Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Elvittem a gyereket ovodaba es utanna lementem uszni a medencenkbe. Hat, ize, nem sokaig birtam igy elsore
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
-
NoLF
veterán
nem mondanám, hogy munkásságuk maximálisan egyezik az általam favorizált zenei stílusokkal, de szívesen hallgatom őket. én is voltam anno a koncertjükön itthon véletlenül talán 2010-ben. fenomenális show-t csináltak, és lúdbőrözve hallgattam/néztem végig az egészet, és nagyon élveztem. kár, hogy most nem tudtunk elmenni, pedig kedvesem igencsak rock&roller, imádta volna.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
http://coub.com/view/1605e8 Ha már metalicska a téma.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
nagyúr
Amúgy pedig menjetek szavazni..!
Mert szép az idő, és az élet tényleg tele van lehetőségekkel...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
rushty
őstag
-
nagyúr
válasz szőröscica #62558 üzenetére
bárkire. dobjál kockával, vagy mittudomén.
Bárki kerül kormányra, ha kompromisszumot lesz kénytelen kötni, és nem nyomhatja át erőből az akaratát, máris jobb hely lesz ez az ország...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
EQMontoya
veterán
válasz fokukac #62556 üzenetére
Levideoztam a bocskai úti helyet, majd feltöltöm, ha hazaérek, ez durva. Legalább 500-an állnak sorba.
Mivel atjelentkezős szavazóhelyiség, nem tudok nem élni a gyanúperrel, hogy a mérsékelten fideszes budaiakat szopatja így a fidesz (mellekelt ábra: London), mert az atjelentkezesek száma okán pontosan tudják, hogy mennyien lesznek, szóval nehéz azzal indokolni, hogy alábecsülték...
Same rules apply!
-
válasz szőröscica #62558 üzenetére
Ne viccezzémán
A szavazás állampolgári kötelesség. Válaszd a legkisebb rosszat. Vagy csak a szimpatikusat - program nélkül. De a távolmaradás nem véleménykifejezés. Ha ennyire nem találsz kedvedre valót, akkor szavazz érvénytelenül. De szavazni kell![ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
válasz bitpork #62562 üzenetére
Elmentem, ne aggódj. Begyógyszereztem magam, hogy lemenjen a lázam, és szavaztam. Itt a XVII-ben az átjelentkezős szavazás gyorsan ment, max. 10 percet álltunk sorban.
Amióta van választójogom, mindig elmentem szavazni. Mondtam az asszonynak is, hogy ha összeesek is, elmegyünk. Tényleg dögrováson vagyok, jövő héten táppénz.
[ Szerkesztve ]
-
válasz szőröscica #62563 üzenetére
NE menj orvoshoz, csak a véredet szíjják!
Segítek, lassan írom hogy biztos ne értsd félre: P Á L I N K A
Meg disznózsír, mer' az mindenre IS jóNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tim82
félisten
válasz bitpork #62564 üzenetére
Segítek, lassan írom hogy biztos ne értsd félre:
Nem értem, miért ajánlasz neki betűtésztát és csak bizonyos betűkkel.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
FehérHolló
veterán
válasz EQMontoya #62561 üzenetére
11. kerületben van a legtöbb rendszerkritikus koleszos.
Egyébként azt nem tudom miért, de mindig oda jelentkeznek át a legtöbben.Egy nagykövetségen meg azért nehéz a legnagyobb kivándorolt népességet fogadni. Nem napi tízezres átmenő forgalomra lett tervezve.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Spet
addikt
-
EQMontoya
veterán
válasz FehérHolló #62566 üzenetére
Konkrétan az Indexen megjelent adatok alapján (4500 ember szavazott le 15:00-ig) látszik, hogy maga a szavazókör egy választási csalas. Ugye a fentiből következik, hogy óránként 500 fő tud leszavazni, de 11000 ember jelentkezet át ide. Márpedig aki atjelentkezett, az szavazni is akar. Tehát ezzel a kapacitással hajnal négyig (!!!) kellene üzemelni. Nyilván ezt sokan nem várják ki, valószínűleg több ezren. Nem is hallottam a sorban fideszes hangot.
A TASZnak már írtam, remélem, lesz jogi következménye.
Same rules apply!
-
nagyúr
Tényleg, az megvolt, hgoy a választási szoftver - amit valakik egy 9 számjegyű összegért fejlesztettek, már reggel 9-kor megadta magát, ezért visszarakták a 2010-es szoftvert?
Továbbá azért lassú, mert túl nagy a szavazólap?
Tiszta 21. század, nem?
Sose lesz jobb ez az ország, amíg a vidéki nyugdíjasok a célcsoport, addig biztosan nem.
A gyerekeik, unokáik pedig ott állnak a Bocskai úton sorban. Vagy a londoni nagykövetségen....Pleased to meet you - hope you guess my name
-
EQMontoya
veterán
Úgy tűnik, kétharmad lesz ismét.
It was nice to live here.
Same rules apply!
-
-
Kube
senior tag
Nem igazán értek a politikához, és fogalmam sincs a stadionépítés függ-e a fidesztől. Úgy vettem észre sokan a stadion - fidesz szavakat erősen összekötik.
Na most kérdezem én, ennyire szeret ez az ország stadiont építeni? Tudom már tökre közhely meg mindenhonnan ez folyik, mellette pedig van kismillió faktor és hazudozás, de könyörgöm, tényleg ez kell nekünk kétharmaddal?
Ezek után kétféle érzés kavarog bennem, az egyik, hogy alacsony intelligenciám van és hülyeségeket gondolok. A másik érzés az, hogy jó gondolkodom és ezzel totál "egyedül" vagyok. Legalább egy istenverte ellenzék lenne normális Úgy látszik a bözskeutalvány nagyon is hatásos
Érik a költözés
[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
Ez nem ilyen egyszerű , sajnos.
Amikor megszűnt az alkotmányunk a helyébe lépett egy olyan választási rendszer (többek között), ami mellett a foci pálya(ha szabad ezzel a képzavarral élnem) kb 45°ban a kormányzó párt felől lejt és mindenki kapuja tízszeres méretű a lejtő alján. Ezért lehet az, hogy a legnagyobb kisebbségként, a maradék szavazatok többsége a parlamenti arányokat megfordítja.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Kube
senior tag
válasz bitpork #62573 üzenetére
Igen, én is tudom, az elkeseredés beszélt belőlem, nem igazán tudom mit írhatnék, csak bosszankodom itt, jó magyar szokás. Éreztem az erőt most, körülöttem is, gondoltam egy erősebb ellenzék végre létrejöhet, most inkább nem tudom mit mondjak.
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
-
-
-
EQMontoya
veterán
Fent vagyok egy slacken, értelmiségi (infós, fizikus, villamosmérnök) társaság, 20-30 korosztályban... Jelentős többség írta most, hogy 22-ben már külföldről szavaz majd. Ha szavaz.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
válasz fokukac #62579 üzenetére
Nem biztos, hogy meg kell azt várni, mert ha a szja-t befizető népség (budapesti informatikus, közgazdász, stb) zöme lelép, akkor nem lesz ám nyugdíjemelés meg erzsébetutalvány, szóval lazán éhenhalnak már a kórházba kerülés előtt is, nem kell ezen aggódni.
Sose fognak rájönni, hogy a xenofóbia nem termel sem adóbevételt, sem kalóriát.Same rules apply!
-
tildy
nagyúr
válasz FehérHolló #62566 üzenetére
Csak szólok , hogy a londoni szavazás baromira nem a nagykövetségen volt. Legalább utanajarhattal volna.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
nagyúr
válasz EQMontoya #62580 üzenetére
ezt te hiszed, de ez nem így van. Az illiberális rendszer lényegi eleme, hogy aki nem érzi jól magát, az menjen innen, addig sincs vele baj. Bár ez kontraszelekció, nem egyből van negatív hatása, hanem évtizedes távon. Az ilyen rendszerek nagyon sokáig el tudnak vegetálni...
És bár lemaradnak a versenyben, illetve a jólét kisebb fokát érik el, ezt pont a marinénik nem érzik, mert nem hagyták el a falut / országot évtizedek óta, és nincs összehasonlítási alapjuk.[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
EQMontoya
veterán
válasz fokukac #62582 üzenetére
Az illiberális rendszert jelenleg a kívülről beáramló eszement mennyiségű lóvé tartja fenn közvetve. (életszínvonal, stb)
Ha ez megszűnik, és kimegy a jelentős adóbefizetők egy része, az érezhető életszínvonal-csökkenést fog okozni, ami nyilván csökkenti a regnáló kormány népszerűségét. Erre nem kell több tíz évet várni, csak néhányat.
Same rules apply!
-
gaborbol
őstag
válasz EQMontoya #62583 üzenetére
Volt fonokom 2007 ben azt mondta, hogy egyre szarabb minden... mar 40 eve azt hallja, hogy mar csak a kovetkezo ket- negy evet kell kibirni, aztan munden jobb lesz. Mindenki menjen amerre csak tud, senki be ne doljon a politikanak.
Ez a rendszer szerintem is nagyon sokaig fog meg ketyegni.
Idejottem itt is megindult minden a lejton, de lehet nem is miattam tortent hanem bobsys miatt[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
válasz EQMontoya #62578 üzenetére
A kedves vezető azt nyilatkozta, hogy talán hosszú évtizedekre el fog dőlni MO. sorsa, úgyhogy lehet, hogy már nem kell 22-ben szavazni.
Kapunk helyette egy nemzeti konzultációs kérdést arról, hogy ugye drágáim minden nagyon jól van így, ahogy van?
Válaszok:
1, Igen
2, PerszehogyViccet félretéve én főként azt nem értem, hogy aki leélt a szocializmus alatt egy életet, az hogy tud egy oroszokhoz dörgölőző kormányt támogatni.
Thank you to god for making me an atheist
-
ToBeY
nagyúr
Legalább a fővárosban nincs akkora sötétség.. De azért .I Am Very Disappointed! (csak hogy egy klasszikus idézzek)
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Igen, mert a fovarosban mandatumokat szerzett partok, annyival hitelesebbek vagy realis alternativat kinaltak, hogy aki rajuk szavazott, az kevesbe sotet? Gyurcsany partja vagy az MSZP hozta volna el a megvaltast? Semmilyen realis alternativa nem volt, ez az ellenzek totalis kudarca immaron masodik alkalommal sajnos.
-
NoLF
veterán
válasz szőröscica #62587 üzenetére
tehát lényegében minden egyes ember sötét. derűs vélemény
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
EQMontoya
veterán
Azzal a részével teljesen mértékben egyetértek, hogy az ellenzék sem kínált reális alternatívát. Az már más kérdés, hogy ez a választás sokkal tragikusabb szerintem, mint a 2014-es.
A 2010-2014-es ciklusban voltak a kormánynak értelmes intézkedései (szja csökkentés, családi adókedvezmény, stb), amit az emberek a bőrükön is érezhettek, még érthető is volt, hogy megszavazták őket.
Az utóbbi négy év viszont már csak a nettó propagandáról szólt, a rezsicsökkentésnek álcázott piaci ár fölötti gázártól kezdve a Sorosozáson, migránsozáson, Brüsszelezésen kívül nem történt semmi. Ami miatt az emberek kicsit jobban élnek, az a kedvező gazdasági környezet, közel 10 éve konjunktúra van van.
A döbbenet számomra az, hogy ez az ócska fröcsögés, mindennemű értelmes intézkedés nélkül bőven elég a kétharmadhoz. Nem volt programja a Fidesznek, de ide láthatóan nem is kell program.Tehát a kettő között az a különbség, hogy 2014-ben úgy nyertek, hogy próbáltak több réteget célozni (családosok, tisztességes bejelentett jövedelemmel rendelkezők, stb). Most csak a nyugdíjasok és a legtájékozatlanabb (legegyszerűbb) réteg volt a célközönség, senki más.
Same rules apply!
-
A teljes ellenzeket egy kalap ala venni nagyon nem szerencses.
-
ToBeY
nagyúr
Lehet, de jó lett volna ha most már valaki más próbálkozik,valami mással...(sz@r és fosh között kellett választani)
[ Szerkesztve ]
-
bobsys
veterán
válasz gaborbol #62584 üzenetére
Nana, 2012 -2017 kozott azert szepet ment a tozsde. Nagyon szivesen es iden van az elso ev, hogy elmehetek szavazni (varosin mar voltam, a kovetkezo a novemberi midterm), oveket becsatolni
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Lortech
addikt
A versenyképes ellenzéki alternatíva hiánya csak azt magyarázza meg, hogy miért nem egy ellenzéki párt nyert, azt nem, hogy a fidesz miért nyert ekkorát. Értsd: a teljesítményük alapján lehetett volna kb. közel azonos eredménye 4-5 pártnak, beleértve a fideszt.
Ez az eredmény legitimizálja azt, hogy az emberek szemébe nap mint nap szemérmetlenül és következmények nélkül belehazudhatnak a vezető politikusaink, ráadásul az emberek pénzén. Sajnos túl sok a kőbuta ember az országban, és ez a jelenlegi oktatással csak tovább romlik. Az emberek nagy része pl. nem tudja az iróniát észrevenni -ezt nap mint nap tapasztalom -, vagy nem érzi, hogy mikor hazudnak neki, hiányzik a realitásérzék, az önálló, stratégiai gondolkodás.A fidesz érdeke a jelenlegi helyzet bebetonozása. Ez a 2018-as egy komoly fordulópont volt szerintem, ha most nem lett volna kétharmad, az ellenzék megvethette volna a lábát kissé és előtérbe kerültek volna, hallathatták volna a hangjukat és lassan kiborult volna a bili.
Most a fidesz megint azt csinál, amit akar, az ellenzék csak egy felesleges kellék lesz a parlamentben, teljesen felesleges ott lenniük is. A fidesznél a 4 év alatt ha úgy látják, gond van, megint tudnak csavarni annyit a választási rendszeren, hogy pont meglegyen a kétharmad, de másik irányból is egyre bátrabban közelíthetnek, ellehetetleníthetik az ellenzéket, ahogy láttunk rá kezdeményeket ebben a kampányidőszakban is. Ezt majd erősebb eszközökkel is megtehetik, így egyre kevésbé fog eszébe jutni ellenzéki politikusnak, hogy ugráljon.Az ellenzék most pont annyit nyert, hogy anyagilag jól elbohóckodnak majd a következő választásokig ezzel, tehát nem történik semmi komoly változás. Őrületes baj, hogy pl. az MSZP még mindig létezhet és az egyik nagy "ellenzéki" erő maradt mai napig.
A jelenlegi kormánnyal az oktatás lezüllesztése folytatódik, hiszen elemi érdekük megtartani a jelenlegi irányt.
A néphülyítés, a közbeszéd totális kontrollja megmarad, az ellenhangok elnémítása folyamatosan, egyre durvább eszközökkel történhet majd.
A strukturális támogatások esetleges elapadása vagy megszűnése csak újabb Brüsszel elleni háborút, konzultációt, miegymást fog majd elindítani. Annyira szerencsére nem rossz a helyzet jelenleg, hogy az emberek egzisztenciáját komolyan veszélyeztesse ez. Majd találnak forrást, einstandolnak valamit, Brüsszelre mutogatva, és egy ideig megint meg van oldva a dolog. A nyugdíjasok garantáltan megkapják azt az infla követő pár gombjukat, a térkövezett főterek és az új kilátók hiánya nem fog hiányozni az embereknek, stadion meg már van elég. A közszolgáltatások nulla színvonalát továbbra is fogja tudni hozni az ország, úgy tűnik, hogy ez az embereknek így oké.
Semmi olyasmi nincs benne a pakliban, ami forradalmi hangulatot hozhatna, az emberek nem érzik közvetlenül és azonnal a bőrükön azt, ahogy szépen lassan elveszik a jövőjüket.[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
-
BlacKSouL
addikt
válasz Lortech #62593 üzenetére
Itten ez a cikkecske. Mikor elolvastam, megbizonyosodtam róla, hogy mi lesz az eredmény. Addig is sejtettük, de a cikk után szemernyi kétség sincs az emberben.
Bede cikkét meg már ezerszer citáltam, 4 év után mit sem vesztett aktuálitásából, sőt..
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
veterán
Kiábrándító, pedig rengeteg ismerősöm, akitől eddig idegen volt a politikának akármilyen formája, még lelkes is volt, hogy megy szavazni, ehhez képest sokra nem jutott az ország.
Everybody lies.
-
tbs
addikt
-
bobsys
veterán
Mar harmadszorra van Fidesz 2/3 a parlamentben?
-
parandroid
félisten
Lol, de kis gonosz. Amúgy ja, ma pont ezen gondolkoztam. Olyan szinten van kettévágva a társadalom, hogy otthon egy kezemen meg tudom számolni, hány kormánypárti szimpatizánst ismerek, ma meg kis híján leestem a székről, mikor az egyik szosmédia ismim diszkréten megörült az eredménynek - olyan kis normális figurának tűnt eddig... Hiába, ahogy 3féle szólásunk is van rá: varjú a hasonlónak farkasa. Ez se mai dolog.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
válasz EQMontoya #62599 üzenetére
Ne hidd h eroszak nelkul atadjak a hatalmat. Ez is errol szolt - mert penzuk mar boven van. Ez a legveszelyesebb fajta, akinek a butasaga meg akaraterovel is tarsul. Akar alkotni valamit. Nem szamit h mindenki mas beledoglik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macska topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming F15 FX506LU Gamer Notebook
- Független Iphone Xr 128GB 87% Akku Red Hibátlan Dobozos
- MacBook Air 13" 2017 - iStyle - Thule laptoptáskával és Transcend Jedrive 130-al (256 GB)
- Samsung Galaxy A3 2017 Leharcolt állapotban!
- iPhone 13 Starlight 256GB független + Apple Watch Series 2 KORREKT ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest