- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
4264adam #601 üzenetére
köszi az infókat, hasznos volt, ezeket egyáltalán nem tudtam
kicsit szkeptikus voltam, hogy minek váltok monitort, de egyáltalán nem bántam meg. egyedül az olvasással szenvedek még, de az is javíthatóegyébként nekem alt+win+b-re kapcsol át, win alt tab nem csinál semmit win11-en
-
válasz
4264adam #598 üzenetére
LG-n nem is használtam kb. soha, csak átengedte a jelet, meg megemelte a fényerőt, nagyon más most az Alienen
viszont nálam tök szarul néz ki a windows11 hdr-ben ezen is, nem tudom akkor mi lehet az ok, ugyanolyan fakult, mint az LG-n, a színek telítettsége borzalmas, sokkal csúnyább mint sdr-ben
majd foglalkozom még vele este, lehet kell valami beállítás, esetleg ha van ötlet szívesen fogadom
monitor display -> smart hdr opció alatt van ilyen desktop, true black, meg peak 1000... de nem nagyon láttam érdemi különbséget
-
ti HDR-ben vagytok állandóan? redditen írták többen, hogy oled esetében még a W11-et is abban használják, de nem nagyon értem, hdr-ben ugyanolyan kifakult napfénysütötte magazinnak néz ki windows továbbra is
film, játék azért más dimenzió mint az lcd-n (lg 34GN850) volt
-
-
van valami tuti kendő aliexpressen ami ajánlott qd oled tisztításra?
-
-
Üdvözlet
Dell Alienware AW3423DWF monitor gsync kompatiblis?
specifikációknál több monitorral ellentétben ennél csak AMD FreeSync-et ír
rtings.com-on azt írják kompatiblis, de van valami oka hogy a legtöbb monitortól eltérően ennél egyáltalán nincs feltűntetve a gyártó oldalán, hogy gsync kompatibis lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraWide UltraGear 38GN950P-B Monitor! 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GP850-B Monitor! 2560x1440 / 1ms / 165Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Eladó LG Gamer monitor
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- Eizo Flexscan EV2450 24" FULL HD LED IPS (1920X1080) HDMI-s káva nélküli prémium monitorok eladóak
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest