Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
Ármester
válasz Winner_hun #42650 üzenetére
...akkor kezdődhet a józanodás .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
nagyúr
válasz Tothgera30 #42651 üzenetére
Kerüld a másnaposságot..!
Maradj részeg...
(egész évben )[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
ToBeY
nagyúr
Breki rendben vagy?
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz Lortech #42649 üzenetére
Izlesek es pofonok, en anno mikor vegig kellett kostolni kb 10 fele premium vodeszt, akkor jottem ra hogy van ize es kulonbseget lehet koztuk tenni. Ujjongani nem ujjongok erte de szodaval lime-al longdrinknek elmegy nyaron egy jo belvedere vagy grey goose. Marmint egy uveg
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
parandroid
félisten
-
nagyúr
válasz parandroid #42659 üzenetére
én kérek elnézést, korán volt még nekem :-)
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Winner_hun
titán
válasz Tothgera30 #42651 üzenetére
Akinek. Megvoltam különösebb alkohol nélkül, pláne hogy kocsival mentem.
Mondjuk arra nem gondoltam hogy eddig alszok (igaz párszor felkeltem de lusta voltam kikelni, aztán visszaaludtam).
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Mawyx
őstag
Szokás szerint sokszor érzem magam magányosnak, de most bejelentkeztek barátok. Mivel nem volt mit ünepelni az új éven és szépen át is aludtam, a pezsgő megmaradt, de azt is hoztak meg kaját is. Annyira jólesett, hogy idecuccoltak hozzám délután csak azért, hogy koccintsunk meg beszélgessünk egyet. Ez full jó
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Lortech
addikt
Quimby koncert élő stream, hátha valakit érdekel: [link]
szerk: épp ahogy elküldtem, elkezdett akadozni a stream.
[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
-
EQMontoya
veterán
Eljött 2015 is. Megszületett az idei első magyar baba: Rácz Péter Rikárdó.
Én meg úgy emlékszem 2014-re, mintha csak tegnap lett volna!
Jó év eleji lakmározást mindenkinek, biztos maradt még egy kis szaloncukol!
Ladies and getlemen, check your engines, boldog újévet mindenkinek![ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
Viszlát
addikt
Otthon ma rendes munkanap van, vagy elore ledolgozott szombat szeruseg?
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
tildy
nagyúr
válasz Viszlát #42668 üzenetére
Szerintem szokásos ledolgozott. Én viszont most lépek fürödni, mert itt viszont maIsMelo.com van.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Csyppa
senior tag
Kicsit lemaradva, de boldog új évet minden érintettnek.
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
-
veterán
válasz concret_hp #42675 üzenetére
meh, mar lassan tenyleg hulyenek nezhetem magam, hogy egy par honapja meg mindig 200 forintos dollarral szamolgattam mindenhol
Everybody lies.
-
-
-
bobsys
veterán
válasz concret_hp #42675 üzenetére
ooo, a dollarban kapott fizetesbol fizetem a dollarban levo hitelemet igy teljesen mindegy az arfolyam
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Tim82
félisten
Azóta is ezen az Intel NUC-on gondolkodom. Poén, hogy egy ekkora mini PC (mondjuk az i3-4010u-s változat) gyakorlatilag minden tekintetben jobb az itthoni desktopnál (L5420, G41M-P26, GT520, SSD + 2 db vinyó, 8 GB RAM) pedig az sem egy túl nagy fogyasztó már.
Az Intel ezekre világgaranciát ad? Merthogy Németországban (eBay-en nézve) ezek 15-20k-val olcsóbbak, mint itthon.
Meg persze a notebookstore-os termékinfóból nem derül ki, de ha jól értem, egyszerre tud fogadni egy 2,5" notivinyót meg egy mSATA SSD-t (legalábbis az i3 és annál erősebb változatok)?
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tildy
nagyúr
válasz bobsys #42674 üzenetére
Ott nincs elotorlesztesi limit? Nekunk elso ket evben lesz, evi 8900 majd 7200 korul....
Tim82: Limited warranties
Intel offers 3-year limited warranties on Intel® NUC products purchased from Intel authorized distributors. This warranty covers all hardware items included in the box. nemzetkozit ir.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Tim82
félisten
Köszönöm, akkor lehet, hogy valamikor bevállalok egy D34010WYB-t németországi boltból.
lenox: köszönöm, de Celeron-os nem biztos, hogy kellene. (Illetve, ha csak médiacenternek kellene, akkor igen, de nekem gyakorlatilag a fenti desktop kiváltására lenne jó, ezen meg azért játszik is a jobbik felem - Skyrim, Dragon Age/Mass Effect széria nem biztos, hogy annyira szépen elfut a Celeron IGP-jén, mint a HD4400-on.)
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
lenox
veterán
Akkor viszont ezzel jarsz sokkal jobban:
http://www.shuttle.eu/products/slim/xh81/
Ennel nem korlatoz a 15 watt, mert az azert eleg keves, es procival ugyanannyi, mint az i3-as nuc.
-
Tim82
félisten
Annyit kellene tudnia körülbelül, mint a lentebb írt socket 775-alapú desktopnak, nem többet, ellenben jóval kisebb méretben és fogyasztással (ez sem eszik szerintem terhelés alatt sem 120W-nál többet, egy jó 200W-os SFX táp elbírja az egész konfigot). Mindegy, ez még meglehetősen a jövő zenéje, van időm utánanézni a lehetőségeknek. Köszönöm a tippet!
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz bobsys #42689 üzenetére
Az franko, itt tobb bank is 3%ot radver( amelyik meg nem,ott meg olyanok a kondiciok) , ha az elso 2 evben tobbet elotorlesztesz, mint a hatralevo hitel 10%-a. Ennek ellenere ki akarjuk mi is futtatni 6-7 even belul a 10 eves lakashitelt. 3.evtol mar nincs korlatozas.
Bahh most gondolok bele, kb minden honapra lesz valami ugyintezes.... Jovo honap: koltozes: marcius vege vagy aprilis eleje: eskuvo, julius vege vagy augusztus eleje: kismano.
Pihenni akarok! Amig lehet
-
lenox
veterán
Azt kell tudni a NUC-rol, hogy melegszik, es terheles alatt azert van hangja is. A shuttleban viszont jobb a hutes, ezert halkabb, flexibilisebb, es sokkal erosebb proci is jo bele (65 wattig). Mivel 90 wattos kulso fanless tapja van, ezert 120 wattnal nem enne tobbet nyilvan, es rakhatsz bele 35 wattos procit, ha low powert akarnal, de valoban gyorsabb lesz valoszinuleg minden procival mint a NUC, ezen nem lehet segiteni. De nezd meg, hogy amiket jatszol, melyiken hogy menne, az a biztos. Az elozo shuttle (H61-es) alaplapja szabvany tapcsatis volt, tehat lehetett cserelni, ha ez erdekes esetleg, meg azt is kapni, igaz nem sokkal olcsobb.
-
tildy
nagyúr
409.23 Ejjj ejj , azt a illiberalis mindenit
-
gaborbol
őstag
válasz kraftxld #42672 üzenetére
Banatom se menne kozel ezekhez.
Par eve kihivtak egy ugyfelhez, hogy csereljek naluk vezetek nelkuli routert. Bemegyek, kerdezik, hogy felek-e kutyaktol, mondom nem. Volt is 2-3 darab, menjek fel az emeletre batran ott a router a konyhapulton.
Felmegyek es ott a router, de ott ul mellette egy mocskos nagy papagaly, olyan csorrel meg karmokkal, hogy azt hittem becsokizok.
Nem keves ideig nezegettuk egymast, mier hozza mertem nyulni a routerhez.[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
-
Viszlát
addikt
válasz BlacKSouL #42695 üzenetére
De baszki tél közepe van, mégis mi a lópikulát vársz? Ha annyi ezresem lenne ahányszor az éppen normális időjárás miatt sírtál, már simán meg tudnám finanszírozni a deportálásodat valami déli országba.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest