Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
65"-os OLEDben gondolkodunk.
Eddig alapvetően az LG CX, C1, és G1 merült fel mint lehetséges opciók? Ezek közül melyik a legjobb? Illetve az idea széria jobb lett, mint a tavalyi? Mintha a G1-ről olvastam volna valamit, hogy kicsit hibádzik a történet.Falra menne. Van javasolt konzol ezekhez, vagy alapvetően bármelyiket vehetem? Vasbeton falra menne.
Van hozzájuk javasolt soundbar?
Köszönöm a segítséget!
-
kokosmith
tag
Sziasztok! TV vásárlásban szeretnék segítséget kérni tőletek. A "Milyen TV-t vegyek" fórumban már feltettem a kérdést, ott az alábbi típusokat ajánlották OLED-ek közül:
LG Oled CX
Sony AG9, A8
Panasonic HZ980
Philips 55OLED805/12
Philips 55OLED855/12Megnéztem őket neten, illetve Média Marktban, de kevésbé tudom, hogy melyik lenne az ideális számomra. Ami feltétlen fontos lenne, az a Google Home / Alexa kompatibilitás az alábbiakon túl.
Próbáltam minél jobban összefoglalni az igényeimet, és a setup-ot.
Jelenlegi eszközök:
- Zidoo Z9S 4K képes médialejátszó, tervben van a Zidoo Z9X-re fejlesztés
- Onkyo TX-NR686 4K, HDR képes erősítő, tervben van a Denon AVR-X4500-ra fejlesztés
- 5.1 házimozi rendszer
- Samsung UE48H8000 LED TV (2014-es)
Használati szokások, igények:
- nézési távolság 3 méter
- 55"-os (125 cm széles TV fér el kényelmesen, TV állványon)
- eARC képes, 4K TV
- használatban főleg magas felbontású (most 1080P, később 4K) filmek, illetve Netflix 4K, YouTube 4K lenne, megfelelő 5.1-es hangminőségben (később akár Atmos), illetve UPC (most már Vodafone) TV adások
- sportműsorokat szinte sosem nézek, monitornak nem lesz használva, illetve ha később be is szerzek játékkonzolt, nem ez lesz a meghatározó használati mód.
- általánosan napi kb 2 órát nézünk hagyományos TV adást, illetve 1-2 további órát Netflix vagy médialejátszóról filmet/sorozatot. Alkalmanként megy akár 3-4 órát is TV adásról zene csatorna (VH1, MTV), ahol a logo kinn van statikusan
- keret: bruttó 500.000 FtSzívesen vennék technológiai, márka és konkrét típus szerinti iránymutatást is. Nagyon köszönöm előre is!
-
pinnacle
nagyúr
válasz
blakey
üzenetére
Ha gyári visszaállítást csináltak volna, észre sem veszem. Láttam ezt a unboxing videót, de nem emlékeztem a becsomagolt hálózati kábelre, matricára. Írtam az MM-nel, azt válaszolták továbbítják az illetékes osztálynak.Fura, hogy az MM ilyet csinál és pont azért szoktam ajánlani, mert egy nagy cég, talán megbízhatóbb, mint egy noname webshop. Outletje is van, ahogy az Edigitalnak is, ott kell árulni a visszaküldött termékeket.
-
blakey
titán
válasz
pinnacle
üzenetére
A 4 óra semmi, azalatt nem sokminden derül ki, de minden esetre nem túl jó, hogy kvázi használtat kaptál holott újra adtad le a rendelést. Én mindig személyesen hozom el a TV-t, tavaly én is használtat, kibontottat kaptam elsőre, teljesen amatör volt a csomagolás, megpróbáltak meggyőzni, hogy nem volt kibontva, de végül sikerült egy újat kapni és teljesen más volt a csomagolása. Én a helyedben visszaküldtem volna.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
blakey
üzenetére
Köszi blakey, alaves! Akor majd beállítok nappali, esti üzemmódot. Jó ötlet a Pana távján a Picture gomb, így egyből tudok váltani. Netflixnél meg Dolby Visoin IQ vagy sötét.
Nincs szerencsém ezzel a TV-vel, MM-től használtan kaptam, elméletileg csak 4 óra volt benne, de már 2 órája narancssárga a led, ami a pixel frissítést jelzi.
Máskor is lehet narancssárga a led.
-
kgergo89
tag
válasz
sirály69
üzenetére
Fent van az, csak a magyar oldalrol lesporoltak.
https://www.lg.com/ca_en/tvs/lg-OLED55GXPUA -
Skynet258
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nekem sem volt logikus, hogy a "magas" igazából az "alacsony".
Én megállítottam a tv adást, ott volt a logó, kapcsolgattam és látszódott, hogy a "magas" értéknél lesz halványabb a logó. -
-=Jam=-
addikt
válasz
sirály69
üzenetére
Media Markt elég sok infót ír róla, szerintem annak lehet hinni:
Méret talp nélkül (Szé / Ma / Mé): 1225 mm / 706 mm / 23.1 mm
-
sirály69
őstag
Láma kérdésem lenne...
Hol tudom megnézni LG OLED55GX3LA tv méret adatait? Az LG (magyar)weboldalán ezek az adatok nincsenek megadva...
Webáruházakban lévő adatokban nem bízok.... -
alaves
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Azt hiszem, ha "magas", akkor csökkenti legjobban a logo fényerejét.
-
alaves
addikt
válasz
pinnacle
üzenetére
Jó kérdés, ha jól emlékszem a B7 fényérzékelője is OLED fényt állított HDR-ben és nem a csúcsfényeket. Philips-en HDR/DV a blakey féle 72 korrekt nappal és sötétben is (nálam most filmre 80, a demóknál bőven elég a 60). A Panasonic a HDR/DV-t lehet hogy egész másképpen kezeli, sőt biztos. Keress egy arany középutat, ha nem szeretnéd állítgatni. A HDR és DV képalkotás bőven nem egységes és nem kiforrott. Pl. gondolom azért van Netflix mód a Panasonicon, mert a netflix teljesen más paraméterekkel tömörít, mint pl. az UHD BD.
-
blakey
titán
válasz
pinnacle
üzenetére
Soha nem használom a fényérzékelőt, számomra nincs annál zavaróbb, hogy fényviszonyoktól függően mindig egy kicsit mást lássak. Mindig úgy állítom be, hogy éjjel, nappal jó legyen, természetesen leginkább a sötét szobában való TV-zéshez van optimalizálva, világosban is bőven nézhető.
HDR filmeket este te milyen fényerőn nézed? - 72
Úgy emlékszem te nem használsz külön nappali, éjszakai beállítást. - nem használok, sokmindnetől függ, hogy sok-e a 100 vagy sem. -
pinnacle
nagyúr
válasz
alaves
üzenetére
Köszi! Philipsnél HDR-ben a fényerőt nem 100-ra állítja fényviszonytól függetlenül? LG-nél, Sony-nál mi lehet a helyzet? Nyilvánvaló, hogy este más fényerő kell, mint nappal. HDR-nél jól mutat, ha sötétben megcsillan egy fénysugár valakinek az arcán, de ha kimegy a napra az már vakító lesz. Egyébként a leírásban HDR-nél is általános fényerőszabályozásról írnak, de ez nem működik. Kép üzemmódnál is van sötét helyiségre ajánlott Mozi, Dolby Visonnél is van sötét, világos, igaz nekem az utóbbi mód nekem hiányzik. Netflix módban is sötétebb lesz a kép, gondolom az is esti mozizásra van beállítva.
blakey HDR filmeket este te milyen fényerőn nézed? Úgy emlékszem te nem használsz külön nappali, éjszakai beállítást. Szerintem sok a 100.
-
törölt tag
válasz
Gtaati
üzenetére
Ez egy Sony RMF-TX611E típusú távirányító, innét indult a szál.
LG-hez nem tudok háttérvilágított távirányítóról. Illetve a signature távjaik közt mintha lenne ilyen, de nem tudom, kaphatóak-e, és egyáltalán működnek-e a mai tévékkel.
-
alaves
addikt
válasz
pinnacle
üzenetére
Szerintem kapcsold ki, és nappal is árnyékolt szoba legyen, hiszen a HDR/DV előnyei akkor látszanak igazán. Philips-nél HDR képmódban is ugyanúgy működik a fényérzékelő, mint SDR-ben: az OLED fényt szabályozza (nem használom, mert SDR-ben nappal felhúzza 100-ig is, pedig én akkor is 25-ön használom). B7-en használtam TV adáshoz, mert az általam beállított 25-ös OLED fényt nappal nem húzta tovább, éjszaka pedig levette 15-17-re.
Vagy kreálsz egy nappali és egy esti HDR/DV képmódot és váltogatsz.
Philips OLED754 agresszív ABL dolgozik rendesen a linkelt tesztnél, nekem nincs kifogásom ellene. -
pinnacle
nagyúr
válasz
alaves
üzenetére
Van olyan Oled TV, amin HDR adás esetén is működik a (HDR) fényérzékelő? Panasonic 55HZ980E-n világos jelenetnél nagyon erős a fényerő. Azért mégis csak más beállítás kell nappal, mint este. HDR-nél a fényérzékelő inaktív, de van külön HDR fényerő szabályozás. Csak az a gond, hogy nem a fényerő szabályozza, hanem az alatta lévő Brightness-t, ami egyébként nem sokat számít, de ha nullán akkor persze semmi nem változik.

Nincs más megoldás, este le kell venni a 100-as fényerőt, legfeljebb csökken a sötét jelenetekben lévő világos rész, de legalább nem fog vakítani? Szoktak panaszkodni, hogy teljes fehér képnél Oled TV-ken beszürkül a kép. Panánál nem, itt is szinte teljes képernyőn olyan a fehér mint kicsiben. -
tastas
csendes tag
Sziasztok,
Ma délelőtt volt az LG szervizese, rendkívül korrekt, gyors és tiszta munkát végzett.
Én azt gondolom én már nyertem, remélem a panellotton is, de bármi jobb az eddigieknél és kaptam erre a panelra is 2 év garit.
Tanulság, 21. hónaptól folyamatosan figyelni fogom az esetleges hibákat és jelzem az LG-nek.Ahogy mondtam én lehet "botszemű" vagyok, de sokmindent nem láttam a uniformity teszten szabad szemmel. Mobillal fotózva azért valami kis TT látszik de szabad szemmel nem látom, tehát nem zavar!
Ami az elejét szemet szúrt, hogy egy sárga kép azért most is elég zöldes volt. Viszont este az RGB teszten ezt is már nagyon nézni kellett, hogy háát ahaa kicsit talán zöldes.Szóval elengedem a teszteket nem keresem a hibákat (gari lejárat előtti 3 hónapig
) és nézni fogom a TV-t.Most szemezek egy CX77-el, de emagon nem találok baleseti biztit, amit egy 2 éves gyerek mellett nem biztos, hogy elengednék.
Köszi a segítséget.
-
alaves
addikt
válasz
juheeboy
üzenetére
Nyugodtan lecsavarhatod Dolby Vision képprofilban is az OLED fényt 60-80-ra, igaz, ezzel az EOTF (SDR gammához hasonlító dolog) kicsit más lesz, de sebaj, nem hinném hogy észrevehető lesz a különbség a fényerőn kívül. Amúgy HDR/DV-ben 100 OLED fényen is csak a csúcsfények erősek a többi nem. SDR-ben nyilván a 100-120 nit OLED fény a referencia (BX-en nem igazán tudom, de úgy 30-50 között lehet). Beállítások: [link]
Beégés: logó védelem: magas; pixeleltolás: be -
juheeboy
csendes tag
Sziasztok
Én teljesen új vagyok ebben az Oled témában és szeretnék feltenni egy két kérdést, remélem jó helyen érdeklődök, ha esetleg esett már róla szó elnézést, de rengeteg a komment
Egy lg bx tv-m van.Először is azt szeretném megtudni vagy tanácsot kérni hogy amikor netflixen elindítok egy sorozatot felismeri bizonyos tartalmaknál a dolby visiont majd tv-n az általam leginkább tetsző módot kiválasztom pl home cinema vagy bármely másik, és a tv egyből az oled fényt felveszi 100ra. Ezt érdemes-e lentebb venni, mert hirtelen nekem 50-en is elég világos? Nem tudom hogy ez a panel vagy oled élettartamát mennyiben befolyásolja?
Illetve ki milyen beállításokat szokott használni sima tv adás, film (4k hdr dolby v.) vagy akár játékra? Utóbbinál xbox series x. Igazából tudok ez olyan kinek mi jön be, ez esetben mit tanácsolnátok?
Végül pedig a beégéssel kapcsolatban, láttam vannak rá beállítások érdemes-e ezeken állítgatni?
Előre is köszönöm a segítségetek -
törölt tag
válasz
xerobyte
üzenetére
Nekem ez a SoC kérdés alighanem eldöntötte, hogy a tévé ára az idén is a számlámon marad.

Engem az A90J jobban érdekel, de ilyen tekintetben egykutya. A legésszerűbb egy 77G1 lenne és kész, csak a hülye légegeres rendszer és háttérvilágított táv sincs hozzá, ehh. Meg azért csak 83-as kéne.
-
xerobyte
aktív tag
Kezdenek beesni az A80J-ről az első hivatalos reviewek (főleg spanyol) és az első vásárlói reviewek (főleg amcsi), de az igazi áradat jövő hétre vagy csak utána várható, EU-ban inkább hónap vége/május.
Az eddigiek alapján szinte biztos, hogy a kezdeti hírekkel ellentétben ugyanaz a panel (tehát EVO) van benne, mint az A90J-ben, de ugye heatsink nélkül, tehát sokkal inkább a G1 ellenfele lesz a valóságban.
Számomra az egyetlen nagy kérdőjel a SOC, ami benne van HDMI 2.1-re, itt még problémák vannak a VRR-al és lehet ezek a problémák maradnak is 4k 120hz HDR VRR-nál, ami blama... -
-
n4nom4n
csendes tag
Milyen bluetooth fülest használtok a tv-hez?
(már aki használ persze) -
alaves
addikt
-
kgergo89
tag
Ezt csak ugy itt hagyom, EVO panel uniformity teszt, erdekes:
[LG G1 (2021) vs CX / GX (2020)] -
mglita
tag
Esetleg valahol elérhető (eddig keresésem sikertelen) olyan műszaki rajz, amin a CX 77 hátlapja van méretekkel, hogy a VESA konzol méretek pontosan, hogy miként helyezkednek el az egész TV méreteihez képest? Ez még nálam lehet egy szűk keresztmetszet.
-
mglita
tag
Sziasztok! OLED tv vásárlása előtt állok és annyit tudok eddig, hogy LG OLED lesz és 77"-es. A kérdéseim itt következnek
A CX és GX esetében van bármilyen különbség a képben / képalkotásban? (Alapból soundbarral lesz használva.)Most a CX 1.1m a Mediaban. Az új C1 előrendelési áráról az imént beszéltetek. Sokkal jobb lenne a C1 a CX-hez képest? Megérné a felárat? Vagy tényleg nem az új EVO panellel érkezik? Egyébként mikor érkezhet meg ha előrendelném?
@xerobyte Levezetése nagyon hasznos volt az ár kapcsán.
Szóval CX, GX, C1 dilemma megy
. -
xerobyte
aktív tag
Az 1.469M 77C1 az egy nagyon jó előrendelői ár (szerintem a bolti nyitó 1.6M lesz majd, amikor készlet is van), aki épp hezitál annak írom, hogy ilyenkor mi a tipikus menet:
- tényleges megjelenéskor az árak felugranak 10%-ot az előrendelőihez képest (tehát, ha az MM honorálja az előrendelői árat, akkor érdemes most rácsapni)
- 2 hónap kell, hogy visszatérjünk ezekre az 'előrendelői' árakra
- az azt követő 3-4 hónapban lineáris árcsökkenés blackfriday árig, ami kb az előrendelői ár 70-75%-aNyilván kristálygömbbe tekintés, meg COVID, meg kereslet-kínálat, de ha idén is a megszokott mederben haladunk, akkor a C1 77" nevezetes árpontjai szerintem:
- előrendelés 1.46M
- bolti nyitó 1.6M (május)
- első igazi akciók 1.25M (szeptember)
- black friday 1.05M (november)
- kifutás eleje 950K (2022 február)
- a legolcsóbb TV, amit valaki újonnan, bontatlanul összemákol, villámakció 849K
Ezek tippek, 50k itt ott simál elcsúszhat, illetve tényleg minden az előrendelőiből lett levezetve.Hogy ez a tipp valid legyen 2 dolog kell, anélkül érvényét veszti a fenti írás:
- EUR árfolyam stabil (nem erre fogadnék), nem száll el 400ig
- az 1.46 tényleges előrendelői árEgyébként ha tényleg 2 héten belül itt az igazi, hivatalos készlet, nem csak a szokásos becsencselt más piacra szánt EMAG-os cuccok, akkor kb 1 hónappal előbb is vagyunk, mint szoktunk.
SZERK.: megnézve Vincent videóját volt egy érdekes mondata:
A C1-ben nem az új EVO panel van (bár az elektronika az új), visszont az OLED panel gyártó üzemek az idei év végére már csak az új panelt fogják gyártani. Lesz vajh' evo paneles C1?
-
alaves
addikt
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Rendben, hallgatok
... javaslatom: aki a 80-as években Nakamichi mellett döntött, neki most TV vásárlásnál az OLED a nyerő
bocsesz...
(egyébként pl. B7 kijelzőcserénél az LG-s szakival egyöntetűen megállapítottuk, hogy a NYÁK lapok színben, forrasztási minőségben, stb. szinte megegyeznek a 80-as évek Nakamichi deckekkel, míg pl. a Pioneer csúcs deckek belseje "trágya gány meló" kinézetűek voltak.) -
saserq
friss újonc
Sziasztok!
Panasonic TX-55HZ980E, LG OLED55CX3LA, esetleg LG OLED48CX3LB között vacilálok. Melyiket ajánljátok? (Főleg filmnézésre lenne használva)
Érdemes még várni az árak esésére, vagy ez lesz a vége?
Előre is köszi a válaszokat!
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
alaves
üzenetére
Szerintem nagyon nem kell itt bizonygatni , hogy egy olcsóbb oled tv is jobb , mint egy drágább csúcs Qled(LCD) , erre a legjobb példa az "asssssszony " szemüveges is , laikus is ,( itt egy igazi "objektív tesztalany" , ezt már kb. egy éve le is írtam) amikor élőben megnéztük együtt a a samu q 90/85/80 vs LG /b/C/9 +Pana gz...... tévéket , egyértelműen az oledekre szavazott.
( Lehet , hogy a samunál túltolták a demót egy kicsit
) -
alaves
addikt
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Persze az sem volt rossz magnó, csak azt próbáltam volna érzékeltetni, hogy közel azonos paraméterű és teszteredményt produkáló készülékek között összhatásban (és nem az egyenkénti paraméterek öszehasonlítgatásában) mi a különbség. Nem a Dragon-ról v. az 1000-esről beszéltem, hanem pl. a belépő 2 fejes BX1, CR1, amelyek nekem is voltak. Ezek voltak kb. azonos árban az egyéb gyártók csúcsmodelljeivel (pl. a Pioneer CT9R magnóm). Magyarán megmondva: OLED754, LG BX = Nakamichi belépő deckjei; Q90 = egyéb deck gyártó csúcsmodelljei. És ez decknél független a szoba akusztikájától, TV-nél pedig a szoba világosságától.
-
Gaben360
senior tag
No, elértem a 2000 órás pixelfrissítéshez, karbantartáshoz a C9-en, most csinálja.
Remélem holnap nem lesz téglalap a közepén!
-
daneel_hu
addikt
MM-ben elvileg a 77 GX 1,26 m bruttó.
Az nem olyan vészes ár.
-
Terenszhill
csendes tag
válasz
Anthony001
üzenetére
Nem mindegy, hogy milyen a séma az exfat formátum esetében. Fő rendszerindító rekordot válassz. Ha GUID, akkor nem ismeri fel a TV. Nálam ez megoldotta Panasonic esetében.
-
blakey
titán
válasz
Anthony001
üzenetére
Macbookon is bármilyen fájlrendszer szóba jöhet, ha NTFS kell akkora Tuxera vagy Paragon a legjobb megoldás.
-
n4nom4n
csendes tag
válasz
Anthony001
üzenetére
Formázd NTFS-re
Tuxera nfs for Mac programmal
Én megvettem de van más megoldás is! -
Anthony001
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy CX-et, és arra lettem figyelmes - korábban nem volt még LG tv-m -, hogy a terrás exfat külső hdd-m nem tudja beolvasni. Erre esetleg van valamilyen megoldás? Mivel macbookom van, csak az exfat fájlrendszer jöhet szóba.
Köszi!
-
wallace 234
őstag
-
alaves
addikt
Kicsit gyűröttebb fejű, OLED TV-t vásárolni szándékozóknak, akik nem tudnak dönteni, hogy OLED vagy QLED (ill. LCD csúcsmodell) közel azonos árban: ha belépő szintű OLED-et veszel már az is olyan, mintha belépő Nakamichi kazettás decket hallgatnál. QLED vásárlása esetén ezzel szemben olyan, mintha egyéb gyártó ezzel kb azonos árban lévő (Akai, Sony, Technics, Aiwa, Sanyo, stb.) csúcsmodell kazettás deckjét hallgatnád (pl. Tandberg, Pioneer, Revox nem összehasonlítási alap). Azt hiszem ezzel jól érzékeltettem a különbséget. Lehet vitatkozni, de ez kb. ennyi.
-
tastas
csendes tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Valakinél azt olvastam, hogy B7vett B7 cserét kap.
Jövőhéten okosabb leszek remélem, meg boldogabb
De sanszos, ha bele tudják gyűrni az újabb fejlesztést (kábeltoldásról is olvastam) akkor várhatóan nem tartanak 4 éves paneleket még gyártásban.B8/B9-el jobban járok? Azokról nem olvastam rosszakat.
Ahaa : RTINGS szerint annyira nem
-
torma1981
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
De pontosan. De szerintem B8-at kapnak ha van. B7 tuti nincs már. 4 éves panelt elég érdekes lenne, ha tudnának adni.
-
tastas
csendes tag
válasz
zsakadam
üzenetére
Szia,
Köszi az infót.
Tegnap este MMben megjelent a 77C1 1450k árral, ez viszont így kezd érdekes lenni.
Lehet bemászik valamikor abba a kategóriába amire még lesz budget, lehet várok egy picit.
Ha pedig jövőhéten tényleg megcsinálja az LG szervíz a B7et akkor azzal ki lehet húzni egy darabig. Vettem egy szelvényt a panellottóra, bár csak nyerhetek, a jelenlegi állapotnál minden jobb. De az is lehet, hogy upgradelt B7es kijelzők még nem ennyire problémásak.
Kiváncsi leszek. -
törölt tag
-
-
alaves
addikt
Na, ez már bőven 1 mFt alatt lesz év vége felé, jövő év elején, de előfordulhat 899 eFt is
: [link] -
Ordasss
csendes tag
Kedves Forumozok!
Egy kerdessel fordulnek hozzatok, egy keszulek korubeluli erteke erdeklene. Tipusa: LG OLED TV C8 65 inch, kb. ket eves, van egy kb. egy cm atmeroju fekete pixelhiba kozepen a legfelso sorban illetve van egy piros pixelhiba-csik fuggolegesen a kepernyo bal harmadanal (ez vegigfut). Erdeti ara kb. 600.000 HUF.
Elore is koszonom a valaszokat,
Imre -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én megállítottam a tv adást, ott volt a logó, kapcsolgattam és látszódott, hogy a "magas" értéknél lesz halványabb a logó.

) és nézni fogom a TV-t.
üdv.

bocsesz...

ugyis terveztem hogy lecserélem a 65" CX modelt.
Vhiktor