Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
mikor volt 129 ft a tej?

elárulom, kb. 5 éve. már évek óta 180-200 körül van.
ja, és csak magyar tejet veszek, a szlovák nem számít.ettől függetlenül én, aki régen hajlandó voltam elvből átgyalogolni az út túloldalára, mert ott 10 ft-tal olcsóbb volt a túrórudi, mára eljutottam oda, hogy nem érdekel, hogy mi mennyibe kerül
-
tbs
addikt
Tegnap este meghalódott az egyik fontosabb szerverem. TERMÉSZETESEN magával vitte a háttértárak egy részét. 250G. Még szerencse, hogy tükrözött volt..! (Gondolhatnánk...) De a kurta kis samu a vezérlőkártyán kereszül tönkrevágra (logikailag) a tükörpárját, a spare diszket (fizikailag) meg persze a vezérlőkártyát...
Ma egész nap a szétzilált JFS journalokból próbáltam előbányászni mindenféle űberfontos dologot. Mert nem kívánok visszalapozni 3 napot az időben... (Éljenek a mentések! Átállítom 1 napra, ha ez meg lesz, mert mentés előtt 2 órával történt mindez... Vagy inkább DRBD-t a wifi-n keresztül?!?
)Szóval rámentettem egy külső NASra a visszaszerzett dolgokat... Most meg kihalt a NAS tápja...
Valami portelgeist(?) cucc lehet ez itt az íróasztalom környékén...
Nyilván nem most lóg fölöttem 2-3 durva határidős meló...
Asszem elegem van most picit.
Olvasgatok egy kicsit, oszt alvás.
Köszönöm, hogy meghallgattatok. Olyan jók vagyok hozzám!

-
KMan
őstag
Muszak topicban semmi, ugyhogy inkabb itt rontom a levegot

-
Lord Zero
addikt
ez az ötvenezres hsz-limit azért van, mert a motor bírja (merthogy ezek szerint bírja) vagy koncepcióváltás esete forog odafenn (merthogy eddig az volt, h ötezrenként áttekinthetőbb, követhetőbb, stb)??
a potencia diadala a struktúra felett?
többtízezer hsz az azért baszás, ha keresel vmit, nem?
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
vagy csak nem akarom felhúzni magam? inkább ne menjünk bele, nem véletlen nem látogatom a poltopikot se. pont elég az a 3 kolléganőm, mikor elkezdenek "beszélgetni". már a hangjuk elég, hogy felidegesítsen. olyankor én kimegyek az irodából.
de tényleg fejezzük be, mert szét lesz köztünk csapva
inkább megyek alszani. -
VoDaFoNe
aktív tag
elegem van.. hülye nagy fogyás..
hulla vagyok.. az edzések kikészítenek.. tegnap is, meg ma is nyújtás volt, hát a lábaimat emelni alig bírom szal szupi.. mostanság 10-kor szoktam lefeküdni aludni.. erre berakják ezt a nagy fogyást.. így csak utána van a született feleségek.. addig dobjatok fel valami témát..

-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem koszonom meg, mert akkor nem lesz hatasa

-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Leszedem neked 10000 forintért. De esetleg tudok neked adni linket, ahol ezt interneten keresztül végzik szakavatott emberek 20k-ért.
Különben jobbulást!
-
tiv61us
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
ez teljesen tuti
tuszosmandulagyulladasbol kigyogyitottam az exnejemet fokhagymaval
nem akarta de beleeroszakoltam
elottevalo evben is volt neki valami 12 injekcioval kuraltak ki
magamrol nem is beszelek
ahogy a megfazas, vagy influenza elso tunetei megjelennek
forralt bor es fokhagymahegyek ejszakara, najo akkor budos az ember, de
masnap kutya bajom -
venember83
nagyúr
Valaki rontast nyomott ram, faj a fejem fel napja s nem mulik... Ki mereszelte?
Kulonben meg ezt nektek, most kaptam, ha mar nem lehetek itt egesz este, legalabb latszodjon, h itt voltam:
Ügyfélszolgálat:
Igen, miben segíthetek?Felhasználó:
Hát, hosszas megfontolás után úgy döntöttem, installálni fogom a Szeretetet. Végig vezetne kérem a folyamaton?Ügyfélszolgálat:
Rendben, szívesen segítek. Készen áll az indulásra?Felhasználó:
Hát, nem vagyok egy mûszaki zseni, de azt hiszem készenállok.
Mit kell elõször tennem?Ügyfélszolgálat:
Elsõ lépésként nyissa meg a Szívét. Megtalálta a Szívét?Felhasználó:
Igen, de egy csomó más program is fut jelenleg. Lehet telepíteni a Szeretetet, miközben ezek futnak?Ügyfélszolgálat:
Milyen más programok futnak?Felhasználó:
Lássuk csak, van Múltbéli Megbántódás, Alacsony Önértékelés, Harag és Neheztelés. Ezek futnak éppen.Ügyfélszolgálat:
Nem gond, a Szeretet fokozatosan törölni fogja a Múltbéli Megbántódást a jelenleg mûködõ rendszerébõl. A hosszú távú memóriában esetleg megmaradhat, de már nem fog megzavarni más programokat. Végül a Szeretet felül fogja írni az Alacsony Önértékelést a saját moduljával, amit
Egészséges Önértékelésnek hívnak. Viszont a Haragot és a Neheztelést teljesen ki kell kapcsolnia. Ezek a programok megakadályozzák a Szeretet megfelelõ installálását. Ki tudja kapcsolni ezeket?Felhasználó:
Nem tudom, hogyan kell kikapcsolni õket. Meg tudja mondani?Ügyfélszolgálat:
Örömmel. Menjen a startmenübe és indítsa el a Megbocsátást! Ezt addig kell ismételnie, amíg a Harag és a Neheztelés teljesen ki nem törlõdnek.Felhasználó:
Rendben, kész! A Szeretet automatikusan elkezdte telepíteni magát. Ez normális?Ügyfélszolgálat:
Igen, de ne feledje, önnek csak az alap program van meg. El kell kezdenie kapcsolódni más Szívekhez, hogy hozzáférjen a frissítésekhez.Felhasználó:
Hoppá! Máris kaptam egy hibaüzenetet. Azt mondja: "Hiba ïFFD A program nem fut külsõ egységeken." Most mit tegyek?Ügyfélszolgálat:
Ne aggódjon. Ez azt jelenti, hogy a Szeretet program Belsõ Szíveken való futásra lett tervezve, de az ön Szívén még nem futott. Kevésbé technikai nyelven ez csak annyit jelent, hogy önnek elõször saját magát kell Szeretnie, mielõtt másokat Szerethetne.Felhasználó:
Tehát most mit tegyek?Ügyfélszolgálat:
Gördítse le az Önelfogadás menüt; majd kattintson az alábbi fájlokra: Megbocsátok Magamnak 2.0, Felfedezem az Értékeimet 1.5, Tudomásul Veszem a Korlátaimat 3.0.Felhasználó:
Rendben, kész.Ügyfélszolgálat:
Most másolja õket az "Én Szívem" könyvtárba. A rendszer felül fog írni minden zavaró programot és kijavítja a hibás programozást. Ezen kívül törölnie kell a Terjengõs Önkritikát az összes könyvtárból és kiürítenie a Kukát, hogy biztosan eltávolítsa teljesen, és soha ne jöhessen újra elõ.Felhasználó:
Megcsináltam. Hé! A Szívem új fájlokkal telik meg. Mosoly jelent meg a képernyõmön és a Béke meg az Elégedettség bemásolja magát minden felé a Szívembe. Valamint az egész rendszerem melegedni kezdett. Ez normális?Ügyfélszolgálat:
Sok esetben. Másoknak eltart egy ideig, de végül minden helyreáll a megfelelõ idõben. A rendszer melegedése normális, és javítja a Szív mûködését, ne aggódjon. Egyébként jó érzés nem?Felhasználó:
De, csak szokatlan.Ügyfélszolgálat:
Szóval, a Szeretet telepítve és rendesen fut. Még egy dolog mielõtt letennénk. A Szeretet Ingyenes Program. Figyeljen rá, hogy továbbítsa azt és a különféle változatait mindenkinek, akivel kapcsolatba kerül. Õk is megosztják majd másokkal és visszajuttatnak viszonzásul önhöz is új és izgalmas változatokat. -
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
melyik atomerőműben szeretnéd jancsikát moderátornak? elég nagy a neutronelnyelési hatáskeresztmetszete vajon?
monnyuk elég vékony darabokra kellene felszeletelni, hogy az aktív zónába beférjen.külön-külön el tudom neked intézni a dolgokat.
- lesz december 5-e
- lesz január 4-e,
- közte lesz karácsony,
- lesz fehér,
- lesz hó
- lesz bódottá
- lesz szeretet.
lehet, hogy nem egyszerre (az első 2 pont szinte biztos...), de lesz. sőt, ha hó lesz, akkor ugyanakkor lesz fehér. elég jól vetítek?világosvarnyú: mert mi van okt 23-án? azon kívül, hogy nem kell menni dógozni, hanem itthon tudok kockulni egész nap? valahogy nem bírnak meghatni a "nemzeti ünnepek". egyik se. a politika elintézte ezt, ezért nem is politizálok. se itt, se máshol.
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Nem mindegy.

Sok kicsi sokra megy.
A tej 129-ről 189 lett, a csirkemell a tavalyi 999ről 1490 de van hogy 1790 lett. Ez utóbbinál differencia pl 60 percnyi béremmel egyenlő
És akkor még csak 1 kiló csirkemellről beszéltünk, pedig nálunk abból havonta 5-6 kiló is elfogy.
Számolj
-
Lord Zero
addikt
meg a söré
kemény, durva dolgok ezek..
eszembe is villana örkény egyik kis vicceskedése:..Pedig csak most jön a neheze
Mert nincs pardon
A természet törvényei ellen
Télen mindent belep a hó
Tavasszal kirügyeznek a fák
Ősszel elhullajtják lombjukat
És akkor nincs továbbaz élet ilyen
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Én asszem pont lángos, (vagy pirítós?) evés közben jöttem rá, hogy túl kevés jut rá, így elkezdtem rágcsálni mellé. Most már a langosevés is úgy kezdődik, hogy megpucolok előtte egy nagy fej fokhagymát, és a benne lévő 7-8 gerezd úgy elfogy mellé harapdosva, hogy csak na. Pirítósnál dettó. És érzem is, hogy van hatása, egészséges, kevésbé vagyok érzékeny a bacilusokra, hidegre, egyáltalán. És állítólag szíverősítő is. Csak utóhatásai kellemetlenek

Most jól megindult a nyálelválasztásom
Megyek is betolok egy tányér rakott karfiolt.
Tejfölös-sajtost meg mindig csak itthon eszek, mert máshol annyival drágább, amennyit nem ér meg amit rátesznek. Itthon meg akár meg is fürdethetem bennük
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ez a hagyma probléma múlt héten nálunk is felmerült, én ettem ecetes hagymát főtt krumplival, füstölt szalonnával és a párom nem akart utánna puszit adni, erre mondtam egyen egy falat hagymát ő is, utánna nem érezi a hagymaszagot. Így is tett, az éjszaka további eseményeit pedig borítsa jótékony fátyol.

-
manutdzoli
senior tag
Nem találok modellautó fórumot.Ha van,linkeljétek már lécci.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ja. Már csak az kell hogy babot is toljak és tuti kitiltanak a városból is
De rájöttem hogy nem is büdös, hanem a hosszú utóíze sz.r. Még fogmosás se segít, mert beeszi magát a sejtekbe is. De nem tehetek róla, szeretem.Pacák: gép vagy kemence? vagy sima sütő?
-
Pacák
senior tag
Olyan finom házikenyeret rittyentett a párom, hogy mindjárt eltűnt az egyik fél kg -os vekni margarinnal, szalámival, TV paprikával megrakva. A másik fele még a sütőben van. - Az lesz a reggeli. A pöttömkénk csak tört egy-egy falatkát és bele-belemártotta a margarinos csészébe, majd tunkolta befelé.
"hami!" 
-
BlacKSouL
addikt
Fúdebüdös a pofám a hagyma+fokhagymától. külön is jók, de keverve..

-
Whaskes
senior tag
fasza.... megyek veszek egy laptopot... ez így nem állapot....
-
Hmm, kész az ebéd. Finom aranybarnára sült pip (természetesen hagymával, paprikával és paradicsommal együtt sütve)i, zelleres krumplipürével, savanyú uborkával és meleg friss kenyérrel.
Asszem, lépek is enni.
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Próbálj balra nézni.
-
tbs
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ellenben a balfelső elég jó... Oké, nem túl részletes...

Láttyuk, nyugi... Mongyad mi kell..!
-
brownus
veterán
hali,
a ri/os5 alatt működik ez: &fuser=nick, vagy nem is í]y kell beírni?

-
whitezo88
nagyúr
hadd tegyek fel egy kérdést: subbára is felkerült cikkben van akik h azzal szórkoznak hogy mutogatnak emberekneknek gusztustalan videókat és felveszik a reakciót asszem 2girls1cup vagy mi az oldal / mozgalom neve. mivel érzékeny vagyok ilyenekkel és haver se akarta megmondani mi van rajta, aki látta elmondaná nekem mire számítsak? haverom csak annyit mondott hogy nem ilyen trancsírozós brutál videó...
-
tiv61us
őstag
nem lehet sikeres ember aki almos
kiveve, ha elod ond kond tohotom stb.
na megyek dolgozni, jobb lesz mindenkinek -
BlacKSouL
addikt
Én nem vagyok Álmos. 9-kor keltem.
-
ngabor2
nagyúr
én meg folyamatosan álmos vagyok. még egy kávét bedöntök, de nem hinném, hogy sokat segít
aki szolidáris akar velem lenni, az is legyen álmos. nekem nem lesz jobb, de legalább neki rossz lesz. ha jól tudom, erről szól a szolidaritás. amit amúgy baromságnak tartok, de mindegy.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- További aktív témák...
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nah

. Most pihizek, de nincs ilyen tv gondom. Shield-et fogok nézni DVDről 

(Bash én kérek elnézést a képért