Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris0000
őstag

-
chris0000
őstag
az jó, h így két év eltelt és azt hittem, h csak 4K/60Hz-en tudom használni az Oled tv-met, met az nvidia beállításokban alapból berakta így

közben meg lent a PC listából kell kiválasztani a 4K felbontást...

aztán így kicsit másabb a játékélmény 4K120Hz/120fps-el az oled tv-n. pesze amit ki tud hajtani a gépem ilyen szinten.. nem értettem, h miért csak a stalker megy rendesen. szerencsére még anno a metro exodust vittem végig a tv-t használva, de nem hiszem, h meglett volna a 4K-120fps...60-at bírt, de baromi jól nézett ki az oleden. most előkerül pár játék amit az oleden fogok nyomni.. -
chris0000
őstag
hi. cseéltem egy 48Gb/s-os kábelre, és szeencsée egy villanás nem volt, jó 1óra játék alatt sem. valszeg a régi egy 18Gb/s-os kábel volt, kb. mint amit szoktak adni a csomagokhoz.
nehogy már egyből jó legyen...
#105323Borisz76 nekem se volt semmi írva a kábelre.
#105343amdboy kábel megoldotta, igen. thx.
#105324Icewloxy nem kellett semmit sem változtatni szerencsére, hibátlanul megy 4K/120Hz/120fps-el a játék, persze amit ki tud hajtani a notim...
ha nem PC módban van a HDMI beállítva, akkor nem olyan jó a kép sajnos, meg főleg a színek sem. a játékban ez nagyon látszott. és így szuper most a kép és a színek is..
a VRR infot is variálta - korábban RGB 8b 4L8 SDR volt, most meg RGB 8b 4L10 SDR lett.
egyébként az a 4L8 SDR - 4L10 SDR mit jelent? thx. üdv. -
chris0000
őstag
válasz
Borisz76
üzenetére
thx. már csak azt nem értem, h akkor, h tud 4K 120Hz/120fps-el menni a játék, ami érezhető is pl. a Stalkerben, mert abszolút smooth a játékmenet..
van lehetőség arra a játékban, h 60Hz-es frekvencia, akkor fix 60-ra rakja (ekkor nincs villanás) , de a 120 után, hát az nem ugyanaz a játékmenet.. igazából ég és föld.
de valszeg itt lesz a gond -
chris0000
őstag
thx az infokat.. ennek lehet köze hozzá? noti felöl van hdmi 2.1, de csak 60Hz
a noti felöl is kell a hdmi 2.1 4k/120Hz vagy csak a hdmi 2.1 kell és a tv-nek a kijelzője legyen hdmi 2.1 4k/120Hz amit tud is biztosan a C1? thx.
-
chris0000
őstag
hi. nem tudja vki, h az mitől lehet, h ha a notim tudja a HDMI 2.1-et és a TV-m egy LG C1, mitől villan be egyszer-egyszer a kép? hirtelen egy pillanatra eltűnik a kép, mintha egy fekete kép villanna be.. a HDMI kábel lenne a gond, cseréljek jobbra, vagy vmi teljesen másra kell gondolni? itt most a játékokra gondolok és több játéknál előfordult sajnos...
infoba ki is írja, h 4K 120Hz-en megy a játék, itt pont a Stalker..
thx. üdv. -
chris0000
őstag
hi. nektek elérhető az intelligens szolgáltatás? C1-em van. thx. üdv.
a távirányítón nem működnek a gombok most -
chris0000
őstag
hi. C1-en ti, h állítottátok be az automatikus dinamikus kontrasztot és a fekete szintet?
a kép mód az eredeti. thx. üdv. -
chris0000
őstag
hi. van egy C1-em, és azt szeretném tudni, h a kijelzőt baj, h ha a külső besütő (aminek még nincs ereje, csak fénye) nap fénye éri? természetesen nem egész nap, csak akkor mikor megy le a nap, és pont besüt egy rövid ideig. thx. üdv.
-
chris0000
őstag
nemrég jött egy frissítés és az lenne a kérdésem, h frissítés után mindent újra be kell állítani, gondolok itt film, PC, PS5? thx. üdv.
-
chris0000
őstag
hi. LG C1-hez tudnátok ajánlani wireless fejhallgatót? thx. üdv.
-
chris0000
őstag
hi. volt másnál is, h C1-en kiírta, h (a videó nem támogatja a hangot)?
de van hang, és kép is tökéletes..
C1 belső lejátszóval, külső hdd-ről néztem egy uhd filmet (Amsterdam)
thx. üdv. -
chris0000
őstag
a C1 az HDR10 vagy HDR10+ thx. üdv.
-
chris0000
őstag
hi. pont nézegettem, h h lehet ezt a no signalt eltüntetni... nah így...
FINALLY! LG's No Signal Message Can Now Be Turned Off on C1 (& CX Soon) -
chris0000
őstag
hi. azt, h lehet megnézni a C1-en, h megy a G-Sync játék alatt PC-n vagy PS5-ön a 120Hz/fps? aki játszik rajta, írjon please.. thx. üdv.
-
chris0000
őstag
válasz
poli27
üzenetére
LG OLED TV ráadás FN6 fülhallgatóval | LG Magyarország
61657 krx21 thx.
még folyamatban van a beállítás... ezt is fogom tesztelni.. Metro Exodusnál leragadtam, olyan kurv@ jól néz ki.. azt tolom. nem volt olyan egyszerű, mert laptopról tolom ki a tv-re, de már ok.. üdv. -
chris0000
őstag
válasz
Space marine
üzenetére
küld be a számlát emailen, h megkapd a HS6-ot! lg oldalán megtalálod a promot... meg mindenki aki vett tv-t! üdv.
-
chris0000
őstag
nincs HDR-ben, PC-n nem igazán használom.. most kicsit patchelgették.. megvettem mikor megjelent, csak videókártyát nem tudtam venni mert elszáltak az árak és csak pár játékot játszanék a TV-n 4K-ban. laptopról nyomom, ami most bőven elég nekem erre a pár játékra.. üdv.
-
chris0000
őstag
.
-
chris0000
őstag
válasz
Space marine
üzenetére
NEM, engem is tájékoztattak.. vedd le, de nincs kezdő "szél"
üdv.
nah kiváncsi vok, neked milyen beállítás lesz jó... írj már, h neked h, tetszik a
"maximális dinamikus kontraszt kapcsolgatása"
remélem Te jobban boldogulsz a 3db fém csavarral a dísztalpba....
-
chris0000
őstag
én is először expert (szakértőit) állítottam be, de aztán mégis az eco lett nekem a legtermészetesebb és ahhoz a többi beállítás. igazából sokszor nem is tetszik, h annyi beállítás van és egy változtatás után már esetleg mást is kell váltotatni, mert "csak mégis úgy/ jobb alapon..." aztán csak jó ha van annyi féle beállítás...órákig állítgattam, h melyik lenne a legjobb...

az automatikus dinamikus kontraszt nekem olyan mélységet ad a képnek és nem vmi mű sz@rt nyom rá, hanem úgy helyreigazítja az egész megjelenítést..
de igazából iránymutató lehet egy yt-os beállítás videó, de úgyis mindenkinek az lesz a legjobb ami neki tetszik... üdv. -
chris0000
őstag
hi. nem tudom Ti mit használtok C1-re, én ezeket a beállításokat használom..
kép: eco
speciális beállításoknál-fényerő: 60-85-50
kék fény csökkentése: be
automatikus dinamikus kontraszt: magas képvezérlés
(huh ez nagyon bejött nekem, az a képminőség...
yt best settings beállításoknál is nagyon ajánlott! érdemes kapcsolgatni, aki PC-n is játszik.. kinek, h tetszik?
)
hang: ai-hang pro (ez kurv@ jó szerintem, szöveg hangot végre kiemeli filmeknél és minden környezeti zajt, apró zörejeket, de játékokban is baromi jó ha csak TV hangszorón szól minden..)
támogatás-oled-képernyővédő-képernyő mozgása: be
logó fényerejének beállítása: magas
támogatás-energiatakarékos üzemmód-energiatakarékossági lépés: ki
üdv. -
chris0000
őstag
hi. laptopról használ vki C1 Oledet HDMI-vel összekötve? a TV-n 2.1 van ugye de a laptopon 2.0. az a baj, h folyamatosan változik a gpu teljesítménye 50-130W között és így fps droppok vannak folyamatosan.. milyen beállítást nem veszek észre? thx. üdv.
-
chris0000
őstag
válasz
akangels
üzenetére
hi. én most tesztelgetem az új C1-et és az AI hang pro-val sokkal jobb a filmeket nézni, szerintem... végre hallom normálisan, h mit beszélnek és nem kell 70-re felvenni a hangerőt a TV-n.. és sokkal jobban kiemeli az összes többi hangot (környezeti zajok, legapróbb zörejek) .. üdv.
-
chris0000
őstag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Ü
hi. dehogy ment... pont tegnap kaptam hülyét mire rátettem a tartó konzolra a fém díszelemet..
(3 csavar) azt az idióta "mérnököt" amelyik kitalálta, h direkt fémfuratot készít a díszelembe.. levágott végü 1:1 arányban (1mm-es) egyenes csavarnál mire alkapod a legelső menetet... zseniálisan sz@r.. én először mindig belepróbálom (ha nem sok van) a csavarokat a menetbe, h tudjam szorulás nékül belemegy rendesen... nem is volt gond, de csak úgy tudtam belerakni, h velem egymagasságba felraktam egy polcra, h érezzem mikor veszi fel azt a kurv@ menetet.. persze nem is látod mert átmegy ugye a díszelemen is..
a másik négy csavarral nem volt gondom, szépen illeszkedtek a furatok, szerencsére... meg ott már máshogy volt előkészítve a furat.. üdv.
egy B7-et váltott és nagyon elégedett vok ezzel a C1-el.. nekem a tökéletes a 48" 4K-ban a PPI miatt. egyből meggyőzött, ahogy kinéznek a játékok, filmek, PC.. kicsit húztam a számat, h már csak 200-ért ment el a B7, de már egyáltalán nem bánom.. még vmi LG füldugót is kapok hozzá jövö héten, az is huszon, harminc ezer lenne.. 365-ért már sokkal jobb az ára.
349 lesz szerintem az alja, utána kivezetik a piacról ha jönnek az újak majd... üdv. -
chris0000
őstag
Hi. Érdemes kalibráltan venni oledet? Mm-ben vok 48C12LA a kiszemelt 365e, de +20e a kalibrált változat.. ez csak vmi paradztvakitás?
thx. Üdv. -
chris0000
őstag
válasz
Per Degaton
üzenetére
hi. meg is válaszoltad, h melyiket kell venned..
üdv.LG
-
chris0000
őstag
válasz
alaves
üzenetére
hi. a B7-ben ami nekem van létezik, h nincs logo védelem? thx. üdv.
most ezt a B7-et akarom majd váltani 48C1(1)-re mert sikerült szerezni PS5-öt és PC-n is 30xx kártyával hajtanám(HDMI 2.1), meg a PPI is jobb lenne 4K-ban a 48"-on
(nekem elég a 48" játékra, filmekre, nem kell, h széthuzza 55,65,88"-ra...nekem így szebb lenne..)#60977 thx. mondom milyen jó lesz megnézni DV-ben, de így marad a HDR-es változat...
-
chris0000
őstag
#60801 lehet félreérthető volt, de igazából azt akartam megtudni, h az .mp4 formátumu (Dolby Vision fileok lejátszásával, a TV belső lejátszóján, külső vinyoról) nincs senkinek se gondja mostanában?
új frissítés kell esetleg ami majd a közeljövőben lesz...?
thx. üdv.
-
chris0000
őstag
hi. a hang nélkül 2 dolby vision verzió filmet próbálta vki? LG Oledem van B7, full dolby vision support (mp4) és semmi.. azt írja ki, h nem tudja felismerni a filet. még a samplet se.. soha nem volt gondom se az mkv-val sem az mp4-el lejátszáskor.. thx. üdv.
-
chris0000
őstag
hi. a G1-hez nincs talp, lg figura mondta az MM-ben
üdv. -
chris0000
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
hi. össze lehet hozni vmilyen komolyabb fejhallgatóval ezt a jack fejhallgató kimenetet? B7-em van. van egy Logitech G933 fejesem, ami wireless 7.1, de nem sok minden jön át a jack kábelen... semmi hang... a filmek mind Dolby Audio vagy DTS..(van rajta jack bemenet is)
h lehetne megoldani, kell közé vmi gondolom? Te használod vmi jobb fejessel vagy próbáltad? thx. üdv.
ha bárkinek van megoldása, tapasztalata írjon! thx. -
chris0000
őstag
hi. én is váltanék 3080-ra meg CX-re, de milyen játékokat tolsz ami tudja a 4K/120fps-t stabilan? 4k-ban nagyon hardverigényesek a játékok, inkább 100 alatt mint felette lenne az fps szerintem... ha meg nincs meg a stabil Hz/fps.. hát nem tudom minek vegyek, még így is baromi sok pénzért, ilyen cuccokat.. ezen agyalok.. thx. üdv.
-
chris0000
őstag
-
chris0000
őstag
válasz
GalaHU
üzenetére
thx. pont most szembesültem vele, h milyen a játékmenet mikor van egy 144Hz-es kjelződ és 144 fps-el fut a játék... ezt most csak FHD-ban néztem mert vettem egy Lenovo Legion laptopot és kicsit átértékeltem, h milyen is a smooth játékmenet... te jó ég..ég és föld a különbség... mikor semmi nem mosódik el a környezetben ha egy karakterrel bármilyen mozgást végzek, vagy ahogy írtad Te is.. autós játékokban... Dirt Rally, Battlefield 4, Desperados 3 is szinte max beállításon hozza a 144fpst, még egy Diablo3-hoz is kedvet kaptam ami 8xMSAA-val egyből szép lett..
nah ezért érdekel engem is a 4K/120fps.. persze ez nagyon nagy ugrás főleg pénzben és már kb. minden hardver limites lesz, mert nem lesz elég, h 4K is meg 120fps is legyen... üdv. -
chris0000
őstag
válasz
GalaHU
üzenetére
thx az infot ez most jól jött... én is váltanék 3080-ra, meg egy C9-re vagy CX-re és jó lenne tudni, h h alakulnak itt a gyakorlati dolgok... egyelőre nem jól, ahogy írod...
talán már nem kell sokat várni a friss firmwarere... milyen játékokat néztél ahol tudta a 4K/120fpst a 3080? pont azon gondolkodtam, h baromi erős hardver kell ehhez a szinthez és nem lesz olcsó az upgradem... aztán még ott lesz a PS5 téma is a HDMI 2.1-el mert azt is tervezek majd venni, de ez is más téma... ezt csak azért írom mert ott is kiváncsi leszek, h h indul majd a gyakorlatban... thx. üdv. -
chris0000
őstag
hi. már egy 2.genes C9-et "55" meg lehet venni ennyiért? ez elég jó ár, akció nélkül is. üdv.
-
chris0000
őstag
a C9 nagyon paraszt gamingre is... (4K120, OLED, HDR, G-SYNC)
-
chris0000
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
amit még érdemes...Szárnyas fejvadász 2049 brutal minőség.
érdemes az eredeti Harrison Fordosat is megnézni (1982-es) akár UHD-ben is.
vagy a víz érintése is profi UHD-ben -
chris0000
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
tipp:szerintem úgy tudod leghamarabb kiszűrni a pixelhibát ha kikapcsolod csak a képernyőt.
ha tökéletes fekete és nincs semmi világító pont akkor jónak kell lennie.. -
chris0000
őstag
ez a G-SYNC támogatás,h lehetséges egyébként az új modellekben,az egy külön Nvidia modul úgy tudom?
az nem egy "sima" szoftveres dolog...
már úgy szerelték az új szériákat...most meg a szoftverfrissítéssel feloldják?
-
chris0000
őstag
-
chris0000
őstag
válasz
poli27
üzenetére
összes beállítás-kép-energiatakarékos üzemmód-képernyő ki.
érdemes még használni a "kényelmes üzemmód a szemnek" beállítást,nagyon hasznos ha csak netezel és azt gondolnád,h csak pár perc,keresek vmit...aztán eltelt egy óra...
ezt is az összes beállítás-kép menüben találod.üdv. -
chris0000
őstag
hi.
vki találkozott már azzal,h MPC-ben teljes képernyőre rakja a filmet és nem kapcsol be a HDR? (LGB7)
eddig minden ok volt...madvr,lavfilter,minden fent van de nem kapcsolja be a HDR-t thx.üdv. -
chris0000
őstag
hi.
LGOLED B7V tévén tolja vki a Red Dead Redemption 2 játékot?most vettem 1 RDR2 bundlet még nem bontottam fel...
arra lennék kiváncsi,h a HDR mennyire problémás,h nincs még megoldva...sötét a kép,homályos,zavaró...?
thx.üdv. -
chris0000
őstag
én kb. csak fejest használok,mert panel lakó vok...jó fülesen nincs atmos de a filmeket inkább szinkronnal nézem...sorozatokat kizárólag felirattal...én ajánlom a fülest...és neked is Joshi,főleg filmekre...meghálálja...főleg most ennél a filmnél.2.0-ba!
akinek van rendszere persze az más...üdv. -
chris0000
őstag
Bosszúállók: Végtelen háború!nézitek…!

minőség brutál...hang 2.0hun
or 7.1 Atmos
kipróbáltam a 7.1-es G933 fülesemen,nem is olyan rossz...üdv. -
chris0000
őstag
azt honnan lehet tudni,h pl. a Gengszterzsaruk filmből lesz-e UHD HDR-esverzió és mikor jön ki?thx.üdv.
jah és thx a takarító hszeket...

-
chris0000
őstag
hi.
B7-es tulajok Ti mivel takarítjátok a TV képernyőjét?
elég sok port össze tud szedni.multkor pont úgy esett rá a fény,még megsajnáltam...
thx.üdv. -
chris0000
őstag
válasz
kalimist
üzenetére
igazad volt,leszedtem az Origines hivatalos demót és ott van tényleg!
HDR10-et és DVt is lehet választani a menüben,de amire kiváncsi lettem volna a DV az pont nem megy...
vmi 1.08 patchet várnak az emberek,h végre kezelje normálisan.HDR10-ben is nagyon szép amúgy,csak pont össze lehetett volna hasonlítani egyből a kettőt...üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED C1 55"
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Extraflame pellet kályha
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

hi. Egy Baseust vettem korábban.. 1,5m
de valszeg itt lesz a gond
hi. nem tudja vki, h az mitől lehet, h ha a notim tudja a HDMI 2.1-et és a TV-m egy LG C1, mitől villan be egyszer-egyszer a kép? hirtelen egy pillanatra eltűnik a kép, mintha egy fekete kép villanna be.. a HDMI kábel lenne a gond, cseréljek jobbra, vagy vmi teljesen másra kell gondolni? itt most a játékokra gondolok és több játéknál előfordult sajnos...
üdv.
üdv.
üdv.
yt best settings beállításoknál is nagyon ajánlott! érdemes kapcsolgatni, aki PC-n is játszik.. kinek, h tetszik?
üdv.
szerencsére ott nincs semmi csak úgy látszik...üdv.

Vhiktor