- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Jorgi Kormi #116301 üzenetére
Szerintem amit linkeltem az nagyobb volt mint 65 col, a 65osoket en is egyedul csinálom. Felette mar nagyon necces.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Jorgi Kormi #116118 üzenetére
Ezek szerint forradalmat nem robbant még mindig az oled mögött van.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Jorgi Kormi #116112 üzenetére
Igen elvileg a banding javul valamennyit a tinting semmit. Anno az Lg-n nekem is volt banding semmit sem javult de láttam itt a fórumon olyat akinek szinte teljesen eltűnt. Érdekes.
-
romero.
kezdő
válasz
Jorgi Kormi #116108 üzenetére
Probalgattam a videokat amiket küldtél (koszonom szepen egyebkent!
) en halistennek nem lattam semmi problemat szabad szemmel sem a telefon kamerajan keresztul.. de mint mondtam, ebben még kevés az üzemidő. :/ Sony Oledekkel mi a helyzet amugy? Annyira keveset hallok felőlük hogy az borzalom.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Jorgi Kormi #116099 üzenetére
Mintha lenne egy kis pink tinting főleg jobb oldalt.
-
Yodamest
veterán
válasz
Jorgi Kormi #116099 üzenetére
Szerintem ez két különböző jelensèg, nálad a sávosodás egyáltalán nem látszik, cserèbe olyan a bal oldalon, mintha inverz backlight bleed lenne, szinte már panelhiba gyanús jelenség. Èn ezt elkülöníteném a sávosodástól.
-
Daywalker
addikt
válasz
Jorgi Kormi #115946 üzenetére
Ez silver, bizom benne a gyerekeim nem torik ossze, ahhoz nagyok, falon van, onnan nem veri le a macska sem. De én is ugy gondolom, hogy jol jöhet ez még akar az utolsó pillanatban is.
-
válasz
Jorgi Kormi #115942 üzenetére
Köszi!
-
eL Geri
őstag
válasz
Jorgi Kormi #115930 üzenetére
Ja, ez a led-del való futó karbantartás visszajelzés már nekem is eszembe jutott, én szeretném ha lenne. De nincs.
Mert pl. tudom, hogy nem húzzuk ki a konnektorból, de akkor is, van amikor igeni kihúzom; hosszú elutalásnál, viharban...
Ja, és mi van, ha közben visszakapcsolom? Nem csinál neki rosszat egy félig lefutott ciklus? -
Sasi001
senior tag
válasz
Ha belefutott a 4-óra kikapcsoláskor nem kattan a relé csak majd kb. 8-perc múlva.
-
Daywalker
addikt
válasz
Jaja, ez van a leírásában is, meg kihúzni/lekapcsolni sem szoktam, de a lényeg, hogy pluszban nem igényli (és a leírás is ezt ajánlja, hogy ne indítgasd kézzel).
Sasi001: neked is köszi a választ.
-
kemuri78
csendes tag
válasz
Jorgi Kormi #115921 üzenetére
Köszönöm!
-
Daywalker
addikt
válasz
Jorgi Kormi #115893 üzenetére
Nekem is csak Panáim voltak eddig, de a C4 tényleg durván jó áron volt most. Ennek ellenére már elment a kedvem az egésztől, ami itt megy az utóbbi időben...
-
Sasi001
senior tag
válasz
Jorgi Kormi #115873 üzenetére
Nem is értem, hogy miért nem Panasonic-ot vettél. Egyébként pont HDR-ben a legjobb a qd-oled.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Jorgi Kormi #115873 üzenetére
Sajnos nem lattam a panat, de valljuk be a legtobb ilyen teszt fizetett/érdek vezérelt.
En inkabb úgy fogalmaznék hogy nem a qd oledet verte meg hanem a többi márkát. Fizikailag képtelen olyan színeket megjeleniteni mint a qd oled. Persze ehhez olyan anyagok is kellenek. Lehet ha mások vesznek részt ezen a teszten, akkor mas jott volna ki győztesként. En semmilyen objektívnek való dolgot nem találtam erről a tesztrol. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Jorgi Kormi #115840 üzenetére
Csak a kepminoseg miatt írjuk a qd oledet. Mindegy a márka, jelenleg a qd oled a király aztán tandem oled, mla, woled.
A kontraszt arany es a színtér a legfontsabb egy megelenitonel, utána jon minden mas, mert erre a legerzekenyebb a szem, ebben meg jelenleg a qd oled az etalon. De mindegyik oled jo, csak hat kell egy sorrend. -
Daywalker
addikt
válasz
Jorgi Kormi #115749 üzenetére
Bizony, én is
ugy voltam vele, hogy ezért az árért nem fizetek a 83"-ért felárat... De elég a 77" is.
-
Daywalker
addikt
válasz
Jorgi Kormi #115747 üzenetére
Múltkor 640e volt a 77" C4 a Media Marktban, nem kiállítási darabok.
-
Yodamest
veterán
válasz
Jorgi Kormi #115745 üzenetére
Ezzel egyetértek, tök felesleges időpazarlás elmenni megnézni, a neten minden info megtalálható. Ez az elmegyek és jól összenézem őket ott kiállítva, mára már egy nagyon maradi hozzáállás.
-
medeked
kezdő
válasz
Jorgi Kormi #115743 üzenetére
Nekem nagyon bejött, pedig a g5öt mentem megnézni mm be és ott ragadtam egy 77s95d nél. A vicc hogy csak egy 55colos g5 volt kiállítva a saját demója futott azon is és az volt az első gondolatom az s95d után hogy mi ez a szar.
Elképzelhető hogy a qd volt ilyen hatással rám olvasva a korábbi hozzászólásokat. -
medeked
kezdő
válasz
Jorgi Kormi #115735 üzenetére
Telekomnál 75coltol van 7db tv amik közzül lehet választani.
Ez az QE83S90DAEXXH mivel van pariban mert igen jó az ára c4?Rtings qd olednek veszi az s90d- t
-
medeked
kezdő
válasz
Jorgi Kormi #115731 üzenetére
Ha woled akkor inkább Lg , ha már így is úgy is rothad nem?
-
Mauzes
addikt
válasz
Jorgi Kormi #115701 üzenetére
Szerintem az még a különbség, hogy miniled-ből tudsz venni "olcsóbbat", oled-ből meg nem. Tehát oké, hogy az oled nyújtja ma a legjobb minőséget, de ha nem a csúcs tévék és csúcs miniledek között válogatsz, akkor bőven tudsz sokkal jobb áron olyan miniled tévét venni, ami minőségben már megközelíti azt, amit évekkel ezelőtti oledek tudtak (fényerőben meg sokkal jobbak).
Pl. egy TCL C7k vagy Hisense U8NQ árából semmilyen oled-et nem tudsz venni azonos méretben.
MÁS: Egyébként az Rtings pontozási rendszere mennyire jó szerintetek? Pl. a Hisense U8N 8,3-as mixed usage pontot kapott, az már LG C4 szint. A TCL C8K meg LG C5 vagy Samu S90D szintű pontszámot kapott.
-
válasz
Jorgi Kormi #115707 üzenetére
Én is így fogok tenni
-
válasz
Jorgi Kormi #115701 üzenetére
Nem is az árkülönbség lenne a probléma, hanem a tartósság.
Kissé fárasztó már 3 évente tévét cserélni amikor meg javulás "szinte 0".
Ha most megint oledet veszek akkor kiegészítem egy biztosítással az tuti +2 évre min. -
N. Gabi
csendes tag
válasz
Jorgi Kormi #115641 üzenetére
Köszönöm nem tudtam hogy ő a topik gazda de már néztem tőle egy pár videót de még nem láttam ezt .
Majd kipróbálom -
nagy__sandor
csendes tag
válasz
Jorgi Kormi #115566 üzenetére
Igen, az a TCL elég jó, viszont még a Sonynál is drágább.
-
nagy__sandor
csendes tag
válasz
Jorgi Kormi #115542 üzenetére
Köszi, elolvastam. Háát… Ezt még emésztem és lehet maradok a miniled vonalon akkor (Bravia 7), mert ebben a méretben kb minden más 1m fölött van, nem is kevéssel.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Jorgi Kormi #115544 üzenetére
Elvileg mindkét technologiánál a hordozók vannak üvegből a külső rész műanyag és azon van pluszban a bevonat.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Jorgi Kormi #115544 üzenetére
65os van
-
nagy__sandor
csendes tag
válasz
Jorgi Kormi #115517 üzenetére
Nekünk a 83 is határeset, passzentosan elférne egy 100-as is. A kanapé(n ülö ember) szűk 4 méterre van, szóval nem mennék 77-es irányba.
Gondolom csak írnák, ha bemutató darab. De legkésőbb kiszállításkor kiderül.
Engem igazából az érdekelt, hogy van-e bármi ami miatt ellenjavalt ez a modell (samsung vs woled, dv hiánya, samsung minőség, stb.)
-
lala666
őstag
válasz
Jorgi Kormi #115517 üzenetére
Jaaaaa, mert az euronics arról híres. Össze szedi a kiállított darabokat és néha még újként akarja eladni. Volt már pár történet velük.
Kérdezted tőle a 77est? -
lala666
őstag
válasz
Jorgi Kormi #115511 üzenetére
83 asról van szó. Miért raksz be 77est. Vegyél amúgy 700ért panasonic, vagy sonyt 83 asból...amúgy meg tuti bemutató darab.
-
nagy__sandor
csendes tag
válasz
Jorgi Kormi #115486 üzenetére
Tudom, hogy sima woled, a kérdés nem erre irányult.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Jorgi Kormi #115427 üzenetére
Nagoyn jo a tandem oled, holnap viszik el tőlem a g5-t sajnálom is .
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Jorgi Kormi #115416 üzenetére
Az lcd szurke az hatalmas túlzás.
Picit emelkedik a feketeszint ha ugy esik ra a feny.
Szürke csak a matt bevonatú kijelzőnél lesz pl s95d es s95f, ott valóban ips fekete lesz, de amelyik nem kapta meg az idióta matt fóliát ott kozel sem ilyen mértékű a problema. -
Sasi001
senior tag
válasz
Jorgi Kormi #115416 üzenetére
Nézz meg egyet élőben, az “LCD szürke” nagyon távol van tőle. A fényes felülettel se érsz sokat ha magad látod benne vagy a nappali világítást. Továbbá ez nem qd-oled-nél jellemző általánosan, hanem a matt felületű s95d-nél.
-
salapp
addikt
válasz
Jorgi Kormi #115391 üzenetére
Ez így van, XR80-ast semmiképpen nem akartam, a Bravia 8 II meg még horror ilyen méretben. Ezért kellett lépnem. Most a Sony szalonban ingyenes kiszállítás mellett 600ezer. Én annyiért már megvettem volna most, ha nem jön az alternatív vételi lehetőség. Egyébként nem úgy van, hogy ha nem talál az ember megfelelőt az MM-ben, akkor kérheti, hogy az utalvány értékét fizessék ki? Még a Telekomban is 618ezer, de mondjuk ott előfizetés mellé kamatmentes részletre is adják, akkor azt, hiszem ott is 600ezer alá kerül az ár, meg ugye az inflációt figyelembe véve még "jobb" a végeredmény, mint egy összegben.
A mozgásra háklis vagyok. Ezen egy álom, bár már az A80J-nél sem panaszkodtam. -
gabber01
addikt
válasz
Jorgi Kormi #115376 üzenetére
Mondjuk elég röhejes és szánalmas ez a rendszer, ahogy a TV-ket értékelték. Számomra maximálisan elvesztette az egész a szakmaiságát. Nevetséges.
-
válasz
Jorgi Kormi #115097 üzenetére
Status 4: C13130-... OMG
(vagy hellyeah
)
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Jorgi Kormi #115149 üzenetére
Igen es mégis rothadt, innen látszik hogy nem az uzemidő szamit.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Az enyémben 1013 óra van
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Melyik sor a kicsi és a nagy kompenzációk száma?
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Jorgi Kormi #115124 üzenetére
Igen. Sajnos az újkori mérése nincs már meg de emékszem, hogy deltaE 2 alatt volt minden. Szóval tudom mihez viszonyítani. Azóta eltelt 4-5 év.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Jorgi Kormi #115122 üzenetére
Kiváncsiságból msot resetelni fogom a panámat a gyári beállításokra és megnézem most mit mutat
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Jorgi Kormi #115120 üzenetére
Itt elso sorban az a baj, hogy nativ szinteret használnak ami csak pchez jo icc profillal. A másik probelma hogy a Fehéregyensúly beállításához használt muszer nem megfelelo (felre mér), a gyarban sokkal de sokkal jobbat használnak. Nézd meg a tesztjeimet mennyire pontos az LG gyari kalibracio. Most mar annyira, hogy referencia muszer nelkul (4 milla minimum es ebbol illene 2 db....) nagyon nagy esellyel csak rontani lehet rajta.
Most mar az LG az egyik legjobban kalibralt tv gyarilag. A másik a Panasonic, ezek mostanában deltae 2 korul vagy alatta mozognak. Persze van szórás itt is, mert most a másik g5 amit kaptam tesztelesre kicsit rosszabb mint az előző volt.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Jorgi Kormi #115112 üzenetére
Ha tetszik használd így, csak semmi köze a színhelyes képhez.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Jorgi Kormi #115106 üzenetére
Amit most beállítottál a ph-s írás alapján azt töröld azonnal, azzal csak elrontod a gyári jó filmmaker képmódot, teljesen használhatatlan és nagy hülyeség az a beállítás (kizárólag pc + icc profillal lehet azt megpróbálni, de ott is felesleges ha színhelyességdt szeretnél).
Tedd filmmaker képmódba és kész, SDR esetében állítsd ízlésed szerint az OLED pixelek fényerejét. Ettől többet nem tudsz tenni csak rontani tudsz rajta rendes műszerek nélkül, ezt garantálom -
válasz
Jorgi Kormi #115103 üzenetére
A kis "karbantartás" csak relé kattogás, a nagynál kiírja a képernyőre, hogy egy hosszabb "karbantartás" kezdődik majd eltűnik a felirat és csinálja magától relé kattanások mellett.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy magától megcsinálja de a led nem változik, lehet azért mert azt ki is lehet kapcsolni a menüben ha netán valaki hálószobában használja és zavarja a sötétben. -
válasz
Jorgi Kormi #115101 üzenetére
A C4 is megcsinálja ugyan ezt.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Jorgi Kormi #115098 üzenetére
7011 ora?
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Állapot 4 : és ott az óraszám az első számsor.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Jorgi Kormi #115093 üzenetére
Osszefoglaloban benne van hogy kell megnezni az oraszamot pendrive segítségével. Panan hogy nézted meg az oraszamot?
-
Yodamest
veterán
válasz
Tuti van rajta gyári karbantartó, kikapcsolás után csinálja általában, hallod a relét kattanni ha ténylegesen kikapcsolt a tv. Ha nincs relé kattanás, akkor csak a képet lőtte ki, de a háttérben végzi még a pixeltisztítást.
-
eL Geri
őstag
válasz
Tudtommal 4 órányi összes nézési idő utáni első kikapcsolásnál csinál kis karbantartást. Ezért sem szabad kikapcsolás után azonnal áramtalanítani.
-
hunspikey
őstag
válasz
Jorgi Kormi #114961 üzenetére
Netflixen a Kavos a legkeményebb teszt szerintem (alvilág jelenet, asszem 4. vagy 5. epizód..), bár az Usher ház elején lévő jelenet is kiváló kalibrációs anyag - amikor az ügyész megérkezik a tesla taxival és bemegy a házba.
-
Yodamest
veterán
válasz
Jorgi Kormi #114958 üzenetére
Fú de azért a jobb kezével nagyon szorítja a felső csücskét a panelnak, ahol a leírás szerint nem szabadna fogni, emeléshez azt mutatja a rajz, hogy alul és kb oldalt vagy harmadolópontokban oldalt, de a felső csücsköt hagyni kell.
A saját súlya alatt amúgy nem tudom, hogy eltörhet-e a panel, tehát elfektetésnél pl. ha alul és a vékony részen túl mélyen fogja az ember, akkor a túllógó része le tud e szakadni önmagában. Pl. itt a 77"-nél ha ne adj isten szerivzelésre kerülne a sor és el kellene fektetni, nem tudom mi a jobb, a felső csücsöknél tartani vagy inkább kb középtájon?
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Jorgi Kormi #114958 üzenetére
Pontosan ez a tv van a hálónkban
Vincent még nem lepett meg az ágyban
-
medeked
kezdő
válasz
Jorgi Kormi #114950 üzenetére
Az én vacsi új oledemben 2szer cseréltek panelt másodjára alaplapot is mert arra gyanakodott a szervizes, hogy az alaplap cseszi el a panelt pedig csak az egyik jóságos cicukám harapott kicsit bele alulról másodjára közvetlenül azután hogy elment a szervizes mi meg elkezdtünk tévézni. Odament beleharapott és annyi lett. Addig mi sem tudtuk, hogy mi volt a gond. Hívtam rögtön a szervizes srácot hogy megint megkampelt.
Azóta polc van alatta így békén hagyja.
Igazából jól jártam mert a 2020 oledek még nem támogatták a chrome stadiát viszont amit kaptam új alaplap újabb procival az 2021es és azon már tudtam használni a stadiát. -
Yodamest
veterán
válasz
Jorgi Kormi #114943 üzenetére
Úristen ezt a szomorú szamurájt rossz volt nézni, itt ahogy az arcával tartja a panel középső részét, jéézus.
Sokszor feldobta nekem is ezt a B the Installer nevű csatornát, faszi rengeteg tévét üzemel be ilyen frissen épült ingatlanokba, van rutinja benne. De ahogy nézem sokszor hogy bánik a tévékkel mindig rájövök, hogy a nem ennyire rutinos felhasználó aki 3-6 évente vált, rettenetesen túl tudja félteni a tévét. Én alig merek hozzáérni, ez meg így az oldalát két kézzel megszorítva húzza ki a hungarocellből meg hasonlók.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Jorgi Kormi #114943 üzenetére
Sose felejtem el amikor egyedül csomagoltam ki, meg próba után vissza a 60 kilós Monolith 15" sub-ot.
-
Fenyis
újonc
válasz
Jorgi Kormi #114923 üzenetére
Köszönöm
-
szkutyi
addikt
válasz
Jorgi Kormi #114905 üzenetére
Nekem.netto 100 volt 2 éve....viszont véd 5 évig mindentől is ahogy mondod.
Ja és az sem mind1 hogy 0. Naptól vagy gyári gari lejárta után...
Mert sajnos vannak olyanok amik csak kiterjesztik +1-2-3 évvel a gyárit... -
pjen
félisten
válasz
Jorgi Kormi #114887 üzenetére
4 évesen akár le is lökheted az állványról és azt mondod szoba átrendezés volt. gond nélkül kifizetik.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Jorgi Kormi #114895 üzenetére
Ne viccelj már. Két egyforma tévé között is lehet nagy különbség. Vincent a tiéd bevizsgálta? Vhiktor a megmondhatója nem emlékszem pontosan de azt hiszem egy istenített Sony vagy Pana volt pont aminek a gyári kalibrációja elég tré volt. A panelrothadás sokaknál jelentkezett három éves kor előtt szerencsére gariba tudták cseréltetni de sok olyan is volt akinek garancia lejárata után 1-2 hónapra jött elő. Az öt éves kortól lényegesen hamarabb következik be. Pont a múltkor írtam, hogy itt az ideje lassan a qd olednél is ha egyáltalán lesz vele hasonló probléma.
”mozgás kezelése pedig nem attól függ , hogy woled vagy qd oled az adott oled tv”
Erről ki beszélt hogy befolyásolja a mozgást?
-
Sasi001
senior tag
válasz
Jorgi Kormi #114892 üzenetére
Miért kellene belenyúlni a mozgásba? Évek után tegnap kipróbáltam minimálisan a mai napig tartott, ki is kapcsoltam. Szerintem itt nagyon sokan nem használnak mozgásjavítót. Sajnos woled-nél dobozból kivétel után is nagyon sokan cseréltetnek panelt vagy küldik vissza a tévét egyéb gondok miatt a panel rothadás csak egy történet. Az hogy dobozból kivéve mennyire “perfekt” egy tévé szerintem csak kalibrálással műszerrel ellenőrizhető.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Jorgi Kormi #114889 üzenetére
Annak számít aki használ mozgásjavítót, dobozból kivéve bármelyik lehet rosszul kalibrálva típustól függetlenül, a garancia mindenkinek fontos, de tény, hogy a qd-oled paneleket eddig nem nagyon kellett cserélgetni, valaki nem gariztatni akar hanem használni. A felhasználói felület megszokás kérdése, de biztos van akinek fontos.
-
v2
senior tag
válasz
Jorgi Kormi #114603 üzenetére
Jó, megnézem. De ettől még pont ilyen tanácstalan leszek mint most. Ez jó ár, vagy nem
-
Csandi
addikt
válasz
Jorgi Kormi #114598 üzenetére
Szerintem igen. Tavaly ősszel kb. annyi volt a 65-ös
-
arpivw81
tag
válasz
Jorgi Kormi #114540 üzenetére
Ez mindenben így van,és akkor a határ a csillagos ég.
-
John D'oh
senior tag
válasz
Jorgi Kormi #114544 üzenetére
590ezres árra nem mondanám, hogy bagóért van. Volt ez a TV már 450ezer kuponozás után a Samsung webshopban amikor az a promóció ment hogy az alacsonyabb méret árán kaptad meg az eggyel nagyobbat.
-
lala666
őstag
válasz
Jorgi Kormi #114547 üzenetére
Úgy van. Mert ugye nem írta le mennyi az annyi...
-
lala666
őstag
válasz
Jorgi Kormi #114546 üzenetére
Amúgy igen, vannak jó áron már.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Ez a 83-as [link]
-
lala666
őstag
válasz
De 3 hónapos tévét írt, istenem gyere le. Ismerem ezeket én is....mi van, ha 400e amiért meg tudja szerezni....
-
lala666
őstag
válasz
Jorgi Kormi #114540 üzenetére
És honnan tudod amúgy mennyivel kéne kipótolni?
Azt nem írta mennyivel jobb áron van! -
John D'oh
senior tag
válasz
Jorgi Kormi #114539 üzenetére
Euronics híres arról, hogy a bemutató darabokat nagyon leárázza. Vásárlás előtt meg kell kérdezni az ügyfélszolgálatot. Volt már rá példa hogy írásba adták, hogy utolsó darab így bemutató példány.
-
lala666
őstag
válasz
Jorgi Kormi #114536 üzenetére
Már miért ne vehetné meg ha olyan nagyon áron van.
Nem rossz tévé azért... -
Krisztián42
kezdő
válasz
Jorgi Kormi #114465 üzenetére
Sziasztok!
Kollégám 2 tv között vacilál.
Samsung 65s90fatxx ezt nem tudjuk, hogy ez már qled paneles-e, amennyiben igen ezt kell-e ellenörizni valahogy.
Vagy lg 65c5
Melyiket ajánlanátok?
Közepesen világos szoba átlag felhasználás ps tv streem -
John D'oh
senior tag
válasz
Jorgi Kormi #114461 üzenetére
Időközben az S95F már 1.1 millánál tart ami már nem olyan rossz 77 méretben. Innen még esik várhatóan max egy százast, és utána már csak akció során és/vagy kifutás előtt lesz jobb áron.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Jorgi Kormi #114461 üzenetére
Pana évek óta nagy ívben le...rja az LG/Samu/Sony árai hol nyitnak és mennyire csökkennek.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Jorgi Kormi #114458 üzenetére
1,2misinél olcsóbb nem nagyon lesz kifutó áron sem...
-
John D'oh
senior tag
válasz
Jorgi Kormi #114458 üzenetére
Jó combos ára lett, ahogy lehetett is számítani rá
-
John D'oh
senior tag
válasz
Jorgi Kormi #114443 üzenetére
Ügyfélszolgálat megmondja, csak meg kell kérdezni.
Ha külső raktárról jön akkor 100% új. -
junkpod
nagyúr
válasz
Jorgi Kormi #114417 üzenetére
-
John D'oh
senior tag
válasz
Jorgi Kormi #114428 üzenetére
Őszi Joy napokat érdemes megvárni szerintem ha MM-ban vásárolsz.
-
John D'oh
senior tag
válasz
Jorgi Kormi #114424 üzenetére
A 8.2 nem tudom hogy sok vagy kevés (G5 pl 7.7) de azt tudom hogy a tinting az nálam egy külön kategória. Zéró toleranciám van lila meg mit tudom én milyen színeket nézni ott ahol nem azt kéne megjeleníteni.
-
John D'oh
senior tag
válasz
Jorgi Kormi #114417 üzenetére
A tinting csak woled betegség.
-
medeked
kezdő
válasz
Jorgi Kormi #114403 üzenetére
A s95f nek a fehérei inkább rózsaszín árnyalatú az rtings fotóin is és az általam linkelt videóban is gyakran észrevehető. Van egy másik video is az a g5el hasonlítja ott is rózsaszines a fehér a samu s95f en.
-
John D'oh
senior tag
válasz
Jorgi Kormi #114341 üzenetére
Annak idején egy rövid ideig fontolóra vettem én is, és egy másik fórumtársat kérdeztem aki épp friss tulajdonosa volt a szóban forgó 77 S90D-nek. Előbb néztem áprilisban jelentjezett be utoljára. Priviben írta ugyan de talán nem bánja ha megosztom itt is mert csak szakmai szöveg.
"A c2-höz képest nagyobb fényerő és jobban processzálja a Samsung soundbart, szebben szól. Viszont a mozgáskezelése bőven elmaradt a c2-től, kb. 4-5 percenként bedadog a kép 4-10 másodpercre, aztán megint jó, pedig kipróbáltam minden beállítást. A kijelző nagyon domború, pár méterről is jól látható, ahogy eltér a síktól. Ezek miatt megy is vissza, nekem ez nem fér bele."
-
John D'oh
senior tag
válasz
Jorgi Kormi #114336 üzenetére
A 77" S90D-ről a legfontosabb amit tudni érdemes hogy nem QD OLED hanem sima Woled amit az LG gyárt. Ezzel kb el is vesztette a legnagyobb érvet ami miatt érdemes Samsung oledet venni. Nagyjából mindenben jobb lesz mondjuk akár egy C4 bár tény hogy most nincsenek jó árban már a tavalyi modellek a C5 pedig még drága.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Jorgi Kormi #114270 üzenetére
QD panel ebből a szempontból sokkal jobb mint a woled. Fentebb írtam, hogy mindegyiknél ezt a teszt videót is néztem.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Jorgi Kormi #114265 üzenetére
Még jó, hogy mire válaszoltam törölted a teszt videó linket. Mire gondolsz?
-
Sasi001
senior tag
válasz
Jorgi Kormi #114265 üzenetére
Anno már kicsomagolás után megnéztem, 77S95D hibátlan a QD-panel miatt. Sőt előtte a 65S95B is hibátlan volt. A QD paneleknek nagyon jó a homogenitása.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Jorgi Kormi #114261 üzenetére
Van zöldes is meg frankó szivárványos.
Egyébként azon ércelődnek, hogy elírtad a tinting-et tingting re.
-
junkpod
nagyúr
válasz
Jorgi Kormi #114221 üzenetére
Biztos, hogy itt sohase volt téma a tingting.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Jorgi Kormi #114221 üzenetére
Jobb nem nézegetni, mert ha egyszer észreveszed utánna csak azt fogod nézni keresni.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Jorgi Kormi #114214 üzenetére
Félreértés ne essék nem lebeszélni vagy rábeszélni akarlak egyikre sem. Ahogy vhiktor is írta G5-el voltak és vannak problémák plusz első generációs panelt nem vennék, érhetnek meglepetések. Nézz meg egy qd-oledet és döntsd el melyik a jobb neked. Én biztos nem lottóznék de ez az én véleményem.
Egyébként ha utánna olvasol a G4-is tintinges.
-
lala666
őstag
válasz
Jorgi Kormi #114210 üzenetére
Nem kell ahhoz túlszaturált, látványos az anélkül is! -
Sasi001
senior tag
válasz
Jorgi Kormi #114210 üzenetére
Nem kel, hogy túlszaturált legyen, Lg filmmaker mód lazán látható két panel csere után kaptam csereutalványt. Pont az ilyen hibák miatt váltottam qd-oled-re. Nem rohad a panel nincs tinting banding és szebb a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zyxel NAS326
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest