Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
Nem igazán értek a politikához, és fogalmam sincs a stadionépítés függ-e a fidesztől. Úgy vettem észre sokan a stadion - fidesz szavakat erősen összekötik.
Na most kérdezem én, ennyire szeret ez az ország stadiont építeni? Tudom már tökre közhely meg mindenhonnan ez folyik, mellette pedig van kismillió faktor és hazudozás, de könyörgöm, tényleg ez kell nekünk kétharmaddal?
Ezek után kétféle érzés kavarog bennem, az egyik, hogy alacsony intelligenciám van és hülyeségeket gondolok. A másik érzés az, hogy jó gondolkodom és ezzel totál "egyedül" vagyok. Legalább egy istenverte ellenzék lenne normális
Úgy látszik a bözskeutalvány nagyon is hatásos 
Érik a költözés

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- Intel I5-9500T / Akciós Ár!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy látszik a bözskeutalvány nagyon is hatásos