- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
roseA580
aktív tag
válasz
lala666 #116533 üzenetére
Túlárazottak?
Igen!
Legjobb minőség?
Régebben erre határozott igen lett volna a válaszom.
De azért vasárnap majdnem vettem egy Sony UBP-X700 készüléket, mert jó áron volt és a legjobb minőséget szeretném elérni ha mér OLED TV-t vettem.
Gondoltam hogy a Shield TV pro-mat leváltom vele.
Csak a megrendelés után vettem észre hogy nem az ajánlott Sony UBP-X700, hanem a kiherélt Sony UBP-X700K!
Lemondtam, de most már még kevésbé bánom mert a mostani tapasztalatok alapján már a Sony UBP-X700 sem érdekel.Nem tudom hogy ez miért jó a SONY-nak!
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
lala666 #116518 üzenetére
Egy 77 colos sony a80k garizasarol lenne szó....
Mivel a múlt héten gariztattam egy lg-t, igy elso kézből van összehasonlítási alapom. LG weboldalon bejelentettem es kész. Itt sonynal weboldalon be sem lehet jelenteni, irtam a központnak, ok visszairtak hogy keressem meg a terultelig illetékes szervizt, ehhez kaptam linket, a területitől meg ez jott vissza....
Egyelőre 2-0 LG gari javára.Ettől mar csak a jvc gari a viccessebb. Na ott is hiába van az oldalon feltüntve minden ország szervize, egyiket sem lehet elerni a megadott elerhetosegeken
-
-
válasz
lala666 #115820 üzenetére
Ne viccelj már
akkor a gondolat meneted alapján mikor jön valaki és leírja, hogy az ö példányával semmi gond akkor biztos nem látja, hiszen az összes szar az állításod szerint.
Attól, még, hogy itt néhányan leírták és pórul jártak a szar panellal abszolút nem biztos, hogy az összes trágya.
De be is fejeztem az offolást, részemről zárom, Peace. -
-
Yodamest
veterán
válasz
lala666 #115579 üzenetére
Mármint azon felül volt még 700, hogy beszámította a másikat?
Nálunk drága anyósom örökölte meg a 95b-t, szóval abból nem jött vissza lóvé.
(neki szintén a régen általunk lecserélt sony lcd-je volt, de appokat nehezen kezelt, az még a fél-okos korszak tévéje volt, szóval számára még nagyobb ugrás is volt most ez a váltásom) -
Yodamest
veterán
válasz
lala666 #115577 üzenetére
Tyű akkor hasonlóan váltottál mint én, nekem is 65s95B volt, de méretben szerettem volna előre lépni, viszont 95-ös széria már nekem húzós lett volna 77"-ban, így lett az 77S90D. (meg amúgy is jó árban volt ez a típus)
Monitorban viszont csak 55" kell, oda jöhet egy top tier cucc is. -
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
lala666 #115541 üzenetére
Én úgy emlékszem , hogy a Panasonic gz950-es kijelzője üveg volt( legalábbis a mikroszálas tisztogatás során úgy tapasztaltam) és volt rajta egy speciális bevonat a tükröződés ellen. ( az a lilás színű , mint a mai woledeken is ). Ezt Vhiktor is megtudja nézni , hogy jól emlékszem é , mert neki még van egy 55-ös belőle .
-
-
Sasi001
senior tag
válasz
lala666 #115424 üzenetére
+1
Ezeknek a videóknak a nagy része félrevezető és nem tükrözi a valóságot. A fényes kijelzőnél ha belevilágítanak, mindegy milyen a fekete, ha nem látsz semmit a képből csak a fényforrás tükörképét. Viszont ez még nézhető és a teljes felületen mindent látsz a képből.
-
warren29
aktív tag
válasz
lala666 #114335 üzenetére
Akartam is írni már korábban de inkább nem tettem hátha lecseng, nem gondoltam, hogy ebbe az irányba eszkalálódik a téma.
Egy lejátszási probléma merült fel utána kötöttünk ki itt.Mindenkinek köszönöm aki segíteni próbált, ( szkutyi, Tyrone89, eL Geri, John D'oh, Sasi001, blakey, ) kaptam hasznos infókat.
-
-
John D'oh
senior tag
-
anderledani
őstag
válasz
lala666 #114142 üzenetére
- ps5 játék közben képmód átáll néha random kiemeltre
- bármilyen hdr tartalom után a főmenü full fényerejű amíg sdr tartalmat nem nyitsz meg
- bizonyos 4k hdr fájlok a gyári lejátszóban tekerhetetlenek, akár akadoznak is
- általánosan lassú a rendszer, mint egy 40 ezer forintos androidos telefon (670 ezer forintos tv)
- stb -
alaves
addikt
-
John D'oh
senior tag
válasz
lala666 #113746 üzenetére
Időtlen idők óta már csak a kábeles verziót használom, párszor adtam esélyt ugyan a wifinek de nekem soha nem volt 100%-ig pufferelés mentes a dolog, arról nem is beszélve, hogy ha gyorsan szeretnék akar több jelenetet előre vagy hátra ugrani, az a gigabites LAN mellett azonnali, wifi mellett pedig nem, de itt biztos az én wifim volt a szűk keresztmetszet.
Örömmel hallom hogy van ahol a wifi is jól teszi már a dolgát ilyen célra is
-
Thread62
csendes tag
válasz
lala666 #113420 üzenetére
oké, azért rögtön az első postban írtam is, hogy hitvitát nem akarok gerjeszteni
egy egzakt, teszttel is nagyon könnyen kimutatható paraméter. Utólag már tiszta minden.
a samsung saját oldalain is nézelődtem, hogy kinek mire milyen tv-t ajánlanak, sehol semmi, nulla info arra, hogy a mozgásátvitele rosszabb.
most voltam bestbyte-ban, samsung által berendezett demo sok 65" tévén, naná hogy a QLEDeken megy a gyors mozgású, az OLEDen a szokásos szép, vontatott HDR demók. Utólag már értem. De egy highend tv-nél nem magától értetődik. -
warren29
aktív tag
-
ρσгτσ
addikt
válasz
lala666 #111728 üzenetére
Én használtam anno, de TV nézés közben nagyjából semmit vettem észre belőle. Annyira leszűkült a képernyőre a fókuszom. Egy fokkal jobb volt, amikor a környezetében is voltak kiegészítő LED -ek, de abból normális kialakítás már húzósabb tétel. Százezreket el lehet költeni erre, de szerintem annyit nem ér.
-
Sasi001
senior tag
-
KTTech
veterán
válasz
lala666 #110711 üzenetére
A hűtés legalább 2mm extra. A hangszóróknak van egy olyan rossz tulajdonságuk, hogy tér kell nekik, hogy szóljanak valahogy, mögöttük is. Azon kívül a kijelzőbe épített elég erősen előre irányított, Atmosra nem jó, pedig náluk is elérhető, emiatt legalább 2 normál kell a TV tetejébe, ha nem 3 + a "sub"-oknak - mondjuk elég vicces elnevezés ez nekik - is kell némi hely, amik a kijelző mögött vannak.
-
A Zéé
addikt
válasz
lala666 #110429 üzenetére
Nem szabad túl sokat olvasgatni, itt meg pláne!
Megerősítem!
Átkeveredtem ide a milyen TV-s topikból, mert hogy el fog rothadni a kijelzőm, és annyi bajt, nyűgöt, külön odafigyelést igénylő dolgot olvastam itt, hogy a kedvem elment nem, hogy az OLED-től, hanem a TV vásárlástól is...
-
Sonex79
aktív tag
válasz
lala666 #110095 üzenetére
Ez az etanol 70% és hozzá mikroszálas kendő egyértelműen legjobb módszer, és ez nemcsak a qd oled tv-re, hanem gyakorlatilag minden kijelzőre tökéletes, így törlöm le a mobilt, laptopot, sima monitorokat is otthon. minden esetben tökéletes az eredmény, egyrészt nagyon komolyan tisztít, másrészt semmi foltot nem hagy.
-
gurus
aktív tag
válasz
lala666 #110093 üzenetére
65S95B
lehet más a kijelző felűlete mint a mostani szériáknak ezért tudod hagyományos módon tisztítani a D-QD OLED szériát tuti nem lehet
Samsung Display hivatalos oldalán van a 70%-os etanol nem én találtam ki és saját tapasztalat.ja véletlenül nekem is van évek óta pár darab oled tévém Lg ,Samsung -
gurus
aktív tag
válasz
lala666 #110062 üzenetére
QD OLED tévé tisztítását kérdezték arra írtam
.neked nem QD OLED kijelzős tévéd lehet, mivel 3 éve-2022 február még nem volt piacon elfogadható áron
.oledet lehet hagyomános módon tisztítani, teljesen tiszta a kendő stb..
Milyen tipusú a te QD OLED tévéd. amire a hagyomános Oled tisztítás jó? -
pjen
félisten
válasz
lala666 #110062 üzenetére
Nálunk nemrég kint volt az LG szerelő. Nejem kifejezetten rákérdezett az OLED képernyő tisztításra. Azt mondta amivel az ablakot pucoljuk az jó. Nejem frost bio spiritusszal tisztít ablakot, szerelő szerint tökéletes. Mikor vettük MM ben a sony t, megint megkérdezük ott a sony emblémás eladó azt mondta, mindegy csak ne legyen benne alkohol. Fene se érti ezt. Végül vettünk HAMA képernyőtisztító sprét és kendőt.
-
alaves
addikt
válasz
lala666 #110059 üzenetére
"Ez egy marhaság"
Csak bizonyos szögből, tükröződés esetén látszik. Ha ilyen keletkezik, akkor 3-4 megismételt (2-3 perc folyamatos törlés) tisztítás 70%-os etanollal eltünteti (az elváltozás nem kémiai, csak fizikai- optikai). Megelőzésre is etanolos tisztítás javallott. (utolsó kép pl. A95K). Nem jönne rád az ideg, ha ilyet látnál? (én kicsit ideges lettem, mikor az S90C-men megláttam) -
warren29
aktív tag
válasz
lala666 #110024 üzenetére
Én pontosan ezért.
Infókat gyűjteni, okos tippekért amire lehet magamtól sosem jönnék rá illetve felhasználói véleményekért amik segítenek pld. a mostani nagyberuházásom alkalmával is.
Ha minden jól megy nem szándékozom másikat venni vagy 8-10 évig, hacsaknem az anyagiak nem fognak számítani. -
Rewmac
aktív tag
válasz
lala666 #109964 üzenetére
Jogilag nem tehetik meg most beszéltem jogásszal ez csalás. Arra hivatkoznak, hogy ugyanaz hiba fordult elő ami nem csak, hogy valótlan, de igazságtalan is.
Pixelhibás panelt pixelhibásra cserélték, majd kaptam egy hibásat ami felemás volt, majd a mostanit.
A jogszabály pedig nem mondja, hogy ugyanazon hiba ismétlődése egy javítás lenne.
Ügyesek mert nem kaptam munkalapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- sziku69: Szólánc.
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG OLED 55 B2 TV - 4k, 120Hz, 140 cm, 2 év gari
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- SAMSUNG (QE65S90C 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest