Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Amerikaiak. En szeretem a zsirosdeszkat, mentunk ki bornapokra anno, akkor vorosborral igen jo parost alkottak.
tiv83us: Hat igen azert, a blood sausage durvan hangzik nekik, nagyon eloiteletektol mentesnek kell lennie annak azt megkostolja. Amugy meg nem tudtam olyat csinalni amit ne szerettek volna. Gulyaslevest mindenki szereti, marhaporkolt galuskaval tejfolos uborkasalataval, csirkepaprikas, szivalsgomboc, husleves, mind szeretik.[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
addikt
Az mitől lehet, hogy van 660 forint a kártyámon (- be vagyok lépve netbankba, ezt írja ki), Steamen van egy játék ami 1.5 euróba kerül, ami bárhogy számolom 500 forint alatt van valamennyivel (475 jelenleg) de a Steam visszadobja, hogy nincs elég pénzem?
D4: hunPH, nonsense#2596
-
DrojDtroll
veterán
válasz concret_hp #42453 üzenetére
Nekem ez a szó inkább a beleket takarja, mintsem a a májat.
Szóval belsőséget én sem eszem.
-
BlacKSouL
addikt
válasz tiv83us #42452 üzenetére
Jó kis velős pacalt etetnék velük, meg a máj-nyelv-tüdő pörkölt kombót, amit faterom tud jól elkészíteni.
Előételnek. Aztán vesepecsenyét meg pirított májat. mod: Desszertnek meg zúzapörköltet..Hiába na, náluk ott nemigen volt feketevágás a pincébe', ahonnan még egy szőrszál se igen hullott a szemétbe.
mod2: Anyámat néha direkt kérem, hogy mikor májat csinál, a csirke szíveket is süsse meg, isteni csemege.
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
tildy
nagyúr
válasz gaborbol #42451 üzenetére
A blood sausage durva, hat nem esznek odaat black puddingot vagy huggist ( na jo, inkabb az elsot) ???
Erdekes, itt a (csirke) sziv, maj , zuza nem igazan megy... Bezzeg , ahol nem latjak, ott meg tudotol kezdve minden van (pie).
Belsosegen amugy az eheto belsosegeket ertik, sziv, maj, zuza, netan kakashere ( bloe, ezt utobbit en sem eszem meg) .
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Tudom, hogy nem american, ellenben angolszasz, gondoltam ott is divik a black pudding is , meg ezek a mindenfele tudovel, meg belsoseggel toltott pie-ok is.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Viszlát
addikt
Havazik!!!
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
-
EQMontoya
veterán
Mingyá gyün' valamleyik moderátorok gyöngye, osztán jól meg lesztek ám regulázva, hogy ihajj!
Same rules apply!
-
BlacKSouL
addikt
-
szőröscica
addikt
Bleki, január elején megyek felétek munkaügyben, addigra légyszi intézkedj a jó időről.
-
BlacKSouL
addikt
válasz szőröscica #42483 üzenetére
Itt Grönlandon mindig jó az idő
Amúgy Pásztóig van egyféle éghajlat, de ha a Mátra vonalától északabbra jössz, akkor 10 km-en belül szokott váltani az idő napsütéses szárazról szakadó hóesésre.[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz szőröscica #42486 üzenetére
Nagyon jó, ott egy időben mindig egy mikroklíma volt, mert a Szécsény felől jövő légtömegek a völgy felől a 22-es út betorkollásánál találkozott az üveggyapot kéményének "anyagával", és ha még a városban vagy körben máshol jobb is volt az idő, ott mindig kihullott valami ködképződmény, és rendszeresen lefagyott a kereszteződés környéke, kb. 8-900 méteres körzetben. Mostanában meg ott állandó a füst, mert a völgyből minden fatüzeléses füstöt oda hoz be a szél az üveggyárhoz.
Szóval Mordorban is a bányába jössz egyenesen
Amúgy ez teljesen jellemző kép, le is mentettem: [link]
-
Tothgera30
Ármester
Dicota táskák garanciáztatása hogyan működik? Mivel a közeljövőben lehet szükségem lenne rá. Egy pár éves Dicota Mission-ról van szó, melyet nagy megelégedéssel használok, de a teléjén lévő anyag, a fül alatt, kezd hosszabb szálakban feljönni (1cm x 3-4cm-s területen). Persze manuálisan rendesen rásegítettem, így pár hónap/egy év múlva két lehetőségem van: Lifetime warranty, vagy egy ügyes mesteremberrel átvarratom a tetejét.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #42488 üzenetére
Utalom a negyest. Hugomek azon mentek haza, de vissza mar inkabb masfelol mennek, egyszeruen hihetetlen, hogy olyan az az ut, amilyen....
-
nagyúr
A négyest mindenki útálja... Amúgy az még nem is annyira rossz rész - már ha nem számítjuk azt, hogy gyakorlatilag 60-nal lehet menni Üllőtől Pilisig - a románok és a kamionok nem arra járnak, hanem az M5 felé.
De ahogy utána olvastam, itt is az volt a hiba, hogy jött szembe egy majom, aki előzött - záróvonalon át, a kanyarodó felüljárón. És a tűzoltó nem akart frontálisan nekimenni, inkább félrerántotta a kormányt. Érted, ezért dől az árokba a 20 tonnás autóval, mert nem akar valakit kilapítani.
Elképesztő, hogy milyen állapotok vannak itt.Az autós topicban pedig éppen azzal dicsekszik egy újab őrült, hogy mely szakaszokon ment már 200-zal, és milyen jól kanyarodik a verda. Hihetetlen...
-----------------------------
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #42491 üzenetére
Nonszensz Azt a halalutat meg kene mar csinalni palyanak. Hiaba lenne elvileg " jobb" ott menni, ha gyakorlatilag azon filozom minden egyes pillanatban, ki lesz a kovetkezo orult. Nem. Inkabb fel oraval hosszabb, de nyugis ut.
-
bandus
veterán
válasz fokukac #42491 üzenetére
én a futós topikból "ismerem", de ezen most meglepődtem, hogy ennyire el legyen szállva, csöndben is maradok inkább. bár az említett szakaszok egy részét talán még csukott szemmel is levezetném, de akkor sem merném így tolni neki sosem.
bár azért most kicsit sajnálom, hogy nem akkor támadt kedve erősködni, amikor arra mentünk az r35 gt-r-rel
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
nagyúr
Amúgy pedig elég el vagyok keseredve. Itt vagyok szabin, idén másodszor - de most tényleg nem kell dolgoznom majdnem két hétig. És persze most jön a tél.
Nézegettem, hogy repjegy nélkül hova lehetne menekülni, ahol egy picit melegebb van, és arra jutottam, hogy ~1000 km-en belül nagyjából sehova.
Még Dubrovnikra is ilyet jeleznek előre, hogy eső-eső, hétfő és csütörtök között 0-3 fokos napi maximum és mínusz 7 - mínusz 3 fokos minimumhőmérsékletekkel.
Bizony Isten, ha 10-15 fok lenne ott, mint az elmúlt egy hétben, az megérne nekem egy oda-vissza 2000 km-es utat.
Megnéztem, még Észak-Görögországban is fagyni fog, pedig az már 1500 km.Elb*szott időszaka ez az évnek. Jövőre beszerzek valami jó meleg vidékre szóló repjegyet még időben.
-
nagyúr
válasz bandus #42496 üzenetére
Most posztolt egy barátom egy képet, a Chopok-on vannak, mínusz 17 fok van...
Amúgy pedig szeretek sielni, csak a b. nejem nem tud.
És 24 év sielős múlttal azt tudom elmondani, hogy sielni is februárban jó, amikor melegebb van, és süt a Nap, és napozhatsz, és sokkal tovább van világos.[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz fokukac #42497 üzenetére
akkor nem szóltam
mi másodikán indulunk hochkarra, ott is -15 környékén van most a hőmérséklet, bár engem aztán marhára nem zavar a hideg, -1-2 fokban ma is futottam egy tízest cicanadrágban
amennyire én tudom a pályák meg ígyis-úgyis zárnak 4, fél 5 környékén, de tény, hogy jobb később menni. tavaly (vagyis még idén) február legvégén voltunk, egy felhő nem volt az égen 6 napig, majdhogynem pólóban síeltünk, imádtam. de most így tudtam a legokosabban felhasználni még a maradék szabadságom. bár ha kegyes a sors és megkapom a fizuemelést amire számítok akkor még február-márciusban is elmegyek valahova, az tuti
amúgy meg meg kellene tanítanod síelni velem sem akart jönni még az akkori asszony mert sajnálta rá a pénzt (), mondjuk nem is baj így utólag, az idei évben az volt a legboldogabb hetem
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
tildy
nagyúr
válasz bandus #42496 üzenetére
En nem tudok sielni - sosem probaltam meg, sokaig nem is volt mibol - megis elvezem a telet. Nem ezen mulik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest