Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
Ármester
Azért az nem teljesen egészséges, bár mindenkinek más az ingerküszöbe. Ha megyek bringázni, általában de. 10-ig, vagy du. 10-től megyek, ezért sem bírom mikor a maratonokat de. 10-től indítják. Viszont az ivás fontos, egy óra alatt simán benyelek 6-7 deci vizet fizikai aktivitás alatt, nélküle pácban lennék.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
gaborbol
őstag
Nem tudja valaki mi az oldal cime ahol utazashoz lehet tarsat talani?
Nagyon regen az utazas.com-on lehetett ilyet talalni a megfelelo topikba, de ugy latom az az oldal mar megszunt.joamilestoné: Mi harom - negy gyerrekben gondolkodtunk, masodikra ikrek lettek , itt most meg is allnek. Bar csak elobb kezdtem volna es nem halogattam volna en is a temat. Tenyleg atertekelodik az elet a jo ertelemben.
bitpork: Anyum mar 60-on tul van, sugardaddy-k nem nagyon hajtananak ra
[ Szerkesztve ]
-
-
Cicero
őstag
válasz szőröscica #63203 üzenetére
hány éves vagy?
én is hármat szeretnék. 26 vagyok, de lehetőségét ($$$) sem látom, még egynek sem
-
szőröscica
addikt
válasz Cicero #63206 üzenetére
27. Nalunk a penz nem lenne gond, asszony es en is boven a budapesti atlag felett keresunk. De most ertunk abba a korba es helyzetbe, hogy el tudjunk kezdeni sokat utazni es vilagot latni. Legalabbis az eddigi nyari 2 het Nyugat-Europan, es evi 1-2 elrepulos hosszu hetvegen felul is akarunk ezt-azt. Raadasul meg szeretnek MBA-t is csinalni.
Inkabb 4-5 ev mulva lesz esedekes a gyerek szamunkra.
-
erdey_a
addikt
-
Ó, ez a magyar telekom :S
2017 augusztus végén megszüntettem a net+tv előfizetésem, mondtam a megszüntetéskor, hogy kifizetem a maradék pénzt ami még kell, számolják ki, felejtsük el egymást utána.
Az egyébként nagyon aranyos csajszi csak hebegett habogott, hogy majd egy-két hónap mulva kiszámolják, küldenek, emailt, a mytelekom fiókomban megnézhetem stb, ja de most a megszüntetéssel megszűnik a mytelekom fiókom is
Ezután mondtam, hogy egy jó darabig nem leszek Mo-on, se címem, se számlám, se semmim nem lesz, de nem tudott mit kezdeni velem.
Aztán most májusban jött egy dörgedelmes levél, hogy huszonmittoménhányezer Ft tartozásom van és korlátoznák a 2017 augusztusban megszüntetett szolgáltatást
Ma meg kaptam egy random 750Ft-os számlát ami szintén meg se tudok nézni. Ezzel érdemes kezdeni valamit, vagy hagyjam a fenébe amíg megunják| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
félisten
válasz szőröscica #63207 üzenetére
FYI, utolag nezve azt fogod gondolni, hogy minel korabban kellett volna gyereket vallalni. (Kiveve amikor nem alszanak jol par napig, akkor azt, hogy inkabb nem is kellett volna.)
while (!sleep) sheep++;
-
válasz kraftxld #63209 üzenetére
Kezdj vele valamit de készülj fel nagyon!
Anno költöztem 3 alkalommal egy éven belül - van az úgy az ember életében
Átköttettem (e-mailes bejelentéssel, tehát volt nyoma) a netemet , ami ráadásul viszonteladói spec csomag volt. Gyöttek a számlák fizettem nem nézegettem én.Egy darabig. Osztán egyszer egy befizetés megcsúszott, kikapcsoltak mindent. Bementem bevittem minden csekket, amikor is feltűnt h havi 3 csekket fizettem. WTF fej és kérdés elenged, erre kiderült h nem átkötötték hanem minden költözéskor új szerződést aktiváltak nekem, és a régit is fizettem mellette.Közöltem hogy ok akkor kérem vissza a zsét. Ők nem adják, mert nyújtották a szolgáltatást. Kérdem, hogy de ha nem azt tették amit kértem , milyen alapon? Válasz: akkor kellett volna panaszt tennem, ráutaló magatartás és a szerződés - panasz híján érvényes. Ok mondom itt fejezzük be. Mennyi az annyi? Akkor 100'000Ft mert nem adtam le a modemet. Sztoj, hozom. Visszavittem a párommal aki jogvégzett- szándékosan h legyen tanúm is. Leadtuk így már csak 48k-t kell fizetni. Kifizettem , kérem minden lezárt? Ja!
6 hónap után kaptam egy követeléskezelőtől levelet h 98'000 Ft-tal tartozom nekik- természetesen azóta sem vagyok hajlandó kifizetni. 1-2 évente továbbadják más kezelőnek aki bepróbálkozik de amikor elmondom neki a történteket és megadom a jogi képviselőm (az asszony ) számát, valahogy soha nem jelentkeznek.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
erdey_a
addikt
neeem... csak arra gondoltam, hogy 3 kiskorú az ugye 3 gyerekülés és azt kevés autó tudja megemészteni.
Sógornőmék egy seat leonnal indultak neki a gyerekvállalásnak, aztán amikor a harmadik megszületett, akkor rájöttek, hogy így öten nem férnek be a kocsiba. Ő elég vékony, így hátul középen elnyomorgott egy darabig (a legkisebb ugye az anyósülésen hordozóban), aztán persze sharan lett a vége a dolgonakVérboci
-
EQMontoya
veterán
válasz szőröscica #63213 üzenetére
Azért ennyire nem tragikus a helyzet, akkor még van egy fél hátsó ülésed (vagy első, ha valaki hátul ül a gyerek mellett).
Kettőnél már valóban indokolt a kombi.
Same rules apply!
-
-
parandroid
félisten
válasz kraftxld #63219 üzenetére
Én anno kaptam tőlük egy többszázezres csekket (még axelero voltak, asszem), akkor már évek óta nem voltam velük semmilyen szerződésben. Kiderült, hogy egy négy megyényire élő névrokonom tartozását nekem számlázták, ha már én is benne voltam a rendszerükben korábbról. A vicces az, hogy amúgy állítólag neki sem volt elmaradása a befizetéssel, csak így sikerült. Új előfizu volt, szóval gondolom, amikor felvitték az adatait, találtak valakit már ezzel a névvel, akkor nem vacakoltak az új adatbázisbejegyzéssel, hanem behúzták a régit.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
gaborbol
őstag
válasz parandroid #63220 üzenetére
Pecsett volt ugyfelem anno, 4 evig nem kapott csekket csak ment a vonalas telefon, fax meg az internet, egy nap egyszer csak megallt a net. Kihivott, mondom itt minden ok, nincs szamla tartozasod? Felhivja oket szamlatartozas miatt szunetel a csomag... Mennyi a tartozas? 790 Ft.
Es ha azt befizetem akkor megint lesz net? Igen. Kifizettes es minden ment tovabb meg 1 evig, aztan megszunt a ceg.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Mi ez az időjárás? Szétfagyok! Mintha legalábbis október eleje lenne,és nem júni vége.
[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
gyerkőcnek autóba nyakpárnát használ valaki? milyet érdemes?
Vérboci
-
-
erdey_a
addikt
-
addikt
Kecskeméten a Malom körül hol tudok 15 percet legolcsóbban parkolni?
-
NoLF
veterán
-
bobsys
veterán
Bose 25 vezetekes ($200) vagy Sennheiser Bluetooth ($176) vagy Plantronics Bluetooth ($186) noise cancelling fules? Arban nagy kulonseg nincsen, ertekelesek is nagyjabol ugyanazok. Plantronics cuccokal 10 eve volt dolgom, de azota semmi, de emlekeim szerint jo minoseguek voltak (helpdeskeseknek volt plantronics fuleseik).
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
EQMontoya
veterán
válasz concret_hp #63237 üzenetére
Papírzacskó csörgetését amúgy is a BTK-nak kellene szűrnie, nem a fejhallgatónak.
Same rules apply!
-
szőröscica
addikt
Jart mar valaki Marokkoban?
-
tildy
nagyúr
válasz erdey_a #63217 üzenetére
Na akkor mi jol csinaljuk, elobb lesz meg a harom gyerek, csak utana a negy kerek
Nem, marhara nem csinaljuk jol UK-ben, friss munkahellyel maternityre menni es egy fizubol megelni kb anyagi csod... Es akkor hol van meg a bolcsi-oviNalunk is csak olyan johet szoba, ahol hatra befer 3 ules. Igy skoda suberb vagy valami hasonlo kaliberu minimum kell.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
szőröscica
addikt
Transit Custom. A rövid tengelytávú is elég lesz. Klasszikus személyautóban ne nagyon reménykedjetek három gyereküléssel, esetleg valami nagy egyterűben elférhetnek (Espace talán ), de normálisan cuccolni így inkább kisteherautó alapú járművet szerezzetek.
A TC jó, nekünk már a harmadik van belőle mióta megjelent, a legelső is tök király volt, még Marbellát is megjártuk vele anno Miskolcról. A mostani meg csúcs, távolságtartó tempomatos, sávtartós, automata váltós, stb. Ez egész más szint, de tényleg az első példány is nagyszerű volt.
-
NoLF
veterán
válasz szőröscica #63243 üzenetére
sok ember járt már Marokkóban.
mi a kérdés?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
tildy
nagyúr
Nop. Azzal nem biztos hogy UK-Magyarorszag tavnak rendszeresen nekivagnank. Kombik, egyteruek joreszt kiesnek, 5 ajtos hatchback szeruben gondolkodunk. De a vegen lehet veszunk ilyen fesztivalozos kisbuszt Alvas kerdes is megoldva. Egyelore mondjuk nem tema, Londonban siman elvan az ember auto nelkul. Foleg , hogy decembertol 2-3 percre tolunk jar majd a crossrail, belvaros 10 perc,. csok, hello.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
szőröscica
addikt
Novemberben szeretnenk menni. Elsore vasarnap Agadirba erkezos, majd vissza penteken Marrakesbol repulos uton gondolkozom. Igy tudjuk kimaxolni az ott toltott idot, mert nincs tobb szabadsagunk.
Igazabol barmilyen tapasztalat erdekelne, foleg kozlekedessel kapcsolatban: erdemes-e autot berelni, vagy inkabb bizzuk magunkat taxisokra es busztarsasagokra? Gondolom a legkritikusabb mindket varosban a repterrol ki- es bejutas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Macska topik
- Projektor topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos autók - motorok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest