Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
együtt isztok?
Én sajna most magamban, de pénteken talán... hejj, annyira nem tervezek mostanábab előre, kb azt tudom, hogy holnap reggel mivel kezdek melóban, osztán annyi
de még mindig nem tudom mi a 3.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Apus: Okés, majd szólok..
Hát mi lenne? Folyamatban van, csak nem jutok egyről a kettőre, mert még az egyre se sikerült ráfeküdnöm
De mindenképp tervezem, hogy még mostanában kerítek egy hétvégét, és meglátogatlak, csak még nemtom mikor, mert ezek a fránya vizsgák még nyomják a lelkem, de csak legyen egy ütősebb időszakom, és már húzok is..a szombat délelőttökkkel van bajom, ha az nem van, akkor szabad vagyok..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)