- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyhunter
őstag
válasz
Gomez1984 #1468 üzenetére
Köszönön a választ.
Másik, ami hasonló árban van, 21:9-es, Tkomnál van ez is :
Samsung LS34DG850SUXDU Odyssey OLED G8
Erről mit lehet tudni, vagy milyen tapasztalat van vele?üdv
Szerk : visszaolvasva, ebben még 1. genes oled panel van + Tizen rendszerrel vannak gondok még mindig?
A "másik" amit kérdeztem, az meg 3. genes panel?
Most egy IPS 34 uw, van, World of Warcraft és Skyrim bitang jól néz ki rajta, de ha azt mondjátok, hogy a panel miatt a 27" 1440p-vel járok jobban, akkor olyat veszek.
-
Gardaai
senior tag
válasz
Gomez1984 #612 üzenetére
125% mérettel használom
Ez lesz a különbség. Ha nagyobb a szöveg, akkor nem annyira rossz a helyzet, viszont én meg pont hogy nem szeretem a zsúfoltságot, ezért a "kezelőszervek" (Photoshop layerek, fenti menüpontok stb.) nagyon picik és ott iszonyatosan életlen minden.#613 4264adam
3 darab Acer 27" 1440p IPS-t használtam előtte, ebből kettőt szerettem volna kiváltani a Samsung G9 49" OLED 2024 novermberi típusával. PPI ugyanakkora, a panel más. IPS-en se tűéles, de nem ennyira zavaróan szőrös/homályos a szöveg. Szerintem 4k alatt az OLED-et elengedem, megnézem ezt a 49" VA G9-es verziót, ha az sem, akkor 32" 1440p lesz. -
4264adam
veterán
válasz
Gomez1984 #49 üzenetére
Megvan az első gixer amitől féltem is a G6-al kapcsolatban.
CP2077:1440p + HDR + 360Hz = DP-n működik
CP2077: 1440p + HDR + 360Hz + VRR = Windows újraindulás, minden esetben akár van MSI OC akár nincs.És akkor is crash van ha erőltetem a 120FPS limitet vagy V-sync-et tehát max 356Hz-ig kellene kimenni rajta.
Szóval ha HDR + VRR kell akkor 240Hz-en használom a monitort DP-n.
HDMI 2.1 csökkentettel (ami 40Gbps) nem is foglalkozom mert Nvidiam van.
-
4264adam
veterán
válasz
Gomez1984 #21 üzenetére
Jó találmány TV-re a Contrast Enhancer Samsung vonalon. Viszont Windowsban az sRGB miatt nem érdemes használni mert eltér a tartalomtól illetve játékoknál HDR-ben:
- elég sok cím el van cseszve HDR implemetációban amit nekünk kell szintre hozni Reshade-el vagy nem sokat tesz hozzá az SDR-hez nézve mert alig tartalmaz HDR színteret pluszba.
Szóval szerintem a CE-t ne használd hanem ahol kell ott Reshade alkalmazás.
CP2077-ben van bőven HDR színtér de a gyárilag a fekete szint 0 pontja felfelé van tolva (nincs mély fekete csak szürke) és azért fakóbbak a színek is HDR-ben. Ezen a képen már a beállított értéket látod nálam és tartalmaz bőven HDR Gamut-ot.
Elegendő a RenoDX féle Reshade On, ők mindent beállítottak: DT65 fehér egyensúly, black level és saturation. Ha mégis szeretnél további értékeket minden állítható a Reshade-n belül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- Dell Alienware AW3225QF - Új, Bontatlan - 31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC -
- LG 34 34WQ75X-B UltraWide WQHD Ívelt Monitor Több, mint kijelző! AMD FreeSync / HDR /IPS Panel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest