Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haart
addikt
Ki milyen progit használ a tv-n BD lemezek NAS ról való lejátszásához? És hogyan lehet menüvel együtt elindítani a tartalmakat?
-
h1mpi
félisten
válasz
Pro Koryak #57098 üzenetére
Itt írták a fórumon... én nem tudom, mivel még élőben se láttam ilyen tv-t.
-
Pro Koryak
addikt
-
Calogero
addikt
Ti mivel szoktátok tisztítani a képernyőt?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Richard #57086 üzenetére
Az ágy vége és a tv asztal/állvány között, pl hogy lehessen járni, 2.5 méter a távolság, így a tv a fejünktől majd 5 méterre van, ez egy 65-ösnél sok. De egy távirányítós, motoros tv asztal, amit egyedileg csináltattam és holnap fogják kiszállítani, így megoldja ezt a kérdést.
Egy fix szünetmentes 6 darabos elosztó lesz a hátulján, így abba lesz dugva minden, ami a tv alatt, vagy mögött lesz. Az elosztó kábele pedig 3 méter hosszú, ami visszatolatáskor szépen feltekeredik egy hengerre.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Peet 80 #57026 üzenetére
Mint írtam, én is megvettem tegnap online sok morfondírozás után, hogyan kerülhet közelebb a tévé, amikor nézzük, aztán megoldódott, mert tesztkor akkora hatással volt rám a képminősége, hogy ez kétségkívül a világ legjobb képminőségű tévéje, hiába mondta ezt a Vincent gyerek is, meg más is, a saját szemeimmel akartam látni...mindegy...
Te Filmmaker módban használod, vagy minden tartalomra (tv adás, netflix, média etc...) külön beállítást csináltál?
-
-
h1mpi
félisten
Abban, hogy Nekem gyors és hibátlan a működése. Az elmúlt 2.5 évben egyetlen hibát vagy fagyást nem produkált. Korábban írtam, hogy Netflix, HBO, Spotify, Twitch és még ki tudja mennyi mindent használok napi szinten és minden megy mint kés a vajban
Ja és a külső HDD-ről is mindent lejátszik gyönyörű szépen.
Az a baj, Te már egy Pana-ra vágysz titokban és ezt megérezte az LG lelke
-
alaves
addikt
5500 üzemóránál járok (van akinél ez 5-6 év is lehet), semmilyen paraméter változást nem észleltem szemmel. Rtings-ék 10000 üzemóra fölött járnak és még a fényerőben sincs érdemleges csökkenés.
Nálam a fényes felület is az OLED előnyökhöz tartozik, nem bírom az LCD "pausz papír" külső rétegét nézni üzem közben. Tapasztalatom szerint pl. MM-ben erősen kivilágított teremben is az OLED képe a legszebb, jelentősen. -
törölt tag
A saját rendszer igen drága, és így is töredezett a piac. Én nem támogatnám a dolgot, szerintem jól teszik, hogy licenszelnek. Csak a Firefox OS-sel épp belenyúltak, de lehet, átállnak majd Android TV-re.
Nekem egy jól összerakott Android TV (nem, ezt nem tartom oximoronnak
) tetszene.
-
h1mpi
félisten
válasz
Pro Koryak #57069 üzenetére
Elfognak... sajnos... most tört be igazán pár hete és még tartanak a készletek. A VGA ára a bányászok miatt szállt el már 1000x kb...
-
h1mpi
félisten
válasz
Pro Koryak #57067 üzenetére
Azért nincs akció, mert a félvezető hiány miatt sokkal kevesebbet tudnak gyártani és minden gyártó a profit maximalizálására megy idén. Legyen az autó, telefon, VGA vagy tv... Sőt áremelkedések várhatóak keményen!
-
esicyhun
tag
Megtörtént a panelcserém a 55C8-on. Picivel kevesebb, mint 2 hét volt a bejelentéstől kezdve, a helyszín Szeged. Papír alapú munkalapot nem kaptam, de írtam az LG-nek, ők azt írták, hogy a rendszerben mindent látnak, és a kicserélt alkatrészre újabb 2 év gari van. Maga a panel fizikai cseréje kb. 45 perc volt. Az új panel ránézésre jó, nem igazán teszteltem még (fehér rendben van). Egy csomó fekete pixelem volt a kép jobb szélén, ezt bemondásra elhitték, csak a szerelő fényképezte le. Szervizmenüt nem nézett. Gondolkozom egy nullázáson ugyanitt a szervizmenüben (0 legyen az üzemóra / kompenzációs ciklusok száma is), de nincs kedvem mindent újra beállítani.
-
törölt tag
Visszalapoztam néhány napot, de nem találtam erről bejegyzést. Ha valaki megelőzött, akkor előre is elnézést mindenkitől:
Nekem pár napja frissült a LG B7V FW. Az érdekesség, hogy 5.xxxx-ről 06.00.05-re, amiből arra következtettem, hogy valami eget verően nagy újítás várható. Elolvastam a FW változásnaplót:
[06.00.05]
1. LG Channel has been upgraded and service territory expansion. (Selected Countries Only)
2. Software update contains minor bug fix
Ez nagyon kevés, amit nem akartam elhinni, ezért keresgélni kezdtem:WebOS updated from 3.8.0-61114 to 3.9.0-62705
Dolby Vision updated from 1.4.4_09.01 to 1.4.4_09.02
There are several new options:
General -> Advertisement -> Limit AD Tracking on/off (defaults to off)
General -> Home Settings -> Home Auto Launch on/off (defaults to on), Home Promotion on/off (defaults to on)
General -> Live Plus on/off (defaults to on)
Channel -> LG Channels on/off (defaults to on)
Netflix, Amazone Prime and Disney+ all got an updated version.Máris szebben hangzik
...már ha a Reddit felhasználóinak hozzászólását hitelesnek tekintjük. Frissítés után néztem a csekkolható változásokat, és a Reddites bejegyzésben leírt plusz menüpontok tényleg ott vannak, úgyhogy igaznak tűnnek a benne foglaltak.. -
kokobe
őstag
válasz
Impulsivex #57029 üzenetére
Majd idén az Jz2000.Állítólag ráfeküdtek a gamingre lesz minden vrr,2.1 hdmi 15-16 ms körüli input lag.Remélem a belépőbb modellek is megkapják a támogatást és akkor a Pana unbeatable lesz persze ha hozzák a megszokott filmes referenciájukat mellé...
-
kokobe
őstag
válasz
wallace 234 #57028 üzenetére
Pontosabban a Kodak! Tőlük vette meg az lg a technológiát.Semmi közük nem volt hozzá...
-
Monngoose
aktív tag
Az LG által használt, általuk WRGB Oled-nek nevezett felépítés annyiban különbözik a korábbi Samsung próbálkozástól, hogy a míg a samunál egy pixel 3db saját színű (RGB) alpixelből állt, az LG megoldásánál egy pixel 4 fehér oled alpixből áll, ezekből 3 kap színszűrőt (RGB), míg a negyedik "pucér" marad és a nagyobb fényerőt hivatott szolgálni.
Tehát mindkét esetben RGB alpixelek biztosítják a színeket, annyi a különbség, hogy ezt a Samsung saját színű oledekkel próbálta megoldani, az LG pedig fehér színű oledeket használ, és színszűrővel csinál belőlük színeseket.Persze - visszatérve oda, ahonnan ez az egész vita indult - mivel az oled pixeleknek saját fényük van, az oled paneleknek nincs szüksége háttérvilágításra, így azt állítani hogy az oled TV-k fehér oledekből álló panele "is csak egy háttérvilágítás" - egyszerűen badarság...
-
anrab
addikt
válasz
wallace 234 #57057 üzenetére
Köszi.
-
wallace 234
őstag
-
wallace 234
őstag
válasz
CptAdamica #57054 üzenetére
Japán cégek, fogtak össze nyomtatással készülő oled panelt, gyártanak. [link] j betű a Japánt jelenti
És RGB oled. -
anrab
addikt
válasz
wallace 234 #57052 üzenetére
Ez egy régi cikk. Azóta már megoldották. Egy nem olyan régi cikkben olvastam. Ha jól emlékszem napi 6 órai használattal 12 évig jó.
Akkor miért volt gond idáig a vörös pixelekkel amin most javítottak?
Sántít nekem ez a színszűrö dolog. Nem is hallottam még idáig róla csak most hogy fehoztátok. Nem értek hozzá csak olvasok.
De ha így működik akkor elnézést.
-
wallace 234
őstag
Talán az egyetlen még megoldásra váró probléma az OLED kijelző élettartama. A fénykibocsátó anyag stabilitása bizonyos színek (főleg a kék) esetében még nem éri el a kívánt néhányszor tízezer órát."
Ezt a problémát, úgy oldották meg ahogy már fentebb, lett írva Színszűrőkkel és fehér oled adja a fényt. Amit írnak az a fajta oled annak idején bukta lett, pont a kék szín miatt. Így nem is lett olcsóbb, mert közbe jött az Lg és megváltoztatta, ügyes húzással így jött a Woled. Ami azóta is töretlen. (Kodak ötlete volt ez a woled). -
zsistvan
tag
Sziasztok!
A Telekomtól tudnék jelentős kedvezménnyel Tv-t venni. Egy LG CX oledet szeretnék.
Olvastam, hogy nagyon sok a hibás panel, és sok a visszaküldés is.
A Telekomnál mennyire jellemző, hogy a már egyszer visszaküldötteket ismét kiküldik újként? -
anrab
addikt
"Az LCD-hez képest mindenképpen olcsóbban gyártható az OLED kijelző, mert nincs szükség színszűrőkre, polarizátorokra, beállító anyagokra és főként háttérvilágításra.
A színek pontos beállítása megfelelő adalékoknak a fénykibocsátó réteghez történő hozzáadásával egyszerűen megoldható."
[link] -
wallace 234
őstag
válasz
Monngoose #57045 üzenetére
Ismerem az lcd technológiát, hogy működik! Ahogy ezt a fajta oledet. Pixelek előtt van a fényszürő. Igazi oled akkor lesz ha az alpixelek RGB színeit oled fogja adni. Erre értettem az igazit. Micro led ha egyszer emberi áron lesz, akkor az már ilyen lesz! Addig marad ez a woled, ill most jön az Evo amibe van plusz réteg, hogy jobb legyen a fényerő! Ha lcd be oledet, használnának akkor ott lenne a tökéletes fekete, mivel pixeleket egyenként zárja. Local dimming lényege is ez csak kevés hozzá a led, így átszűrődik a fény. Mini ledeket, próbálják de 8 millió zónával nehéz szembe menni.
-
GalaHU
addikt
válasz
Pro Koryak #57041 üzenetére
Az ajtót végleg a HDMI 2.1 hiánya tette be, azzal 3080 és XSX tulajdonosként nem tudtam volna együtt élni, a pici gyengébb képminőséggel -ami kvázi sose látok mert nem áll mellette egy Pana- viszont igen..,
-
Monngoose
aktív tag
válasz
wallace 234 #57020 üzenetére
"Az oled tv egy nagy fehér oled kijelző és különböző Színszűrők vannak. Így ha azt nézzük ez is csak egy háttér világítás."
A háttérvilágításos TV technológia lényege, hogy van egy állandó hátsó megvilágítás (régebben "fénycsövek", jelenleg LED-ek) ami előtt LCD TV-k esetében egy LCD kristályrács réteg van. Ezeket a kristályokat vezérlik, "fekete" kép esetén valamennyi zárt állapotban van (persze a tökéletes zárást nem tudták megoldani, így a kristályok kötött némi fény kiszivárog, ezért nem fekete e fekete).
A te esetedben akkor lenne az oled csak háttérvilágítás, ha a valamennyi pixel folyamatosan be lenne kapcsolva és a színszűrőt vezérelnék (kapcsolgatnák ki-be). Másik lehetséges eset pl., ha egy LCD TV-ben oledet használnának háttérvilágításként.
És igen, ahogy Pelican is mondta, a WRGB is igazi oled, mint ahogy majd a Samsung kék oled-es QD színszűrős megoldása is az lesz (ha megjelenik egyáltalán valaha). -
arn
félisten
válasz
#72042496 #57039 üzenetére
ezek akkor jok (erted, joled...) lesznek?
fura, hogy epp az lg az elso, aki a konkrurencia paneljaval ad ki eloszor vmit hasznalhato meretben. ennyiert nem tudom mennyien vesznek monitort. plane ugy, hogy kell ebbol par generacio, mire kinovi a gyerekbetegseget. itt megoldottak, hogy egyszerre oregedjen mindegyik szin? vagy ok is siman wrgb?
-
F-ECT$
titán
válasz
Rohadt idegesítő tud lenni, ha szakadozik, nem megy, kifagy, stb.
-
salapp
addikt
válasz
Egyéni preferenciák.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
GalaHU #57033 üzenetére
Vagyis lehetne egy krva jó tévéd, de inkább választottál egy jobb oprendszert
Hát nem tudom, nálam megjelenítőnél a képminőség az elsődleges szempont.#57019 salapp
elállásnál mindkét költséget megtérítik ill. meg kell.#57012 Haart
lesz a Hisense H9G is, natív 144Hz panellel gamereknek -
wallace 234
őstag
válasz
Pelican #57036 üzenetére
Írtam is, hogy egyenként lehet kapcsolni. Fehér pixel a fényerőt segíti, hogy jobb legyen. Igen RGB oledre gondoltam, az lenne az igazi. Micro led elvileg az lenne, de elég lassan alakul. Bár idén már jön a 76 collos verzió, igaz még aranyárba! Kíváncsi leszek az Evo ra, hogy mennyivel lesz jobb
-
arn
félisten
4 oled lg monitor jon, 3-4000 eur. Nem tudom mitol lett ennyivel dragabb... [link]
-
wrathchild
tag
válasz
Palesztin994 #57016 üzenetére
Üdv! A8-on nincs ilyen. Ha netre csatlakozik a TV, akkor automatikusan kommunikál a Sony szerverrel és “majd szól”, azaz értesítésként megjelenik, ha szükséges a manuális pixelfrissítés!
-
Pelican
őstag
válasz
wallace 234 #57028 üzenetére
Attól, hogy színszűrő van a fehér OLED felett, attól még ugyanúgy pixelenként megy a vezérlés a színes szubpixeleknél is. Amit te hiányolsz, az az RGB OLED a jelenlegi WRGB OLED-del szemben, mivel a színszűrővel semmi baj, az extra fehér pixel az, ami gond, de ettől az még igazi OLED (de nem "igazi" RGB).
-
CptAdamica
veterán
Kipróbáltam néhány beállítást a COD-ban például, végül tényleg az vált be, hogy játék előtt átváltom 120Hz-re, így szuper sima a játék, amikor nem szarja össze magát az fps és úgy is, hoy 70-80fps-em van kb 4K-ban. Tegnap folytattam a nagy pénzrablás-t is, láttam, hogy támogatja a dolby vision-t, így azt is kipróbáltam és váó, nagyon szép. Végül kipróbáltam a Batman arkham knight-t is a 2070-es kártyámmal, meg g-sync-el, 4K-ban már nincs CPU limitem, átlag 55 fps ultrán és szuper sima az egész játék, menő. Ettől független egy 3070 bármikor jól jönne.
-
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve #57032 üzenetére
Ez volt a félelmem, de akkor igaznak is látszik. Nekem a Spotify, Twitch, Netflix, HBO Go minden megy hibátlanul. Ez elég fontos
-
#Morcosmedve
veterán
Igen, annó nekem is azért lett az LG, mert Airplay, meg minden lejatszik, gyors stb. Csak en még E9 et vettem, az is jo konzolhoz kijelzo para nincs, eleve ugye a C fölé volt pozicionalva. Sokat neztem Panakat, mert a meg meglevo LCD-m is pana es eleg jo, csak kell lejatszo hozza..
-
h1mpi
félisten
válasz
Impulsivex #57029 üzenetére
65"-on 2x annyiba kerül, mint a CX3
1 199 000 Ft vs 620 000 Ft. Azért már tudnia is kell valamit, de Nekem se opció, mert XSX mellé lenne sokat használva.
-
wallace 234
őstag
válasz
Pelican #57024 üzenetére
Hogy legyen igazibb az oled? , hogy a 3 alap színt oled adná, mert jelenleg woled van. Igen a fehér pixelekket, egyenkét ki tudják kapcsolni ezért jobb, mint bármi más. Annak idején, volt igazi oled de a kék szín miatt, bukta lett. Így jött az Lg ezzel a zseniális dologgal, hogy Színszűrőkkel oldja meg a problémát.
-
Pelican
őstag
válasz
wallace 234 #57020 üzenetére
Ez a két mondatod ellentmond egymásnak.
Nem, az oled nem egy nagy fehér kijelző, hanem sokmillió függetlenül vezérelt szubpixel.
Ettől hogy legyen igazibb oled? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#72042496 #57021 üzenetére
Én örülnék neki, ha tényleg frankó tv lenne, de az ilyeneket mindig fenntartással fogadom.
100-ból 99 és fél ember azonnal elfogult lesz a megvett terméke iránt, ezen a fórumon és minden máshol is biztosan. Csak jót tudnak írni...
Jobban védenek egy hardvert, telefont etc...bármit, mintha az anyjukat k...nák!Ettől függetlenül remélem, hogy tényleg nagyon jó tévé lesz, mert tegnapelőtt este - amiről írok majd később- sikerült végre tesztelnem egymás mellett egy (65 ös méretben mind a kettő) Panasonic hz2000 és egy Cx-et, majdnem teljesen lekapcsolt lámpák mellett.
Nem tudom a többi Panasonic típus milyen, de HZ2000, kb porrá alázta mindenben a CX-et.
Jelenleg - nagyon - magasan a legjobb OLED tévé a világon képminőségben, egyszerűen nincs párja! Nagyon nagy kár, hogy a 65-ös a legnagyobb méret a Panasonic-nál.Írom ezt, mint CX tulaj. :-/
-
törölt tag
Az óceán túloldalán megjelent az A90J, már van tulaj az owner's threadben. Az első, egyelőre felszínes beszámolók alapján klassz tévé lett.
-
salapp
addikt
válasz
Pro Koryak #57007 üzenetére
Mármint az odaszállítás költségét, a visszaszállítás költsége a fogyasztót terheli, nem?
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok! Az a bizonyos panel karbantartás (amivel vertical bandinget elvileg lehet csökkenteni), ami kb. 4 óra folyamatos tv-zés utáni kikapcsoláskor indul, az minden oled TV-n van? Nekem Sony A8 van, csináltam vele 2x 4.5 óra sima 4k-val bejáratást, de semmi különöset nem vettem észre kikapcsolás után 20-30 perccel sem, nem hallottam pl kattanást. Ez ugye android, kikapcsoláskor készenlétben van. Azért kérdem, hogy van-e bármi értelme járatni a TV-t 4 órákat? Mondjuk teszem hozzá, hogy elejétől fogva brutál tiszta a kép, 5 óra tvzés után szinte totál csíkmentes lett, de 1-5% szürkén pici csíkokat még azért látok (mostanra van benne kb 50 óra üzemidő). 10-15%-on már gyakorlatilag tök homogén, nem tudom lehet-e egyáltalán tovább javítani.
-
mutika74
lelkes újonc
Oled CX: Félve a beégéstől,milyen fényerő- háttérvilágitás stb.beállitási értéket ajánlotok? Vagy ennél már nem kell tartani a beégéstől? Köszönöm a válaszokat.
-
Haart
addikt
Hát ismét rá kellett jönnöm hogy jó üzletet csináltam hogy idén megvettem a CX-et. A beharangozott uj miniled TV-k sem hozzák el az Oled ellen aratott sikert
Ismét egy év elveszett a LED-eknél nagyságrendi javulás nélkül. -
törölt tag
válasz
szgaborsz #57009 üzenetére
Ismerősömnek is ez volt a Sony tévé és Sony soundbar közt, arra nem született megoldás.
Lipsync-et nem lehet kapcsolni a tévén, ami nálad megoldaná? Alternatívaként az optikai összekötés jut eszembe, de azzal a DD+ formátumot elveszted, és úgy szerintem vezérelni se tudod a tévé távjáról a hangprojektort.
-
szgaborsz
tag
Tapasztalt már valaki ilyet? Philips 65oled805 hdmi-vel összekötve a Yamaha YSP 5600 hangprojektorral, és a hang siet, vagyis a kép lassabb mint a hang, és hiába állítok a tévén vagy a projektoron, a hangot csak siettetni tudom, lassítani nem
. A régi LG B7 tévémen nem volt soha ilyen gondom, valakinek tipp?
-
DarkByte
addikt
válasz
F-ECT$ #57000 üzenetére
Köszi!
Végül mégis az MM-nél vettem meg (48CXLB3), hamarabb kiszállítják. A hosszú hétvégén lenne időm mindent összerakni és kicsit terpeszkedni előtte. Illetve talán itt a többiek jobbat írtak az MM-ben vettekről, bár nyilván nincs direkt összefüggés, de peace of mind vagy hogy mondja az angol.Nagyon kíváncsi leszek hogy állja meg helyét monitornak. Ha nem válik be, legrosszabb esetben eladom. De már jó ideje böki az oldalamat a kíváncsiság hogy kipróbáljam. És tudom hogy előbb-utóbb úgy se bírtam volna ki.
Felkészül új tápegység a gépbe és HDMI 2.1-es videókártya. Utóbbi lesz húzós.
-
Celtis
veterán
A törvény szerint. 14 napon belül kell jelezned az elállási szándékot és újabb 14 napon belül kell visszaszállítanod a készüléket. Ha a bolt nincs nyitva, akkor futárral.
Nekem anno az Auchan nem hogy ingyen visszaszállította a tv-t, de még az eredeti szállítási díjat is visszatérítette. De nem hiszem, hogy ez általános gyakorlat lenne. -
Celtis
veterán
Egészen biztosan nem igaz, hogy csak kifinomult ízlésű és vastag pénztárácval rendelkező OLED tulajdonosok magasabb igényei miatt van panasz az OLED TV-kre.
Esetleg ítéld meg magad, hogy mennyire kell "vájtszeműnek" lenni egy ilyen tinting észrevételéhez #26486 Habár ez eléggé durva eset, egyáltalán nem példátlan. Az enyém is ilyen volt. Vagy keress vissza Egale topiktárs képeire.
Sajnos a tinting és banding valóban előfordul. Nem is az a kérdés, hogy jelen van-e, hanem az, hogy milyne mértékben. Nagyon is jól írta az értékelő, akitől idéztél. Követhetnéd is a tanácsát és keress rá ezekre a szavakra.Az, hogy ezek a jelenségek mennyire zavaróak az teljesen egyénfüggő. Engem például mérhetetlenül zavar a tinting, de van aki egyáltalán nem is veszi észre.
Egyáltalán nem szeretnélek lebeszélni az OLED-ről, sőt. Kifejezetten tanácsolom, hogy vedd meg, de legyen meg az elállás lehetősége. Próbáld ki, és ha nem tapasztalsz zavaró hibákat, akkor biztos vagyok benne, hogy le leszel nyűgözve a képminőségtől. Valószínűnek tartom egyébként, hogy nem fogsz találni semmi problémát.
-
Pro Koryak
addikt
Edigi/MM feltünteti ha újracsomi vagy outlet vagy ... már volt vele valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Minecraft
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest