Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cicero
őstag
jazzyje van apumnak, anno sokat mentünk vele Horvátországba, Romániába, 800-1000 km-es utak voltak. a térdére panaszkodott, tempomat és effektív lábtámasz hiányában nem csodálom.
(amúgy ebből a szempontból nagyon megbízható autó, egyszer, az utolsó alkalommal volt vele gond az úton, dobott egy motorhibát, EGR szelep elkoszolódott << román benzin? >> )
most mondtam az Asszonynak Izolát, erre elkezdi nézni a horvát airbnb-s ajánlatokat. Hát fszom
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Cicero #63306 üzenetére
Piran gyönyörű. Sajna fél napot voktunk csak átutazóban, de muszáj lesz visszamenni. Szlovéniába meg mindenképoen. Horvátország is szép, de másképp, Szlovénia viszont engem személy szerint teljesen elvarázsolt - hegyek, barlangok, tenger, és mindez egy 100 km-es körben. Egy pillanat átugrani Triesztbe, az emberek is teljesen mások, tisztább, szebb is, a hülye autópályadíjas rendszer sincs (veszel egy matricát, oszt kész), és még közelebb is van. Persze ha valakinek a tenger a minden, akkor tovább kell menni, nincs mese.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
BlacKSouL
addikt
válasz parandroid #63307 üzenetére
Mondjuk az azért egy konzumturistaszopatás a szlovén matricában hogy egy egy hetes normál turnusra nem tudsz egyhetes matricát venni, mert még ha szombat hajnali 1-től veszed is, akkor az köv. péntek 23:59-ig lesz elég, neked meg szombat 10:00-ig kell elhagyni a szállást, de persze attól még szombat estig héderezhetnél a parton vagy valahol. Vagy elindulsz péntek este, hogy éjfél előtt elhagyd az országot. Vagy én értelmezem rosszul, de akkor meg hülyén van megadva. "Érvényesség: A vásárló által megjelölt naptól kezdve 7 egymást követő naptári napig tart." Akkor szombattól az 1 szombat, 2 vasárnap, 3 hétfő, 4 kedd, 5 szerda, 6 csütörtök, 7 péntek
Tudom, senki nem jár egyhetes turnusra...
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
tildy
nagyúr
válasz EQMontoya #63292 üzenetére
Ha Magyarorszagra megyunk, akkor az utobbi megoldott, ott is van gyerekules mindket gyereknek, azt nem reptetjuk. Aposom vagy a jo oreg MAV/Volan hoz visz. Csomagokat meg mostanaban van, hogy elore kuldjuk , arban annyi, mitnha repulo hozna, de annyival is kevesebbet kell kivinni a repterre.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
erdey_a
addikt
válasz Kalandor #63312 üzenetére
nem is a sátor az igazi probléma, hanem az angol wc hiánya a vadonban. a kempingben nyilván van, de azért amit százan használnak az ugye nem az enyém... fóbia, tudom.
azt pl. tervezem egy ideje, hogy otthon a kertben sátrazunk a gyerekekkel, csak előtte komoly rovar és pókírtásra lesz szükség (fóbia nr. 2)
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
lenox
veterán
-
válasz erdey_a #63313 üzenetére
Akkor nem biztos, hogy a vadkempinggel kell kezdeni, a kerti sátrazás jó ötlet. A kempingekben általában van WC, ha kell, de ha nem bízol a tisztaságban: a kéztisztító zselé erre is jó.
Nekem is van (volt?) egy halom fóbiám, egyedül-sötétben-ismeretlenhelyen-rovarok, ehhez képest sikerült egyedül sátrazni a sivatagban. Persze első este kislámpával, félig ébren.Hangyabolyra ne tegyél sátrat, a többi már lesz valahogy.
-
veterán
Mosógépnél a rendes por mosószer + öblítő, folyékony mosószer + öblítő vagy a kombinált 3 az egyben és társai tasakos feloldódó csodát használjátok otthon mosásnál?
Most folyékony mosószer meg öblítő volt eddig, de ha egyszerűbb, akkor váltanék erre a feloldódó tasakos verzióra, de azt mondják, hogy egy óránál hosszabb program kell, hogy feloldódjon, gondolom az apróbb méret miatt koncentrátum lenne benne, vagy hasonló.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
szőröscica
addikt
Fu ez a Gulden Draak nagyon szeszizu.
-
NoLF
veterán
válasz szőröscica #63318 üzenetére
szerintem 10,5-es alkoholfokkal ez egyáltalán nem meglepő
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Cicero
őstag
Budapestiek hova jártok fogorvoshoz? Fogkőt vetetném le, mindenképp ultrahanggal meg lehet bevállalnék egy fehérítést is.
-
szőröscica
addikt
Igen, de ez már az élvezhetőség rovására megy szerintem. Most a Piraat triple hopot iszom, és azon is a szesz ütközik ki leginkább.
Azért kézműves ipákból 7-8%-on még simán csinálnak olyan gyümölcsös ízvilágot, hogy észre sem veszed, csak három korsó után a fejeden pörögsz.
-
válasz szőröscica #63325 üzenetére
Megint van akciós belga pakk a Lidl-ben?
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
nagyúr
Fun fact: az amazon 351-ért, a paypal pedig 346-ért váltja az ojrót.
Tudom, hogy nem releváns (mert úgyse hagyom eeknek a szolgáltatóknak, hogy ők váltsák át), de ez a 350 fölötti szám azért már egy újabb lélektani határ fölött van...
De lehet, hogy egy szép napon még ezekre a számokra is nosztalgikusan fogunk gondolni
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
basszus, ennyi kihagyott tizenegyest egy napon, én még nem láttam.
amúgy szar meccs volt, de legalább dráma volt.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz szőröscica #63333 üzenetére
Dehogyis, a mai napig vannak határ-vitáik, illetve a nemzetközi vizekről sem tudtak megegyezni éveken át. A szlovének sok éven át blokkolták/vétózták a horvát EU-csatlakozási tárgyalásokat.
-
Tothgera30
Ármester
Nyár közepén merre érdemes elmenni pihenni ahol kevés a túrista, és Debrecentől nincs több órányi távolságra?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
válasz Tothgera30 #63335 üzenetére
Én a kéktúrát tolnám a Zemplénben, sok leágazással, sátrazással
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
NoLF
veterán
válasz szőröscica #63333 üzenetére
remélem minket nem utálnak nagyon, holnap lenézünk a tengerhez pár napra hozzájuk, így 330-as EUR állással pont jó is lesz
-
Cicero
őstag
Számolgattam egy kicsit: két főre Horvátország, Zadar, 7 nap, 6 éjszaka, mindennel számolva (szállás, úti költség, étterem, strandos ebéd, múzeum belépők, egy hajóút, parkoló ... szóval minden ami eszembe jutott) 260 000 HUF-ra jön ki, azaz fejenként napi közel 40 000 HUF. Ez mennyire reális szerintetek?
-
NoLF
veterán
válasz Cicero #63339 üzenetére
oskmindentől függ, nekem soknak tűnik, bár az ország egyre drágább és az autópályáért is elég sokat elkérnek. mi ezért megyünk szlovénbe, 140eur volt a 4 napi szállás, konyha van, csinálunk kaját meg szenyát, parkolásért nem kell fizetni, közel van, autópálya olcsó, stb.
-
nagyúr
válasz Cicero #63339 üzenetére
"260 000 HUF-ra jön ki, azaz fejenként napi közel 40 000 HUF"
Izé. Aztán ez hogy jött ki?
260.000 / 7 / 2 = 18.571 Ft. fejenként.Amúgy szvsz teljesen reális, sőt, még olcsó is. Azért igazán jó szállás ritkán van 100 euró alatt éjszakánként.
-
Cicero
őstag
főkukac: excelből néztem, ott meg csak napi adag volt
NoLF: a szlovéniás gondolat még mindig él, csak most az asszony mégis horvátot akar
amúgy ez az autópályás mizéria a horvátoknál nekem sem szimpi... a f@szért nem napidíjas a rendszer és lehet neten/sms-ben stb fizetni... 2018. -
-
ToBeY
nagyúr
válasz bitpork #63346 üzenetére
Felnőttbarát így jobban hangzik?Olyat hotel,ahol nincsenek gyerek (nem Magyarországon van) de itthon is biztos vannak ilyen szállodák és vannak...
-
NoLF
veterán
válasz fokukac #63344 üzenetére
Nos a hely olcsosaganak hatulutoje hogy a semmi kozepen van igy autoval kell maszkalni tehat nem leszek becsattintva, megptobalom a legal drink and drive limit alatt tartani a szintet
Amugy Koper tok franko kis hely
-
szőröscica
addikt
Én ezért választottam végül 390 euróért 4 éjszakára a szállást Horvátországban, mert ha már elmegyek a tengerpartra, én meginnék egy hideg korsóba csapolt helyi sört, ha nagyon felhevültem. Vagy este borozgatnék az asszonnyal egy tengerparti étterem teraszán
És ez a 390 euró olcsónak számít, ennél sokkal drágább szállásokat találtam. Provenceban (egész pontosan Arlesban) a belvárostól 10 perc sétára lévő, zárt udvaros, fasza apartmant egy hétre 350 euróért foglaltam. Szóval Horvátország minden, csak nem olcsó már.
De legalább közel van és szép. Viszont vendéglátási kultúrában elmaradnak az olaszoktól.
-
EQMontoya
veterán
válasz szőröscica #63349 üzenetére
Szlovéniában 340 eurót fizettem 4 éjszakára, reggelivel.
Volt a helynek saját étterme, kellemes pizzával, csapolt sörökkel, szóval belefért a pia is helyben. Az erkély pedig hegyre nézett. Ami nem akkora kunszt, mert az aztán van bőven.
Same rules apply!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest