Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Okos Otthon összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19901) DougButabi válasza kenand (#19892) üzenetére


DougButabi
tag

Nekem V2 van, és megy minden ingyen, azaz csak menne, mert ajtónyitást azt 100-ból 1 alkalommal észleli, a geofencig is hébehóba talál bele, hogy otthon vagyunk e, de ez lehet telefonbeállítás is.
Viszont hogy ne csak rosszat írjak, HA-val tökéletesen lehet vezérelni, és nagyon könnyű integrálni:

(#19902) st6969


st6969
őstag

Srácok, rendeltem egy ilyen lámpát a lányom szobájába. A szobának két bejárata van, így alternatív kapcsolás van jelenleg. Az lenne a cél, hogy a lámpát lehessen vezérelni Alexával (telefonos app-pal, bár szerintem ez gyorsan lecseng), de azért lehessen fali kapcsolóval is. Arra gondoltam, hogy 2 ilyen dimmert vennék hozzá. Igaz, falon kívüli, de valahogy felraknám a jelenlegi hagyományos kapcsolók helyére (a dobozban a vezetékeket összekötném), így a lámpa non-stop feszültség alatt lenne. Van süllyesztett dimmer is, de félek, hogy ez nem fér bele a fali dobozba, kicsit drágább is, de nem is értem, hogy mivel tud többet, mint a falon kívüli.
Működne ez így? Vagy hagyjam meg a fali kapcsolókat (biztos, ami biztos, leválasztható legyen az áram hálózatról)? Félő, hogy megszokásból mindig a fizikai kapcsolót kapcsolgatnánk, na meg designban, színben is eltér...

(#19903) vkp válasza st6969 (#19902) üzenetére


vkp
aktív tag

Shelly-t vegyél, akkor megmaradhat a mostani alternatív kapcsolás, telefonról/alexával meg tudsz dimmelni.

(#19904) huliganboy


huliganboy
addikt

Sziasztok!

Szerintetek az mennyire járható út, hogy egy HA alá integrált BHT-002 termosztát és ugyan ebben a helyiségbe felszerelt radiátor termosztát az alábbi módon működjön:

Ha a felső szinten a hőmérséklet 20 fok alá megy akkor az alsó szinten a radiátorok záródjanak kezdődjön meg a fűtés, ha a lenti hómérséklet 22 fok alá megy akkor a lenti radiátorok nyissanak és kezdődj{n meg a fűtés.....

Nem tudom érthető e.. A lényeg, hogy a földszint és a tetőtér között 2-2.5 fok különbség van. Így a földazumtet feleslegesen fűtöm, hisz csak az emeleten van rá szükség..

Köszi

[ Szerkesztve ]

(#19905) Semin válasza DougButabi (#19901) üzenetére


Semin
senior tag

Nekem v3 van(nem fizetős a geo), és gond nélkül tudja ha nincs otthon senki. Csak smart termosztátot használok, viszont home kit-en keresztül csak a bridge-et látom, nem tudok adatokat kiolvasni, csak a saját appjával.(hőm/pára) Ez így van mindenkinél?

(#19906) jézusom válasza st6969 (#19902) üzenetére


jézusom
addikt

Szerintem hagyd az okos lámpát, ha dimmelni akarsz fizikai gombbal. Akkor inkább okos dimmelős kapcsolót vegyél, és bármilyen buta lámpát amiben a led dimmelhető.

(#19907) st6969 válasza vkp (#19903) üzenetére


st6969
őstag

Bocs, de semmit sem értek (még) az okos otthon dolgokhoz. Hogy érted, hogy megmaradhat a mostani alternatív kapcsolás? Az fizikailag "elvágja" az áramot az okoslámpától, tehát offline állapotba kerül. Vagy ez a Shelly ezt védi ki? Vagy hogy kell ezt elképzelni, mit tud, hová kötöm? :B

(#19906) jézusom
A lámpa már úton van. Van benne színes RGB ledsor is hangulatvilágításnak, gyerekszobába direkt ezt néztem ki. De amit linkeltem, az elvileg okos dimmelős kapcsoló.

(#19908) zsamiatt válasza huliganboy (#19904) üzenetére


zsamiatt
őstag

nem értem miért jó ha fent fűteni kell akor elzárod a lenti csapokat. Főleg ha 22 fok alatt lent bekapcsol a fűtésed.

Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!

(#19909) zsamiatt


zsamiatt
őstag

Sziasztok, Tud valaki olcsobb rezgés szenzort? (zwave van most csak kiépítve nálam)
Vision Security Shock and Vibration Sensor törés- és rezgésjelző (Z-Wave) 17 590 Ft Vision Security Garancia: 1 év
Alin csak zigbeeset találtam. Illetve keresnék súly szenzort is hátha valaki látott már ilyesmit :)

Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!

(#19910) vampire17 válasza st6969 (#19907) üzenetére


vampire17
addikt

Vard meg a Shelly l1-et! Az pont a te problemadra megldas. Beteszel 1-1 et (vagy amennyi kell) minden sima kapcsolo moge, a fazisokat tovabb wagozod az osszes kapcsolodhoz, azzal meghajtod a shellyket. Ahol a lampa fele megy a kabel, ott bekotod a relere, a tobbinel csak a kapcslol. Aztan a tobbinel bekapcsolod a direkt vezerlest (a gombok nyomasa azt a shellyt fogja kapcsolni, ahova a lampa megy)

Ennyi az egesz. Megmarad a regi kapcsolod is. A Shelly l1 dimmelheto is.

Jovo honaptol lehet amugy rendelni.

(#19904) huliganboy:

Ertheto amit irsz, nalam pont ugyanez a helyzet, a gyerek miatt az emeleten fix 23 fok van (este is) de lent a nappaliban, ahol a fali termosztat van, este csak 21 fokot allitok be. Ha ilyet akarsz, nyilvan lentre is fog kelleni szeleptermosztat es mindenkepp olyan, ami (a fali termosztaton keresztul) tudja inditani/leallitani a kazant. (meg persze "mondani" a tobbi szelepnek, hogy nyisson/zarjon)

[ Szerkesztve ]

(#19911) asdf_ válasza huliganboy (#19904) üzenetére


asdf_
veterán

Nem tudom érthető e.. A lényeg, hogy a földszint és a tetőtér között 2-2.5 fok különbség van. Így a földazumtet feleslegesen fűtöm, hisz csak az emeleten van rá szükség..

Az ilyet, ha jól tudom, a földszinti radiátorok alján a torlószelepek állításával szokták egyenesbe hozni.

(#19912) vampire17 válasza asdf_ (#19911) üzenetére


vampire17
addikt

Azzal csak az a gond, hogyha lentre kell a meleg, akkor tekerheti ki lent a torloszelepet, mert ha nagyon el van zarva, ezer ev lesz, mire felfut... Szoval allando oda/vissza tekergetes lesz a vege.

[ Szerkesztve ]

(#19913) vampire17 válasza vampire17 (#19910) üzenetére


vampire17
addikt

Az kimaradt, hogy ez a modszer gazdasagos is, hiszen koncentraltan oda megy a hő, ahova kell. Ugye minel tobb helyen van szeleptermosztatod akkor a hot annal a radiatornal adja le, ahol te szeretned, hoveszteseg max a csoveken lesz ,de vekony rezcsoveknel , vagy otretegunel az elhanyagolhato.

A "buta" szeleptermosztatok hatranya, hogy alapvetoen arra vannak kitalalva, hogy ha valahol hidegebbet akarsz, mint ahol a fali termosztat van, vagy ha egy kicsi helyiseget (ami ugye gyorsan felmelegszik) akarsz leszabalyozni, hogy ne legyen tul meleg, mire a nagyobb ter (ahol altalaban a fali termosztat van) elerne a bealliott homersekletet.

Forditott helyzetre (amit te is szeretnel) ezek nem nagyon alkalmasak.

En azt ajanlom hogy vegyel tuya-s szeleptermosztatokat. (allin van egy csomo [link] )

Ezek mind zigbee-sek, tehat kell egy zigbee hub. Ha gyarit veszel akkor akar tuya sajat automatizaciojaval is ossze tod sztm rakni a logikat mogotte. Ha HA/Domo/Node-Red ala integralod, akkor meg ugye ott is megirhatod.

Ha kesz megoldast akarsz, ami out of the box igy mukodik, akkor arra tokeletes a Tado.

[ Szerkesztve ]

(#19914) vkp válasza st6969 (#19907) üzenetére


vkp
aktív tag

A shelly kap egy fix állandó fázist, kap egy nullát, valamint megkapja az alternatív kapcsolásból érkező fázist (kapcsolószál).
Ha ennyire nem vagy képben, akkor szerintem inkább hívj egy villanyszerelőt aki segít neked.

(#19915) istvan170


istvan170
aktív tag

Megvettem a Shelly H&T-t. :F
Ezt mutatja az app:

Itt már eleve csak a Humidity értelmezhető számomra, a Temperature nem. Miért van 2 érték? Most akkor 16 órakor 16 fok volt vagy 24? Ugye nem mindegy.

A HA-ban így jelenik meg:

Ezzel mit tudnék kezdeni? Nyilván ez így nem értelmezhető. Illetve nehezen.

A hue érzékelő ezt így csinálja:

Értem én, hogy ez Zigbee, a Shelly meg Wifi, meg másfélszer annyiba kerül a Philips, de akkor is. Mit tudok ezzel kezdeni?

(#19916) Degeczi válasza istvan170 (#19915) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Gondolom elemtakarékosságból csak óránként küld adatot - de abban az órában előfordulhatott ekkora eltérés, ha pl. a lemenő Nap pont odavilágított.

(#19917) vampire17 válasza Degeczi (#19916) üzenetére


vampire17
addikt

Azt hiszem beallithato Shellyben hogy bizonyos fok elteres eseten kuldje az adatot.

(#19918) st6969 válasza vkp (#19914) üzenetére


st6969
őstag

Egy villanyszerelővel nem lennék előrébb. Egy hagyományos villanyszerelő ugyanúgy nem tudja, mi az a Shelly. De elég valószínű, hogy ez így nem az én témám lesz. Szerintem én ezt a Shellyt nem is tudnám hová tenni. A kapcsolóknál nem tudnék neki nullát adni, a lámpánál meg állandó fázist. Vésni emiatt nem akarok.
A korábban linkelt BT falon kívüli dimmer megoldással egyébként mi a probléma? (Nem a dimmelés a lényeg, az elegendő lenne Alexával vagy appon keresztül is, én inkább azt szeretném, hogy szobába belépéskor/kilépéskor falról is lehessen kapcsolni, de úgy, hogy ne kerüljön a lámpa offlineba, tehát fali kapcsolóval történő lekapcsolás után pl. appból fel lehessen kapcsolni.

(#19919) sambenez válasza Degeczi (#19916) üzenetére


sambenez
addikt

Nagyon ritkán küld adatot a Shelly H&T, én ezért küldtem vissza fűtés vezérlésre használhatatlan. Esetleg ha megveszi valaki azt a tartóját amiről lehet folyamatosan tápolni akkor talán küld sűrűn. De úgy meg már elég drága, plusz Nem rakhatod bárhova csak ahova elér a kábel. és még csúnya is lesz a tekergő vezeték.

(#19920) LógaGéza válasza st6969 (#19918) üzenetére


LógaGéza
addikt

Shelly 1L-hez nem kell 0.
Én hasonló miatt ilyen kapcsolókat vettem, eddig meg vagyok velük elégedve.

"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

(#19921) istvan170 válasza vampire17 (#19917) üzenetére


istvan170
aktív tag

1 fok eltérésre van állítva a jelentésküldés.. Szóval a 8 fok eltéréssel adott időpontban semmiképpen sem tudok mit kezdeni.

(#19922) Norby-007


Norby-007
tag

Sziasztok,
Van egy okos otthon rendszerem amiben főként xiaomi eszközök vannak (Home Assistant fogja össze öket, de ez most mellékes). Van négy gatewayem és 84 eszközöm. Az usb-s zigbees megoldást elvetettem mivel nagy a ház és sok az eszköz.
Az utóbbi napokban az egyik gatewayre regisztrált falki kapcsoló switch (ami vezetékes, de az egyik kapcsoló wireless módra van kapcsolva) és egy magic cube (vagy aqara cube, de ez még régebbi) hiába van felkonfigurálva, hogy mi történjen ha megnyomom a kapcsolót, vagy megrázom a kockát nem teszi a dolgát, azaz nem kapcsolja fel a yeelight izzót. Ha az automatizációban a kis csúszkát kikapcsolom és újra vissza akkor jó lesz, de naponta meg kell tenni. Nem értem mi történt, mert a többi eszköz működik jól. Van valami ötletetek?
Köszi.

(#19923) Degeczi válasza istvan170 (#19921) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Talán nem adott időpontra vonatkozik, hanem esetleg csak a grafikon jeleníti meg az arra az órára jellemző minimumot is. De ezt a Shelly support tudná megmondani. Ettől még lehet, h az átadott érték sűrűbben frissül.

Mindenesetre mint arról már korábban is szó volt, sokkal jobban járnál Xiaomi Zigbee-es érzékelőkkel és egy CC2531 USB-s vevővel - pláne ha amúgyis használsz Zigbee-s rendszert.

(#19924) st6969 válasza LógaGéza (#19920) üzenetére


st6969
őstag

Köszi a linket. Ilyesmiket néztem én is, Xiaomiban is van ilyen billenő kapcsoló változat, az kicsit olcsóbb.

(#19925) nemethsza válasza st6969 (#19924) üzenetére


nemethsza
tag

Szia,
dobsz egy linket? Mert én áttúrtam a full international internet, de ezek szerint átsiklottam vmi felett...
Viszont a Géza által linkelt tutin működik nálam is, ismét ezer köszönet a tippért.

"Tanútt embernek párlya nincs!"

(#19926) st6969 válasza nemethsza (#19925) üzenetére


st6969
őstag

Erre gondoltam.

(#19927) istvan170 válasza Degeczi (#19923) üzenetére


istvan170
aktív tag

Megrendelem azt is, csak az szinte biztos nem fog menni a kertben. Zigbee-s eszközökből meg nincs kedvem "hidat" építeni a kutyaházig.

(#19928) Degeczi válasza istvan170 (#19927) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Ha kutyaház, gondolom úgyis fix helyen van, akár vezeték is behúzható - és akkor akár fűtést is kaphat.

(#19929) kenand válasza DougButabi (#19901) üzenetére


kenand
veterán

A V2-es bridget még nem homekitként kell integráli a Home Assistantba ha jól tudom ?

[ Szerkesztve ]

(#19930) asdf_ válasza vampire17 (#19912) üzenetére


asdf_
veterán

Igen, de a kérdező azt mondja, hogy fent van (tippem szerint fixen) hidegebb, két esetet tudok elképzelni:
- a felső szint tetőtéri, oda több meleg kell, ha már most, 5-10 fokban is, akkor vagy nincs torlóval megfelelően beszabályozva és/vagy elcseszték a radiátorok méretezését, hiszen mi lesz majd -10 foknál?
- a felső szint nem tetőtéri, de van még fölötte valami fűtött, goto 1 vagy nincs torlóval jól beszabályozva és/vagy vagy elcseszték a radiátorok méretezését

Értem én, hogy szabályozgatni akarjuk a dolgot, de ha egy lakásban most, összel ha megy a fűtés rendesen és két eltérő helyiségben telire nyitott radiátorok mellett nincs közel egyforma meleg (összel 2,5 fok hidegebb az emeleti szoba javára nagyon nem az), akkor már a kiindulási állapot rossz, először tessék rendesen beszabályozni, és csak utána bohóckodni a vezérelt szelepekkel.

[ Szerkesztve ]

(#19931) Vodike


Vodike
tag

Bekötöttem egy Sonoff Zigbee-et flashelve tasmotával és integrálva ZHA-n HA-ba. Jelenleg eddig tökéletesen működik az alábbiakkal:
- 4 db IKEA Tradfri
- 1 db Blitzwolf Zigbee dugalj
- 2 db Xiaomi hőmérő
- 1 db Xiaomi water sensor
- 1 db Xiaomi rezgés szenzor

Fokozatosan állok át Zigbee-re és ezt néztem ki HUB-nak.

exTiga

(#19932) Degeczi válasza asdf_ (#19930) üzenetére


Degeczi
nagyúr

igen, hiszen a távvezérelhető radiátorszelepek előtt is meg lehetett oldani az ilyen helyzeteket a torlószelepek beállításával, ill. persze a termosztát elhelyezésével, h az egy hűvösebb szobába kerüljön, ne álljon le túl hamar a fűtés (ahol meg már fölösleges, ott a helyi thermoszelep úgyis leszabályozza a radiátort)

(#19933) Degeczi válasza Vodike (#19931) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Vajon mennyi eszközt tud így kezelni?

(#19934) kenand


kenand
veterán

Próbálgatok egy Tado termosztátos és egy másik reggel 2 radiátor fejet. Egyik kis lakásban a gázkazánt vezérelném, 1x talán majd okos radiátor szelepeket is veszek, másikban viszont csak a radiátorokat tudom (2 db-ot), központi kazán van.

A szelepek írnak olyat hogy set to xx fok és heating to xx fok ha bekapcsolnak (kinyitnak)
A termosztát viszont hiába kapcsolja be a fűtést, mindig csak azt írja set to... heating to-soha sem láttam.
Honnan tudom messziről, hogy a kazán bekapcsolt-e? (oks, kis idő múlva emelkedik a szoba hőmérséklet, ha minden jól megy....)

[ Szerkesztve ]

(#19935) Vodike válasza Degeczi (#19933) üzenetére


Vodike
tag

Nem találtam rá mondást, de én is kíváncsi vagyok.

exTiga

(#19936) jézusom válasza sambenez (#19896) üzenetére


jézusom
addikt

Hát igen a sonoff nem fixen van, hanem villásdugón :D franc se gondolta hogy felcserélem nulla fázist :D ha fordítva dugom be. Úgyhogy semmi táp probléma csak ennyi.

(#19937) huliganboy válasza asdf_ (#19930) üzenetére


huliganboy
addikt

Szia!

Igen tetőtér! A felfútéssel nincs gondom, a kívánt hómérséklet tökéletes a fútés alatt és befejeztével. Viszont borzasztó rosszul van szigetelve a tetőtér (nem rég vettük a házikót), és a kihülés fokozata teljesen más mint a földszint é... Tegnap este pl. A felső szint szobáiban már 20 fok volt mikor a földszinten még 22...miközben a termosz a földszinten 21 fokra volt állítva...

Tehát nem a felfűtéa miatt, hanem a lehülés okán kellene ez a megoldás...

Köszönöm

(#19938) Degeczi válasza huliganboy (#19937) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Dehát ezt oldja meg egyszerűen, ha a tetőtérben van a termosztát.

(#19939) huliganboy válasza Degeczi (#19938) üzenetére


huliganboy
addikt

De akkor még az alsó szinten lesz dög meleg éjszakára feleslegesen... :O

(#19940) kenand válasza huliganboy (#19939) üzenetére


kenand
veterán

Ha teszel fel TRV szelepeket a földszintre akkor nem
TRV info
Ha változtatni akarod a nappali éjjeli hőmérsékletet, akkor tekergeted, vagy veszel okosat...

[ Szerkesztve ]

(#19941) Degeczi válasza huliganboy (#19939) üzenetére


Degeczi
nagyúr

A termosztátos helyiséget kivéve minden szobában termoszelepet célszerű használni, és akkor nem, hiszen azok leszabalyozzák a radiátort, ha ott már meleg van.

(#19942) Veron válasza Degeczi (#19941) üzenetére


Veron
őstag

A Tado hol tárolja a fűtési programot? Ha nincs net, akkor mi szerint működik?

"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."

(#19943) huliganboy válasza Degeczi (#19941) üzenetére


huliganboy
addikt

Sajnos a földszint maga egy tér, ezt kifelejtettem, így oda termosztatikus hagyományos szelept nem tudok rakni... Ebbe a helységbe menne a BHT-002 ha méltóztatik megjönni végre... :D
Szerintem jól autómatizálva működhetne a dolog.. :B :DDD

(#19940) kenand Sajnos egy helység a termosztát és a radiátorok

[ Szerkesztve ]

(#19944) asdf_ válasza huliganboy (#19943) üzenetére


asdf_
veterán

Csak meg kéne csavarni azokat a torlószelepeket az alsó szinten... :U

[ Szerkesztve ]

(#19945) huliganboy válasza asdf_ (#19944) üzenetére


huliganboy
addikt

Oké holnap kipróbálom!

Mit fogok elérni, elméletben végigfuttatom. Az eddig egyszerre melegedő helységek (mind földszinten mind tetőtérben) a művelet után mire lent 22 fok lesz fent 24.... megint nem érem el a kitűzött célt..

Rosszul gondolkodom?

(#19946) kenand válasza huliganboy (#19943) üzenetére


kenand
veterán

De azért mondta, hogy a termosztátot fentre tedd, és alul legyenek a TRV szelepek.

Bár sokat kell vele szórakozni, ha vannak torló csavarok alsó kört kicsit elzárva el lehet érni, hogy a tetőtérbe több meleg víz menjen.....

(#19947) asdf_ válasza huliganboy (#19945) üzenetére


asdf_
veterán

Ha lent kevesebb lesz a szelepek átfolyása, akkor kevesebb hőt tud leadni a radiátor, emiatt tovább és többször fog fűteni a kazán. Az ezekből eredő többlet miatt több meleg kerül felülre és több ideig, emiatt ott melegebb lesz és ha megtalálod az arany középutat, akkor mindkét helyen 22 fok lesz (most, télen a lenti radiátorok kézi szabályzásán még egy kicsit tovább kell zárni majd).
Szúrd bele az imbuszkulcsot, számold meg, hogy hány csavarással záródik el teljesen (írd fe egyesévell!) utána csavard vissza, ahol volt, majd fűtés közben kezdd el becsavarni és próbáld meghallani a víz surrogásából, hogy mikor kezd el "fogni" a szelep és csavarj rá egy kicsit, aztán innen napi fél-egy csavarásokkal ki lehet játszani, hogy mikor jó.

(#19948) huliganboy


huliganboy
addikt

(#19946) kenand Áh az nagy macera lenne most....

(#19947) asdf_ Továbbra is azt gondolom elbeszélünk egymás mellett.. Nem a felfűtéssel van a baj. 19:30 órakor fürödtek a kislányaim, ilyenkor kicsit melegebbet csinálunk. Minden helységben 23 fok körül van, 0,2-0,3 fok különbséggel, tehát ez jól működik.
Itt a lehülés mértéke más, és annak "útófűtése"....

(#19949) kano válasza huliganboy (#19943) üzenetére


kano
nagyúr

Szóval ezek szerint még mindig nem jött meg a BHT-002? Nekem azt írták, hogy 7 nap vagy full refund. Elvileg 21-ig meg kellene nekem is jönni a spanyoloktól. Ha nem rájuk nyitok az alin.

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#19950) DougButabi válasza asdf_ (#19947) üzenetére


DougButabi
tag

Rosszul mondod, ha a termosztát nem a leggyorsabban hűlő helyiségben van, akkor állítgathatod akárhova a torlókat sosem lesz jó.

Gondolj csak bele felfűtött mindent rendesen, és fent elkezd kihűlni, ha nincs fent termosztát akkor nem kapcsol be ez ennyire egyszerű.

Erre csak a tado vagy ugyanolyan elven működő termosztát a megoldás pár radiátor termosztáttal fent. Vagy bonyolítani a fűtést szerelővel, több termosztáttal külön vezérelhetőre. De fentre mindenképp kell termosztát.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.