- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
Motorolaj és szűrő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
válasz
Joker94Hun #1498 üzenetére
van valami tuti tippetek milyen olajat vegyek?
Hordósat.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Joker94Hun #1498 üzenetére
Az a vizhofok meg normalisnak szamit nagyobb terhelesnel. Csak egy motor general fogja megoldani az olajfogyasi problemad igazabol sztem. 360 ezer km szep teljesitmeny.
-
Joker94Hun
tag
Sziasztok!
Szeretnék hozzátok fordulni segitségért. Van egy 330d 2006-os bmw-m.
Eddig Castrol 5w30 titanium és Gyári Bmw olajat töltöttem bele.
Mindegyikből megeszik kb 1litert 4-5000km-en ami szerintem nem egészséges,pláne hogy nem hajtom szétt. :/ Viszont azt megfigyeltem hogy pl autópályás használat mellet(6-700km) egyhuzamban mégjobban ette az olajat. Sajnos olaj hőfokot nem tudok nézni,de a víz 107-108 fok köré megy.Lehetséges hogy rossz a termosztát? Vagy van valami tuti tippetek milyen olajat vegyek?360 ezer km van az autoban amugy.
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Yamaha Cygnus X 125 4T robogót, szeretném az olajat lecserélni benne.
Gyári ajánlás ez hozzá:Mivel hűvösebb időben is tervezem használni és elég sok rövid távot fogok vele menni szerintetek mehet bele a Repsol Scooter 5W40, vagy inkább maradjak 10W40-nél?
Vagy mivel léghűtéses inkább valami W50-es olaj kellene?Köszi előre is!
-
tboldi
nagyúr
Azért a hőértéket is nézd, ne csak a márkát, meg hogy hány pólusa van.
Cserélni abszolút nem nehéz, csak a pipát/trafót lehúzod, megfelelő méretű gyertyakulccsal benyúlsz, kitekered, majd ugyanez visszafelé az új gyertyával. Arra kell figyelni, hogy egyrészt ne ferdén tekerd be, másrészt túlhúzni sem szabad. Mikor kézzel tekerve elkezd megszorulni, azután még fél-kétharmad fordulat.
-
w333
félisten
válasz
FoLey-v #1480 üzenetére
Köszi ... jól gondolom hogy ez a belevaló ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest