- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
Sziasztok,
Jelenleg egy acer 27 es (franc tudja a tipus kodjat mar) 144hz es ips monitort hasznalok, szivesen valtanek 34re es 2 oled tv utan jo lenne oledre abbol is. (A jot konnyu megszokni..)
Segitene nekem valaki abban hogy mi a franc a kulonbseg a ketto kozott az ár es a csatlakozokon kivul? Olvasgattam redditet meg mindenfelet, de mar annyi a tipus meg kódjel hogy elvesztettem a fonalat teljesen.
Egyaltalan ajanlott ez a tipus? (Mert lattam akik odaig vannak erte es van aki a pokolba kivanja)
Bevallom oszinten h egy 2,5 honapos csecsemo mellett semmi szuksegem ra igazabol, ez csak onjutalmazo reflex
, de ha vmit kitalalok ugyis az lesz. Illetve nekem ergonomiai szempont is fontos, es bar tudok h blodseg, de ennek a talpa nekem nagyon bejon, szemben ezekkel az ormotlan szetallo csipeszlabakkal amik meg sok helyet is foglalnak. Es ami fontos h legyen beepitett hangszoroja.
Beeges stb bullshit nem izgat, 4,5 eves bx oled tvm koszoni jol elvan napi 12-15 ora hasznalat utan is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraWide 34WN750P-B IPS Monitor! 3440x1440 / 75Hz
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU OLED Monitor
- LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync! BeszámítOK
- Acer Nitro XV340CKP - 3440x1440 144Hz Wide Angle
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eladó egy XMG P406 laptop
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest