- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
medeked
kezdő
Úgy összességében rosszabb. Szerintem olyan min samu telóban veszel egy 40ezrest és csodát vársz aztán csak szívsz vele mindenhol vagy veszel egy A54est 100ért ami már mindenhol elég jó. Vagy az s széria és társai ott meg pörög minden. Ennyi csak. Ki mit akar bevállalni.
-
Vhiktor
Topikgazda
Az mla oled sokkal jobban melegszik mint bármelyik qd oled. Nekem ez a tapasztalatom. Amikor az mla kézzel erzekelve mar elég meleg. A qd oled szinte hűvös. De ez csak egy dolog, lehet nem szamit a tartósság szempontjából.
En most rendesen hdr tartalmakra gondolok, nem sdr filmekre.
Nyilván ez nem csak a panel tipusan múlik, hanem pl hutoborda alkalmazasan és mas dolgokon is. Pl sony a80l woled mint a c3, és a c3 hűvös volt miközben az a80l befutotte a szobát ugyanazzal a tartalommal. Konkrétan ha elmentem a képernyője előtt megcsapott a melege.
-
Gemini: Míg mindkét technológia csúcsminőséget képvisel, a panel melegedése és annak élettartamra gyakorolt negatív hatása szempontjából az MLA WOLED egyértelműen előnyösebb. A nagyobb hatékonysága révén hűvösebben működik, ami hosszú távon kíméli a panelt és lassítja az öregedési folyamatokat.
Ok, AI, szokott tévedni, de elég jól érvel ebben a témában, ez csak a konklúzió.
-
John D'oh
senior tag
Amúgy ha már streamingről offolunk (aztán be is fejeztem) leírom mert picit ide kapcsolódik, hogy mennyire örülök hogy eddig vártam a Trónok harca újranézéssel. Emlékszem anno 2011-ben az első évadot még a 40" Samsung LCD-n néztem valami borzalmas minőségű (bár az elérhető legjobb) HDTVrip formájában. Ehhez képest most a 77" oleden 4k Bluray forrást nézve....komolyan mondom örömmel lenyomok akár 3 részt 1seggel
Érdemes volt várni, ez a sorozat különösen jól mutat a nagy képernyőn arról nem beszélve hogy a rengeteg sötét jelenetnél ezúttal a részleteket is látom hála az S95D-nek és a magas bitrátának.
-
Elmör
őstag
Azt javasolták nekem is, hogy hagyjam gyárin, de mivel egyrészt garanciális a tv, másrészt nem mindenhol írják, hogy gond lenne belőle, így én általában 20 óránként lefuttatom. December 3 óta van meg a C4, hetente 15 órát legalább használom, eddig semmi gondja. Ha lesz valami akkor megírom majd ide. Oled fényerőre figyelek, hogy az mindig inkább 50 max 60 százalékon legyen, tv adást nem nézek, így talán a beégés nem fenyeget, mindig változik a filmek, játékok alatt a kép.
-
Vhiktor
Topikgazda
Egyrészt igen, másrészt ha valami gáz van a tvvel mondjuk hatalmas banding stb akkor nem kell tökölni és küzdeni a bolttal vagy garival mert úgy leráznak mint a sicc (a technológia velejárója....), netes rendelesnel meg 2 heted van indoklás nélkül elallni a vásárlástól.
-
alaves
addikt
Ha éppen akkor nem fontos a TV működtetése és nagyon dörög, villámlik, akkor célszerű áramtalanítani, ha már közel van [link] Időnkénti áramtalanítástól semmi baja nem lesz, az évek során sokkal több kompenzáció marad el a használat miatt (nyilván nem életszerű, hogy minden nap stopperrel méred és 4 óránként kikapcsolod).
Ui.: Tárgytalan, ha katonai szintű villámvédelemmel rendelkezel (pl. a "Szikla"-ban a hálóban OLED TV-zel
)
-
hunspikey
őstag
Hát ha csak nem azt szeretnéd, hogy ugyan azt vedd meg drágábban akkor nincs. C1 óta rebanding megy. Némi túlzással persze, de tényleg, olyan különbség nem történt amit tapasztalhatnál ha csak nem egymás melletti közvetlen összehasonlítást végzel. G széria szépen fejlődik viszont.
-
wallace 234
őstag
Evo panelok jól bírják, bár van egy kis mellékhatása a panelnak, rózsaszín árnyalat van oldalról nézve! Ex panelnál meg majd kiderül, hogy ez a deutérium dolog mennyire hozza azt amit ígérték. Igazából ahogy már korábban írtam ill már mások is írták a panel élettartamara eddig se volt gond! 100.000 órát bír! Az más kérdés, hogy néha be csúszik egy kis beégés de az más történet. Maga az anyag tartós.
-
salapp
addikt
Itt LG-t ajánlanak alapvetoen. Én bottal sem piszkálnám. Ha nem oprendszer fetisiszta vagy, és normális külső médialejátszóval tervezed meghajtani, akkor Pana, ha még nem utálod az androidot, akkor Sony is. Mindenesetre az LG Display által gyártott panellel nem terveznék öt évnél továbbra, emiatt indokolatlanul drágának tartom az aktuálisan új oledeket, az előző évi kifutókból választanék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- sziku69: Szólánc.
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest