Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wierra
senior tag
válasz
wierra
üzenetére
Nos, ahogy előző hsz-ben leírtam, az 55CX-em nem továbbított hangot a HDMI ARC-on keresztül a soundbar felé.
Múlt hét pénteken hívtam telefonon a supportot; kedden hívott vissza a szerelő, akkor meg is rendelte az alkatrészt. Másnapra megérkezett, felhívott és egyeztettünk időpontot.
Ma reggel kijött a szervizes fiatalember a megbeszélt időpontban, kb. 20 perc alatt kicserélte az alaplapot és ettől helyreállt a világ rendje.
Pozitív élmény volt az LG support hozzáállása, le a kalappal.
-
Celtis
veterán
válasz
wierra
üzenetére
Ha látszólag kezeli a TV a soundbart, tehát átvált ARC módba SB, reagál a TV távirányító hangerő szabályozásra és csak a hang hiányzik, akkor egyrészt ellenőrizd, hogy az ARC feliratú HDMI portokat kötötted össze (SB-on ez a HDMI OUT!) illetve próbáld kicserélni a kábelt. Ha valami nagyon öreg darab, akkor esetleg nincs bekötve a szükséges pin.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
wierra
üzenetére
Amikor raktam át a kedvencekbe - csak a HD - adókat és ott nem mutatta a kulcsot, már gondoltam is rá, hogy lehet majd ez a megoldás a másolásvédelemre, nem az egyszer csak elmúlik.

De egyébként úgy voltam vele az éjjel, ha ez sem válik be, ma felhívom a Panasonic-ot és megkérdezem, hogy ezt mégis hogy a francba gondolták, vagy mi a megoldás, mert más gyártónál ilyen nincs... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
wierra
üzenetére
Nos, nyilván nem emlékszel rá, hogy mitől múlott el.
Hát magától nem múlik el csak úgy, a megoldás, hogy amikor a csatornákat behangolta a tévé, akkor valami hülye licenc miatt, a fizetős (kódólt) csatornák mellett, ugye megjelenik a kulcs szimbólum.
De amint átpakolod a kedvencekbe, a kulcs eltűnik, ezáltal a másolásvédelem bullshit is eltűnik, vagyis lehet mindent rögzíteni, de ahhoz, mint írtam kell csinálni - átmásolni- kedvenceket/hez
omg....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Logitech MX Master 3S for MAC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor