Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Codiee
üzenetére
"Mérnökinformatikus végzettséggel tudomásom van, hogy...."
Mi köze van ennek ahhoz, hogy (esetleg) kifogtál egy hibás panelt? Ha asztalos lennél, mit szólnál?
Ha nem javul pár nap használat és manuális pixelfrissítés után sem, akkor zokszó nélkül cseréli a szerviz, nálad a lakásodon. Vagy állj el a vételtől, vegyél Samsungot és ha esetleg kifogsz egy szintén gyári hibás panelt, akkor azt fogod kapni válaszul, hogy ez technológiából fakadó állapot, ami nem hiba és nézheted azt, vagy megint elállsz a vételtől és ezt még kipróbálhatod az összes márkánál.
ja.... sokkal drágábbért. -
Codiee
tag
válasz
alaves
üzenetére
Szerintem ez hibás panel inkább, mert olyan mint az IPS-eknél amikor elszakad a panel alján az adott pixeloszlopnak a szalagkábele. Szerintem felhívom a telekomot, hogy 3 napon belül vagyok és kicseréltetem just to be sure. Mert még ha el is tűnik nem biztos, hogy 1-2 éven belül nem fog visszajönni random és perma burnint okozni.
-
Codiee
tag
Sziasztok. Vásároltam a héten egy LG C3 65" OLED TV-t 15. üzemóránál tarthatok kb vele (tegnap jött meg) és szürke vertikális csíkom van a tv balról eső oldalon középtájt. Kérdésem az lenne, ha a manuális pixel refresh se tünteti el, lehetséges, hogy a panel hibás? Vagy várjak még vele 50-100 üzemi órát és várjak a csodára hogy eltűnjön?

EDIT MERT FONTOS: 45%-os OLED brightnessen ment, reggel baszakodtam vele akkor felvettem 100%-ra, hogy megnézzem úgy mennyire jön ki. Összeszerelésnél nem volt megnyomva a panel! (Mérnökinformatikus végzettséggel tudomásom van, hogy ez nem egy IPS panel amit lek*rsz az asztalra és hadszóljon!)
Előre is köszi a válaszokat.
-
dgyuri0123
nagyúr
Amit írsz, annak ismétcsak semmi köze ahhoz, hogy valakit zavar a 60 fps. Ki beszélt gemini menről, meg hobbitról? Nem csak azok a filmek léteznek. És ha valakit zavar a 60 fps, annak a való élet még sokkal szarabb lehet a vajsima mozgás miatt, mert ugye az életben nincs fps, mert minden mozgás folyamatos.
De bele lehet kapaszkodni mindenféle mondvacsinált dologba, hogy kinek mi miért nem tetszik. Én pl használok trumosiont és nem igazán zavarnak a néha néha előforduló, alig észrevehető artifactok, de inkább ez, mint svenkelésnél a rohadtul idegesítő szaggatás. Kinek mi, ugye...
-
Gicz
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Ja csak a valóságban nincs temérdek cgi, aminek a gyengeségeit nagyon jól elfedi a 24fps motion blur pl. A gemini mannel meg a hobbittal is nemcsak a szappanopera effekt a baj, hanem hogy HFR-ben nagyon durván elüt a CGI a valós részektől. Azmeg eléggé ki tud rántani a film világából.
-
lala666
őstag
Mesélj már mi az óráknál, s23 nál a sok panasz??? Az s22 is a proci gyengesége miatt problémás, nem azért mert elromlott...
Az lcd tv ott vannak némi gondok.
Samsung hozzáállása kritikán aluli sokszor szervizelés hozzáállásában az igaz.
Viszont nekem minden Samsung, még klímám is van és soha nem kellett szervízelnem csak az elején a klímám azt 10 éve flottul megoldották!
És akkor lehet mondani a panasonic szervízelést is, megér sokszor egy misét. -
S@c@
őstag
válasz
bigdigit
üzenetére
A samsung led tvknél, a samsung óráknál és a sima S21-S22-S23 topikokban pedig nagyon sok a panasz. Valamint én is tapasztaltam a hozzáállás változást, 3 napon belül elromlott samsung tv-m nem akarták cserélni. 2 hónap alatt kaptam vissza a pénzem, de fogyasztóvédelem miatt csak. Pedig első körben cserét kértem.
-
-
junkpod
nagyúr
válasz
Vhiktor
üzenetére
Megpróbáltam több információt szerezni a mozis digitális projektorokrol, de nem sokat találtam. Egyelőre úgy értem, hogy a digitális mozis projektorok többsége dlp és nem használnak sem suttert sem BFI -t, a képet 24hz-en vetítik és átmenet nélküli frame léptetés van. Fura. Valószínűleg a vetitok fizikai képességei nem tették eddig lehetővé a BFI használatát.
Filmes vetitok természetesen shuttert használnak, ami 96hz-es villogast eredményez. Az imax is digitális vagy az még filmes?Egy jó beszélgetést találtam a témában:
[link] -
bigdigit
addikt
Ez ismét csak samsung hate. S8 ultra,S9 ultra,S21 ultra,S22 ultra és S23 ultra topikokban végig követtem. Semmi garanciális tipródást nem olvastam. Persze mindig csak váltásig voltam jelen. Itt egy hét alatt több LG panel hibát olvasok mint ott egy év alatt hibát. Kb 10 év alatt 2x intéztem garanciát 1 porszívót és egyszer asszony telefonját de mind normálisan le lett rendezve. De lehet tovább dobálózni.
-
krepp
tag
Csak hogy biztosan tudjam miről beszélek, megkerestem a Szappanopera effekt történetét, és hogy pontosan mit is jelent. Hát nem egészen azt amit én gondoltam...
Én végig abban voltam hogy ez egy pejoratív jelző, holott igazából ez a kamera típusából fakadó jobb mozgásmegjelenítésre utal. Ami realisztikusabb mint a "nagy filmes" megoldás..
Annyira nincs HFR film hogy példálozni se tudok, amit én ismerek az a Billy Lynn's Long Halftime Walk, de ott annyira rámentek a realisztikus megjelenítésre, nincs semmilyen filmes szűrő, kicsi mélységélesség, vagy egyedi színezés, tökre értem hogy az emberek miért utálták..
Azért az egyetlen akciójelenetében amikor robbanások, lövöldözések, kamerarángatás közben, még a gránát lökéshullámától felszálló homokot is külön látod, (slow motion nélkül is, mert éles, és nem csak egy elkent paca mint ami 24fps esetén lenne) az nekem tetszik... -
alaves
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Egyébként a múltkor próbáltam összehasonlítani C1-en a 23.976fps lejátszását, hogy szemmel nézve melyik a jobb, ha visszavált a kijelző vezérlés 24 Hz-re vagy ha marad 120 Hz (azonos körülmények MPC-HC-madVR-RTX3050). Egy kicsivel jobb a szemnek, ha 120 Hz-en marad a kijelző. A belső lejátszónál teljesen sima a lejátszás, frame-eldobás (ha van is) nem érzékelhető, az 5:5 pulldown és a képfeldolgozás tökéletesen megoldja a feladatot. Nyilván jobb a külső lejátszó, már csak azért is mert rengeteg beállítással igény szerint beállítható, de a C1-en (OLED754-en is) pl. elég optimális gyári beállításokkal dolgozik a belső lejátszó.
-
alaves
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
A probléma inkább az, hogy nemcsak a bemutató darabokat érinti a Samsung garancia kezelése. A Samsung TV fórumban olvasott és a területi szervizes (a területen hivatalos kizárólagos garanciális szervízelési hatáskörrel: Sony, Panasonic, LG, Samsung) által elmondottak alapján a Samsung a jogszabályokban rögzített minimumot teljesíti (ha egyáltalán), betű szerint. Nagyon problémás az elbírálási eljárás, szinte mindent próbálnak elmaszatolni, vagy a felhasználót hibáztatni.
Ellentmondásos, hogy a Samsung (legnagyobb TV forgalmazó) garanciális szolgáltatása a vásárlók szemszögéből egyáltalán nem biztonságos. -
daneel_hu
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
A mozinál nem cél a valóság.
Legalábbis a legtöbb filmnél. -
Zoli35
csendes tag
Sziasztok.
Szerintetek mennyi lehet a reális ára egy lg65oled c3as tv nek?
Bontatlanul újként vettem de kicsi szeretnék nagyobbat venni. Még bontatlan nem bontottam ki, de már látom, hogy kicsit vettem az üzletben még nagynak is tünt. Illetve a g sorozattal mennyivel járnék jobban? 77col méret lenne a megfelelő.
Köszönöm a válaszokat. -
daneel_hu
addikt
"Szerintem egy jó BFI a megoldás, mint ami a plazmáknál természetükből adódóan adott volt, nem 48FPS. Az ilyen gemini man, meg hobbit 48FPS szerintem okádék volt. Mintha Izaurát néznék vagy Vad Angyalt, vagy Esmeraldát, 100% szappanopera effekt, semmi mozi feeling. Mintha feltolnám a Trumotiont legalább 7/10-re. Szerintem nézhetetlen."
-
Gicz
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Szerintem filmes mozi projektorokra gondol, azok valóban általában 72hz-en mentek, 3x felvillanta ugyanazt a kockát, ha tetszik 3:3 pulldown.
Szerintem egy jó BFI a megoldás, mint ami a plazmáknál természetükből adódóan adott volt, nem 48FPS. Az ilyen gemini man, meg hobbit 48FPS szerintem okádék volt. Mintha Izaurát néznék vagy Vad Angyalt, vagy Esmeraldát, 100% szappanopera effekt, semmi mozi feeling. Mintha feltolnám a Trumotiont legalább 7/10-re. Szerintem nézhetetlen.
-
blakey
titán
válasz
szkutyi
üzenetére
Ez nem OLED, hanem fw specifikus probléma, C3-on, C2-en ez olyannyira javítva lett, hogy szinte soha nem fogsz ezzel találkozni. TPC, GSR kikapcsolása nem szükséges és Dolby Vision esetében jött elő. Philips OLED-emnél agresszív volt a logóvédelem és a sötétedés, előbbi sokkal jobban zavart, kikapcsolni sem lehetett, 3 felirat után hosszú másodpercekig sötétebb "folt" volt látható, TV-műsor esetében reklámok alatt jól látható volt a logó helye, mert ott is sötétebb lett, mostani LG-mnél ez sokkal profibban van megcsinálva, szinte semmi nem látható.
-
NorDezs
senior tag
Üdv! Mi a különbség az LG OLED42C31LA és OLED42C32LA között? A honlap szerin a 31-es 100Hz, a 32-es 120Hz, de ez fura. Nem ugyan az a panel és proci?
-
daneel_hu
addikt
Mozifilmhez hozzátartozik az álomszerűbb megjelenítés.
Ezen nem segít a 60 fps. Az maradjon meg a sportközvetítésekre.
Mozifilm 60 fps-en, vagy durván tolt interpoláción = szappanopera. Izaura.
-
Lackó1984
tag
válasz
szkutyi
üzenetére
Háttér előtt gyorsabban mozgó. tárgyak “tolják maguk előtt a levegőt”, olyan, mint amikor lassított felvételen látszik, hogy egy lövedék tolja szét a levegőt.
Sűrű rácsok, kerítések, téglafalak előtti mozgásnál azok szétesnek, ugrálnak.
Fénynyaláb halad el valami előtt, vagy ég a tűz a kandallóban. Az a háttéren brutál ugrálást tud produkálni.
Papíron kép, vagy szöveg előtt elhalad valami, mondjuk ahogy valaki az ujjával mutat rajta valamit. A szöveg szétesik.Van még sok, de nem tudom röviden leírni.
Most próbálgatok egy Homatics Dune hd boxot. Eddig jónak tűnik, eggyel alacsonyabb interpolációs beállítás is elég.
-
szkutyi
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Utóbbi napokban ráfekudtem erre, és utána néztem miért is van ez??!!érdekes ...számomra legalábbis ..hogy pont azért néz ki szarul,, mert az oled sokkal jobb mint egy LED tv...sokkal gyorsabb..és mivel gyorsabb, ezért szakadozottabb is ..
.
Ez olyan ördögi kör....nekem nem jó a mini LED mert...tudod....
De az oled meg szaggat....xd...
Mondtam!!!vissza a régi csúcs plazmákat!xd -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Lackó1984
üzenetére
Sz#rból nem lehet várat építeni. Nem fogja semmilyen algoritmus tökéletesen kitalálni, hogy mi lehetett 2 képkocka között. Lehet masszírozgatni, gyurmázni vele, de soha nem lesz olyan mintha magasabb képkocka sebességgel lett volna eredetileg felvéve. A 24p-t már nagyon rég el kellett volna felejteni és mindennek minimum 48, de inkabb 60p-nek kellene már lennie.

Én pl 1000-szer inkább nézem az eredeti 24p-t, mint a képhibáktol hemzsegő interpolációt. -
Lackó1984
tag
válasz
blakey
üzenetére
Vettem egy G2-t. A képe szebb, mint a B2-nek, de ez nyilvánvaló.
A mozgás ugyanaz, a képinterpoláció is hasonlóan tré, mint a B2-n.
Asszem be kell látnom, hogy kénytelen leszek megszokni a képhibákat. A 24 p akadozást képtelen vagyok elviselni.A pepita.hu-ról rendeltem, 55” méretben, 460-ért (kiárusítás).
Nem töltötték ki a jótállási papírt. Beszéltem az LG ügyfélszolgálattal, azt mondták ez sajnos általános hiba, viszont elég a számla is a garihoz. -
madkiller
őstag
válasz
pkaresz
üzenetére
Én is beszartam kicsit az Lgtől, mert annyit olvastam ezt a fórumot. 2 tvt vettem tőlük 1.5 éve egy 55C1et, most májusban meg egy 77C2öt. Olyanokat olvastam rózsaszín lesz a széle stb. Ráadásul 1 hónapot állt dobozban az építkezés végén mire felkerült a nappali falára. Elálni se tudtam. Tökéletes a képe. Jobbról balról nézve semmi rózsaszíneződés 180 fokos betekintési szög. Lefutattam minden teszt videót nem tudtam belekötni, ahogy a C1 esetében sem. Oled előtt Samsung párti voltam, az LG márkát az összes közül kedveltem legkevésbé. Sőt ez finom kifejezés. Második oled után nagyon megszerettem. Valószínűleg, ha egy Sony oledet választok is így járok, de nekem egyenlőre ez a márka megteszi.
-
Sasi001
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Helyes a megállapítás, viszont nálam 3-panel csere után sem volt elfogadható.
-
Tikakukac
titán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Lottózz. Nem viccelek, menj rá a szerencsejátékos vonalra, mert kaszálni fogsz
-
lapoe
tag
Sziasztok!
LG CX beállítással kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Megy a Playstation, a TV bekapcsoláskor észleli is és egyből a PS képét látom, de néhány mp múlva visszavált a TV arra az alap képernyőre ahol a bemenetet lehet kiválasztani, így újra ki kell választanom a PS bemenetét.
Ezt be lehet úgy állítani, hogy ha már egyszer felismerte a PS bemenetét, ne lépjen ki utána a főképernyőre?
Előre is köszi! -
Mosqu!to
addikt
válasz
phranxinatra
üzenetére
Amúgy érdekes, hogy neked ráírták. Én is nemrég vettem kiállított tv-t az Euronics-tól, és nem került a számlára, hogy kiállított darab.
Mondjuk serial nr se került rá, nem tudom ez gondot jelenthet-e, vagy épp azért hagyták le, mert kiállított volt? -
Pro Koryak
addikt
válasz
torma1981
üzenetére
Nem tudom mi a f-ért nyomod ennyire, normálisan leírtam, mi a gond az LG-vel. Úgy tesztek, mintha nem lenne igaz.
Amúgy ha most vennék oled tévét én is LG-t vennék, G3-ast.
Amit idáig vettem boltban műszaki teméket, még egy sem romlott el, van Samu, LG, Panasonic, Denon, Sony, Marantz ...stb. -
Mosqu!to
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
Vettem egy [AXAGON ADE-SR] usb2ethernet adaptert, a G2-n működik (ugyan a tv azt írja, hogy nincs hálózat, de wifit tiltva jön rajta a delej), viszont a BX-en így sem.
Van valakinek tapasztalata, hogy BX (vagy legalábbis 2020-as LG) szérián melyik adapter működik tutira? Nem akarok még 5öt venni, hogy egy majd csak jó lesz.
A HDTVTest videója alapján a Cable Matters eszköze jó, viszont emiatt nem rendelnék Amazonról, ha van országon belül megfelelő eszköz. Ha nincs, akkor persze marad ez.
-
pkaresz
őstag
-
Tikakukac
titán
válasz
blakey
üzenetére
Mindegyik sz@r ugyanúgy büdös, csak más a kacsa-tyúk-marha. Ez eddig igaz.
Akkor van gond, amikor ülsz a szobában, kegyetlen sz@rszag van (a termék éppen kuka) és mikor hívnád a takarítót (support), akkor azt mondja, hogy bocsi, de mi a kamillát kedveljük itt szerviz szinten (nem akarunk dolgozni), úgyhogy oldjad meg a bajod ahogy akarod.
Ez a tárgyalónkban lévő okostáblánál pont így van. 3 mailbe került megértetni a supporttal, hogy ez nem egy TV. SN-el, PN-el, típussal lett leírva mindegyik mail. A végeredmény az amúgy, hogy a Samsung mint olyan nem érdekelt a probléma megoldásában, a szerviz pedig nem tud segíteni, mert nem értenek hozzá. 600k vagy 800k volt ez a szutyok. Na ezt nyújtja 2023-ban a Samsung.
Míg LG-t felhívtam a pixelek miatt, "holnap lehet tudunk ütemezni egy cserét". Mondom köszönöm, épp az ország másik felében vagyok, csak hozzászoktam, hogy 4 hét és 30 mail kell 10 hívás után egy alapvető hibához is, aztán gondoltam szólok előre.És ez a nem mindegy.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nekem is cseréltek 1x úgy 7 évvel ezelőtt és? LG-ből 20x annyi fogy. Akkor ne csodálkozzunk, hogy 20x annyi lesz a hiba is. És a többiek is gyártanak szart és azok vásárlói között is akad nemegy "félkegyelmű", akinek csak a név számít és észre sem veszi az apalvető hibákat, amit esetleg más azonnal kiszúrna. Volt Samsungos barátom, aki szerint a tévéje kifogástalan. Aztán, miután láttam személyesen is azt a tévét, elmondtam neki, hogy hány sebből vérzik a Samsungja, mire ő megsértődött.. Ennyit erről...

-
blakey
titán
válasz
pkaresz
üzenetére
Azon vitatkoztok, hogy melyik szar büdösebb, mind az, csak másképp. Azok a japán márkák sem jobbak. Mindegyik gyártó a saját érdekeit képviseli, veszel egy Sony-t aztán szívsz valamivel (én szívtam), veszel Panasonicot, mással szívsz, veszel LG-t, megint mással, veszel Samsungot, szintén valami egyéb dologgal lesz probléma, Philips dettó. Azt kell venni, ami tetszik, szimpatikus és használni, az ízléseken felesleges vitatkozni, mindenkinek van valamilyen "fétise". Ha mindegyik márkával volt/lesz dolgotok, akkor utána eljuttok oda, hogy kb. mindegy, hogy milyen márka, az adott modell legyen jó.
-
torma1981
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Akkor ne vegyél. Te vagy a legnagyobb anti LG fan. Vegyél Samsungot amit nem javítanak, vagy Sony-t st sokkal drágábbért. Ennyi.
Nekem is volt gond a panellal. 1 hét alatt cserélte a szervíz. Úgy hogy maga a csere ebből 1óra helyszínen. Ennyit simán megér, ha gond van. Miért az autóval, telefonnal bármivel nincsen gond? Azokkal lehet sokkal több még sem veri a nyálát az ember.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Kb. olvass vissza, itt hány embernek cseréltek 2-3x panelt mire elfogadható, jó lett.
Ennyiből éri meg LG-t venni. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
lala666
üzenetére
" Kiadják a sok selejtes panelt is és mivel sok ember eleve nem ért hozzá és nem is olvas utána simán gazdaságosabb kicserélni annak aki reklamál"
Ja... aki meg nem reklamál, annak ott a gyárihibás panel, vagy elektronika.
Fenti állítás után nekem úgy tűnik, mintha szándékos átverés folyna az LG részéről. Nos, ilyeneket azért sem állítanék ennyire magabiztosan, mert ez kimerítheti a rágalmazás és hitelrontás fogalmát. És amennyiben nincs bizonyítékotok minderre, akkor ez tisztán az. -
pkaresz
őstag
válasz
torma1981
üzenetére
Ezek tények!
Az auto visszahívások is!
Kár, hogy itt nincs ilyen, kiváncsi lennék rá!
Részemről a kilenc is páros, mindenki azt tesz amit jónak lát, nem kell spekuláció hozzá! :
Panasonic, Sony-t kell venni s minden kajak, jah, hogy drága! Ez van!Békesség!

Sok mindent láttam, tapasztaltam.
Részemről ennyi!
EZ mint írtam Sz,V,SZ.
Ende! -
szkutyi
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Tévedés beszéltem velük.....ha friss előfizető akkor 25% önerő ha pedig már legalább 6 hónapja náluk vagy akkor önerő nélkül vihető.
-
polonic
félisten
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Volt olyan, hogy elérhető volt?

Egyébként látom, hogy a G3-hoz kell talp is, ha nem falra akarom tenni. Ez akkor még kb 40 ezer Ft.
-
ImpersonatoR
addikt
Telekomnál a 65" G3 at úgy nézzétek, hogy a felét be kell fizeti átvételkor a futárnak szerintem.
Már ha lenne persze.
-
leslien
nagyúr
üdv
hol tudom ellenőrizni bevan kapcsolva? beégés elleni védelmi opciók
Philips 55Oled856
választ előre is köszönöm.. -
lala666
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Nem jól értelmezted amit írt.
-
pkaresz
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Olvasd el figyelmesebben: "Kiadják a sok selejtes panelt is"
Ez nem azt jelenti, hogy mind az csak van közte a gyártás során a technológiából adódóan nem teljesen homogén, stb. panel is.
SZ.V.SZ.
Bocs a belevaúért. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
bigdigit
üzenetére
Ezek szerint feltételezed, hogy az összes LG oled gyárilag sz@r és csak aki reklamál, azoknak cserél panelt az LG. A többi user nézi a full szar kijelzőt.... Hmmm, nem gondolod, hogy rég csődbe ment volna a cég, ha valóban úgy lenne, ahogy beállítod? Másrészt ledegradálsz minden LG oled felhasználót, akik (gondolom) azért vettek oledet, mert vágytak valami jobbra, nem pedig azért, hogy sz@rt nézzenek.
-
bigdigit
addikt
-
NoOne1976
őstag
Nézegetem az Lg webshopját, de 65-ös méretben nem nagyon van már régebbi modell.
Mi a különbség a kapható OLED65CS6LA és az ismertebb OLED65C22LB/OLED65C21LA modellek között? (A talpa is olyan, mint a régi C8-amnak, széles.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha nem javul pár nap használat és manuális pixelfrissítés után sem, akkor zokszó nélkül cseréli a szerviz, nálad a lakásodon. Vagy állj el a vételtől, vegyél Samsungot és ha esetleg kifogsz egy szintén gyári hibás panelt, akkor azt fogod kapni válaszul, hogy ez technológiából fakadó állapot, ami nem hiba és nézheted azt, vagy megint elállsz a vételtől és ezt még kipróbálhatod az összes márkánál.
ja.... sokkal drágábbért.
De bele lehet kapaszkodni mindenféle mondvacsinált dologba, hogy kinek mi miért nem tetszik. Én pl használok trumosiont és nem igazán zavarnak a néha néha előforduló, alig észrevehető artifactok, de inkább ez, mint svenkelésnél a rohadtul idegesítő szaggatás. Kinek mi, ugye...