Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
Sziasztok!
LS27DG602SUXEN -en gondolkozom (240K B2B), de nem valami szimpatikus a QD-OLED matt kijelző viselkedése háttérfény esetén, tesztek alapján a ráeső háttérfény hatására szürkés/kékes lehet a kijelző, így veszít a kontrasztból (viszont a tükröződést szépen teríti), a szürkék/feketék így nem az igaziak a quantum dot +mattító réteg miatt ebben az esetben.
Nem tudom, mennyire radikális ez a torzulás egy szintén QD rapid IPS paneles monitorhoz képest, jelenleg ezt használom most: MSI Optix MAG274QRF-QD. Nyilván pont van a monitor mögött erkély ajtó és ablak... mondjuk redőny is van, de nap közben nyilván nem sötétítenék be. Ugyanakkor az is igaz, hogy a gépidő javarészt este történik. Nomeg azért használok zeneszerkesztőt is, fix elemekkel (beégés "veszély").
Amúgy nekem SDR-ben 120 nit elég lenne.
Lehetséges, hogy a tesztek felnagyítják ezeket a negatív tulajdonságokat, de nem hiszem, hogy teljesen alaptalanok, és emiatt nem csaptam le rá azonnal.
Bizonytalanítsatok el
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG ( LC27R504FHUXZ) 27" GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LH55QMBTBGCXEN) 140CM Q-LED 4K PROFESSIONEAL ÉRTINTŐS INTERAKTIV MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BenQ DesignVue PD2705U 4K Designer Monitor!27"/99% sRGB/Pantone/AQCOLOR/Type-c/Mac Ready/Beszámítás!
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest