Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
válasz
Gomez1984
üzenetére
125% mérettel használom
Ez lesz a különbség. Ha nagyobb a szöveg, akkor nem annyira rossz a helyzet, viszont én meg pont hogy nem szeretem a zsúfoltságot, ezért a "kezelőszervek" (Photoshop layerek, fenti menüpontok stb.) nagyon picik és ott iszonyatosan életlen minden.#613 4264adam
3 darab Acer 27" 1440p IPS-t használtam előtte, ebből kettőt szerettem volna kiváltani a Samsung G9 49" OLED 2024 novermberi típusával. PPI ugyanakkora, a panel más. IPS-en se tűéles, de nem ennyira zavaróan szőrös/homályos a szöveg. Szerintem 4k alatt az OLED-et elengedem, megnézem ezt a 49" VA G9-es verziót, ha az sem, akkor 32" 1440p lesz. -
Gardaai
senior tag
válasz
4264adam
üzenetére
Redditten sokat lehet olvasni hogy az embereknek fáj a szeme és feje hosszab idő után az OLED előtt. Szerintem meg csak mindent megtesznek érte:
- túl magas fényerő
- kombinálva az amerikai full sötét szobában ülve semmi háttérfénnyel csak a monitor.
Én is ebben a cipőben járok és elhiheted, ezzel az OLED monitorral többet foglalkoztam mint egész életemben összesen a többivel és még mindig nézhetetlen. Attól fáj a fejem, nem attól, hogy 5 vagy 45-ös a fényerő.
-
Gardaai
senior tag
-
Gardaai
senior tag
Sziasztok!
illetve hozzá javasolt a SoftGrayNoHinting vagy a DeepGreyNoHinting preset használata
Valaki tudna letöltő linkkel segíteni? Egyszerűen nem találom őket..
Egyik sem található a profilok között (utóbbit amúgy is tölteni kéne) és kezd kifolyni a szemem a helyéről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- ASUS routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- Philips 43PUS8909 Ambilight 4k HDR 144Hz Gaming TV/monitor (5 hónap garancia)
- Dell UltraSharp U3818DW 37.5" ívelt IPS, UWQHD+, kiváló állapot
- HP Z32 32" 4K monitor 3840 x 2160 karcos kijelző, de így is gyönyörű!
- Dell G2724D monitor garancia 2027.08-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Bontatlan iPhone 16 Pro (128 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Skynet258