Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ricsip
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
Van olyan film, aminek az elején lemegy a felhős hátterű stúdió bejátszása, és kifehéredik a kép. Amíg csak a felhők fehérek, van 1 adott fényerősségszint. Mikor meg elfehéredik az egész kép pár másodpercre, a vakító fehér beesik valami világosszürkére hasonlító színre. Igen, 1-2 másodpercig tart, de ha 1x meglátod, mindig látni fogod.
Robbanások szintén. Amíg kicsi a robbanás és kevés a fehér rész, addig jó a szín. Aztán mikor nagy teljesképernyős a robbanás és ráközelít a kamera a láng vakító fehérségére, akkor megintcsak hirtelen leesik egy más színárnyalatú fehérre az egész.
Nem tudok konkrét filmet mondani fejből, de ez a jelenség. -
Squirrel
őstag
válasz
junkpod
üzenetére
Igen, minden hdmi-hez beállítom, hogy tv hangszóró. Jobb alsó sarokban van nálam az utolsó választott hdmi. Elég, ha a légegér mutatója fölé megy, bekapcsolja az avr-t. Vagy rámegyek mondjuk hdmi 4-re (amazon firestick), kikapcsolom az erősítőt. Távirányítón home gomb, megint bekapcsolt. Szerintem a buzi lg software tolja ilyenkor a cec jelet mindig és az anthem elég hülye hozzá, hogy ne irja felül. Az AVSforumban kérdeztem az avm70/90-es topikban, senkinek nem működik rendesen lg tv-vel, de soknál samsunggal se. Rendelek egy hdmi cec less adaptert, az az olcsóbbik megoldás és megnézem. Az is lehet, hogy a két stick valamelyikhe kavar be, bar a cec azokon nincs engedélyezve
-
szkutyi
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
szerk:jahhh nincs is miről beszélni..
ez egy nagy kamu dovi
xd
megint csak a mediainfo-ra hagyatkozik....
Amiről pont beszél,az egy mokolt 11Gb 1080p dovi realse...még távolabb áll az eredeti remuxtól mint a 4k REMUX realse ..
Valószínűnek tartom hogy az van túl vilagositva. Minthogy az eredeti bd túl sötét....
-
ρσгτσ
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
Ez mondjuk valóban tartalom függő. Én például rendesen láttam a különbséget HDR gaming -nél S90C és C3 között.
Persze az is igaz, legalábbis én egyetértek, hogy aki már eljut az OLED -ig, az jó képminőséget választ.
Szerk.:
Egyébként engem például évekig zavart a Philips túlvezérelt képe, ami most már elvileg nincs jelen. Csak hogy egy kicsit magam ellen is beszéljek. Lehetnek azért különbségek képminőségben. -
Sasi001
őstag
válasz
junkpod
üzenetére
“A ma kapható OLED TV -k minősége nem mutat akkora szórást, hogy a képi jellemzők alapján válasszunk.”
Már hogyne mutatna nagy szórást még márkán belül is de nézd meg például a woled és QD oled közötti különbségeket. Számomra az elsődleges szempont egy megjelenítőnél pont a képminőség. -
Celtis
veterán
válasz
junkpod
üzenetére
Az erősítőbe közvetlenül kötött lejátszó eszközöket ugyanúgy tudja kezelni a CEC. A tv-n a források között meg kell jelennie az erősítőre kötött lejátszó nevének és a tv-n azt a bemenetet választva az erősítő tudni fogja, hogy nem az (e)ARC-ot, hanem az adott bemenet hangját kell "megjelenítenie"
Különösen sima ARC esetén lehet erre szükség, ahol a támogatott hangformátum limitált. -
hunspikey
őstag
válasz
junkpod
üzenetére
Pont tegnap küzdöttem Denon kontra LG G3 felállásban, ugye a többiek tanácsára váltottam az optikai hang összeköttetést HDMI-vel.
Hát én azt hittem szétverem az egészet....
Fél órán keresztül képtelen voltam elérni, hogy a Denon felfogja végre, hogy nem optikán kapja, persze az LG menüje is felvet súlyos kérdéseket, mivel azt gondolom nem tudja a TV azt, hogy egyszerre TV belső hangszóró + eARC kimenet.
Persze belső + optika ment neki, miért csak az??
Ha kábeles összeköttetést választok (mert stupid módon így hívják a HDMI kimenetet) akkor meg látszólag semmit sem csinál a digitális hangformátum opció..
Na mindegy fél óra össze-vissza dugdosás után egyszer csak csoda történt és a video out kimenetre dugott HDMI kábelen hajlandó volt az erősítő venni a jelet, előtte folyamatosan dugtam mindenféle AUX, meg Game stb nevű bemenetekre, ott persze néma csend volt., nem fogadott semmit.
Csak azért írom le, hogy más már ne cumizza be, tehát TV-n kábeles hangszóró, alul CEC bekapcsolva, erősítőn meg 8k video kimeneti portra - aztán grafikus menü és bemenet konfig. Valahogy így..
Viszont a hang az tényleg 5000x jobb - köszi utólag mindenkinek - végre minden csatorna a helyén, kristály tiszta a párbeszéd, váltja az erősítő a hang módokat, megy a TV vezérelt ki/bekapcs gond nélkül illetve hangosítás is sokkal jobb mint régen a C9-el - az valamiért rettenetes lassan hangosított/halkított.
-------------------------------------
PS:Aki G3/G4/S95D TV-jét szeretné megnézni, hogy mit tud élő, valós anyaggal, tehát nem YouTube demoval, az a Netflixről indítsa el a "Tökéletes pár" című egyébként rettentő szórakoztató TV sorit - sosem láttam ennyire szép anyagot streamingről, ja és DV és mégis 1000+ nit ránézésre!
-
szkutyi
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
Kotta ugyan azok!
Dolby vision esetében lenne arnyalatnyi különbség egy teljes értékű BD lejatszoval, de akkor sem.biztos hogy fenyerőben.
(De tényleg hangyaf.nyi)
Szóval kb 2-300k beruházással, és filmenként +5-15k-val sem lenne jobb a helyzet egy picit sem.
Nem feltétlen nevezném panaszkodásnak..inkább kimondom azt amiről mások nem beszélnek vagy mert homokba dugják a fejüket vagy mert elintézik annyival hogy ez a tv ennyit tud....
Nos én az utóbbiaknak szeretnék segíteni , hogy nem feltétlen a tv-ben keresendő a hiba.
-
szkutyi
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
Ne haragudj amit már itt művel és szakmai méréseket, teszteket semmizett le szimplán annyival hogy ő látja, a tesztelő pedig vak vagy lefizetett az már bicskanyitogató nem csak nálam, sokmindenkinél...egyszer már le írtam hogy fél hsz-emben több szakmaiság és teszt van mint az ő egész ph-s pályafutásában...
És én csak egy senki vagyok a szakmában, de ott van egy rtings vagy Vhiktor...időt pénzt nem sajnálva nyomják az ipart, a tutit mondják és jön ő....vitatkozik a tényekkel.
Bfi-ről akkor fog változni a véleményem, ha látok egy olyat ahol nem kap el az ideggörcs a villogastol..boldog lennék hidd el, mert javulna a 23,976.
de egyenlőre én még ilyet NEM láttam..biztos vagyok benne hogy a bfi-s kirohanasom is egy ilyen "veszekedés" váltotta ki.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
junkpod
üzenetére
Veled semmi probléma nem volt és a posztoddal sem.
Amit TechN7Ne most és a korábbi hónapokban folyamatosan leművelt, azt már véleményem szerint nem lehetett tolerálni.Legutóbb szkutyi odáig jutott, hogy szerinte az minősít valakit ha bekapcsolt bfi -vel néz filmet. Bárki aki az ő elveitől különböző módon tvzik arra indítja a keresztes hadjáratot.
Természetesen az ilyen jellegű hsz-ek is moderálva lesznek, többszöri felszólításra pedig a moderátorok eldöntik mi a helyes út (mint ahogy most is eldöntötték)
UI.:
Most visszapörgettem egy ideig (ne hónapokig visszamenőleg) szkutyi hsz-eit, de én nem látok ilyet, hogy valakit negatívan minősített volna ez miatt.Én hagyni szoktam a dolgokat, hadd follyanak a saját medrükben, nem szoktam a moderátorokhoz rohangálni, eddig ha szükség volt rá megjelentek maguktól amikor úgy érezték a szükségét.
-
Gicz
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
Csak C2 oleden próbáltam, és a fényerő csökkenést még el is fogadném, de a vibrálását nem bírtam. Előtte volt utolsó szériás Pana plazmám, a mozgóképfelbontás ahhoz képest borzasztó. Plusz a pana plazmán a 24p judder is sokkal jobb volt, pont azért mert impulzus kijelző nem "sample and hold".
-
alaves
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
Bocsánat, rosszul fogalmaztam. A szemem érzékeli úgy hogy más a színhőmérséklet szemüveg nélkül és szemüvegben. Most ahogy nézem, a kék zöldebb, a zöld sárgább, a pirosnál nem tudom, de más egy kicsit. Lényeg, hogy egy műszeres kalibráció értékét csökkenti, ha ilyen szemüveged van. Ennél jobban nem tudom leírni, mert nem ismerem a Hoya kékfény szűrés 'know how'-ját.
-
hunspikey
őstag
válasz
junkpod
üzenetére
Na végre valaki feltette az egyetlen helyes kérdést!! Zsír!

Az én szemem eléggé sajátos képi világot tanult meg látni - szándékosan írtam ilyen magyartalan módon, mert valahol ez az igazság. Volt 8 év az életemben amikor tükörreflexes kamerán keresztül bámultam a világot éjjel-nappal és toltam a fotókat rendes dia pozitívra - én még tüköraknás Mamiyával, meg Hasselbladdal (120-as filmre ahogy kell) is repesztettem - szóval ilyenkor elkezdesz úgy látni ahogy a film. Ez tudom hülyén hangzik de tényleg így van. Ahogy az ízek is tanult ízek, mert pl nincs az a kisgyerek aki azt mondaná egy taninos cabernet sauvignonra, hogy finom, miközben lehet 20 év múlva már imádni fogja, illetve a fekete frissen készült KV-t (mert azt nem főzzük!!!!) sem szereti egy gyermek sem. Szóval ahogy ezeket az ízeket is tanulja az agy, pont ugyan úgy a színeket és a képalkotást is tanulja az agy, és meggyőződésem, hogy emberről emberre eltérő.
De most hogy ezt így leírtam, abban is biztos vagyok, hogy a fülünknek is van egyéni transzfer görbéje, mert ha szabadjára engeded a hallgatót egy EQ potmétereivel úgy hogy nem láthatja, hogy hol van a 0db érték egyes frekikhez tartozóan, akkor tuttó kurva élet, hogy mindenki más-és más neutrális görbét fog kialakítani, ahol úgy gondolja, hogy minden nullán van....
-
KTTech
veterán
válasz
junkpod
üzenetére
BFI-t nem használok, mert nem dinamikus, mint régebben a Panákon, a fix 60Hz meg kb. semmit nem ér... de interpolációt sem, mert nem érzem szükségesnek. A sima 5:5 pulldown pont elég a 24p-hez. (a Pana plazmán - amiből még mindig van pár darab otthon - 4:4-volt, de némi foszforlaggal hosszabbítva).
-
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
junkpod
üzenetére
Azért mert teljesen más az LG beállításai mint a Sony kényelme (ezt te is tudod sztem ,volt már ha jól emlékszem LG oled-ed is).
Ráadást míg az LG-el bíbelődik az ember mert este túl világos nem elég az oled pixelek fényerejét modosítani ,kontraszthoz is hozzá kell nyúlni:
Fogaskerék / beállítás / kép / speciális / fényerő / majd itt csinálhatod a dolgod…
Összesen 6 opcióba kellett belemásznod ,míg a Sony n nyomsz egy gyors beállitás gombot és ott is van előtted azonnal a :fényerő ,energiatakarékosság és a fényérzékelő is amik nem elég ,hogy könnyen elérhetőbbek rövidebb idő alatt ,de sokkal jobban is működnek.
Szerk.
LG automatikus fényerővel használhatatlan. -
KTTech
veterán
-
dropi
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
De miért hasonlítotok egy tévét egy autóhoz? Nyilván az ember másképp bánik az autójával, ami drágább is, mint a tévéje, ráadásul az élete múlik rajta.
Sokan a telefonjukra is tokot tesznek, nehogy baja legyen. Én nem teszek, mert rohadtul elcsúfítja, igen, ejtettem már le, igen, megkarcolódott, de nyilván ezt vállaltam.
A tévénél is tudom, hogy így nagyobb az esély erre, bár mióta itt a csoportban vagyok, értsd jó sok éve, egyetlen egy emberrel nem találkoztam, aki csak látott volna valakit, akinek a tévéje a max SDR fény miatt beégett volna, így nekem ez egészen addig egy elfogadható kockázat, amíg nem látok legalább 4-5 normál tévé/youtube nézés miatt beégett tévét.
-
mc.g
aktív tag
válasz
junkpod
üzenetére
Elég rossz véleménnyel vagy a kóreaiakról ahogy olvasom tőled, én ennyire nem húznám le őket, de tény, hogy a japánok jobbak, és már vannak jó kínai termékek is...
A Panasonic az árverseny miatt befejezte már több mint 10éve a TV kijelzőpanel gyártást (Plazma, LCD), ezért a piacon elérhető panelekből tud csak válogatni.
(Anno az LG koppintotta a Panasonic-tól a Plazma technológiát, per is volt belőle, most a Panasonic veszi az LG-től egyedi konfigurációban az OLED panelt, és hozza ki belőle a legtöbbet.)Én kényes vagyok a minőségre (kivitelezés/tartósság/kép/hang), ezért alaposan megválogatom mit veszek (ha nem tetszik lecserélem), most eredetileg más márkát, és LCD-t akartam, de az alapos utánajárás után mégis Pana-OLED lett a vége, viszont nem volt más dolgom a Panasonic OLED TV-vel, mint Filmmaker módra kapcsolni és gyakorlatilag tökéletes a kép este filmnézéshez, és besütő napfény mellett is (egy két apróságot még bekapcsoktam, több mindent kipróbáltam, de visszaállítottam).
Én itt csak pislogok a másoknál felmerülő problémákra, és próbálok jótanáccsal szolgálni azoknak akik gond nélkül akarnak jó képminőséget hosszútávra...
-
alaves
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
Pl. AVS HD 709/5-Sharpness & Overscan.mp4
Egyébként szerintem ez kétséges, abból kiindulva, hogy pl. rtings-ék nem is hagyják 50 alapon, hanem 60-ra húzzák az élességet a Sony-kon. Elvileg 50-en érintetlen, 50-0-ig pedig 'smooth sharpening' van (Samsung HDMI-PC esetén10-0).
Igazából nem tudom, hogy milyen esetekben van jelentősége a 'smooth sharpening'-nek a gyakorlatban. A hozzáadott élesítést még értem, mert a vásárlók zöme úgy szereti ha minél élesebb a kép. -
Vhiktor
Topikgazda
-
szkutyi
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
Felnőttek vagyunk, egy szakmai topikban...vonatkoztassunk már el a bizonyítás tényétől..én sem bizonyitottam, hanem teszteltem majd megosztottam a TAPASZTALATOT. Ahogy azt sem bizonyitottam hogy az lg-n IS szar.! Több lettem attól hogy megnéztem, megosztottam a sony-n lévő tesztet?nem! Ez nem erről szól. Több lettem volna ha lg-n meghamisítóm a képeket és azt teszem be?dehogy...viszont ezzel hozzá adtam az adott tvrol az infokhoz egy kicsit...ahogy te is megteheted, hisz azért vagyunk itt mindnyájan nem? Szerintem....
Miért nem elég ha elmondod mit tapasztalsz?hmmm...jogos a kérdés...Talán mert mindenkinek más az ingerküszöbe...amíg tech7-nek out of boxból tökéletes, és azt az igét ossza hogy hú de pontos és a Sony mérnökei tudjak hogy kell dobozba tenni a tv-t, addig ha más megnézi a képeit, látja hogy rendesen tultoltak a színek pl... [kép]
Ugyan ez a fenyerő dolog is...itt azért mindenki mondta a magáét, én hoztam az lg-ről a képeket. Mondhattam volna azt hogy sotétit a képen de nem drasztikusan...azt el tudja valaki képzelni?kétlem...a kép viszont tökéletesen vissza adja, rawban fotózva Fix exiffel...ha színek nem is, de a fényerő és a részletek tökéletesen vissza adja..a sony-s kép pedig azt mondom 90% bán adja vissza..a maradék 10 lehet a fényképek hibahatára..de így is brutál az egész....
Egyébként meg ennyit akartam hozzá fűzni ahhoz hogy akár még moziban is csinalhattam a képet..: [kép]

Egyebkent megy a pacsi, legalább veled lehet beszélni, és nem sárral dobálóztál rögtön a két képre mint egyesek..xdd -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
junkpod
üzenetére
Páratlanul próbálom írni. Én úgy láttam, hogy teljesen mindegy milyen ellenérvek vannak felhozva és mik vannak mutatva az teljesen mindegy az egyik oldal számára. Én csak ezért szóltam bele.
A fénykép nem fogja soha visszaadni 100%ban a valóságot és a szineket. De ha nem változtat a kamera paraméterein akkor a fényerő/részletesség azért szemléltetheto még ha nem is 100% pontossaggal, de nagyjából igen. Ott a két kép között hatalmas különbség van. Még ha lefelezzük a képeken látható különbséget akkor is nagy marad.
Egyből jött a forumtarsnak a válasz, hogy kamu amit fényképezett (nem tőled). Erre írtam hogy aki az ellenkezőjét akarja bizonyítani annak itt a lehetőség, ne csak szájkarate legyen. De valóban tényleg felesleges az egész, ha nincs ott a fényképezésnél még 3 független ember aki hitelesíti, hogy milyen tv volt és milyen beallitasokkal, addig mindenre rá lehet fogni hogy manipulált. Szóval felesleges az egész.
Én úgy éreztem hogy az a válasz kifejezetten nekem szólt. De ha nem akkor természetesen bocsánat. Viszont ha mégis nekem, lehet akkor sem válaszoltam kellő tisztelettel amit elismerek és elnézésed kérem azért is.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
junkpod
üzenetére
Ne haragudj meg, de komolyan azt hiszed hogy nekem ezt el kell magyaráznia valakinek

Sdr esetében 100 nit a minimum az alá soha nem szabadna mennie, mert az is korom sötét szobahoz van. Hdr és dv esetében meg soha nem szabadna lejjebb vennie, mert kinyirja a kepet, ahogy szkutyi kepen is latszik nem lesznke részletek. De ha valaki szereti nézni a részlettelen képet, hát hajrá. Ha nem így működikakkor az hiba..
Ha 10 másodperc alatt össze vissza ingadozik a fényerő és a gamma úgy hogy közben a szobában a fény egy fikarcnyit sem változott na arra inkább nem írok semmit, mert tiltanak

Egyébként szkutyi vette a fáradságot és csinált valamit, itt a lehetőség az ellenkezőjét bizonyítani.
-
szkutyi
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
Sdr esetében használom a filmmaker nappalit, és filmmaker éjszakait..van amikor nem is váltok este, a helyzettől függ..(ki alszik a szobában , ki nem,.milyen az adott anyag amit nézek, stb)
Hdr esetében 100 % van minden.
Dolby vision esetében mozi mód a szabvány kalibralt. ha ez túl sötét a rosszabb anyag miatt, akkor tudok csalni az otthoni mozi móddal, ami megemeli a fényerőt.(De ez is kalibrált)
A probléma az automatikus fenyerő opcióval hogy hdr és dolby vision esetében is bele nyúl a képbe..
Szerk. Napsütötte szobában sem éreztem még azt hogy 60-100as-ra tegyem a fenyerőt sdrben...
Talán ezt a képet tudnám felhozni példának...fenyerő 40, lámpa felkapcsolva, 5x600lumenes izzó a mennyezeten.(Utálom ha nincs elég fény a szobában.xd) [kép]
Én nem érzem azt hogy ezt bántania.kellene az automatikus fényerő szabalyzónak... -
wallace 234
őstag
válasz
junkpod
üzenetére
Annyira nem bonyolult az LG beállítások menüje,főleg újabb gyors menüvel még egyszerűbb lett . Igazából kinek mi jön be ,ez örök vita lesz ! Ezért tudnak eladni annyiféle tvt ,Mert más a Sony,Panasonic ,Lg,Samsung ,képe . Sose lesznek egyformák . Referencia monitort meg nem tartanak minden bokorban,hogy ahhoz állítsuk be a tvnek.
-
szkutyi
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
Hogy mivan???
Direkt kötegszel már???? Klasszikus szó mint fenyerő az fényerő és nem fekete szint!
Klasszikus szó mint brightness az nem black level!
4 márkát néztem meg hirtelen.
Hisense, Samsung, sony, lg
[kép] [kép] [kép] [kép]
Tegnap este óta érdemben semmit nem teszel hozzá a témához csak kiforgatod az emberek szavait, ahelyett hogy megmutatnád pl.hogy a Sony hogy oldja meg az automatikus fényerő dolgot...végre elhinné mindenki milyen csúcs szuper.
-
Tyrone89
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Mivel a DV egy HDR fajta, így alapból abban látod attól hogy Dolby Vision a neve. Hogy most a DV profilokból fakadóan az alaprétegen kívül felhasználásra kerül e a dinamikus metaadat, stb az más kérdés és profiltól függ mi hogyan működik..mert van DV statikus metaadattal is, legtöbbször a profil 5 DV-k(streaming) statikusak, akkor azok csak szimplán HDR-ben jelennek meg attól hogy a tv feldobja a dolby vision logót.
-
Quadgame94
őstag
válasz
junkpod
üzenetére
Oled fényerő azt állítja mekkora fényereje legyen a tvnek, hány nit. Míg a klasszikus értelemben vett fényerő a feketeszintet állítja.
Szerintem valami gond lehet a szövegértéseddel.
Szájbarágva:
OLED-pixelek fényereje -> fényerő szabályzó.Most ezen mit nem lehet érteni?
-
Malfroy
aktív tag
válasz
junkpod
üzenetére
Csak Viktort tudnám idézni,mivel nemrég leírta. “de van olyan köztes beállítás ami kb minden "normális" fényviszonyhoz kb jó,” ez a mai oled tv-nél kb sdr 50-65 oled fényerő között van. Ez olyan 100-120 nit körüli fényerő. Én se nyúltam a tv -m beállításaihoz már hónapok óta.. beállítottam sdr 65-re (ez 110 nit) hdr 100-ra és jó napot kívánok. reggel délben este éjszaka tökéletes.
-
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
junkpod
üzenetére
"környező felületek világosak akkor a képernyő relative sötétebb lesz"
így van, de van olyan köztes beállítás ami kb minden "normális" fényviszonyhoz kb jó, ha meg napfényáradat van akkor kb teljesen mindegy, mert annyira tükröződik a panel, hogy amúgy is élvezhetetlen az egész.
Egyébként SDR esetében a szabvány 100 nit, 2.4 gamma sötét szobához (így is készítik a tartalmakat).
HDR és DV szavány is sötét szobához készült ahol a környezeti fény erőssége maximum 5 nit lehet. Ezért is érdemes a HDR-t is sötétben nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K Dolby Vision,120hz,vrr,aalm,Xs,ps5 Ready
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- Panasonic 55" Z80AEZ 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

woled vs MLA vs QD-oled + ott van a megbízhatóság is, Panát vennék MZ2000 csakhát... 

Vhiktor