- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
alaves #58279 üzenetére
Köszi! Philipsnél HDR-ben a fényerőt nem 100-ra állítja fényviszonytól függetlenül? LG-nél, Sony-nál mi lehet a helyzet? Nyilvánvaló, hogy este más fényerő kell, mint nappal. HDR-nél jól mutat, ha sötétben megcsillan egy fénysugár valakinek az arcán, de ha kimegy a napra az már vakító lesz. Egyébként a leírásban HDR-nél is általános fényerőszabályozásról írnak, de ez nem működik. Kép üzemmódnál is van sötét helyiségre ajánlott Mozi, Dolby Visonnél is van sötét, világos, igaz nekem az utóbbi mód nekem hiányzik. Netflix módban is sötétebb lesz a kép, gondolom az is esti mozizásra van beállítva.
blakey HDR filmeket este te milyen fényerőn nézed? Úgy emlékszem te nem használsz külön nappali, éjszakai beállítást. Szerintem sok a 100.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest