz filmekkel. Persze a szuperhősös filmek világkorukat élik, mert van rá igény. De azt a legkevésbé lehet rájuk mondani(már mint a szuperhősös filmekre), hogy gagyik. A történet lehet hogy gyerekeknek való, de a kivitelezés profi minden téren. Kinek mi a jó.
-
renatto
őstag
válasz
daneel_hu #26086 üzenetére
Azért egy JóMagyar 2.0-nál vannak jobb hangok.
"Veszeséges" és "veszteségmentes" a két Atmos. A Netflix az elsővel dolgozik, míg az UHD lemezeken a másik van. Előbbi max 6Mbit (többnyire 448-768Kbit) utóbbi 18Mbit (többnyire 3-8Mbit). Így minőségben van különbség bőven. Ha netán lenne valami "Remux" Atmos filmed, azzal megnézhetnéd, hogy ott felismeri-e. Lehet valami frissítés megoldotta ezt, bár mivel pont erre panaszkodtak előtted, így lehet csak a "veszteséges" Atmost tudja lejátszani (de ezt lehet régen is tudta).
-
univerzita
addikt
Az igaz hogy kicsit vontatott volt. Nekem a Viggo Mortensen alakítása tetszett benne. De megértem ha többet vártál a filmtől. Még ami otthon láttam a Egy éjszaka a El Royale-ban, ez is tetszett. Szerdára meglesz a új Mel Gibson film-Dragged.Acros ( kíváncsi vagyok). A Apocalypto nagyon jó volt számomra ( rendezte).
-
daneel_hu
addikt
De.
Pl. a Gyűrük Ura, a Hobbit filmek, aztán ott vannak a szuperhősös filmek, pókember, stb., Harry Potter filmek vagy úgy általánosságban (!) a hálivudi igénytelen, kulturálatlan vígjátékok (amiben fosnak, hánynak finganak és ez szerintük = poén)… nekem ezek szarok.De nem vagyunk egyformák.
A fentiek közül jöhet bármi 4K HDR-ben, atmos hanngal… sajnos attól még szarok maradnak. -
daneel_hu
addikt
válasz
renatto #26083 üzenetére
Halvány lila gőzöm sincs milyen Atmos-verziók vannak, de az biztos, hogy eddig nem sűrűn láttam ezt a kiírást a belső lejátszón sem.
Bár engem nem érdekel, hogy melyik filmben milyen hang van, ha 2.0 = az már elég.Azt még megfigyeltem, hogy DTS-nél van egy ugrás minőségileg, de ezt is talán csak beleképzelem.
Természetesen a tévé alap hangrendszerével hallgatva. -
Joshi
titán
válasz
univerzita #26084 üzenetére
A Green book-ot nagyon vártam aztán szerintem... Nem fikázom, mert egyébként jó film volt, de sok helyen nagyon uncsi. Aztán a téma se a szívem csücske, már mint a Fehér-Fekete ellentétet minősíteni ilyen-olyan megközelítésben. Már az is furcsa aki nem akar(tud?) különbséget tenni ezen két szín között, holott ennél nagyobb kontraszt nincs a földkerekségen(minden téren). Nem könnyű eldönteni mi a jó és a rossz.
-
-
Joshi
titán
válasz
univerzita #26081 üzenetére
Ok. És ezt most mire írtad? Szar a film, vagy szar a hang? Vagy fordítva, esetleg vegyesen?
-
daneel_hu
addikt
-
Joshi
titán
válasz
dgyuri0123 #26076 üzenetére
Történet?
Nekem pl nagyon bejött az Aquamen, pedig ott a történet nagyon gyermeteg volt. A mozi a látvány és hangról szól. Sőt, bizonyos tanulmány szerint a hang ~70%-ban járul hozzá a moziélményhez. Persze ha szar a film.
Szerintem öregszel, csak ez lehet a baj.
-
torma1981
veterán
válasz
FollowTheORI #26073 üzenetére
Nem placebo. Minél jobb a hangminőség simán hallható fejhallgatóval is.
-
válasz
dgyuri0123 #26070 üzenetére
Én meg fejhallgatóval mozizok... így nem zavar senkit... azis sztereo.
Bár meglepően jó "térhangzást" ad ígyis... és mintha az LG Atmos/Cinema effekje is dobna rajta plusszba kicsit.
De ez lehet csak placebo. -
Joshi
titán
válasz
dgyuri0123 #26070 üzenetére
Akkor a mozi lényegéről is leszoktál.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
FollowTheORI #26069 üzenetére
Én sztereóban mozizok !
Leszoktam a sokcsatornáról'.
-
válasz
dgyuri0123 #26057 üzenetére
Nyilván, bár ha kiadja az adott kütyü esetleg a 6-8 csatornás analógit akkor sima többcsatornás erősítő is elég.
De ja az igazi az az.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
daneel_hu #26059 üzenetére
B8ra is jött frissítés, szintén ma reggel, eddig semmi különös változást nem tapasztaltam eddig.
úgy látom a panellottón én vagyok az egyike azoknak akinek teljesen szép homogén a kép, nekem semmi panaszom nincs. mivel a 65 ára durván lement, egy kósza gondolat erejéig elgondolkoztam a nagyobbra váltáson, de elég sokan panaszkodtok itt,ahogy látom... -
ROLI22
tag
Hali
A C9 kb mikor lesz kapható itthon?Vkinek van vmi infója?
-
válasz
Pro Koryak #26058 üzenetére
Szia.
Az 55FZ800E és a 65FZ950E tv-kről tudok nyilatkozni.
Két eset van a kikapcsolás után. 4 óránként (összeadódva) pár perces panelkarbantartást végeznek a készülékek, ez idő alatt sárgán világít a készenléti led piros helyett. Ha végeztek, kattanás hallatszik és onnantól piros ledet láthatsz. Ekkor kapcsolnak ki valójában a tv-k.
A másik eset, hogy nem telik el a 4 óra, nem végez még karbantartást a tv, de mégis pár perc után hallhatsz kattanást. Ne foglalkozz vele! Nem hiba.Az x óra utáni (talán 1500 óra utáni a 80 perces panelkarbantartás) karbantartás automatikusan lefut, ne is próbáld kikapcsolni (simán nem is lehet, talán szervízmenüben). Én az FZ800 esetében a vétel után, buta, tudatlan módon menüből lefutattam, alig volt használva még a tv. Lefutott, felesleges volt (mint utólag olvastam), de semmilyen téglalapot, formát, halványulást, elváltozást, anomáliát nem tapasztaltam. Azóta is tökéletesen működik. Mindkét tv.
Talán segítettem valamennyit...Üdv.
-
-
válasz
daneel_hu #26056 üzenetére
Nálam sem változott semmit 5 hónap után se B8-on.
A színes tesztképek továbbra is full homogének, egyedül az 5-25% szürkén vannak foltosodások, ami viszont hétköznapi használatban szinte sosem látszik.
Gondolkodtam én is rajta, hogy a szürke miatt cseréltetem a panelt, de ahogy elnézem itt bőven súlyosabb képhibák is vannak egyeseknél, szóval erősen kérdőjeles, hogy jobbat kapnék-e... -
daneel_hu
addikt
Ma jött automatikusan a 4.10.55-ös fw az E8-ra.
-
Pro Koryak
addikt
Pana oledesek:
kikapcs után kb.20-30perccel kattan egyet, ez mi?
Nincs hálóra kötve, talán frissítést keresne?A 2000óra utáni pixelfröccsöt ki lehet itt is kapcsolni valahogyan?
Nem akarnék téglalapot a panel közepére.
Nem tudom a 2018-as szériát is érinti-e -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
FollowTheORI #26050 üzenetére
Meg olyan erősítőt, ami szintén támogatja a HD hangokat.
-
daneel_hu
addikt
válasz
alaves #26053 üzenetére
Nem tűnik rossznak, vagy tényleg nem sikerült befotózni.
Sajnos a jelenlegi oled technikából ennyi jön ki, ezt be kell látni.
Vagy elfogadjuk, hogy vannak hibák, vagy mehetünk vissza LCD-re - (én nem fogok)
Bár a Te esetedben a téglalap elfogadhatatlan, azt mindenképp javíttasd valahogy.Engem sokkal jobban zavarnak a parasztvakítások.
Pl. Sony FDR-AX700 kamera esetében a HLG az = 8 bites HLG.
Pedig instant 4K HDR-nek hirdetik a cuccot. Ráadásul max 100 Mbit-en tudja ezt 4:2:0-val.
Ez bődületes hazugság ha belegondolsz. -
alaves
addikt
válasz
daneel_hu #26046 üzenetére
Nem beégésnek tűnik, szerintem azok is kihűlési foltok (talán egy látszik a kép bal alsó részében, nem tudom jobban alulexponálni, élőben jobban látszanak).
Meg az egész rettenetesen inhomogén lett a 2000 órás hosszú pixel refresh után, előtte baromi jó volt, ha új panel lesz én biztos kikapcsolom azt a szart. -
vfeco
aktív tag
válasz
FollowTheORI #26050 üzenetére
Köszi.Van esetleg ajánlott lejátszó komolyabb anyagokhoz?
-
-
vfeco
aktív tag
Sziasztok!
LG OLED55C8 az én készülékem.
Még sosem ismerte fel az Dolby Atmos hangsávot UHD filmeknél.
Mindíg csak a DD és DTS hangok választhatók.
Mitől van ez így?
Próbáltam már közvetlenül USB-ről, külső HDD-vel, Serviio Streammel és Plexel is "etetni".
Köszi a segítséget. -
BenFe
tag
válasz
dgyuri0123 #26047 üzenetére
Hát számomra hibátlan így is, mert az a kis Banding ami van tényleg csak tesztábrán látszik, de ha még ott is javulna, ám legyen, nem bánom
-
-
daneel_hu
addikt
válasz
johnny23 #26035 üzenetére
"Kérdés: esetleges beégés ellen van ezekre a tv-kre gari ugye?"
Elfelejtettem írni, hogy a topikban eddig csak LG-re volt tapasztalat bármilyen szervizes ügyben.
Elképzelhető, hogy más márkáknál is jó a tapasztalat, de mivel sokkal kevesebb oled fogy az utóbbiakból, így jelenleg senki nem tudja mit tennének ha beégne a készülék. -
AL
addikt
Az előző levélben nem jön elő : 24977, 24978 - as levelezés volt . Üdv.
-
AL
addikt
válasz
alaves #26023 üzenetére
Szia ! Ha a téglalap a képernyő közepén van, akkor az Én Panasonicom is ilyen és az 1500 óra utáni 80 perces automata panelfrissités után vettem észre . Sárga, piros, világoszöld háttérnél látható és a képernyő bal oldalán látni főleg. Néhány hónapja erről leveleztünk itt és a Kollégák azt mondták, hogy ez nem panelhiba, hanem valami más ( már nem emlékszem ) .
Megtaláltam, itt leveleztünk róla, Márciusban . Partizan 182 válaszolt rá: [link]
Üdv. -
daneel_hu
addikt
válasz
johnny23 #26035 üzenetére
Ha parázol a beégés miatt akkor csakis LG a jó választás.
Mellesleg mindegyiket be lehet égetni, a SONY-t és a PANA-t is, ez sajnos az oled-technológia hátránya még jelenleg.Amennyiben sárga vagy vörös hud-okkal terheled a tévét, akkor előbb-utóbb meg fog látszani a panelen, tehát édesmindegy milyen a felhasználás vagy beállítás, azért vigyázni kell rá.
Szerintem ne várj, a műszaki cuccoknál felesleges várni a szent grált mert ilyen nem lesz.
Mindegyiknek van előnye, hátránya.Oled-képminőséget semmi más nem ad, csak az oled.
-
chros
őstag
75%-os feherrel (vilagosszurke) nezd meg ott latszik igazan.
En is most neztem meg vele ujra (65B8):
- mikor megerkezett, nem lattam rajta kulonosebb hibat
- 156 ora elteltevel: mar nalam is van baloldalt erosebb sarga tint, s a kepernyo kozepetol jobbra egeszen a szeleig gyenge sargaHat ennyit a szin kalibraciorol
@alaves: "Akkor lehet ki kellene kapcsolni a nagy pixel refresh lehetőségét a szervíz menüben"
Es ki lehet? In-Start-ban lattam, hogy az erteke 2000.
-
Celtis
veterán
válasz
janos666 #26021 üzenetére
Ez nem interpolációs hiba volt. A deinterlacer hullott szét pontosan 15 percenként.
Azon a tv-n en már nem kapcsolok ki semmit, mert végül a Samsung visszavásárolta ahelyett, hogy javították volna a hibát. Egy avforum.com review szerint a hiba még legalább egy tavalyi modellben is ott van.Ja, és nálam alap, hogy az interpoláció ki van kapcsolva.
-
alaves
addikt
Na ezt meg hogy csinálta a B7V-m: panelcsere után (~6 hónap) most először futott le a 2000 órás pixelfrissítés automatikusan és megjelent a 25%-os téglalap fele a képernyő balfelén (piros-sárga színtartományban látszik inkább).
Eddig remek volt a panel, nagyon minimális bandinggal és color tintinggel.
Visszaolvastam, jelezték itt páran a hibát, de nem jelezték vissza a megoldást.
1. Idővel megjavul ?
2. Firmware downgrade ?
3. Panelcsere ?
4. Egyéb szoftveres javítás ? -
janos666
nagyúr
HDR módban is megnéztél egy vakító fehér foltot? Legjobb lenne egy HDR tesztábrát, 1000nit 100% white téglalapot.
(#25998) Celtis - Hibás interpolálás mindegyiken van. Kapcsold ki és kész. Cserébe talán jobb lesz a Samsung BFI-je (mint a mostani LG, de persze addig az LG is léphet előbbre abban is).
Én bízom benne, hogy jó lesz az első OLED-jük. Általában az a taktikájuk, hogy megpróbálják árversennyel (jó ár/érték mutatóval) letarolni a konkurenciát, és utána kezdenek el nagyon mocskok lenni (egyre szarabb és még drágul is), de ezzel mi vásárlók általában kapunk pár jó évet (csökkennek az árak, vagy előbbre csorognak a tervezett fejlesztések a konkurenciánál is, és van pár jó Samsung termék is itt-ott). -
daneel_hu
addikt
válasz
dgyuri0123 #26019 üzenetére
Próbáltam telefonnal megfotózni az e8-at, de lehetetlen.
Ahol némi elszíneződést "látok", azt a valóságban normál tartalom mellett képtelenség kiszúrni.
Pedig próbáltam, rohadtul torzít a teló kamerája. Túlszaturál.A DSLR-em meg bedöglött.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
daneel_hu #26018 üzenetére
Áhhh, a képek épp csak közelítik a valóságot. Nem is csodálom... egy Samu Galaxy A3-al nem lehet csodát tenni.
Élőben teltebbek a színek és nem pacásodik, mint a képeken pár helyen. Ettől függetlenül sajnos van egy V. banding sávom jobb oldalon, ami ha nem lenne, 100-asnak mondanám a vasat, de ott van sajnos, bár ritkán zavar..
-
daneel_hu
addikt
válasz
dgyuri0123 #26009 üzenetére
Szerintem ez elég jó panel.
Van egy kis sárgulás középen de ez mindegyik oledben megvan.
Az E8 sem jobb, sőt.Viszont nagyon nehéz jól megfotózni ezeket telefonnal, mert túlszaturálják a képeket.
Tehát adott esetben egy 1%-os sárgaságot átalakítja 5%-osra.
Esetleg tényleg DSLR-el mondjuk alulexponálva… az talán ér valamit. -
renatto
őstag
válasz
dgyuri0123 #26006 üzenetére
Az enyém 2017-es B7 és az is ilyen. Lehet később rontottak el valamit.
-
demmer123
őstag
B8 és C8 között minimális a különbség HDR,SDR-ben.Alig észrevehető ha kettő egymás mellé lenne rakva nem tudnád megmondani melyik a c8 és a b8.
Én is inkább B8 vettem nagyon jó áron 315-ért c8 pedig volt 399.-ért.Nem éri meg most jelen állás szerint azt a +60-70k pluszt az a minimális különbség.
Felskálázásban jobb a c8 de ki akar rossz minőséget feltolni 4k-ra ?
-
chros
őstag
válasz
janos666 #25987 üzenetére
Koszi, a 4:4:4 topicot lezarhatjuk, kompromisszumot kell kotni, kinek a pap kinek a papne
En maradok a PC modnal.
"Az 1DLUT az 1024 pontos grayscale. Nem úszod meg, hogy tejelj érte a Spectracal-nak ... van olyan kiadás, ami csak egy-egy TV típushoz jó"
Koszi, akkor ez nem jatszik nalam, csak ezert nem fizetek biztosan
Gyorsan rakerestem, valszeg errol beszelsz, de ezt az oldalukon meg csak veletlenul sem talaltam. Mint kiderult, a Calman Home Enthusiast-ot pedig nem aruljak mar ... wtf?!
Remelem valaki majd feltori majd az ujat!!!
Mindegy, egesz jonak tunik enelkul is a B8 PC HDR-ben.(#25989) janos666: "A HDR színkezelés más az Alpha7 és Alpha9 procis LG OLED TV-ken (szemmel látható a különbség)."
"Én is meg voltam lepődve, mikor láttam, hogy a B8-on nem is tud semmit csinálni a HDR színekkel a CalMAN"Tenyleg? B8-on PC modban nincs manual CMS control, csak grayscale kalibracio.
Az elso allitas PC modra is igaz?
A C8-on HDR-hez hogy-hogy te csak az 1dlut-ot hasznalod, s a 3x3 matrix-ot nem?"a B8-on is élvezhető a HDR, jobb mint az SDR, a C8-on pedig szerencsére szinte kiváló"
Igen? Azt hittem nincs kulonbseg a B8 es C8 kozott HDR-ben. Meg jo, hogy nincs egy C8 mellette
Le tudnad irni a lenyeges kulonbseget kozottuk HDR-ben? Koszi!
"Egyedül az zavar, hogy a BFI-vel feleződő csúcsfényhez nem alkalmazkodik emiatt"
Hat nem tudom, a BFI abszolute hasznalhatatlannak tunik mind SDR es HDR modban is, igy ez nem zavar
"vagy egy bug, utóbbi esetben vélhetően az új Logó kifakító funkcióhoz köthető. Akkor is csinálja, ha kikapcsolod az SABL-t, akkor is ha nem. Akkor áll le, ha kikapcsolod az egész OLED Light csúszka funkciót"
Koszi az infot!
(#25989) janos666: "OLED Light csúszka funkció"
Beszeltel errol mas kontextusban, de felmerult bennem, hogy hogyan viselkedik a vezerles HDR modban (ekkor 100-on van alapbol) SDR-hez kepest?
- SDR-ben (gondolom) ha be van allitva egy fix ertekre (pl. 40) akkor folyamatosan egy fix fenyerot ad (amennyiben ABL/ASBL nem jatszik)
- de HDR-ben?Koszi!
-
Celtis
veterán
válasz
Ez a képek alapján elég jó, legalábbis semmi kivetnivalót nem látok benne. Örülhetsz neki.
-
ribarszki
őstag
válasz
Szuper! Én a panelcserére várok. Vagyis arra, hogy engedélyezik-e a panelcserét. Helyszíni szemle megvolt.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
ribarszki #26007 üzenetére
Ilyen fehéret tudtam lőni, viszont a sárga inkább mosogatólére hasonlít, így azt nem tudom reprodukálni, de alaposan megnéztem és homogenitásban semmivel nem rosszabb a többinél. És persze, ha fullos telítettségű színekkel dolgozom, ott még jobb az összhatás. A rend kedvéért, ezek mint közepes telítettségű színek voltak, kivéve a fehéret..
-
ribarszki
őstag
válasz
dgyuri0123 #26006 üzenetére
sárgán nézd meg és fehéren. Ez milyen modell?
-
dgyuri0123
nagyúr
Csináltam pár képet telefonnal, olyan is lett,
de azért a homogenitás látható valamelyest. Nem lehet normális képet csinálni így, mert állandóan zajosodott a teló és szarakodnom kellett, hogy éppen elkapjam azt a pillanatot, mikor nem zizisedik a kép. Nem 100%-osan telített képek..
Szerintem van/volt olyan panel, aminél rendben van a homogenitás...
-
BenFe
tag
válasz
Celtis #26001 üzenetére
Hát lehet nem telefonon kellene megnéznem,hanem nagyobb kijelzőn,mert vagy a telóm csinál vele v.mit, vagy a szemem rossz, de nem látom azt amit kéne.... viszont a c8-on ha kívan kapcsolva az interpoláció, na azt látja a szemem és zavar, ha bekapcsolom akkor sima lesz a kép, de gyors kamera mozgásokkor tárgyak szélein keletkező anomália is zavar, na ha ezt megtudnám szüntetni teljesen elégedett lennék....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest