Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doory77
csendes tag
válasz
lala666
üzenetére
A soundbaron csináltam egy gyári visszaállítást, de sajnos még mindig ugyanaz a helyzet. A probléma az h a tv távirányítója egyszercsak nem kapcsolja be a soundbart ezért a tv alapból a saját hangszóróját használja. A simplink is be van kapcsolva. Mit tegyek h ismét bekapcsolja a tv tavja a sb is?
-
roseA580
aktív tag
válasz
lala666
üzenetére
Túlárazottak?
Igen!
Legjobb minőség?
Régebben erre határozott igen lett volna a válaszom.
De azért vasárnap majdnem vettem egy Sony UBP-X700 készüléket, mert jó áron volt és a legjobb minőséget szeretném elérni ha mér OLED TV-t vettem.
Gondoltam hogy a Shield TV pro-mat leváltom vele.
Csak a megrendelés után vettem észre hogy nem az ajánlott Sony UBP-X700, hanem a kiherélt Sony UBP-X700K!
Lemondtam, de most már még kevésbé bánom mert a mostani tapasztalatok alapján már a Sony UBP-X700 sem érdekel.Nem tudom hogy ez miért jó a SONY-nak!
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
lala666
üzenetére
Egy 77 colos sony a80k garizasarol lenne szó....
Mivel a múlt héten gariztattam egy lg-t, igy elso kézből van összehasonlítási alapom. LG weboldalon bejelentettem es kész. Itt sonynal weboldalon be sem lehet jelenteni, irtam a központnak, ok visszairtak hogy keressem meg a terultelig illetékes szervizt, ehhez kaptam linket, a területitől meg ez jott vissza....
Egyelőre 2-0 LG gari javára.Ettől mar csak a jvc gari a viccessebb. Na ott is hiába van az oldalon feltüntve minden ország szervize, egyiket sem lehet elerni a megadott elerhetosegeken
-
-
válasz
lala666
üzenetére
Ne viccelj már
akkor a gondolat meneted alapján mikor jön valaki és leírja, hogy az ö példányával semmi gond akkor biztos nem látja, hiszen az összes szar az állításod szerint.
Attól, még, hogy itt néhányan leírták és pórul jártak a szar panellal abszolút nem biztos, hogy az összes trágya.
De be is fejeztem az offolást, részemről zárom, Peace. -
-
Yodamest
veterán
válasz
lala666
üzenetére
Mármint azon felül volt még 700, hogy beszámította a másikat?
Nálunk drága anyósom örökölte meg a 95b-t, szóval abból nem jött vissza lóvé.
(neki szintén a régen általunk lecserélt sony lcd-je volt, de appokat nehezen kezelt, az még a fél-okos korszak tévéje volt, szóval számára még nagyobb ugrás is volt most ez a váltásom) -
Yodamest
veterán
válasz
lala666
üzenetére
Tyű akkor hasonlóan váltottál mint én, nekem is 65s95B volt, de méretben szerettem volna előre lépni, viszont 95-ös széria már nekem húzós lett volna 77"-ban, így lett az 77S90D. (meg amúgy is jó árban volt ez a típus)
Monitorban viszont csak 55" kell, oda jöhet egy top tier cucc is.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
lala666
üzenetére
Én úgy emlékszem , hogy a Panasonic gz950-es kijelzője üveg volt( legalábbis a mikroszálas tisztogatás során úgy tapasztaltam) és volt rajta egy speciális bevonat a tükröződés ellen. ( az a lilás színű , mint a mai woledeken is ). Ezt Vhiktor is megtudja nézni , hogy jól emlékszem é , mert neki még van egy 55-ös belőle .
-
-
Sasi001
őstag
válasz
lala666
üzenetére
+1

Ezeknek a videóknak a nagy része félrevezető és nem tükrözi a valóságot. A fényes kijelzőnél ha belevilágítanak, mindegy milyen a fekete, ha nem látsz semmit a képből csak a fényforrás tükörképét. Viszont ez még nézhető és a teljes felületen mindent látsz a képből.
-
warren29
aktív tag
válasz
lala666
üzenetére
Akartam is írni már korábban de inkább nem tettem hátha lecseng, nem gondoltam, hogy ebbe az irányba eszkalálódik a téma.
Egy lejátszási probléma merült fel utána kötöttünk ki itt.Mindenkinek köszönöm aki segíteni próbált, ( szkutyi, Tyrone89, eL Geri, John D'oh, Sasi001, blakey, ) kaptam hasznos infókat.
-
-
John D'oh
senior tag
-
anderledani
őstag
válasz
lala666
üzenetére
- ps5 játék közben képmód átáll néha random kiemeltre
- bármilyen hdr tartalom után a főmenü full fényerejű amíg sdr tartalmat nem nyitsz meg
- bizonyos 4k hdr fájlok a gyári lejátszóban tekerhetetlenek, akár akadoznak is
- általánosan lassú a rendszer, mint egy 40 ezer forintos androidos telefon (670 ezer forintos tv)
- stb -
alaves
addikt
-
John D'oh
senior tag
válasz
lala666
üzenetére
Időtlen idők óta már csak a kábeles verziót használom, párszor adtam esélyt ugyan a wifinek de nekem soha nem volt 100%-ig pufferelés mentes a dolog, arról nem is beszélve, hogy ha gyorsan szeretnék akar több jelenetet előre vagy hátra ugrani, az a gigabites LAN mellett azonnali, wifi mellett pedig nem, de itt biztos az én wifim volt a szűk keresztmetszet.
Örömmel hallom hogy van ahol a wifi is jól teszi már a dolgát ilyen célra is
-
Thread62
csendes tag
-
Thread62
csendes tag
válasz
lala666
üzenetére
oké, azért rögtön az első postban írtam is, hogy hitvitát nem akarok gerjeszteni
egy egzakt, teszttel is nagyon könnyen kimutatható paraméter. Utólag már tiszta minden.
a samsung saját oldalain is nézelődtem, hogy kinek mire milyen tv-t ajánlanak, sehol semmi, nulla info arra, hogy a mozgásátvitele rosszabb.
most voltam bestbyte-ban, samsung által berendezett demo sok 65" tévén, naná hogy a QLEDeken megy a gyors mozgású, az OLEDen a szokásos szép, vontatott HDR demók. Utólag már értem. De egy highend tv-nél nem magától értetődik. -
warren29
aktív tag
-
ρσгτσ
addikt
válasz
lala666
üzenetére
Én használtam anno, de TV nézés közben nagyjából semmit vettem észre belőle. Annyira leszűkült a képernyőre a fókuszom. Egy fokkal jobb volt, amikor a környezetében is voltak kiegészítő LED -ek, de abból normális kialakítás már húzósabb tétel. Százezreket el lehet költeni erre, de szerintem annyit nem ér.
-
Sasi001
őstag
-
KTTech
veterán
válasz
lala666
üzenetére
A hűtés legalább 2mm extra. A hangszóróknak van egy olyan rossz tulajdonságuk, hogy tér kell nekik, hogy szóljanak valahogy, mögöttük is. Azon kívül a kijelzőbe épített elég erősen előre irányított, Atmosra nem jó, pedig náluk is elérhető, emiatt legalább 2 normál kell a TV tetejébe, ha nem 3 + a "sub"-oknak - mondjuk elég vicces elnevezés ez nekik - is kell némi hely, amik a kijelző mögött vannak.
-
A Zéé
addikt
válasz
lala666
üzenetére
Nem szabad túl sokat olvasgatni, itt meg pláne!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megerősítem!
Átkeveredtem ide a milyen TV-s topikból, mert hogy el fog rothadni a kijelzőm, és annyi bajt, nyűgöt, külön odafigyelést igénylő dolgot olvastam itt, hogy a kedvem elment nem, hogy az OLED-től, hanem a TV vásárlástól is...

-
Sonex79
aktív tag
válasz
lala666
üzenetére
Ez az etanol 70% és hozzá mikroszálas kendő egyértelműen legjobb módszer, és ez nemcsak a qd oled tv-re, hanem gyakorlatilag minden kijelzőre tökéletes, így törlöm le a mobilt, laptopot, sima monitorokat is otthon. minden esetben tökéletes az eredmény, egyrészt nagyon komolyan tisztít, másrészt semmi foltot nem hagy.
-
gurus
aktív tag
válasz
lala666
üzenetére
65S95B
lehet más a kijelző felűlete mint a mostani szériáknak ezért tudod hagyományos módon tisztítani a D-QD OLED szériát tuti nem lehet
Samsung Display hivatalos oldalán van a 70%-os etanol nem én találtam ki és saját tapasztalat.ja véletlenül nekem is van évek óta pár darab oled tévém Lg ,Samsung
-
gurus
aktív tag
válasz
lala666
üzenetére
QD OLED tévé tisztítását kérdezték arra írtam
.neked nem QD OLED kijelzős tévéd lehet, mivel 3 éve-2022 február még nem volt piacon elfogadható áron
.oledet lehet hagyomános módon tisztítani, teljesen tiszta a kendő stb..
Milyen tipusú a te QD OLED tévéd. amire a hagyomános Oled tisztítás jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Arc Raiders
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós kamerák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Byski Áramláskijelző.
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akkor a gondolat meneted alapján mikor jön valaki és leírja, hogy az ö példányával semmi gond akkor biztos nem látja, hiszen az összes szar az állításod szerint.

Tavalyi s90d...
( Nyugi állítólag nemsokára lejön a" mein Gott")

lehet más a kijelző felűlete mint a mostani szériáknak ezért tudod hagyományos módon tisztítani a D-QD OLED szériát tuti nem lehet
Vhiktor