Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
válasz
dropi
üzenetére
A klasszik TV műsorok nagyon le vannak maradva... direkt kábel bedugva One (volt Digi) és nagyon jóindulattal mondom azt, hogy a HD az jó minősègű... ocsmány régi műsorokat ismetelgetnek orrba-szájba...de még egy főműsor idős Házasság első látásra sem szép + arról ne is beszéljünk, hogy azt milyen kamerákkal vehették fel...ki van égve minden...
Na, de elkanyarodtunk a témától.
Engem még mindig a Heweliusz érdekel, másnál is vibrál?
-
eL Geri
őstag
válasz
dropi
üzenetére
Halkan megjegyzem szerintem nem csak a FHD-vel van ott baj abban az adásban.
Én pl. ahol tehetem csak 4K-t nézek (nem TV adást, mert azom egyáltalán nincs), ha már van ilyen TV-m. De pl. a Disney+ -on csak FHD csomagom van, és egész jó. Pl. az "Olaf karácsonyán" (Jégvarázs spinoff) nem nagyon mondom meg, hogy csak FHD. -
törölt tag
válasz
dropi
üzenetére
Tezsvírem én panel proli vagyok mi a sz@rnak nekem olyan 5perc alatt körbeporszívózom a pecót ingyé.
Kamera minek, világítás vezérlés Hahahaha jó vicc. Beszélgessek az okosotthonnal? Tesókám most így világíts most úgy most emígy most próbálj meg úgy világítani ahogy még nem világítottál ááá olyan uncsi vagy okosotthon.

Berakom a sütit a sütőbe de nem indítom el, elősször befekszek az ágyba és szólok alexának vandának na most mehet a sütés meg a mosás is.
De jó is mikor az embernek nincs pénze, nem kell biztonsági kamera mert ugye minek meg nem kell ennyi felesleges szeméttel körbevennem magamat. Vicc az egész.
Lg hűtő. Megtapizod és mutatja mi van vagy épp mi nincs benne. És mi lenne ha kinyitnád az ajtaját és megnéznéd.
Melóhelyemen 30millás sütővel dolgozunk, de egyetlen okos funkcióját sem használjuk mert a látszat csal, teljesen hülye szegény. -
-
T.Peter
őstag
válasz
dropi
üzenetére
A hdr10+ vs dv-t ne keverjuk a qdoled vs woled-del. A qdoled jobb, nem kerdes, de a dv is jobb, foleg, ha van lejatszo ami tudja a dv fel-t is. A dv-nel tobb mindent lehet allitani. Ha az anyag rossz dv-vel, akkor rossz lesz hdr10-zel is. Sajnos nagyon sok a trehany munka. Fel nelkul is meg lehetne csinalni az alap dv savot jol, de ez eleg ritka. Viszont az amugy teljesen jogos, hogy a qdoled elonyeit akinek fontos, nem ubereli a dv meglete, meg kulso lejatszoval sem.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
dropi
üzenetére
Most nézegetem az új Samu qe65s90 FAT típust is ( qd-oled) MM-ban most 689 ropi , őt is számításba veszem , kérdés már csak az ,hogy a Netflixes filmek milyenek rajta a DV-hez képest HDR10-ben ( vagy HDR10+ -ban) . És gondolom ezeken már nincs ting ting semmilyen. A Panámon volt egy kis barnás szemből.( Fehér tájakon idegesítő volt)
-
warren29
aktív tag
válasz
dropi
üzenetére

A PS5 pro-t már februárban megvettem ( haver intézte 280-ért a Médiából számlával ) és még az sincs kibontva.
Majd a tv-vel együtt.
Még azt is kibuliztam, hogy a PS5 garanciája csak április 15-től kezdett el ketyegni hiába Februárban hoztam el )( csak, hogy szörnyülködj: tavaly márc.1-én vettem egy macbook air 15" M2-t és még bontatlan
) -
alaves
addikt
válasz
dropi
üzenetére
Másik USB HDD/SSD-vel?
Ha másik USB HDD/SSD-vel is van boot loop:
- 2 perces áramtalanítás (esetleg kényszerített reboot: működés közben kihúz- 2 perc után visszadug)
- fw frissítés
- gyári visszaállításHa csak ezzel csinálja, akkor törölném a partíciót az SSD-n, utána formáznám.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
dropi
üzenetére
Mert van olyan, hogy felesleges pénzkidobás!
Adott esetben 60+ néninek(nyugdíjas) kell tv, aki valószínű nem látná a difit, még ha egymás mellett lennének sem csak akkor, ha mondanád neki, na ezt és ezt kell nézni."Tartalomtól függetlenül zongorázható a nézett kép minősége közötti különbség az oled és bármi más között."
Ez sem igaz, Vhiktor is mondta többször, egy jobb fald lcd simán odatehető az oled mellé átlagos használat mellett. Sőt, világosabb helységben meg előnye van ennek az lcd-nek. -
Rogiii
aktív tag
válasz
dropi
üzenetére
Természetesen okozhatta a telefon. Mivel a tv-k oled képernyője javarészt PWM mentes, addig az összes telefon ami oled kijelzős PWM-et használ. Ezt mondjuk nem is értem, hogy a tv-nél meg tudják ezt oldani a telóknál meg nem.
A PWM az impulzus szabályozással változtatja a kijelző fényerejét, ezért minél kisebb a fényerő annál jobban vibrál.
Nézz utána a technológiának. Az emberek csak kis hányada érzékeny rá, viszont nekik nagyon meg tudja keseríteni az életét. -
válasz
dropi
üzenetére
Feleségem nekem is állandóan járatja a TV-t és egyszerűen én sem tudom róla le szoktatni, hogyha valami zajt akar akkor kapcsolja be a rádiót....
Ez előtt Philips 806 volt amit tavaly váltott egy S90C és számomra sokkal jobban bejön a QD-OLED, mint a WOLED. Élénkebb és erősebb a megvilágítás, de az Ambilight a mai napig hiányzik..
-
válasz
dropi
üzenetére
Mire odajutottam hogy ambilightos philips+oled+googletv kombó legyen és hagy jöjjön jó nagy méretben pár éve elhagyták a google tv-t és a fos titan os-üket erőltetik.
így kiesett a kosárból. Amilyen felárral mennek a philips oledek egy lg vagy samsunghoz képest azonos méretben nyugodtan benne maradhatott volna licence dijas google tv rendszer
-
Csandi
addikt
válasz
dropi
üzenetére
Mondjuk itt felmerül a kérdés, hogy ki is használjatok-e, tehát, hogy tényleg mindegyik annyit van-e használva az exkluzívan rajta elérhető contentek miatt, hogy megérje a pénzét?
Amúgy egy időben itt is volt egyszerr Netflix, Max, D+, Sky, Prime, AppleTV (meg nekem YT Premium és Apple Music) és szintén osztoztunk családdal, de most már szerintem csak Netflix meg Prime van (meg YT Premium és AM), mellette meg virágbolt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
dropi
üzenetére
Én is tök jól elvagyok sötét és fényes, napos helyiségben is OLED -del.
Ugyanakkor azt gondolom, hogy simán lehet fontos tényező a fényerő, és nem mindenre ajánlott az OLED. Eleve egy mini LED egészen más felhasználás. Nyilván lehet mindent sötétben és világosban is nézi, a technológia erősségével és gyengeségevel együtt.
Ha egy B4/C4 -et beteszel egy elég világos nappliba, akkor könnyen lehet, hogy a képminőséggel semmire nem mész az alacsonyabb fényerő miatt. Főleg, ha normál TV adást, vagy SDR anyagokat nem járatsz maximumon. Mert ugye utóbbi jellemző, ajánlott itt. Abba most most ne menjünk bele, hogy ezzel ki ért egyet.
Ezzel szemben azonos áron olyan VA mini LED -et veszel, aminek közelében sem járnak az említett OLED -ek. Még mindig a fényerőnél maradva. Ráadásul ha magasabb a zónák száma is, akkor különösebb gond nem lesz akkor sem, ha nem veri be a nap az ablakot.
Hogy van -e különbség egy OLED és egy mini LED között azt továbbra sem vitatom. Csak a körülmények is hatással vannak arra, hogy egy-egy tulajdonság mekkora jelentőséggel bír. Én meg tökre elfogadom, ha valaki egy TV miatt nem akar változtatni az életén.
Olyat kell venni, ami legjobban igazodik a felhasználói szokásokhoz. Ezért gondolom, hogy helye van itt annak is, ha valaki inkább mini LED -et ajánl.
De ezt nyilván mindenki döntse el maga. Itt szerintem elég jó a társaság, nagyon sok fajta látásmód. Pont abban segít, hogy az ember kicsit tudatosabb legyen és az ellenkező vélemények miatt kicsit elkezdjen gondolkozni. Megfelelően rangsorolja az egyes technológiák tulajdonságait.
-
Orbiteric
aktív tag
válasz
dropi
üzenetére
Ez igaz
napi 6 órát megy nappal az oled tv, és ugyan úgy kitünő, csak ésszel kell használni a sötétitőt vagy redönyt és tv elhelyezését.. ettől függetlenül nyilván akkor szarok be a legjobban az oled képernyőtől mikor este full sötét szobában film közben van egy teljes fekete kép 0 nittel pár másodpercig, aztán jön a jelenet és berobban nagy dinamikával a kép.. (ilyenkor ez furcsa érzés, reflex szerüen keresi az agyam hol a picsába is van a tv-m amit eddig néztem
)sokan nem értik ezt se , hogy az oled ettől lesz mindig is a legjobb, amig ki nem találnak jobbat, de az nem holnap és nem pár év mire eljön.
egyébként ennek a "miniled-nappal" dolognak 2 érem oldala van.. nappal jó fényes.. OK..
és este? akkor meg nézi a rossz kontrasztot,bevirágzást, stb.. remek. -
ρσгτσ
addikt
válasz
dropi
üzenetére
Szerintem is. Jobb az OLED ilyen felhasználásnál is. De nem mondanám, hogy ez a különbség megér közel 400 ezret a fenti méretben.
Persze ez csak egy vélemény, és teljesen egyéni, hogy kinek mi a fontos. Például ahol nagyobb szögben, nagyobb kanapéról nézik a TV -t, ott azért a VA nem biztos, hogy a legjobb választás. Másnak meg lehet a B4 fényereje lesz kevés.
-
hunspikey
őstag
válasz
dropi
üzenetére
Én ezt csak azért nem értem, mert nálunk a mozi szobában egy 77G3 teljesít, viszont kint a nappaliban meg egy ócska első generációs 75Q60 samu ami egy fosláda oldal világított VA paneles QD rettenet. Na ennek ellenére az általad említett normál napközbeni nevezzük úgy hogy rendes TV-zésthez, tehát híradó, meg direct one-os hülyeségek, eskü teljesen jó. Még a normál netflixes 4k SDR tartalmak is teljesen tisztességesen meg tudnak jelenni, egyedül akkor van cumi ha leszáll az est és látszik már hogy mennyire szar foltos a feketének csúfolt szürke mindenhol. Valami gyász az egész. De normál TV-re nappal hibátlan, ezt komolyan mondom!
-
RockCNC
őstag
-
lala666
őstag
válasz
dropi
üzenetére
Ingyen nem volt eddig sem, kezdesz már sok lenni!
Amúgy rohadtul sok már, hogy mindenért megtépik az embert. És nem mindenki tud olyan árakat kifizetni amiket elkérnek. Örülj, hogy te megteheted, de nem kell játszani a becsület lovagját sem. Leállhatnál már ezzel a szöveggel! Vedd szűkebbre a mellényt. -
makoss
veterán
válasz
dropi
üzenetére
"Miért ne ncore-ról töltsd le? Azért mert (vélhetően) a kenyeret sem lopod el a boltból, hanem kifizeted az árát, akár tetszik az ára akár nem."
Ez nem teljesen igaz, ha kenyeret lopok azt akárki láthatja, az nCore-os letöltést meg senki le sem sza....
Nekem nincs giganetem, 50 megás nettel szedek, ha ezért a sebességért kell fizetnem 7590 Ft-ot, biztos, hogy nem fogok semmilyen streamingre előfizetni, de amúgy sem, semmi értelme. -
hunspikey
őstag
válasz
dropi
üzenetére
Szerintem rendezője válogatja, de csomószor lehet látni, hogy ülnek együtt a coloristtal és tekergetik, hogy olyan legyen ahogy ő nekik tetszik, persze megint más kérdés, hogy 100%-ra kalibrált kijelzőn nézik-e- illetve az is más kérdés, hogy annak a kijelzőnek, nevezzük referencia monitornak a képességei mennyivel haladják meg az átlag paraszt otthoni cuccának a képességeit.
Mert pl ha ő tekergeti a coloristtal a motyót és az új Sony HX referencia monitoron nézik ami 4000 nitet tud fullscreen, akkor cumi van, mert akkor nem fog megjelenni, hiszen nálunk az 250 nit full screen lesz. Ugyan így a near black <1 nites faszságok, náluk biztos szép gyönyörű plasztikus, de egy otthoni divájsz nem biztos hogy jól fogja megjeleníteni már csak azért sem, mert a rendező bácsi a nagy méltóságában már nem fogja megnézni a letömörített stream-et így fingja sincs hogy mennyi blokkzaj, dither meg miegyéb retek megy bele, illetve mi vész el a tömörítés miatt. És akkor ezek után még ott van a kevesebb tudású otthoni TV ami megint ront egy fokot rajta.
Ezért nem értem én ezeket a rendezőket, hogy van pofájuk 30-35 ezer eurós HX 3110-es masteren nézni és beállítani, az eredeti 12 bites raw anyagot - majd nyugodtan hátradőlni és kész. Ők nem vágják, hogy mi lesz a végén a cuccukból??
-
nfsu17
veterán
-
Quadgame94
őstag
válasz
dropi
üzenetére
Mindenkinek szive joga arra költeni a pénzét amire akarja. Nyílván a háztartásokban van mindenhol 4-5 tévé egyszerre és van összehasonlítási alapja és tesztelgeti hogy melyik skálázz fel jobban. Nagyon életszerű. Ja nem. Az hogy neked volt/van ilyen lehetőséged az kb a 1 a 10 000-ből.
Nekem volt rengeteg tévém és az SD az mindenhol ronda volt. A HD meg okés volt mindegyiken.
És hiába vitatkoznál velem, valójában pont, hogy engem erősítesz meg. Én azt írtam, hogy pénztárca és igények szerint vegyen valaki tévét. Nos te pont így tettél. Jobb felskálázás hatását ugymond láttad és élvezed is a végeredményt. Akinek nincs összehasonlítási alapja és csak tv adásokat néz annak továbbra is tartom hogy felesleges az OLED. Apósom nem lát különbséget például az én tévém (G3) és az Ő 43NANO76-ja között. amikor focit néztünk.
-
hunspikey
őstag
válasz
dropi
üzenetére
Én pontosan ugyan így érzek, vagyok ezzel.
Nézem ezt az új Düne sorozatot a Maxon. Gyönyörű függönyök, drapériák, ruhák vannak benne, látszik, hogy istentelen pénzt locsoltak el rá. Amúgy is a magyarok jók ebben és magyar stáb csinálta. Na erre próbálom mindig becsülettel a Filmmaker módot nyomatni, a maxon ez 4k Dolby Vision-ban jön nálunk. Na a filmmaker elvileg a rendező óhajsóhaja szerint mutatja a látványt. De könyörgöm, nem látszanak a sötét ruhák, nulla részlet van, mindenki egy fekete sziluett - ezt akarta a rendező? Kötve hiszem..
Szóval ha tetszik ha nem jön a sokak által lesajnált vivid mód. Még leírni se lehet sokszor, mert keresztre feszítenek érte, pedig le lett írva az is már sokszor, hogy nem ugyan úgy "vivid" a vivid minden készüléken, pl a G3 esetén (gondolom g4 is így van) meglehetősen visszafogott és kultúrált, mindösszesen egy picivel színesebb, cserébe jelentősen megtolt gamma görbével rendelkezik és az összes ilyen bedőlt árnyvilágos elbaszott tartalmat olyan szinten megmenti, hogy öröm nézni. Persze elvettem a színességéből és elvettem a fényerejéből is, mert nem kell, hogy klasszikus vivid legyen, csak az kell, hogy emelt legyen az alja - na pontosan ezt tudja. Ja és G3 esetén van 22 pontos állítás amivel lehet élni és rohadt jól meg lehet regulázni, nem úgy pl mint a C9 esetén ahol nem volt 22 pontos és nem lehetett belenyúlni, maradt csiri-csáré - valószínűleg ez maradt bent a fejekben sokaknál.
De persze hál istennek vannak szép anyagok, pl most nézem másodjára végig a Netflix Élet a bolygónkon című ismeretterjesztő filmet, ami olyan bivaly képpel rendelkezik, hogy szó szerint recseg a G3 a hőtágulástól - innen tudom, hogy messze 1000 nit felett megy a móka. Eresztékeiben recseg - mindig röhögök rajta. Normál adásoknál sosem roppan meg. Na ezt a sorit simán lehet filmmakerben nézni.
De talán pont ezért vannak ezek a profilok, melyek egyre jobban csalnak - de ezzel mentenek különféle tartalmakat, mert azért lássuk be az LG, Philips, Samsung stb pontosan tudja, hogy akkor költesz el hegynyi huffnágert, ha szórakozást kapsz érte. Sosem fogsz olyan TV-t megvenni, amin lezárt filmmaker mód van és pont- kész - kreátorzzz intendddteedtdttt - lófaszt!
hahaha -
zsistvan7
kezdő
válasz
dropi
üzenetére
Az oled minősége mindenben kijön, tök mindegy, hogy mire használja az ember.
Teljesen igazad van, hiába nem HDR vagy 4K a forrás akkor is szebb képet add mint egy lcd, a mély feketék és élénk színek ugyanúgy megvannak.
Nálunk elég jó minőségűek a kábel tv adások, megfelelő forrás estén sokszor jobb minőségű mint némelyik streaming szolgáltató full hd-ben elérhető tartalma.
Pl. édesanyám sokat nézi a Paprika TV-t, sokszor csak lessek mit kihozz a TV belőle.
A felskálázással kapcsolatban, sokszor csak egy pillanatra leülök nála, kb. 1 méterre aTV-től, és még onnét is élvezhető a kép, nem látszanak durva képhibák. -
szukjozsef
csendes tag
válasz
dropi
üzenetére
A fényérzékelő ki volt kapcsolva csak a fényerő szabályozás volt közepesre beállítva és ott extrém jelenetváltásnál (világos-sötét,sdr adás)egy-két fényértéket szabályoz inkább csak felfelé kb 2 másodperc késéssel.Nagyon kell figyelni hogy észrevedd csak nálam ez szakmai ártalom mivel esküvöi videós vagyok es sok videót fényezek.A tegnapi kommented alapján kipróbáltam minimumon és maximumon is ezt a beállitást és ott nem láttam változásokat,gondolom minimumon keveset nyúl bele a képbe,maxon pedig jön ami a csövön kifér ugyhogy én inkább maxra tettem és inkább visszavettem az oled kontrasztot 35-re de igy is éreszhetöen szebb képe lett a tvnek.
-
hyppo!
aktív tag
válasz
dropi
üzenetére
Nem mindenkinek priorítás egy normálisabb hang egy drágának momdható tévénél, de amikor a szereleő mondja el, hogy szándékosság van benne azért az már elgondolkodtató. Miért akarnának az emberek hangrendszert venni, amikor a tévé szétszaggatja a nappalit es szomszédok idegrendszerét.
-
belan
addikt
válasz
dropi
üzenetére
Lg b4 jobb választás újabb modell főleg ha játszol is én nekem volt van viszonyítás alapom s90c is volt na az brutális 100x jobb mint Philips 718 játékra meg ég és a föld egy bajom volt s90c vel ezért adtam el kijelző borítás nagyon vonzza a karcot és hat Samsung garancia is hírhedt így a héten jön új lg c4-em ! Nekem 80 szalekba játékra kell 20 százalék film !
-
alaves
addikt
válasz
dropi
üzenetére
"Valamiért olyan fátyolosnak tűnt rajta a kép az oledhez képest"
Régebben egy fórumtárs ezt úgy fogalmazta meg sarkosan, hogy az LCD olyan, mintha pausz papíron keresztül nézné a kijelzőt (OLED-hez viszonyítva). De ilyet már csak ilyen OLED-es idióták mondanak, mint én is.
-
junkpod
nagyúr
Hát nekem volt olcsóbb autóm mint a te tv -d
Amúgy, abban igazad van, hogy a tiéd, te vallalod a kockázatot. Ha neked ez belefér, akkor ok.
De az is fontos, hogy nagyon sokan azt gondoljuk (bár nincs ilyen tapasztalatunk), hogy ettől már közép távon is károsodik a kijelző. -
hunspikey
őstag
Sosem fog beégni filmezéssel / TV-zéssel néha játékkal vegyesen.
Én a régi C9-emet (ami nem is EX paneles, tehát nulla hűtése volt) kajak élénk módban maxon hajtottam napi 7 órát és null koma null beégése vagy akár csak egy árnyéka lett.
Most g3-mom van, ezt már nem kell agyig tekerni nálam a HDR 64-es OLED pixel fényerőn megy, az SDR tartalmak pl youtube 20-ason, normál SDR filmek, pláne ha sötét dark tónus akkor 30-40 között - bőséggel elég!
-
Quadgame94
őstag
-
Black Dragon
addikt
Szerintem a többiek csak azt próbálják mondani, hogy természetesen úgy nézed ahogy szeretnéd, de ha esetleg lenne belőle a későbbiekben beégés vagy más probléma, akkor ugyan mondhatod azt, hogy rossz konstrukció vagy a tv van érted, de ez nem fog változtatni a beégés tárgyán, mert az szinte biztos, hogy nem fogják gariban cserélni, így kénytelen leszel egy újat venni, ha zavarni fog. Szóval ez inkább csak egy óva intés akar lenni mint okoskodás, rosszakarás.
De én megértem az álláspontodat, mindenki úgy használja az eszközeit ahogy szeretné vagy ahogy neki jó, tetszik.
-
szkutyi
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Újszerű LG OLED EVO 65G42LW(2028 Januárig Garis) Gallery Edition
- Panasonic 55" Z80AEZ 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- Garanciás LG OLED 65C3 (164cm) TV/4K 120Hz/Evo/ Dolby Vision/HDR10/beszámítás van
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

napi 6 órát megy nappal az oled tv, és ugyan úgy kitünő, csak ésszel kell használni a sötétitőt vagy redönyt és tv elhelyezését.. ettől függetlenül nyilván akkor szarok be a legjobban az oled képernyőtől mikor este full sötét szobában film közben van egy teljes fekete kép 0 nittel pár másodpercig, aztán jön a jelenet és berobban nagy dinamikával a kép.. (ilyenkor ez furcsa érzés, reflex szerüen keresi az agyam hol a picsába is van a tv-m amit eddig néztem

legyen
Vhiktor