Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Feljebb nedduddki, itt meg Integra. Mindketten az örök vadászmezőkön.
Hopp egy Párduc! Mi lett Pantherral? Remélem, hogy beszippantotta őt is a hanyatló nyugat és jobban él, mint mi négy éve éltünk.
Amikor ez beszélgetés történt, a nagyobbik gyermek még egyke volt és négykézláb gyorsult a járólapon. Most meg kb. olyan idős lehet, mint akkor volt Panther.
-
Vérboci
addikt
-
gaborbol
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Nalunk sincs ne aggodj…
Mult heten este, csorgott az asszony telefonja, de le volt nemitva, igy csak rezgett a konyhaszekrenyen, szerencsetlen modon az is atvette a rezgest es eleg hulye hangot adott ki…
Azt mondja a 8 eves lanyom: Anya, tudod mit jelent ez a hang??? Joe Biden most hallgatja le a telefonodat!
Igaz??
Az nem hallgatja le az biztos!
Akkor ki a kormany??Erre mar nem tudtunk erdemben valaszolni…

Kitol hallottad ezt? Az iskolaba mondta a tanar…
-
Pacák
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Itt szépen beszivárogtak a kókler káderek a hétköznapi életbe, a szervilis hozzáállásukkal mindenben kárt tesznek.
A 7-8. osztályos tankönyvben a soros kapcsolást is átnevezte egy egyházi fizika tanár elágazás nélküli áramkörre.
Mert semmi nem lehet Soros!
A dolog nagyon erőltetett, mert egy áramkörnek nem ágai, elágazásai vannak, hanem csomópontjai és hurkai.
Az Ohm törvény sem zavarja őket, ha igazodni kell a felső elvárásokhoz...
A soros, négyhengeres motor is felkészül az átnevezésre.
-
parandroid
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Ez lenne a legnagyobb bajunk…
Amúgy 3 millió idióta hazája vagyunk, köszönjük szépen. Ezek ugyanazok, mint az a 80 (?) millió amerikai, akik a narancsképű bohócot választanák bármikor. Aki nemrég egyébként épp említette a főnit egy beszédében, mint nagy rajongóját, egy igazi erős vezetőt, törökország elnökét, valami viktororbant. Küldött is neki dedikált maga-sapit, ez a majom meg fel is vette nagy büszkén, hátracsapott silddel, mint egy OG. Izé, O1G.
p
-
válasz
tiv83us
üzenetére
Vitya a mi 50 kopejkánt az USA 50cent példájára.
-
Vérboci
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
https://hu.wikipedia.org/wiki/Index.hu
2020-tól a vonatkozó rész -
-
-
-
válasz
tiv83us
üzenetére
Épp reggel olvastam amit Édesapádról írtál, őszinte részvétem.
-
válasz
tiv83us
üzenetére
köszönöm a feltételezést

azért lélekben Te is magyar maradsz, látom...
Egyik barátomnak is az volt az első reakciója, hogy miért nem mondtam a telefonba, hogy á, csak négy lakásos?
Mintha nem derülne ki a helyszínen...Ui. Téged miért neveztek át? Már cikinek érzed a korodat, vagy mi?
-
Tim82
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Nem talalok 4 honapnal fiatalabb - Se OS X, Se MAC topikot
(Valóban, mindegyik régebbi 4 hónapnál, de azért még ma is van mindegyikben friss hozzászólás.)
Én bedobnám még a Külső merevlemezek topikba is a kérdést.
Üdv, Winner -
parandroid
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Most néztem meg próbaképpen az én WD Passportomat az AIDA64-gyel, és a Storage menüponton belül az ATA fülön mutatja a serial számot.
Jah, hogy OSX... Pfff, nincs a közeledben valahol egy windowsos gép? Ahogy nézem, ios-re van AIDA, osx-re nincs.
Valahol ebben az irányban keresgélnék, a diagnosztikai programok között, mindenesetre.
p
-
EQMontoya
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Lökhárítót inkább kábelkötegelővel szoktak javítani.
Valahogy így -
parandroid
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Valamikor az elmúlt napokban gondolkoztam azon, hogy túl sok időt töltök az internet magyar vonatkozású részén, erre most jön Bede mai cikke a négynégynégyen. Na most amellett, hogy a ph-t meg tudom magyarázni további három magyar nyelvű oldal van kitéve a kezdőlapomra. Ezek közül az index borzasztóan közel van ahhoz, hogy az origo és a hvg sorsára kerüljön, de időről időre bedobnak valami egészen jó kis cikket a 110 minősíthetetlen fos közé, ami miatt maradok. A 444 egyelőre mindenképpen marad, egyrészt a linkelthez hasonló tartalmak miatt, másrészt mert gyakorlatilag a hajdani szánis mentalitást hozzák a gyorsposztok, és főleg a kommentek, ami még egyelőre inkább szórakoztat, mint bosszant. A komoly hiányosság, hogy mobilon nehezen olvasható, jó lenne egy legalább olyan minőségi app, mint amilyet az index összehozott. A harmadik a sorozatjunkie, aminek német és angol megfelelője is lenne, ellenben kedvelem az oldal hangvételét, ugyanakkor teljesen érdektelenek számomra a magyar nézettségre és a magyar sorozatokra (pláne a tehetségkutatókra, és valóságsókra) hivatkozó posztok, szóval itt a legvalószínűbb az átállás a közeljövőben valami angol nyelvű változatra. Német is szóba jöhetne ugye, de a fenntartásaim pont ugyanazok ezzel szemben, mint a magyar oldal esetében, le se szarom, hogy mi történik a német tévében... Szerencsére a netflix és az amazon szinte mindent tud hozni, ami érdekel, legfeljebb kis késéssel.
Az utóbbi hónapokban (illetve talán másfél évben) amúgy is sikerült jelentősen lecsökkentenem a gép előtt töltött időt (ezúton is köszönöm azoknak, akik szurkoltak, hogy a wowról is le tudjak jönni, jelentem, már lassan egy hónapja teljesen tiszta vagyok, és előtte is minimális energiát fordítottam csak rá).
Hozzátok azért még naponta párszor benézek, de jellemző módon az egyetlen cikk(sorozat, vagy típus), amit nagyjából rendszeresen olvasok a ph-n, az rudi hazai pályája. Értelemszerűen ugye az informatika lenne a másik olyan terület, ahol célszerű lenne idegen nyelvű (főleg angol) tartalmakból tájékozódni.
Ja, még egy káros szenvedélyt sikerült összeszednem, az pedig a 9gag, de ott esténként gyorsan átpörgetem a nap legjobbjait, és az a húsz perc általában elég is belőle.
És hogy ne csak rólam szóljon a topik, mert a végén még valaki az én blogomnak nézi: ti miket néztek napi rendszerességgel, ami esetleg mások érdeklődésére is számot tarthat, illetve amire mindenképpen szántok időt, akkor is, ha amúgy tök zsúfolt a napotok?
p
-
parandroid
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Sajnálattal kell bejelentenem, hogy nem találom az ominózus képeket. A szóban forgó találkozóról 33 képet találtam összesen, de egyiken sem szerepel az inkriminált jelenet. Valószínűleg annyira megrázott pszichésen, hogy a saját gépünkkel nem készítettem felvételeket, a különböző források összeszinkronizálása pedig, úgy fest, sajnos azon alkalommal elmaradt...

Szerk.: Viszont kábé egy órája ph-talis és egyéb lan-partys képeket nézegetek az elmúlt évtized első feléből. Nem kicsit nosztalgikus a dolog, gondolhatod.
p
-
-
-
7
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
En 2010-ben neztem meg a Macskafogot [Cat City] egy amerikai lannyal, angol felirattal (YT-on megtalaltuk). A legnagyobb reszet ertette, es nagyon jol szorakozott rajta. Egyszer mondjuk nagyon elkerekedett a szeme, es nem tudta, hogy szornyulkodjon vagy nevessen.

Ha esetleg nem latta a Vukot [The Little Fox neven talalkozhatott vele], akkor azt is megnezhetitek. Bar ahogy hallom, azt arrafele is ismerik.

Ez volt az:
Milo von Schwartz: Naa? Milyen?
Mr. Tájfel: Mi ez a hülyeség?
Milo von Schwartz: Ez most az új hullám! Von Schwartz lépést tart a korral!
Mr. Tájfel: De maga átver engem! Ezek patkányok!
Milo von Schwartz: Ó, csak nem fajgyűlölő Mr. Tájfel? És ha patkányok mit tesz az? Az eredmény garantált, a költség ugyanannyi...
Mr. Tájfel: Többé nem kezdek feketékkel!
Milo von Schwartz: Meglátja Mr. Tájfel magának szerencsét hozok. A múltkor is, amikor az utcán éppen keresztbe...
Mr. Tájfel: Tűnés Schwartz!
Milo von Schwartz: Von Schwartz! Bye-bye! -
parandroid
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Épp Mo-n vagyok. Ha találsz valamit, aminek jó ára van, és szállít magyar címre, akkor rendeld ide nekem, én meg feladom neked a nagy tengeren túlra. Nehogy már ez gondot okozzon.
Ezeket a klasszikus magyar filmeket egyébként érdemes beszerezni, nekem is megvan sok (6:3, Tanúk, Valami Amerika, Moszkva tér, Tizedes és a többiek, Hyppolit, a lakáj, Három testőr Afrikában, Vesztegzár a Grand Hotelben, meg még egy csomó, változatos korból, és műfajban, a nagy részének még neki sem álltam), valami 1k HUF/db áron szokták őket vesztegetni változatos helyeken (párat talán a helyi, kisvárosi postahivatalban vettem), mondjuk nem értek a dvd-khez, hogy melyik milyen minőségben van. Bár eleve olyan filmekről beszélünk, amiknek egy része még a fekete-fehér film hőskorában készült.
p
-
-
-
válasz
tiv83us
üzenetére
Ma már csak emléééék
mikor még nem voltááál
a volt az igazi nyár...és hát gyere őrült is legyen, mert az is jó volt.
És az István a Királyból a Koppányos nóta.
És hát a kezdeti Tankcsapda klasszikusok, legjobb méreg, a rock&roll rugója, fiúk ölébe a lányok stb.
Republic klasszikusok
Vénusz - régi nyár, stb.Ui. Blekire ne hallgass, ő nem releváns tényező ízlésileg.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
UFO, Ámokfutók, 4FClub, Carpe Diem, Happy Gang, Hip Hop Boyz, Betty Love, Splash, Kerozin, Sub Bass Monster, FLM, Animal Cannibals,
így hirtelen akik eszembe jutottak.
Ja, bocs, ezek előadók, de ha rákeresel, az ismert számaikat dobálja ki.És akkor Timhez csatlakoznék: Exotic, Első emelet, Rapülők
Bonanza Banzai, Republic, Edda, Bikini
-
-
-
válasz
tiv83us
üzenetére
én Kaliforniában és Nevadában vezettem úgy 1000 km-t, és az volt a benyomásom, hogy mindenki pont annyival ment, amennyivel lehetett, és mindenki beállt egy sávba, és ott ment, míg oda nem ért, ahova ment. Semmi jobbra tartás, vagy ilyesmi. Csak a hülye ká európaiak előzgettek

Mondjuk hozzá kell tenni, hogy LA környékén 4-5 olyan jelenetet láttunk, hogy a rendőr igazoltatott, és a csávó már meg volt bilincselve, esetleg a földön feküdt, és hasonlók, tehát van szigor rendesen. -
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Nyugi, nekem is van volt "bennfentesem" ám.
Node az valóban nem ugyanaz.Racecam : gondolom rám értetted, amit írtál. Ti magatok mondtátok, hogy szükséges az egységes fellépés, az egységes vélemény kifele (winner a fo linktalalo, nem fogom elokeresni ahol írtátok ), mert csak így tud működni a rendszer. Szimplán erre gondoltam.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Én megvenném a
-ot. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy nekem anno egy HP ProBook 15"-os izé volt, na megvan, 4530s, azt én is SSD-vel kértem, mondtam, hogy ne legyen i5, legyen i3, de SSD-vel adják, küzdöttek vele kicsit, de végül a DVD helyére bement egy SSD beépítő keret, abba meg az SSD. Gyors is volt, mint a lóköpet. mod: Bírtam azt a szerkezetet, csak céges volt, vissza kellett adnom mikor elgyüttem. Végülis háromhetente utaztunk, beszerzőként, de kellett 4 küzdelmes év mire kikönyörögtem magunknak két ilyen gépet, aztán az "utódom" odajött, és próbaideje lejárta (3hó) környékén már meg is kapta amit akkor én távozóként leadtam. Kinek mi jut/jár. Mondjuk az a 1368 x izé méret volt sajnos, az volt az egyetlen hibája szerintem. Ja és fémlemez volt a fedlapja, igaz, kb. 0,1 mm vastag, de mégis fém, hideg

-
gaborbol
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Kb mindketto ugyan az, alig van koztuk nemi elteres. A Vostro az belepo uzleti modell, en azt vennem.
Lenovo eleg jo arban nyomatja a cuccait, eleg sok desktopot adtunk el beloluk, ha mar ugy is SSD-t akarsz belerakni akkor ugysem fog megallni 600-bol, inkabb ezt vennem. -
parandroid
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Azért óvatosan az ssd-cserével, kicsi gépek en gyakran m2-es ssd van, ami kisebb, kicsit drágább, de főleg nem csereszabatos a 2,5"-es notis szabvánnyal. Egyébként ssd-ről még annyit, hogy sokkal többet gyorsít a gépen, mint amennyivel drágább, tényleg egészen hihetetlen. A vostros linkedet nem látom, mert nem tudja megnyitni a safari, lol.
Asszem ma én is elmegyek megtapizni egy pár gépet, egész rákattantam a yogára. Bár szívem szerint HP Spectret vennék, de annyi pénzt nem adok most gépért
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Warhammer 40.000
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest