Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pacák
senior tag
WOMAN NOT FOUND
READY_
Nuclear launch detected
-
Racecam
nagyúr
válasz BlacKSouL #36197 üzenetére
Jó lesz az vizsgák után is.
Jön még Bububbaba is remélem.
Anyukádat most nem visszük, majd itthon marad és szórakozik egyedül.Katica: Elkísérsz minket, mert akkor majd meglátod.
Pacák: Olyan nincs. Legfeljebb újraindítjuk a rendszert.
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Pacák
senior tag
válasz venember83 #36204 üzenetére
Basic English -ül így kellett betölteni és futtatni a nő nevű programot -, mi ezzel a gond?
Télapó: C=64 -en - hivatalosan - nincs reset gomb, de nem hivatalosan bütyköltünk rája.
[ Szerkesztve ]
Nuclear launch detected
-
VoDaFoNe
aktív tag
páppárá
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
BlacKSouL
addikt
válasz VoDaFoNe #36208 üzenetére
tíráríráráááá
Na de hogy honnan van longdrink-poharam: keresztanyám az öblösüveggyárban dolgozott, nemrég meghalt az anyukája, és mivel a padlás tele volt poharakkal, ezért párat( úgy 40-50 db-ot) átadott nekem nászajándékként, csak még azt nem tudom kivel, meg hogy mikor nősülök
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
Nna, most befagyasztottam a totyikot?
Há lökjétek má'Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
válasz bolondember #36213 üzenetére
hmm hát attól függ mi számít gazdagnak..
mer több pénzem van mintha kevesebb lenne annál mint amennyi most van, de jóval kevesebb, mint amit el tudnék költeni
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
-
Racecam
nagyúr
válasz venember83 #36222 üzenetére
Igen. A Báránybácsi a fiam lehetne, ha nem csúszik meg a lábam a Gellért-hegy oldalán.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
neduddki
nagyúr
válasz Lord Zero #36217 üzenetére
HI!
Balti delben hivtalak amikor gyuttetek haza es meg invitaltalk a kepregenykiallitasra is, most akko rvmellikubknek vmi gebasz van, es szeritnem nem nalam...:- )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
neduddki
nagyúr
válasz BlacKSouL #36231 üzenetére
HI!
ha mit tegyek a bornyuvajuk fele megferdegul majd en vigyazo Ra:- )))
udv
neduddki
mod: es h aazokat a kik szememket latnad megkockasztatnad az apja csunyanezeset az biszos:- ))) meg a bant is hiodd el nekem:- )))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
FehérHolló
veterán
a nőstényekkel nehéz.
Skynet is real. It's called Google.
-
rarri
senior tag
Sziasztok !
Semmit nem értek abból, amit beszélgettek. Főleg a fiamat nem. Bár biztos nőről beszél.
Race: Ha ma sem lesz semmi, elválunk !
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
BlacKSouL
addikt
Most csakazértis visszaolvastam mi volt a zindító gondolás, és nem értem., de precizitásod legendás, Eztetet meg nem kérdőjeleztük meg, meg aztán nem igaz hogy le se ... amit írtál, na de nem nyalok már többet, mert túl sokat kubáztam,
Apa: Tudtam, csak nem sejtettem Meg figyelmetlen vagyok. Vagy csak tudatalatt óvtam mindenkit a helyzetszituációból adódó konfliktusból.. (persze ez is poén) (de a korhoz való tetszésnyilvánítás amúgy nem ám ) hű de van bajom most a ragokkal, toldalékokkkal, meg miegyébbel, pedig Nyelvtanom mindig vagy hibátlan, vagy csak simán 5-ös volt)
Anya:Mindegy mit mondok, közben úgyis nőre gondolok, ha nem is egyre, hanem csak úgy, nőre..
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz venember83 #36242 üzenetére
Nem olvasok vissza, belassultam a nagy melóba, és még nem álltam vissza. Milyen piáról ?
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Lord Zero
addikt
-
FehérHolló
veterán
Írjak logoutra?
Skynet is real. It's called Google.
-
neduddki
nagyúr
válasz Lord Zero #36230 üzenetére
HI!
ja nem is mondam: ma egy kepmpo-st fogtam, aszongya O eddig aszitte jol birkja a fajdalmat:- )))
udv
neduddki
p.s. de bator ember gyuvo heten gyunni akar emg eg mecsre:- ))) /de lehet hogy csak botor???/:- )))
mod: Vakvarnyu: ne irja mert egyes velemenyk szeritn csak vilagfajdalom van, irja hagygyujjon ki, megfogadni ugyse fogja senki:- )))
Te SetitLelku: Te GYava vagy:- )))
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
Ha tudnék próbálnék, de sokszor magamond is képtelen vagyok, pedig még azt is látom hogyan kéne(de sajna nem nmindenebn)
Anya: én visszaálltam, de nemtom minek..öö, kinek.. Lassan alvás, pedig amúgy szeretek ám hason feküdni, de ha nem megy hát nem megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest