Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
Azt nem lehetne, hogy mindenki elfogadná a másik véleményét, elfogadná, hogy más az értelmi képessége, és más az igénye hogy mit írjon? Vagy nem lehetne olyan topikot nyitni, ahol elfogadott mindez?
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
rarri
senior tag
válasz VladimirR #37076 üzenetére
Szerintem mindannyian értjük, mire gondolsz, mit szeretnél, de ha ilyenek vagyunk / magamról beszélek / nem lehetne, hogy nagylelkűen elnézd hogy mások vagyunk ilyen téren mint Te, nem vagyunk annyira okosak, és az igényünk is néha csak ennyi, hogy üdvözöljük a másikat, megkérdezzük hogy hogy van, mert személyesen nem tudjuk megkérdezni, de érdekel minket, mert ismerősünknek, netán barátunknak érezzük azt aki itt van ? Téged is.
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
rarri
senior tag
Most ezt mindd el kell olvasnom ????
-
-
rarri
senior tag
Sziasztok! vége a gályának ! Mindenki meccset néz? Még te is, fiam ? Akkor biztos fontos lehet!
-
rarri
senior tag
-
rarri
senior tag
válasz Bubu79 #36828 üzenetére
szia Bububaba! Megyek én is gályázni, csak szép délutánt szeretnék kívánni mindenkinek, Verusnak meg jó lakáscsinosítgatást. Biztos nagyon szép lesz!
Race. Puszi, Jólegyél!
Ma reggel 7.32 perckor lett Bettikém 9 éves!
-
rarri
senior tag
Sziasztok ! Elvittem Bettikét iskolába, és már megyek is tovább, mert ajándékot veszek Neki a holnapi születésnapjára. 9 éves lesz ! Meg még Biut is elkísérem . Még jó hogy zuhog az eső..De én szeretem az esőt !
Blacki: Jó legyél !
Race: Puszillak !Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
rarri
senior tag
válasz bolondember #36253 üzenetére
Aludj jól, álmodj szépeket !
Blacki: én álmodnék már egyszer szexről..Örülj neki !
Race:
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz venember83 #36242 üzenetére
Nem olvasok vissza, belassultam a nagy melóba, és még nem álltam vissza. Milyen piáról ?
-
rarri
senior tag
Sziasztok !
Semmit nem értek abból, amit beszélgettek. Főleg a fiamat nem. Bár biztos nőről beszél.
Race: Ha ma sem lesz semmi, elválunk !
-
rarri
senior tag
N
Szia Philo ![ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz philoxenia #35868 üzenetére
Aludj jól álmodj szépeket! Fekszem én is ... Jó éjszakát mindenkinek!
Race: akkor ne várakoztass meg.. / utána visszajöhetsz /
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz philoxenia #35862 üzenetére
Hát, nem semmi.
Blacki: Aludj jól álmodj szépeket fiam.
Race: Mindjárt alszik a gyerekünk! Készülődj!
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz philoxenia #35856 üzenetére
Azt mindannyian tudjuk, hogy milyen eljárással
-
rarri
senior tag
válasz philoxenia #35848 üzenetére
Hát, ez is nagyon súlyos volt ! Szerintem más testrészére kellene neki szaft.
Blacki: szeretlek ám !
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz csapos2 #35822 üzenetére
Ez aranyos. Amúgy hívhatsz Reninek is ha akarsz, úgyis az lett vona a nevem itt is ha nem lett volna foglalt. De a Mancsi is tetszik
Race: had igyon, innék én is ha tehetném..
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
Sajnos én nem ismerem, és a csombort sem, hogy milyen jellegű fűszer lehet.
Bash: Engem 30 dkg tömény hústól és körítéstől a mentő vinne el. Az én adagom max. a fele . De akkor már nagyon jóllakok.
-
rarri
senior tag
Szia Barika! Az a húsétel úgy " hangzik " mintha fokhagymás hamburgerhús lenne. Szerintem a madarak, és a teknősök nem szeretik a fokhagymás ételt. De lehet hogy tévedek. Szerintem finom lehet.
Mawix: szerintem kötelesek kivenni.
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
Sziasztok!
Robotka: jobb a kedved?
-
rarri
senior tag
Szerintem mindenhol romantikus a szex, ha szerelmesek vagyunk az illetőbe.
Katica: Néha jó bevadulni ...
Robotka: egy kis jókedvet, ha kérhetném, nem olyan nagy baj, ha esik az eső...
[ Szerkesztve ]
-
-
rarri
senior tag
Felébredtem, és nagyon szép délutánt szeretnék kívánni mindenkinek !
Katica:
-
rarri
senior tag
Nagyon szép napot szeretnék kívánni mindenkinek!
Mentem aludni, mert éjszakás voltam.
-
rarri
senior tag
Verus:
:Semmi újság, éjszakás vagyok, úgyhogy csak ilyenkor jutok gépközelbe. Remélem Te jól vagy, és boldog . Puszi!T1 : Báthorys..
Voda: Te nagyon okos nagylány vagy, biztos vagyok benne, hogy kétszer elolvasod , és már meg is tanultad.
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
Sziasztok! Nagyon szép délutánt kívánok Mindenkinek!
Most ébredtem, kávézok, és már megyek is a 8 évesemért az iskolába. Imádom a kis gyönyörű Bettikémet !
-
rarri
senior tag
Nagyon szép napot kívánok Mindenkinek !
/ mentem aludni /
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
El fogom olvasni. nálunk semmi különös, készülődöm melóba.
Gábor: Táborba sajnos nem tudok menni, de remélem egyszer összejön, hogy megkóstoljam amit főzöl. Csak ámulok, hogy milyen ételekt készítesz, és látszik hogy szereted elkészíteni őket. Igazi ínyenc vagy.
Bon: Szia!
-
rarri
senior tag
Sziasztok! Szép napot szeretnék kívánni Mindenkinek!
Royal: gyógyulást kívánok Neked!Tim: szia! Mi van a csajokkal? Alakul valami?
Race: Puszillak!
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz FehérHolló #34037 üzenetére
Köszönöm.
-
rarri
senior tag
válasz FehérHolló #34033 üzenetére
Teljesen véletlenül találta meg a topikot, nem tudta hogy nem beszélget ott senki / nem nézte a dátumot /, és felkeltette az érdeklődését a téma.
Én is először egy régi írásra bukkantam rá úgy hogy beírtam a gogléba hogy " nagyfenék " . / próbáld csak ki, mit dob ki / Kíváncsiságból elolvastam Guga írását. Reagálni akartam az írásra mert nagyon tetszett ezért regisztráltam . Egy két hónapig fogalmam sem volt hogy hová léptem be, csak találomra kattintgattam.Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
rarri
senior tag
válasz FehérHolló #34030 üzenetére
Szerintem teljesen normális, ha hasonlóan " ért " az itteni dolgokhoz mint például én értettem és értek.
-
-
rarri
senior tag
válasz Racecam #33985 üzenetére
Látom, szép piros a nyelved. Nem vagy vérszegény. Bár az arcod meg zöld , az pedig nem egy egészséges szín. Gyümölcsöt, zöldséget és egészséges ételeket is kell enned, nem csak csokit..
-
rarri
senior tag
-
rarri
senior tag
válasz venember83 #33715 üzenetére
Mire gondolsz?
Bubu: Tudtam hogy Rád számíthatok..
Verus: igen, majd decemberben...
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz philoxenia #33672 üzenetére
Phio, Te nem semmi vagy..
-
rarri
senior tag
válasz philoxenia #33670 üzenetére
Kötni nem tudok / Ba...us, ráfolyt a dianna a klaviatúrára a hosszú í -nél ! / most ragad. Csak diannás cukrot eszem, és széttört a kezemben.
az alsó képet nem tudom értelmezni..
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz VladimirR #33668 üzenetére
A pelenkaöltést nem csak a pelenkára szokták alkalmazni, mindenféle más módon is, például valaki a nadrágfelhajtásnál ha nincs gépe, ezt a varrástechnikát használja. A lényeg, hogyna így szegsz be valamilyen anyagot az nem fog elbomlani.
-
rarri
senior tag
válasz VladimirR #33665 üzenetére
Hűha, most erre nem tudom mit írjak, mert nem értek ahhoz, hogy mi a fórum, a ph, az index között a külömbség. Nekem ez olyan, mint talán neked az, hogy mi a francia varrás, az angol varrás, és a pelenkaöltés közötti külömbség. kérlek nézd el nekem, hogy abszolút nem értek ehhez, és ha észrevetted,például a szakmai dolgokhoz nem tudok hozzászólni, mert nem értek hozzá. Nem vagyok ám okos!
-
rarri
senior tag
válasz VladimirR #33661 üzenetére
Hát ha Te mindíg minden oldalt elolvasol, akkor minden elismerésem. Akik szembesítették az illetőt, azok tudják kiről van szó, de én nem fogom elmondani , mert ellenkezik az elveimmel. Biztos megérted.
Fehérholló: köszönöm. Amúgy szia!
Verus: Szia!
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz venember83 #33659 üzenetére
Nem értem mire gondolsz.
-
rarri
senior tag
válasz VladimirR #33655 üzenetére
tényleg jó régi. akkor biztos más volt minden. Az, hogy kiről beszéltem, nem lenne etikus elárulnom, kérlek nézd ezt el nekem. Valószínű, hogy Te azt az oldalt nem látogatod. Legalábbis úgy gondolom. Egyébként más fórumokon / nem itt / szórakoztató lehet esetleg más bőrébe bújni, eljátszani hogy mások vagyunk mint az életben, bár én még nem csináltam ilyent.
Nem arra az emberre gondolok, akit említettél.
Thrawn: és szerinted van erre megoldás ? Ha igen akkor mi? Egyszerűen nem volt kedved semmihez?
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz Thrawn #33652 üzenetére
És mitől nem marad csendes a végére? Nem értem mire gondolsz. Az hogy csendes, az nálad unalmast jelent, vagy nyugodtat? És ez mitől változik meg ?
Nyuszika: Vladinak a linkjére reagáltam.
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz VladimirR #33643 üzenetére
Természetesen bárki mondhat bármit, de akkor elveszne a lényege annak amiért ide belépett, és hamar bele is zavarodna a saját hazugságaiba. Emlékszünk, nemrég volt egy ilyen, és röpke fél óra alatt kiderült, hogy hazudik. azóta nem láttam itt. Sokan esetleg megszépítik a magukról kialakított képet, hogy szimpatikusak legyenek. Ezt megértem, de szerintem felesleges.
Philo: Szia!
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz venember83 #33641 üzenetére
Egy kis optimizmust ha kérhetek. ez egy ilyen fórum, de voltam már olyanon, ahol vajószínűleg lányok lennének rád kíváncsiak. Bár a színvonal elég kétségesnek tűnik nekem ott.
Mindjárt jövök!
Gábor: neked szép álmokat, Bubu, neked pedig jó éjszakát a körülményekhez képest.[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz venember83 #33627 üzenetére
Velem chatelhetsz ha akarsz.
Sziasztok, szép estét !Szia Robotka! Jól telt a napod?
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz bolondember #31666 üzenetére
Nem kellett engem félteni, az biztos.
-
rarri
senior tag
válasz philoxenia #31657 üzenetére
Philo, a Blahán lehetett annak idején venni füvet a könyvárustól. A morfiumot és a tablettákat minden kórházban, a mákteát előállítottuk mi magunk, a dobit is, bár az inkább a szigorított intézetek kábszere volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest