Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
válasz
Gomez1984
üzenetére
125% mérettel használom
Ez lesz a különbség. Ha nagyobb a szöveg, akkor nem annyira rossz a helyzet, viszont én meg pont hogy nem szeretem a zsúfoltságot, ezért a "kezelőszervek" (Photoshop layerek, fenti menüpontok stb.) nagyon picik és ott iszonyatosan életlen minden.#613 4264adam
3 darab Acer 27" 1440p IPS-t használtam előtte, ebből kettőt szerettem volna kiváltani a Samsung G9 49" OLED 2024 novermberi típusával. PPI ugyanakkora, a panel más. IPS-en se tűéles, de nem ennyira zavaróan szőrös/homályos a szöveg. Szerintem 4k alatt az OLED-et elengedem, megnézem ezt a 49" VA G9-es verziót, ha az sem, akkor 32" 1440p lesz. -
Gardaai
senior tag
válasz
4264adam
üzenetére
Redditten sokat lehet olvasni hogy az embereknek fáj a szeme és feje hosszab idő után az OLED előtt. Szerintem meg csak mindent megtesznek érte:
- túl magas fényerő
- kombinálva az amerikai full sötét szobában ülve semmi háttérfénnyel csak a monitor.
Én is ebben a cipőben járok és elhiheted, ezzel az OLED monitorral többet foglalkoztam mint egész életemben összesen a többivel és még mindig nézhetetlen. Attól fáj a fejem, nem attól, hogy 5 vagy 45-ös a fényerő.
-
Gardaai
senior tag
-
Gardaai
senior tag
Sziasztok!
illetve hozzá javasolt a SoftGrayNoHinting vagy a DeepGreyNoHinting preset használata
Valaki tudna letöltő linkkel segíteni? Egyszerűen nem találom őket..
Egyik sem található a profilok között (utóbbit amúgy is tölteni kéne) és kezd kifolyni a szemem a helyéről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- OTP Bank topic
- Autós topik
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Proxmox VE
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258