Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz bolondember #36048 üzenetére
annyit fogyaszt a videókártyád, hogy meghal tőle a táp.
Ui. említettem már, hogy van egy kurvajó eladó 9200-as radeonom?
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
válasz bolondember #36052 üzenetére
nem az össz-Watt mennyiség számít, hanem, hogy melyik szálon (3V, 5V, 12V) hány amper megy ki....
szerk : hülye vagy, szerinted hol volt még a pci-express 4 évvel ezelőtt?
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
A 12Vos ág bír ennyit? És ampert?
Csináld vagy ne csináld!
De ne próbálkozz!
by Yoda mesterDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #36048 üzenetére
Vedd ki a 9600GT-t és cseréld le egy S3 Trio-ra - van itthon pár darab, ha érdekel
Ha csak egy-egy eszköz lóg fent az adott vezérlőn akkor is csinálja?
Tim-nek üzenem, hogy nagy lendülettel és határozottan nyomva a kártyát a 9200-as Radeon is belemegy a PCI-E sínbe
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Sipi16
őstag
-
NoLF
veterán
na megjártam egert, hoztam bort is, de ti nem kaptok
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Bubu79
addikt
válasz Sipi16 #36059 üzenetére
Tulajdonképpen mi is a baj a Microsoft-tal? Meglovagolják a lehetőséget és lobbiznak a termékeikért - ameddig törvényes keretek között teszik ezt, addig maximum irigykedni lehet, hogy szemét kapitalisták, de egyebet nem... Ha pedig átlépi a törvényes kereteket, akkor elő lehet venni a céget ( hatalmas eredményekkel persze )...
Hogy ez sokaknak csípi a szemét? Persze... De ha jól szétnézel minden területen ez megy - mindig akad egy, ami erősebb pozícióban van, mint a többiek...
Lehet utálni a céget és vezetőit, de tojással, tortával, egyebekkel dobálózni... Finoman fogalmazva is gyerekes dolog és a világon semmit nem old meg...
Félreértés ne essék - nem vagyok MS fan, alkalmazott sem, egyszerűen csak itt vagyok kénytelen élni ezen a világon és látom, hogy hogyan mennek a dolgok általában...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Sipi16
őstag
válasz Bubu79 #36062 üzenetére
Én sem vagyok a tojásdobálás mellett. Bízom benne, hogy az előző hsz.emből is ez jött le...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
poffsoft
veterán
-
Bubu79
addikt
válasz Sipi16 #36063 üzenetére
Sorry - azért válaszoltam Neked, mert Te voltál az utolsó, aki nyilatkozott a témában amikor elkezdtem pötyögni a válaszom - természetesen lejött, hogy nem vagy dobálás párti
poffsoft: "Keményen, mint a Rolling Stones" - ahogyan azt hallhattuk a magyar hangokkal megtámogatott Duke Nukemben
[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
válasz Bubu79 #36066 üzenetére
Semmi gond, csak azért írtam ki mert van aki nem olvas rendesen vissza és egyből magyaráz. És nincs kedvem kimagyarázni magam.
Bízom benne érhető amit írtam.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
RexpecT
addikt
válasz venember83 #36068 üzenetére
Ha van ötleted azt megköszönném:[link].
-
nagyúr
válasz venember83 #36068 üzenetére
ha legközelebb NAgyváradon járok, ezt nem úszod meg szárazon!
-
venember83
nagyúr
Chieftec, Thermaltake vagy Sirtec 360 watt? Mert azok már igencsak régiek, elkók full kiszáradtak meg eleve se volt túl izmos az a táp 12 volton, ahonnan a PCI-E kajál.
RexpecT: Hivatalos beváltókban (általában sárga kis fülkeszerű egyhelyiséges beugrók). Figyelni kell ne legyen kezelési költség (comision), bankokat kerüld, nagyon rosszul számolják s neked rossz, nem nekik. Különben nagyjából mindenhol ugyanannyiért váltják, alig van különbség. De ne határon, ne benzinkutaknál. Itt sem éri meg. Az utcai illegális váltó/átverő embereket kb már kiszűrték szerencsére.
Bubu79: Annyira nem, csak a felsorolt tápok mind Sirtec gyártmányúak címkétől függetlenül, erősebb igénybevétellel kb másfél évig bírják újrakondizásig, ez a betegségük. Szerencsére én nem vettem igénybe erősen, így még most is megy, mennie is kell, mert a BlueStormom még mindig szervizben csücsül... Ha elismerés volt, akkor köszönöm szépen.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #36071 üzenetére
Wow - egy igazi kondi szakértő
-
Thrawn
félisten
Túl nagy a csend, szerintem ennyi volt
Vagy inkább hagyták a francba és jégereznekDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
RexpecT
addikt
Köszönöm .
-
Thrawn
félisten
válasz venember83 #36075 üzenetére
Keresi a tokját
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
ngabor2
nagyúr
szervusztok népek!
bontok egy sört, és visszaolvasok.
-
Bubu79
addikt
Veheted nyugodtan annak - ritka, hogy egy szakmáját tekintve nem villamos beállítottságú ember ilyesmiket ( majdnem azt írtam, hogy számon tartson, de abba úgyis belekötnétek ) fejben tartson
-
venember83
nagyúr
válasz (Kolombusz) #36080 üzenetére
Igen, egy tojás nem tojás.
Bubu: Kukkants át a melyik tápot vegyem topikba, ott is van egy öreg szószátyár... El kéne már hallgattatni.
VladimirR: Már mesélt, látásjavító szemműtét topik.
mg2: Egyetértek a robotikus elvtárssal, csak lassan ne erőltesd meg a szemed, engem anno egy hétig tiltottak az olvasástól, szar hét is volt...
-
ádyz
addikt
Sziasztok.
Nálatok milyen az idő?
Mi volt előbb: A csirke vagy a tojásoscsirke?
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Szia
Itt előbb megtudhatod ha szépen kérdezel
Véncsont: Átkondizással is foglalkozol, vagy megmaradsz az elméleti síkon? Bár ha jól belegondolok, valószínűleg az FSP-d amiatt lehet szervizben, tehát talán okafogyott a kérdés...
[ Szerkesztve ]
-
ádyz
addikt
válasz venember83 #36084 üzenetére
Itt már esett, most sütögél a nap.
-
ngabor2
nagyúr
válasz VladimirR #36079 üzenetére
egyszer volt... mit meséljek? szemüveg nélkül vagyok. azért vagyok szemüveg nélkül, mert napszemüveget most már csak polarizáltat lehet kapni, abban meg alig látszik a monitor, félrefordított fejjel is. a régi meg az "atyaúristen vágóúr!" érzést váltja ki belőlem.
megj.: 1 sör után még látok. ez várható volt. fél óra múlva meg hívom a presszót, hogy júni 7-ét fixáljuk.
vénség: nem erőltetem meg, ha már nem bírom olvasni, kkor kimegyek másik sörért...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz ngabor2 #36089 üzenetére
"nem erőltetem meg, ha már nem bírom olvasni, kkor kimegyek másik sörért..." - Tehát gyógyszeres kezelést alkalmazol söricilinnel?
-
Bubu79
addikt
Persze. Még egészen kis koromban eltávolították az agyamat további szövődmények elkerülése végett - mostanra ott tartok, hogy egy agyrák éhenhalna bennem
Kéretik nem hangosan helyeselni
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Thrawn #36073 üzenetére
nem, elmentek leadták a 2 adobe-os cuccot, majd leküldtem Tim után egy sajtosvoppermenüt, most meg itthon vagyunk.
Az a furcsa, h okés, nem megy az IDE (és csak az IDE) slave cucca - de ha táp problematika, akkor fullterhelés alatt miért nem jelentkezik semmi gond?
Mert a tápra gondoltam én is, még próbálkozok.
Amúgy ~1 éves Cooler Master RS380-PCAP
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Bubu79
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest