Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
alaves
üzenetére
Köszi! Philipsnél HDR-ben a fényerőt nem 100-ra állítja fényviszonytól függetlenül? LG-nél, Sony-nál mi lehet a helyzet? Nyilvánvaló, hogy este más fényerő kell, mint nappal. HDR-nél jól mutat, ha sötétben megcsillan egy fénysugár valakinek az arcán, de ha kimegy a napra az már vakító lesz. Egyébként a leírásban HDR-nél is általános fényerőszabályozásról írnak, de ez nem működik. Kép üzemmódnál is van sötét helyiségre ajánlott Mozi, Dolby Visonnél is van sötét, világos, igaz nekem az utóbbi mód nekem hiányzik. Netflix módban is sötétebb lesz a kép, gondolom az is esti mozizásra van beállítva.
blakey HDR filmeket este te milyen fényerőn nézed? Úgy emlékszem te nem használsz külön nappali, éjszakai beállítást. Szerintem sok a 100.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OTP Bank topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szerviz topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor