Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
elbandi2
tag
Sziasztok!
Nappaliba készülök egy 5-6 éves 55ös Samsung 6-os szériás QLED tv-t cserélni egy 65-ös OLED-re. Két kiszemeltem az LG G2, és a Samsung S95B lenne. A hely ahova tenném nem túl világos, nem direkt benapozott. A felhasználás egy harmadban HD tv adás, többi az streaming SDR-HDR, és Youtube vegyesen, gaming ezen szerintem nem lesz. Napok óta olvasok, és nézem a teszteket, alapból a G2 felé húznék, nekem az S95B képe kicsit harsánynak tűnik. De mivel régóta Samsungot használok annak a kezelése, távirányítója esne nekem jobban kézre. Van itthon egy 48-as C1 a pc mellé monitornak, amivel képi szempontból nagyon elégedett vagyok, más nem megy rajt, azon próbálgattam a kezelést, de a táv nekem nagyon fura.. Szokni kéne, illetve Vodafone box irányítása simán menne-e? Design szempontból is a G2 jön be jobban.
A kérdésem lényege, ha a természetesebb, pontosabb színvisszaadás lenne a legfontosabb szempont, melyikkel járnék jobban? -
elbandi2
tag
válasz máyköl #86541 üzenetére
Én hétfőn rendeltem ugyanezt a tv-t, elvileg e hónap végéig volt rajt extra online kedvezmény. Végülis én se vettem meg, mert az előfizum megújításával, online megrendelést végig vezetve előleg nélkül adták. Másnap hívtak, hogy fizessek be 360k előleget.. Mondtam hogy köszi, ezt így most nem kérem. Aznap este újbóli tesztnél már kosárba rakásnál kiírta hogy előleg szükséges, előtte nap még nem kért. Az az érdekes, hogy most már drágább a tv, és ismét kapnám előleg nélkül...
Mindegy, inkább vettem egy 65S95B-t a Vodafone-tól az otthoni tv-net előfizum mellé, 80-al olcsóbban, mint a T-nél lenne. És adták vacakolás nélkül. Meg is lepődtem, mert a T-nél ez lett volna a sokadik ilyen konstrukciós vásárlásom, mindig flottul ment, ellenben a Vodánál még nem vettem semmit eddig, és az online felületük sem megy jól, de telefonon 5-perc alatt lebonyolítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1