Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
Topikgazda
Én ilyet nyúzok, nem tudok rá sok rosszat mondani.
A talpa mondjuk nagy, de én karra teszem mindig a monitorokat így nem számított. A kép kiváló, a QD-OLED technikai gyengeségei itt is megvannak mint mindenhol (VRR flicker-t már láttam az Avowed-ben, a tisztításra marhára oda kell figyelni mert nem szabad / tudod mindennel tisztítani, ha meg nem vigyázol karcolódik, text clarity nekem kicsit zavaró volt de MacType megoldja).
Én simán ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A talpa mondjuk nagy, de én karra teszem mindig a monitorokat így nem számított. A kép kiváló, a QD-OLED technikai gyengeségei itt is megvannak mint mindenhol (VRR flicker-t már láttam az Avowed-ben, a tisztításra marhára oda kell figyelni mert nem szabad / tudod mindennel tisztítani, ha meg nem vigyázol karcolódik, text clarity nekem kicsit zavaró volt de MacType megoldja).
Skynet258