Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
koncsik
üzenetére
Kijelzőn megjelent egy hiba( nem beégés , egy érdekesebb dolog , majd rakok fel valamikor róla képet ide ) ami miatt most szervízbe került , mert volt rajta M.M-es biztosítás 5 éves Gold. Várjuk a fejleményeket a héten , jövő héten. Egyébként qrva jó mozgáskezelése van és hihetetlen jó volt rajta sima hd csatornákat nézni ipttv vagy antennával , a DV filmekről nem is beszélve.
-
-
-
HUNgabus
senior tag
válasz
koncsik
üzenetére
Tudom, köszi, rendszeresen olvasom, szokott is hasonló kérdés lenni, de mindig elviszik a CoreELEC meg szereld magad felé fillérekért.
Nem akarok se szerelni, se buherálni, állitgatni.
Megvesz - kibont - örül 🤗
Már ha létezik ilyen.Azert itt, mert feltételelem aki vesz egy 1-1.5 milliós TV-t annak van "banánra" is.
Na a kérdésem a 🍌 márkája, típusa lett volna.
Köszi a megértés, ha mégse, törölhető.
-
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
koncsik
üzenetére
Udvariasan álunk a dolgokhoz minden rosszindulat nélkül.
Irogység helyett inkább sajnálat és bosszúság önt el a gyártóval szemben.
Én aki fél millió környékén kiverte a hisztit ,hogy csupa gyűrött a kijelző az üveg alatt ,más erre megkapja 2 millióért is ,gusztustalan az LG.Más gyártó oled kijelzőjénél ilyen “nevezzük esztétikai hibának” nincs.
Lehet ,hogy maximalista vagyok ,de az én részemről az ilyen mértékű görnyedés nem megengedett. -
Borisz76
nagyúr
válasz
koncsik
üzenetére
Csak befejezésként pár apróság :
A fiam szobájában van egy Onkyo erősítő és hozzá 2 db , 30 éve saját kezűleg épített hangfal. Filmezésnél jól jön.
Az udvaron a melléképületnél pedig egy kis mini-hifi 2 db Videoton Altus F4-s ládával...amiben a hangsugárzók már nem az eredetiek.

[link]
A párom kertészkedés , én fűnyírás közben hallgatom....a szomszédok nagy örömére. Leginkább rádió szól belőlük.Talán ez minden

-
Borisz76
nagyúr
válasz
koncsik
üzenetére
Rendben....igen Technics motyó.
Az előzőekben látott kép készítése óta kikerültek az előszobába azok a cuccok.
Egy 1990-ben vásárolt SL-PG100-s tipusú CD lejátszó.
Egy RS-BX 626 deck és egy SA-AX 730-s rádiós erősítő.

A szobában maradt a többi cucc , amit egy Sony STR-DN 1030 házimozi erősítő hajt.
-
hunspikey
őstag
válasz
koncsik
üzenetére
Szerintem valahol ez a topic egy kvázi baráti kör is, szóval amíg vicces csipkelődés van, egy kis savazás van, egy kis ércelődés van, addig szerintem még előnyére is válik a topiknak a dolog. Persze időről időre betévednek kívülről, úgy lehet sokkoló egy-egy poszt, de alapvetően szerintem mindenki jól elvan a másikkal én még legalábbis kirívó gonoszkodást nem láttam, szerintem alapvetően kulturált emberek jöttek itt össze.
Én ezt a technó gyereket tökre bírnám egy sörözés alkalmával is, mindig kellenek ilyenek, hogy menjen a duma meg a röhögés. Persze... nem tudom találnánk-e optikai torzulás mentes söröskorsót számára
-
ρσгτσ
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Ez még az előző generációra vonatkozik, de ha jól látom semmi sem változott a későbbi kiadásoknál sem. Vagyis a Series X -nél, mert Microsoft -nál jelenleg az az egyetlen lemezes modell.
Szóval BR lejátszás van, de sem DV, sem HDR10+ már nem jár hozzá.
Így akkor valóban érdemesebb inkább külön BR lejátszót venni.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
koncsik
üzenetére
Pl Ez helyett lehetne azzal is foglalkozni hogy az idetévedő kérdezőknek nyújtani minél informatívabb és pontosabb választ az adott információink, tapasztalatok alapján. és akkor már történne egy hasznos eszmecsere, és érték. ez az állandó kardozgatás Aztán végképp haszontalan, Nem szabadna hagyni hogy egy szakmai topik egy maroknyi ember legnagyobb unaloműző játszótere legyen. De ez csak az én véleményem nyilván nem tudom megváltani a világot sajnos.
-
cs.zs.
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Ó nem, én imádom, és az egész családom is szereti, örömmel nézzük/hallgatjuk.
Most a Fiamnak kell TV, ő veszi magának. Megnézte Mediamarktban, és nem igazán lát különbséget.
A kérdés teljesen ártatlan, mindenféle hátsó szándéktól mentes. Jobb-e a Samsung valamiben? (árban hasonlók) -
Quadgame94
őstag
-
válasz
koncsik
üzenetére
Elvittem tegnap az 55-ös Pana OLED-et gariztatni. Ma visszaadták. Az e-mailben csak annyit írtak, elutasítva. Elmentünk érte, már készültem mindenféle érvekkel... "Letöröltük" Nem volt megalázó
(én is próbáltam mikroszálassal natúrban, semmi). Az mondták, valami ragasztónyom lehetett (WTF?????), mert ezzel jött le:
Még nem kapcsoltam be, de valóban nem látszik rajta semmi kikapcsolt állapotban. -
ImpersonatoR
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Ha rám hallgatsz semmilyen tisztítószerrel nem mész neki.
Ha mikroszálas törlőkendővel meg maximum desztillált vízzel nem jön le akkor (nyilván nem fog), akkor egyből jelentsd be garanciába.
Egyértelműen le van írva (samsungnál), hogy csak puha mikroszálas kendővel lehet tisztítani. Esetleg maximum desztilált vízel nedvesíteni a kendőt ha nagyon makacs.
Nekem jött már le régi Samsung QLED TV n tükröződéscsökkentő felület ablaktisztító miatt.
(Frankó kék foltos lett utána)Ha leírod nekik, hogy mindenféle vegyszerrel nekimentél lehet élőből elutasítják.
-
kolosszus87
senior tag
válasz
koncsik
üzenetére
Azokon a képeken ahol valamilyen tartalom van rajta semmi nem látszik belőle. Minden esetre fura, nem láttam még ilyet. Egyszerűen túl nagy felületű, szabálytalan és kusza a formája ahhoz h "természetes" hibajelenség legyen. Tényleg firkálásnak tűnik, bár mint mondtad nem kicsi gyerekeid vannak már, úgyhogy talán kizárható h ők csinálták. Ez egy rejtély
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Bomba ár!!Garanciás LG OLED 65C3 (164cm) TV/4K 120Hz/Evo/ Dolby Vision/HDR10/beszámítás van
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 65 C4 okos TV 4k, 144Hz, 164cm garis, dobozában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone Armor 33 Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Vhiktor