Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
válasz
bandus
üzenetére
Azt javaslom töröld ki a hátsódat a nagy szerszámoddal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Nem értem, hogy miért baj ez. Szerencsére ezen kívül még millió egyéb dolog van a világon, ami úgy humoros, hogy közben nem teszi tönkre az embereket és életeket. Sőt, ha jól látom kettőnk közül neked feketébb és fehérebb az ábrázatod.

Egyébként egy fél órája láttam a So You Think You Can Dance 4. szezonjának ma este bemutatott első válogató összeállításában egy "táncost", és még mindig el vagyok ámulva tőle, egyszerűen hihetetlen ahogy mozog. DVR-on megvan, de kicsit körülményes gépre átvenni, remélem holnapra valaki feltölti YouTube-ra.
MOD: már fenn is van, de csak egy gyenge kamerás felvétel, nem akarom elrontani vele az élményt. -
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Drogok meg alkohol nélkül csak fekete-fehér lehet az élet?

-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Szerintem ez nem feltétlen humorérzék kérdése. Aki ennyire elítéli a drogokat, mint én, az nem fog humorosnak találni egy atomrészeg nőt gyerekek előtt a drogok jó hatásairól beszélni. Just my two cents.

-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy nem azonos társadalmi normák szerint élünk.
-
Bash
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Anyák napja május második vasárnapján volt. Felirattal meg ne nézz semmit, mert eltakarja a képet.
És szerintem nem értettem félre a Weeds-et, atomrészeg nőkre sem vagyok kíváncsi, főleg gyermekek közt nem. Örülök annak, hogy a tavalyi évben összesen háromszor láttam részeg embert, nem hiányzik a látvány. -
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Így a neve ismerős, de sem egy képet, sem egy személyt nem tudok magam elé képzelni belőle. Meglátszik, hogy nem TV-zek gyakran, akkor is inkább Discovery HD-t vagy NatGeo HD-t nézek legtöbbször.
-
Bash
őstag
Egy régi kedvenc így estére

-
Bash
őstag
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Ilyenkor jó, hogy dolgozok állandóan és nincs időm részt venni ilyen semmire sem vezető vitákban.
-
Bash
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Milyen kocka az, akinek nincs egy halom felesleges UTP kábele?

-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Nem is kellett volna sokat visszaolvasni.
-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
A fejedet azért ne tedd rá, mert könnyen keselyûlakoma lehet belôled.

-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Hiányosak az információid!
-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Szoktam én hazudni?
-
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Az egészséges életmódomnak köszönhetően koromhoz képest jól tartom magam, ezt nem tagadom.
-
Bash
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
Egyáltalán nem nevezném hobbinak. Mondjuk úgy, hogy rámhárult ez a feladat, mivel nincs más, aki oda tud figyelni, illetve ébren lenne reggel.
Kispiros!
Nem órára nyitom, ahhoz szinkronizálni kellene az órámat a PH! órájához is... nem is versenyre megy, csak odafigyelek. Most már alapból azt feltételezem, hogy nem vagy magadnál.philoxenia!
6x felett már igencsak tudom hogy mi a lényeg, csak már nem nagyon érdekel. Egyrészt sem lehetőségem, sem partnerem nincs hozzá, és úgy néz ki már soha nem is lesz. Ti meg élvezzétek addig, amíg lehet, nem lesz ez mindig így, az öregedést elkerülni nem lehet. -
Bash
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én egy szál semmiben ülök épp a gép előtt zárt ablakok mellett, kinn 28°C van 84%-os páratartalommal, és még a nap is csak 10 perc múlva fog felkelni.

-
Bash
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
Valakik a nevüket adták a topic támogatásához, én pedig úgy járulok hozzá, hogy lelkiismeretesen elvégzem a kreált feladatot, megtisztelőnek azonban nem nevezném. (Ezért majd jön fokukac és lúzernek nevez.
)
Napi rendszeresség mellett pedig már kvázi lényegtelen, hogy miért felejtesz el és mit.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bash
őstag
Az öreg bárány már megint a mindenkori csúcssúlyával piheg a székében, miután megejtett Jucussal egy vacsorát.
-
Bash
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ez már megint olyan téma, mint a telefonos zaklatás. Bár a te esetedben nem vagyok meglepődve, de nekem nem kellett még senkinek letiltani a privát üzeneteit sem.

Egyébként tudod, hogy ki a legalkalmasabb állat ennek a kérdésnek az érdemi megválaszolására, miért nem keresed őt?
-
Bash
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
Nem tudom miért olyan hihetetlen ez, mondtam már többször, hogy állandóan dolgozom. Most napozás közben pl. több munkával kapcsolatos e-mail-re is válaszoltam, pénzt is kerestem... ergo dolgoztam. Azért mert te lókötő vagy az év túlnyomó részében, az nem jelenti azt, hogy mindenki az.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bash
őstag
Igaz dél elmúlt már, de a nap még mindig magasan felettünk jár, nem tudnék rámutatni egy területre, ahol kedvezôbb lenne a nap fekvése, ráadásul a szökôkutakhoz is közel vagyok, reális esélyt látok arra, hogy a szellô vízcseppeket sodorjon a könyvére.
(Kolombusz)!
Nem zavarom én, majd ha akar valamit a báránytól akkor szól. Egyébként meg kedves hangja van.
-
Bash
őstag
Szerintetek miért fekszik le a medencénél napozó (és természetesen dolgozó) öreg bárány mellé egy igen jó testi adottságokkal megáldott fiatal hölgy anatómia könyvvel a kezében, amikor van még kb. 20 szabad napozóágy, és sehol senki a környéken?
-
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Ezekről én is csak a médiából értesülök, tudod olyan ez, mintha te azt hallanád, hogy Körmend környékén erdőtüzek vannak. Sajnálom az ott lakókat, de érdemben segíteni nem tudok. Ez egyébként sem nagy hír, minden évben égnek az erdők, tavaly California-ban is hónapokig harcoltak velük, ez van. Errefelé 1,5 hónapja nem volt eső.
-
Bash
őstag
Married to Trouble
Ti mit tennétek ebben a helyzetben? -
Bash
őstag
Nem is tudom mit csinálnék az ilyen emberrel.

-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Paul Sr.-ként jobban ismerik szerintem.
A hajánál meg a bajszánál vannak oda nem illő fehér pixelek. -
Bash
őstag
válasz
csapos2
üzenetére
Akár hiszed, akár nem volt az öreg bárány is egyszer fiatal és éretlen. Néha ésszel, sokszor ész nélkül csináltuk... sokszor jó volt, néha kevésbé jó... de mindez nem ment szellemi teljesítőképességem rovására, és ez a lényeg. Nem ma volt, az is biztos...
Egyébként épp a minap gondolkodtam el, hogy most már egy kólát meginni is nehezemre esne... -
Bash
őstag
válasz
poffsoft
üzenetére
Amikor először megpillantottam, csak a bájos arca és az alakja tűnt fel. Lejjebb haladva azt hittem, hogy megégett és azért foltos a bőre, aztán amikor közelebb jött, akkor láttam, hogy fehér homokszemcsék vannak foltokban a lábára tapadva több helyen is. A beach-ről jött egyenesen, ez a nem túl sokat takaró öltözetéből is nyilvánvaló volt, sőt a nadrágocska még nedves is volt a hátsóján.
Azt viszont nem árulhatom el, hogy mit tettem vele, mert miszisz báránytól kikapok holnap.
-
Bash
őstag
Ha már zaklatás éljen úgy az ember, hogy soha ne kelljen ilyesmitől tartania.
Nem emlékszem rá, hogy valaha is zaklattak volna akár telefonon, akár e-mail-en, de még privát üzeneteken vagy azonnali üzenetküldő szolgáltatásokon keresztül sem.P.S.: Ez nem felhívás!

poffsoft!
Telefon volt csak nálam, de a lány volt homokos.
-
Bash
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
&autoplay=1&loop=1 - de úgy látom ez csak embeddelve működik
Viszont találtam egy alternatív megoldást: YouTube Loop
-
Bash
őstag
Nem azt mondtam, hogy mindenki, hanem, hogy jellemzően. Ez nem általánosítás, ha úgy tetszik akkor statisztikai adat.
Évek óta van account-om YouTube-on, ezen idő alatt 1 azaz egy e-mail-t kaptam tőlük Welcome to YouTube tárggyal a regisztrálásom napján, nekem ennél korrektebb oldal nem kell.
Annak pedig kifejezetten örülök, hogy nem terheled a hasznos sávszélességet lopással és rablással, manapság már ritka az ilyen fiatal. Mit fogok kapni én ezért, utánam a vízözön. -
Bash
őstag
válasz
Lortech
üzenetére
Nem mondtam, hogy rossz tipp, csak hozzátettem, hogy van jobb, kényelmesebb módja is.
Egyébként aki a 21. században azt mondja, hogy nem akar regisztrálni n+1 helyre, az ne internetezzen, ez ugyanolyan dolog, mint amikor a könyvtárban olvasókártyát kapsz, hogy könyveket kölcsönözhess. És jellemzően azok mondják ezt, akik n+2 kétes hátterű torrent oldalra vannak regisztrálva. -
Bash
őstag
Olyan bárány lapockát készítettem elő a grillre, hogy a csontban még a velő is benne van. (csorgó nyálú smiley helye)
-
Bash
őstag
válasz
Thrawn
üzenetére
Az irodában vannak a nyomtatóim, meg a hálózati meghajtó is modemestül, routerestül. Notim a szobámban dokkol, a másik noti meg egy másik szobában. Falat is lyukaszthatnék a kábeleknek, akkor elég lenne 6 méter, de akkor is csak a dokkig érnének, tehát helyhez lennék kötve.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)