Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz labeda #43085 üzenetére
Ezeknél a szolgáltatóknál általában a választék buktatja be őket. Siralmas.
Talán a netflix lenne kivétel, de ott meg kevés a szinkron és a felirat is.Bizisten bepróbálkoztam, - mert azért zavar az illegális tartalomfogyasztás -, de egyszerűen nem alternatíva egy jó torrentoldallal szemben. Sajnos.
Nagyon nagyon gyerekcipőben jár ez még itthon...
Pedig elfogadható áron símán ezt választanám a fos kábelszolgáltatókkal szemben. -
-
-
seralevente
újonc
válasz labeda #44510 üzenetére
Bementem, mondtam nem tudom bevinni a TV-t mert nagy és nem fogom én újra becsomagolni. Hétfőn jönnek és megnézik, hogy pixel, panel, vagy törés.. Én mindenképpen cserét kérek, vagy a pénzt adják vissza... A gond az, hogy C9-es nagyon nincs már.. Köszönöm a segítő hozzászólásodat. Kellemes hétvégét!
-
seralevente
újonc
válasz labeda #44541 üzenetére
Pixelfrissítő megvolt, az LG-is hölgy tanácsára... (felhívtam őket is). Sajnos előfordult fagyás is (képmód beállításnál), valamint van film. amit nem olvasott be... (Ezért is nem vettem Samsungot, mert az nem tud minden formátumot) Az előző 3 éves 7707 SUHD 55 Lg megette ezeket.. Harmadik Lg, amit használunk idáig nagyon megvoltunk elégedve. Tehát ezek után, cseréljék amit kell. Tényleg brutális a TV, párom is ragaszkodna a jelenlegihez...Üdv,
-
korpicschess
veterán
válasz labeda #56375 üzenetére
Nem problémás ez, hogy egy fix téglalap mindig az adott pozícióban ott van feketével?
Amúgy gugliztam, és nekem a:
- block (alap) betű
- fehér szín + semi-transparent
- drop shadow
beállítás kombó is bejön, ez is szürke, nem virít.
Szóval szuper, köszi!Végül a HDR módban visszakapcsoltam a Trumotion-t simára, mert anélkül mikor kamera mozgás van, élvezhetetlenül darabos, sajnos (Witcherrel teszteltem). Meglepő.
Wifit beállítottam inkább a 2,4GHz-esre az 5-ös helyett, eddig az hibátlannak tűnt, az a sávszél is elég kell, hogy legyen 4k-ra is. Esetleg később ha nagyon nem szereti, akkor bekábelezem majd, és kap vezetékes netet.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
aktív tag
válasz labeda #92679 üzenetére
11 nap alatt megtörtént a csere. Hát mit mondjak az Lg ügyintézésről? Idegeskedtem eleget. Valami hihetetlen módon az e-mail bejelentésre semmi írásos válasz nem volt!! A lényeg, az új eddig hibátlan. Még a hang is más: gyári beállításon is egyből hallható volt hogy mennyivel testesebben szól. A beállításokt Vhiktor videója alapján megcsináltam. Láthatóen magasabb a fényerő. (egy Lg C9-et váltott, ami ment a fiamhoz) Összességében nagyon tetszik, és mivel már harmadik oledem, az előző kettőhöz hasonlóan remélem nem lesz több probléma ezzel sem!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz labeda #96739 üzenetére
Hát én eléggé házimozi orientált vagyok , a 40-50-60 Hz alatti hangokat nem kapod meg a 300 tól sajnos és az nekem bizony erős hiányosság. Lehet hogy megszoktad de azt is megszoknád ha lenne mélynoymód és utána nagyon hiányozna. de az biztos, hogy jobb a Tv hangszoróinál, de sub nem négyzetméter függvénye, csupán beállítás, hogy egy kicsit teljesebb hangképet kapj.
Nekem 32 négyetméteren kettő darab SW112 Klipsch sub van.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Black Dragon
addikt
válasz labeda #98806 üzenetére
Nem kell úgy magadra venni, de nem tartott volna semeddig leírni még pluszba, hogy akár 20%, vagy épp hogyan érvényesül az 5, 10, 15 vagy 20% kedvezmény. Nem az alap információval volt a bajom, csak annak hiányosságával. De lehet csak velem van a baj, nem akartalak megbántani.
szkutyi: És akkor most melyik a jobb? Azt mondod tönkre teszi a feketét nappal, de így mondhatni nézhető marad az adás/film/akármi, vagy nézed napközben saját magadat a tükörképben sötét tartalom esetén. Vagy mindkét esetben használsz redőnyt és nincs érdemi különbség.
Én már kb az összes S95D videót megnéztem, az esetek többségében istenítik, mondjuk 60%-ban, 40%-ban pedig a matt réteg miatti jelenséget említik meg, de nyilván bizonyos fényviszonyok között. Ettől még nem lett best buy, nem azt mondom, de szerintem túl sokan felültek erre a matt réteg vonatra és nincs róla leszállás amíg létezik. Ez nem egy kötelező választás senkinek sem, akinek nem kell matt réteg az vegyen S90C-t és kész, semmi érdemi tech különbség nincs a két tv között, sőt. Továbbra is azért vettem ezt, mert fényes a nappali és ahogy a másik kolléga is, nem akarok nappal barlangban élni.
Tehát értem amit mondasz, de amíg nem láttad élőben nem kell elhamarkodott youtube konklúziók alapján ítélni. Én is féltem tőle, de az én lehet túl laikus szememnek nem zavaró annyira, hogy ócsároljam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest